crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Crvicek, sem gledala Good Bye Lenin! (saj poznaš zgodbo, a ne?) ravno ta vikend in sem te skoz imela v mislih, kako bo pa vajin otročiček mogoče ravno iz tega tako famoznega kraja. A sta delala ljubezen v vzhodnem al zahodnem Berlinu? Pa saj je vseeno, zdaj smo končno vsaj na tem delu sveta vsi pod isto streho, brez mej. Midva sva se pa v petek ponoči fizično ljubila, seveda spet samo zaradi projketa bejbek, ampak sem prepričana, da je bilo za ta mesec prepozno. V sredo in četrtek, ko sem imela nekaj podobnega izcedku (v petek je bilo že vse popolnoma suho), sva bila preveč vsak na svojem bregu, preveč daleč stran, da bi se lahko srečala na tak način. Boli pa mene nikoli nič od nič, tako da lahko ste res srečne tiste, ki ovulacijo čutite. Ta mesec mi je itak vseeno, sem se to že prejšnji mesec tako odločila, no, naslednji pa bo nova stvar, ki jo bom uvedla, ovulacijski testi. Bom kupila najdražje in mogoče mi bodo prav oni, izum nove dobe, razsvetlili to skrivnost o mojem telesu. Bodite sladko in imejte se rade, pa vas bo imel rad ves svet Giotti, ljubila sva se v nekdanjem vzhodnem Berlinu. Kaj torej to pomeni? Za vajino delanje ljubezni, pa lahko da ni bilo prepozno, saj jajčeca preživijo še 24 ur po O. Tako da lahko so se semenčece in tvoje jajčece srečala na zadnjem vagonu. Jaz bom kar navijala za +! Ej, ena zanimiva opazka iz Berlina...opazila sem res ogromno parčkov z dojenčki in kar mi je full padlo v oči, da je bila starostna meja nad 35. Večina pa so v Berlinu tujci, ki tam začasno živiji in delajo kariero. Sem bila res presenečena nad tem, ma po drugi strani pa mi je itak jasno, da če se hoče mlad par uveljavit v službi, ne more imeto otroka pred 30.