|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
13.12.2008 15:49:16   
dini
Bo zdej ok kalaxy ?user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
13.12.2008 16:13:07   
Anonimen
Sulfinija veš čedalji bolj začenjam tud jaz verjeti v touser posted image tko da če boste čutile kak orng potres to pomen da sm padla nazaj na realna tlauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 13.12.2008 16:14:03 >

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1827
13.12.2008 16:27:43   
Sulfinija
Larilu,user posted image user posted image user posted image user posted image  punca tudi jaz te mam na hudem sumu.

Midva z mojim pa sma bila sedajle v šopingu mi je ful pasal sveži rak.Vendar me je v trgovini popadla huda user posted image  in ni hudič srečala sma teto in strica joj kak sta me gledala jaz pa vse rumena bila hi,hi.
Sedaj pa šibam, na kozarec cockte po požirkih ter bobi palčke,da se malček znebim te hude slabosti.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
13.12.2008 16:30:14   
Anonimen
Sulfinija jaz ti ne priporočam da piješ cocto k boš kasnej boga zarad zgageuser posted image jah ne vem prot konc druzga tedna bom nardila test če je do takrat ne bo,skoz na wc hodim,trebuh mam tak čuden pa tja pa sem mi je mejčken slabo AMPAK to ni nujno da smuser posted image tko da z eno nogo sm še nekak na realnih tlehuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
13.12.2008 16:35:58   
Sulfinija
larilu,saj se ne nažiram z cockto le 2dcl na dan spijem po požirkih mi pomaga pa bobi palčke tudi,ker če ne bom umrla.Bom pa šla v pon.iskat ingverjev čaj baje tudi tole pomaga.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
13.12.2008 16:37:24   
dini
A nisi dobila smsa sulfinija?

Neposredna povezava do sporočila: 1831
13.12.2008 16:39:32   
Sulfinija
Dini,čakaj grem preverit sem šele sedaj domov prišla bila sma v šopingu pa nisem mela mobitela z sabo.Oziroma sem ga imela tudi celo popoldna izključenega,ker sme spet celo popoldne prespala.

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 13.12.2008 16:40:24 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
13.12.2008 16:41:10   
Sulfinija
Dini sorry sem ga šele sedaj videla sem dobila sms ja smao takrat sem še jaz spala.

Neposredna povezava do sporočila: 1833
13.12.2008 16:42:56   
dini
Aha, sam da si gauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1834
13.12.2008 18:56:32   
S*
Kje ste vse decembrčice? Jaz sem danes bolj lena in se samo zgovarjam, da mi ni potrebno preveč migat.

Sulfinija, kmalu bo ponedeljek in končno boš videla svojo user posted image .
Larilu, ti pa si vsak dan bolj sumljiva, kako zdržiš brez testa user posted image ?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
13.12.2008 18:58:21   
dini
Jaz sem tukaj.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
13.12.2008 19:02:37   
S*
Hej Dini, kaj počneš lepega? Si gledala kmetijo včeraj? Jaz sem zaspala pred TV in sem se komej danes popoldan spomnilain šla pogledat kdo je zmagal user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
13.12.2008 19:04:02   
dini
Si šla pogledat? Sm gledala ja, ma mal sm na netu, pa dnevnik poslušam,in ti kako, je šla mimouser posted image ?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
13.12.2008 19:06:49   
S*
Ja user posted image je šla mimo, zdaj pa gas naprej. Sem se odločila, da bom decemra totalno na off, brez vseh vitaminčkov in merjenja temperature. Bom raje žurala in uživala v najbolj norem mesecu v letu, user posted image pa bova ko nama bo pasalo in zgolj iz užitka ta mesec user posted image . Januarja pa spet po starem.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
13.12.2008 19:09:13   
dini
Pridi na ZS.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
13.12.2008 21:01:53   
Anonimen
S* ma ne vemuser posted image enostavno mam  v glav da nisem sam zdej ste me ve že s tem prepričevanjem nekak spravile na 65% da smuser posted image user posted image ma dam ji do recimo sredealpa petka cajt in pol nardim test user posted image in če sm potem dobi moj dragi za božička clear blue z user posted image user posted image   sanja svinja o koruzi a koruze nemauser posted image user posted image
Sulfinija dej mi neki povej,a ti je kej smotan ležat na trebuhu?

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
13.12.2008 21:02:56   
dini
Oj larilu,kakšne znake pa imaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
13.12.2008 21:03:35   
Anonimen
aja sonči moj ti je v petek poslala,na žalost nisem nič zraven napisala zato k sva s tamalim takrat še spalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
13.12.2008 21:05:25   
Anonimen
dini sej pravim nič kaj posebnega razen da ni še user posted image ,mal napihnjena,slabost kdaj pa kdaj,na wc hodim lulat ma na 5 minut pa tko nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
13.12.2008 21:08:33   
dini
Držimo pesti da si user posted image , vi pa zame.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
13.12.2008 21:12:10   
Anonimen
Itak dini da držimo pesti,sm dans vidla kako je bil Luki (sinček) ves vesel k je bil bratranec na obisku in se je mel za igrat  pa tko ma tok sta bla luštna

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
13.12.2008 21:17:51   
dini
Za igrat, to je blo zakon. Hvala za pestke.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
13.12.2008 21:44:38   
Anonimen
ja sam bratranec je bil mal sramežljiv drgač pa okuser posted image

evo mali mi kle na polno razmetava pa igra (k bi mogu že 8 spat pa je po čudežu najdu iz ne vem kje energijo) jaz sm  pa k cunja in komi gledam, tko da bejbika moja predraga jaz bom šla zdele kr pančat oziroma bom probala tamavčija uspavat pol pa spat tko da želim ti lepo in toplo nočko

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
13.12.2008 21:46:47   
dini
Lepo nočko tudi tebi in sanjaj da siuser posted image ,user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
14.12.2008 9:15:51   
Sulfinija
Ojla!

Vidim,da sme danes prva vsem skupaj eno lepo nedeljsko dobro jutro.

Noč je bila kriminalna sem mislila bo bom hin od te user posted image user posted image user posted image user posted image  in sedaj ponovno user posted image user posted image user posted image user posted image .Bom očitno spet celo nedeljo prespala in preležala,ker če sem pokonci je še hujše.
In jutri bo velik dan pregled upam le,da bo vse ok in,da bom videla najino malo user posted image .

Larilu,jaz sicer ne spim na trebuhu vendar sem probala pa ne gre,ker me preveč prsi bolijo,veš?Takole da najraje zaspim na boku.Kaj bo šele,ko bom visoko noseča nimam pojma.Samo se ne bom dolgo matrala,kajti moja mami šiva blazine za dijenje in boma hitro eno zrihtale tudi zame.

Na kratko o meni in mojih user posted image .Šibam nazaj v posteljo.Se kaj beremo in tipkamo.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?