Anonimen -> RE: mlajši partner (3.11.2008 17:29:10)
|
imam izkušnjo z 10 let mlajšim. sedaj sem noseča - otrok se nama je zgodil po prekinitvi veze.. ja, imela sva t.i. after party - in še vedno sva si privlačna. za otroka sva se odločila sporazumno in se dogovorila za prijateljsko vezo v prihodnje. čeprav nama ljubimkanje zaenkrat še ustreza. zavedam se, da to ne bo pripeljalo veze do skupnega življenja.. niti ne pričakujem tega. fant se mi zdi zrel do te mere, da sem sprejela odločitev in otroka obdržala. poleg tega se imava rada. menim, da bo tudi otrok, ki bo imel občasno stike s takim očetom dobil od njega več, saj se mu bo 100% posvetil (četudi samo za nekaj dni v tednu), kot od očeta, s katerim bi živel, a mu ta ne bi ničesar dal oz. se ne bi ukvarjal z njim. povsem jasno mi je, da ne morem od njega pričakovati tega, kar lahko od sebe ali morda od moškega, ki bi bil mojih let ali starejši. generacijske razlike postanejo prej kot slej očitne. midva sva jih opazila dokaj hitro toda pač.. hormoni in energija naredijo tudi kdaj kaj po svoje.. v mojem primeru tudi otroka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] če ga imaš za ljubimca, ga imej. če se bosta odločila za skupno življenje, živita skupaj. ne pričakuj pa, da bosta skupaj do konca svojih ali tvojih dni. kdo ve, morda celo bosta.. toda imej v rezervi vedenje, da ni nujno, da bosta. srečno!
|
|
|
|