|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlajši partner
30.10.2008 11:17:05   
neodkrita
Mene pa zanima ali ima katera izkušnjo, da bi imela veliko let mlajšega partnerja in otroka z njim, pri meni je razlika 18 let (on mlajši).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mlajši partner
30.10.2008 11:25:36   
Aja32
Pri nama je sicer 5 let razlike. Je bil pa že od samega začetka veliko bolj zrel in odgovoren, kot moj prejšnji partner, pa je bil od njega starejši 10 let.

Tako, da jaz ne vidim nobene ovire, če misliš, da je pravi zate in za tvojega otroka.

Lp A

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2008 11:30:14   
April
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Mene pa zanima ali ima katera izkušnjo, da bi imela veliko let mlajšega partnerja in otroka z njim, pri meni je razlika 18 let (on mlajši).

ne...je imel pa prjatu starejšo-17 let žensko, ampak je pri njenih 43 videl, da ne bo šlo. Sploh, ker je imel v glavi tudi družino.

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2008 11:30:24   
K_a_t_i
Kok je pa pol star user posted image  POmojem tukaj ni vprašanje razlike v starosti, ampak bolj, ali je on zrel za otroke.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2008 11:30:51   
Marogica

Sama nimam te izkušnje, da bi imela v življenju toliko mlajšega partnerja. Meni se zdi zelo dosti. Imela pa je znanka točno 20 let majšega. Skoraj 10 let je šlo dobro, potem pa je on želel še otroka, ona je pa dva seveda imela, stara je bila pa tudi na koncu veze že 50, tako, da ni klapalo.

Odvisno kaj želita v bodočnosti. Po moje to ni veza za skupno dočakanje starosti. Če imaš ti že otroke, vedi, da si jih bo želel tudi on, če svojih še nima... Če svoje že ima, je lahko drugače...lahko...vendar so možnosti minimalne. In vedi, ženske po 40 začnemo počasi "veneti"...in razlika postaja vedno bolj očitna, kot če je moški starejši. Vsaj vizualno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2008 11:31:12   
fricka
To ni pametno spraševat. Ti sama to veš najbolje. Hitro se lahko namreč postavi moraliziranje o njegovi in tvoji starosti. Če si ti pri 36, je on komaj polnoleten. Če pa jih imaš čez 40 jih ima on 22. V prvem primeru je on absolutno premlad, v drugem pa se tvoja leta iztekajo v drugo smer, on pa je idealen. Sama se odloči. Itak moraš v takem primeru sprejeti tudi dejstvo, da morda veza ne bo večna in boš samo poskrbela za svoje otroke.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2008 15:08:14   
65si72
Zelo, zelo dobro premisli. Saj si dovolj stara za resne odločitve!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2008 16:33:12   
lelaval
Sem sama poznala par, kjer je bil on skoraj  let mlajši, pa sta bila par let skupaj, potem pa ni šlo - ne vem, mogoče bo pri vama klapalo, a meni je vseeno to kar veliko let.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu 65si72)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2008 19:36:27   
bati
moje mnenje je da je to kr velika razlika....sploh če si ti starejša od njega 18let....zato ker je moje mnenje tako da si kasneje najdejo žensko svojim letom primerno ali pa celo mlajšo ker je ta partnerica že stara za njega on pa še v dobrih letih npr: on 30let ona 48let k je glih skor pred meno itd...on pa še ful poln energijo itd...ali pa 20let 38let mislim to ti je k sin k ga morš ti neki učit in vzgajat njemu pa to sede da nekdo skrbi zanj tebi pa mogoče seks k je on še ves wau...otrok pa sploh ne...ampak poudarjam to je moje mnenje..

drugač pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2008 19:40:33   
cukr07
Poznam primer, ko je bila ona starejša od njega 16 let. Ko sta se poročila je bil on star 19, ona pa 35 let. V zakonu se jima je rodila hčerka in po petnajstih skupnih letih sta se razšla, ker sta ugotovila da je med njima prevelika razlika v letih in da zaradi tega tudi nimata skupnih interesov.

