|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
14.12.2008 9:42:02   
Anonimen
jutro!
dans se tko čuden počutm pojma nimam kva mi je neki mi je slabo pa prej k sm šla na wc pa en rozast izcedek in zdej nč več morm počakat da vidm a se bo ulila user posted image al kaj jaz vemuser posted image
nč lepo se mejte

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
14.12.2008 9:54:24   
Sulfinija
Larilu,kok tebi zamuja user posted image ?kaj če bi ti test naredila?Si videla jaz sem imela tuid dva dni pred pričakovano M roza izcedek pa je bilo nato vseeno +.Držim pesti,močno navijam zate da se mi pridružiš v klubu user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
14.12.2008 10:12:49   
Anonimen
v četrtek bi mogla dobit user posted image tko da se prav 3 dni,zdej k sm tamalga uspavala pa nosila gor pa dol je pa spet izcedek tko da me boste vrjetno kr lepo obarvale v modrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1853
14.12.2008 10:49:08   
Anonimen
no zdej me pa res lahk obarvate v modrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
14.12.2008 10:50:54   
little angel
kaksen izcedek?samo roza?kaj pa ce vseeno naredis zdaj test da vidis pri cem si?kr ce je plus pa da mas kaksne izcedke je vrjetno pametno da se poskusis izogibat nosenju malega.... ampak vrjetno pa je to skoraj neizvedljivo ne?user posted image jaz ti drzim pesti!!!!komaj cakam na kaksno novo decembrksko nosecko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
14.12.2008 11:17:14   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

no zdej me pa res lahk obarvate v modrouser posted image

P akaj si dobila ta pravo user posted image ?Da si napisala,da naj te obarvajo modro?Je resno konec upanja?

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
14.12.2008 11:20:37   
Arual
Ojla,
Kako kaj?  Kje ste srečke nosečke?
Pri men BT skače enkrat gor pol zopet dol pol zopet gor v glavnem za ****, tak da bomo vidli čez deset dni kaj se dogajo, edino če ne bo že prej user posted image . Me zanima, tiste ki ste imele HSG a ste imele pol user posted image  na isto dni al se vam je kaj spremenilo?

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 1857
14.12.2008 11:34:23   
Anonimen
ja konec upanja trebuh me boli k pr norcih,slabo mi je pa še bolj

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
14.12.2008 11:35:32   
Sulfinija

ja konec upanja trebuh me boli k pr norcih,slabo mi je pa še bolj

Ne izgubi kar takole upanje dokler se oreng ne vlije je še vedno upanje,ki umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
14.12.2008 11:51:29   
Anonimen
ne ne je kr konc upanja

Neposredna povezava do sporočila: 1860
14.12.2008 11:56:13   
Sulfinija

ne ne je kr konc upanja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
14.12.2008 11:59:17   
Barbk
Že dolgo nazaj sem tud jaz bila boj z vami, vmes se oddaljila od vas. Vidim, da je nekaterim borkam že uspelo user posted image , nekaterim pa še bo, kmalu. Vsem vam želim, da se vam hitro uresniči želja po pozitivnem testku in novega bitjeca pod srčkom, tako kot se je nama. Par dni nazaj sem zagledala plusek po 1 letu (po ciklusih še nekaj mesecev več) s pomočjo Klomifena (3 mesec).
Navijam za vse vas in upanje umre zadnje.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1862
14.12.2008 12:02:48   
Anonimen
Sulfinija hvalauser posted image na vložku ni velik sam tko k pa obrišem je pa kr dost,dans bo tko zanič danuser posted image
Barbk čestitkeuser posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
14.12.2008 12:42:14   
Arual
larilu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke novi nosečki

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
14.12.2008 13:02:04   
little angel
lariluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbk cestitke!!!!!!!!se te spoznim, sma bla pred kake pol leta al pa se vec kupaj na seznamcku, zdaj me nekaj casa ni blo. med tem casom se nama ni uspelo. sem tudi jedla klomifen 4 mes pa ni blo nic, zdaj pa bomo vidli kaj bo. ovulacija je ta mes prisla sama od sebeuser posted image user posted image user posted image tak da ze to je cudez glede na to da mam PCO, bozicku smo tudi pisala tak da upam, da nam kaj prinese. bi bil po enem letu ze tudi cas da se nam pokaze ta magicni plus.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
14.12.2008 13:04:01   
Sulfinija
Barbk,user posted image user posted image user posted image user posted image  naša nova srečka user posted image .Želim ti lepo,mirno nosečnost do konca.

Punce mene je pa panika zagrabila imam en čudno slab znak zakaj mene več tolk prsi ne bolijo kot so me od začetka?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
14.12.2008 13:08:48   
Barbk
Little angel tudi jaz se te spomnim in navijam močno za vaju. Čudeži se dogajajo veš in to, da imaš spontano O pomeni, da bo zdaj zdaj plusek na testku. Držim pesti.
Sulfinija te čist razumem s tem občutkom. Sem tudi sama vsake toliko malo panična. Joške pa bolijo kako uro manj, drugo spet bolj in tako naprej. Saj bo boš vidla. Vse bo vredu, ne skrbi.

Hvala babuške za čestitke.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1867
14.12.2008 13:41:58   
Sulfinija
Dini si naredila test?Poročaj nam da si naša nova srečka user posted image .Držim ti pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
14.12.2008 13:45:39   
dini
Ojla punce, kako smo?user posted image
Barbk čestitam in veselo vuser posted image mesecevuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
14.12.2008 13:46:32   
dini
Oj Sulfinija, ni mi ratalo kupit testa, se bom potrudla ga jutri, čeprav jst tudi zgubljam upanje.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
14.12.2008 13:57:29   
Sulfinija
Dajmo,dajmo decemberske user posted image kje se skrivate?

Larilu in dini nikar ne izgubita upanja saj smo v veselem decembru.Sah vetsa dokler se oreng ne user posted image  je še upanje,ki umre zadnje.Navijam za vaju,navijam za vaju,in še enkrat močno navijam za vaju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
14.12.2008 14:00:45   
dini
Ma letos zame ni či st nič vesel, zmer dež, šihta od nikjer, tudiuser posted image slabo kaže.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1872
14.12.2008 14:04:03   
Sulfinija
Dini ne takole na tole vse črnogledo gledati.tudi jaz nimam šihta,na srečo user posted image  čakala skoraj 6.dolgih let,vmes huda razočaranja....pa še vseeno živim z user posted image  pod svojim srčkom.Imam pa resno hvala bogu dobrega,razumevajočega moža,ki me je v vseh teh letih najinega boja hudo podpiral.Dragi možek rada te imam in hvala ti za vse!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
14.12.2008 14:07:57   
dini
Hvala Sulfinija, in kakšne znake imaš še razen slabost?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
14.12.2008 14:11:23   
Sulfinija
Dini,mislim da sem ti svoje znake že velikokrat povedala na zs...Si pozabila user posted image ?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?