|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
14.12.2008 14:12:24   
dini
Morm it mal pogledat ja.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
14.12.2008 14:14:40   
Sulfinija
Saj niso nič posebnega moji znaki pač nosečniški....slabost in ostale sladke tegobe.Joj komaj čakam jutri čeprav sem cela v strahu.Samo do sedaj hvala bogu dobro kaže.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
14.12.2008 14:15:42   
dini
Use bo ok, tam okol enih imaš ne? Mislm da me ne bo doma takrat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1878
14.12.2008 14:21:02   
Sulfinija
Dini,13.15 imam jutri pregled.Če bo vse ok potem pa še od gin.šibam za MB,da si grem po utrogestan kajti v četrtek mi ga zmanjka in bom od gin ravno na tisti poti,ki pelje za MB.Takole da se bom vrnila nekje proti večeru.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
14.12.2008 14:24:09   
dini
Aha pol se obe vrneve šele zvečer.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1880
14.12.2008 14:32:22   
Sulfinija
Dini,kaj ti greš jutri na faks ali v šoping,da te ne bo doma.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
14.12.2008 14:33:06   
dini
V trgovino pol pa h babici.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1882
14.12.2008 14:34:37   
Sulfinija
Dini,fino.Upam da ne pozabiš jutri kupiti tudi test.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
14.12.2008 14:36:08   
dini
Bomo vidli od situacije kako bo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1884
14.12.2008 14:37:57   
Sulfinija
Dini,upaj na vse naj,naj kot upam jaz.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
14.12.2008 14:39:22   
dini
Če upaš na use naj naj si na koncu razočaran.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
14.12.2008 14:45:04   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Če upaš na use naj naj si na koncu razočaran.user posted image

Dini,enkrat pa ziher ne bo tkole.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
14.12.2008 14:48:33   
dini
Zjočem se od veselja če bi bla user posted image ampak zaenkrat sm še user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1888
14.12.2008 15:17:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

punce hvala vsem za lepe zelje!
tudi jaz drzim pesti za vsako izmed vas zagleda tako tezko pricakovan plusek!!!user posted image user posted image user posted image

joj kakmo sem vesela ,da si se po dolgem času javila tle na tej temi.Smo vesele zate in navijamo ,da bo magični plusek sedaj decembra tudi pri tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sulfinija:me veseli ,da je s tabo vse ok samo ,naj ti povem da je tudi meni slabo ratalo v trg. in sicer tako da sem morala it čem prej ven ker čene bi me lahko vrglo skp(a to je bilo mesec nazaj)zaradi večjega pretoka krvi ,zato pazi sedaj v trg.ko je tako toplo not ,nam nosečkam hitro rata slabo.Kar se pa tiče bolenja prsi:sem ti že napisala ,da včasih bolj včasih manj včasih pa nič ne bolijo.Nikar naj te ne bo strah ,jutri pa le poročaj kako bo šlo na pregledu ,komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LARILU:TUDI MENI SI SUMLJIVA:NAVIJAMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa hgvala za poslano ,ko pa dobim ti pa sporočimuser posted image user posted image user posted image user posted image Aha sem prebrala da si jo dobilauser posted image user posted image user posted image pa za nov bolj naprejuser posted image user posted image user posted image
barbk
:se te spomnem ,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sedaj ap le čuvaj svoj zakladekuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
14.12.2008 15:30:46   
sonček85
Aja naj vam se malo potožim.Sem bila pri mami čez vikend in je en pesek kr izginil in ga že od petka zjutraj ni domov.Sedaj lahko da so ga nestramni sosedje kam zaprli,kaj naredili ali pa kaj ,ker ko sem šla s psičko iskat našga Tačija je vedla kam mora it in vohala kot nora.Zato slutimo da ga imajo nekje v tisti hiši zaptrega-nesramneži:kaj jjim je naredil en lepi mali pesek.Res je bil tako priden in miren -pogrešam ga.So mi pa veselje delali 4 mladi psički ,ki so tudi naslikani v mojem albumuuser posted image No sedaj sem se malo iztožila ,sedaj pa čaklam da pride moj dragi iz 12 urneha šihta domov.Jjo kje je še ura 18.00

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
14.12.2008 15:33:03   
dini
O bogi kuža, kašne budale.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
14.12.2008 15:52:12   
sonček85
sem ga dala v album ,mojega sončka ,ki ga že 3 dni pogrešamouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
14.12.2008 15:53:35   
dini
Ma kako je lahk kar zginu?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
14.12.2008 16:00:22   
Tejchy25
Olaaa!
Kako smo na ta deževen/snežen dan? Js v (ne)pričakovanju...
Moja user posted image  bi mogla prit predvčerajšnjim, pa je ni blo...in je še vedno ni...dons sm nardila CB, negativen...

Tka da ne vem, kaj bo...znakov razen občasnega špikanja v  D jajčniku ni...in res ne vem, kaj bo...

Se mi zdi, da sem mela zgodnjo ovulacijo in bi bla srečka, bi mi test že pokazal...pa ni nič od tega...

Zj pa čakanje, ki ubija...a bo a ne bo:)

Upam, da še niste obupale nad mano in še držite pestke:)

Po kolikih dneh zamude a je vam test pokazaj pozitivno?

Upanje ne umre....user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
14.12.2008 16:16:48   
sonček85
no je šel očim malo pogledat okol in je rekla mlada pr tisti hiši da so ga včeraj videli kam bi pa naj šel pa ne vejo.Sam to je hiša oddaljena kakih 500m in bi prišel sigurno domov pa ga ni bilo ,sedaj pa ne vemo več kaj naj ,kr zjokala bi se  pa tako smo ga vsi imeli radi ,tak cartl je bil

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
14.12.2008 16:17:32   
dini
larilu izcedki niso zmer slabi znaki, tako da ko ni user posted image še si še zmer lahk user posted image pa tudi če bi imelauser posted image si lahk tudi user posted image , tako da sploh ni več 100% da če jeuser posted image ni več šans.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
14.12.2008 16:21:13   
dini
sonček jst bom tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
14.12.2008 16:35:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ma letos zame ni či st nič vesel, zmer dež, šihta od nikjer, tudiuser posted image slabo kaže.user posted image user posted image

dini sva točno na istemuser posted image
no jaz sm od bolečin zjutri skup padla,me je moj nesu na kavč,bila čist bela k stena,sam čakal sm kdaj bom bruhala,jedla nisem od zjutri k sam da viidm hrano bljekuser posted image zdej me je začela še glava neki bolet tko da groznouser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
14.12.2008 16:37:54   
Anonimen
dini ne veš je tole kr dost krvi tko da je kr user posted image v vsej njeni grdoti,sam pa pojma nimam zakuga hudiča mi je slabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
14.12.2008 16:38:54   
dini
Ma men je pa učeri use pasalo za jest, sm 5 različnih stvari jedla danes pa skor nič, bleda sm bla tudi nek.user posted image
A imaš sam izcedke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?