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2008 14:12:44   
neodkrita
Saj za nobeno vezo ne moreš 100% trditi da bo uspela. Zakon sem imela polomijo, pa če mi je sedaj lepo kot še nikoli naj mi bo, ne pričakujem čudežev. Važno mi je da me ima rad sedaj kaj bo čez 10 let pa ne vem in se tudi ne obremenjujem.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2008 15:24:02   
Anonimen
Leta niso važna iz že preprostega razloga k ljubezen ne izbiraš ti ampak tvoje srce.To razlike v letih  se men zdi tko površinsko da dol padeš k je isto kot da bi gledu aha ta ma dovolj dnarja in ta ne ok bom kr unga mela k ma dost dnarja,čist mim.
Če videš da je tak k se zagre in da se lahk pogovoriš tud resne zadeve in tko naprej in da uživaš v njegovi družbi on pa v tvoji where's the problemuser posted image
Moj je 10 let starejši od mene in kaj pol,k to če zveza uspe ni važen od let ampak od partnerjev če se znata spoprimiti s težavami ki jih prinese čas.

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2008 16:03:02   
kimsy
glede let! Moj user posted image  je tud 13 let starejši od mene in do zdaj nisva imela nobenih problemov. Skupaj sva 7 let. Mam pa kar nekaj znank, ki so 13 - 15 let narazen in so možje postali izredno ljubosumni, ker so v penziji, one pa še delajo. In tok so po cele dneve doma, in majo čas samo za neumnosti študirat!  Tok da dve se že ločujeta, ker je postalo nevzdržno! Mogoče je drugače, če je ženska starejša. Ne vem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2008 16:27:30   
Mišni

To boš pa težko našla kakšno tako, sploh tukaj.

Drugače jaz osebno mislim, da to ni v redu, samo O.K., izjeme potrujejo pravila. Vedno se najdejo. In recimo, da si ta izjema ti. Fajn bi bilo, a ne?user posted image

Velika rit je velika stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.11.2008 17:29:10   
Anonimen
imam izkušnjo z 10 let mlajšim. sedaj sem noseča - otrok se nama je zgodil po prekinitvi veze.. ja, imela sva t.i. after party - in še vedno sva si privlačna.
za otroka sva se odločila sporazumno in se dogovorila za prijateljsko vezo v prihodnje. čeprav nama ljubimkanje zaenkrat še ustreza. zavedam se, da to ne bo pripeljalo veze do skupnega življenja.. niti ne pričakujem tega.
fant se mi zdi zrel do te mere, da sem sprejela odločitev in otroka obdržala. poleg tega se imava rada.
menim, da bo tudi otrok, ki bo imel občasno stike s takim očetom dobil od njega več, saj se mu bo 100% posvetil (četudi samo za nekaj dni v tednu), kot od očeta, s katerim bi živel, a mu ta ne bi ničesar dal oz. se ne bi ukvarjal z njim.
povsem jasno mi je, da ne morem od njega pričakovati tega, kar lahko od sebe ali morda od moškega, ki bi bil mojih let ali starejši. generacijske razlike postanejo prej kot slej očitne. midva sva jih opazila dokaj hitro toda pač.. hormoni in energija naredijo tudi  kdaj kaj po svoje.. v mojem primeru tudi otroka. user posted image

če ga imaš za ljubimca, ga imej. če se bosta odločila za skupno življenje, živita skupaj. ne pričakuj pa, da bosta skupaj do konca svojih ali tvojih dni. kdo ve, morda celo bosta.. toda imej v rezervi vedenje, da ni nujno, da bosta.
srečno!

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2008 7:42:07   
NATAŠI
moje mnenje je da je razlika precej velika in se bo kasneje še bolj pokazala ko boš ti stara 50 on pa ... no ampak kot si rekla da ne gledaš naprej zato kar srečno uživaj v skupni poti

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 4.11.2008 7:43:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2008 8:24:09   
Ylenia
men se tut zdi malo prevec razlike - odvisno kok sta stara, ker to zdej ne vemouser posted image
recimo da si ti blizu stiridesetih, pa se ti ze malo mudi z otrokom, ker ura tikataka... on je pa v bistvu se zelo mlad in je dost nefer do njega da bi hitela v to. ceprov razumem da bi ti mela otroka, ker to pa ze kar lovis zadnji vlak.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2008 8:34:20   
neodkrita
jaz sem stara 45 on 27 let. Pravi da mu ni prioriteta o0trok in da lahko živi tudi brez njega. Jaz imam dve hčerki. Želi si živeti z mano pravi in če otrok bo bo., če pa ne pač ne. V nič me ne sili razen da bi živel z mano in da sva skupaj. Je resna oseba za svoja leta in ima svoja načela. Na začetku sem bila res zmedena ker pač nisem imela veze z mlajšimi ampak po mišljenju in resnosti prekaša vse moje bivše starejše partnerje.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2008 8:37:52   
Marogica
Glej, neodkrita.....saj probati ni greh...jaz tudi verjamem, da bosta nekaj let čisto fajn "furala"...AMpak za "celo življenje"....se pa mi ta veza ne zdi realna...

Koliko sta pa hčerki stari?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2008 8:39:57   
Ylenia
no sej, ce se mata rada, ni nobenih problemov. pravis da mu ni prioriteta otrok. ja ponavad se pr moskih zacnejo te zelje kasneje. tam okol 25 se vsi pocutjo se premladi. no to govorim iz lastnih izkusenj da me ne bo kera napadla;) ampak ti si sprasevala o tem, kako bi blo z njim imet otroka in na to smo ti odgovarjale.

Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2008 8:43:29   
neodkrita
hčerki sta stari 23 in 19 let. Saj sem tudi sama v precepu, eni rečejo leta niso važna drugi drugače. Midva se imava rada in težko mi je. Tudi on skoz govori leta niso važna in tudi drugim sem jaz govorila enako, zdaj pa ko sem sama v tewm položaju pa je mal drugače. Res pa je da ga nebi rada izgubila zaradi mojih prepričanj da ne bo šlo. Sem rekla sama sebi poskusimo pa bomo videli.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2008 13:39:11   
bybyka_1987
no jaz pa da ti tako odgovorim oce moje prve hcere me je po domace powedan odjebal k je zvedo da sem noseca pa je bil str 24 jaz pa 18 in pol in pol ene 4 mesece zatem sem pa spoznala tipcka k je bil od mene mlajsi dve let torej sem jaz glih dopolnala 19 on pa 17 pa sma se zmeraj skupi skrbi za mojo prvo puncko znjo je bil tudi pri porodu no in sedaj bom jaz 22 on 20 pa je na poti drug otrocek inje fulll srecen  res mi2 se klapama! svaka mu cat pr njegovim letih da je bil tolk resn res pa je da se nikol ne wes kaj bo cez nekaj casa

Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2008 13:44:53   
neodkrita
No pr vama sta samo 2 leti razlike, to lahko čist normalno klapa. Saj tudi pr men lahko normalno klapa sam je pa čist drugače če je razlika tako velika. Sem mu tudi povedala da ni tako enostavno vendar on noče od mene, omenila sem mu tudi gledee otrok, ni rečeno da jih lahko jaz še imam, pa je rekel če jih ne bom imel s tabo jih ne bom imel z nobeno. Zelo resen je glede tega, rada se imava in ne mislim ga samo zaradi te razlike pustit. Če pa bo čez leta on mene, pa bog pomagaj bom pa vsaj teh nekaj let imela lepih, ker do sedaj je bila v mojem življenju sama polomija.

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2008 15:17:44   
S*
Ljubezen premaga vse ovire, tako da... Jaz vama želim srečno za večno.

Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2008 16:08:10   
Ylenia
ja sej mi je kar zal da sem ti rekla da se men zdi da ne bo slo. to sploh nima veze. ne mors ga pustit zato k predvidevamo da ne bo slo. najbrz se ti ne bi spuscala v to, ce bi tko razmisljala ane? itak da ni vazn nic, ne se mata fajn pa rada! tko al tko pravjo da se bojo zacele dogajat naravne katastrofe, tko da je treba uzivat zdej ane?user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?