|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
8.12.2008 13:18:49   
dini
giotti beri ZS.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
8.12.2008 13:18:51   
giotti
Dini, ma tebi kaže znake že od novembra... Kdaj si nazdnje delala testek in katerega? Please, povej mi to.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.12.2008 13:21:45   
giotti
aha, sem ti že odpisala...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.12.2008 13:24:40   
tane
giottkica, tudi ti imaš mejl...odgovor od Mr. P a si že videla...any comments?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.12.2008 13:25:57   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Ojla.
Kako kaj? Jaz bi naj bla v ovulacijskih dneh, sluz, vročina padla, tako da bo danes in do konca tedna še kr akcija. Sem pa danes naredla ovulacijski test, pa ne kaže ovulacije, zdaj pa me zanima če na dan ovulacije pokaže da je al ne, kr na testu piše kao da če je črta enaka al močnejša, pol bo v roku 24-48 ur prišlo do ovulacije, me zanima, kr se mi zdi da je danes ta dan D. Madonca sem zakomplicirala.
Sulfinja, ti kr počivaj, pa uživaj v mislih na user posted image .

Za nas ki pa še čakamo, pa držim pesti.

Lp

Jaz razumem ta navodila kot napoved za ovulacijo. Da pa na sam ovulacijski dan pa ni teh črtic. Bom pa drug mesec vedla dosti več o tem, ker za zdaj še nisem nič eksperimentirala s tem. Samo s temperaturo. Ta pa na dan ovulacije pade iz tiste povrečne, ki je bila od M dalje (no, meni ne, samo tako povsod piše). No, če je danes padla in če se bo jutri dvignila, potem je danes menda res pravi dan. Še naprej spremljaj in seveda, če vam uspe, kar še naprej user posted image . Tega menda ne more bit preveč po nekaterih virih.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.12.2008 13:27:45   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

ja, vem, sam ne morem tko hiter, no, vsem vse napisat user posted image  bom, bom komentirala. Zaenkrat pa samo to, da se popolnoma strinjam z njim user posted image  Še posebej ta prvi del, sorry, ampak tako trenutno mislim tudi jaz... več pa v mejlu user posted image  

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.12.2008 13:33:18   
Arual
Ja tudi jaz mislim, da je danes pravi dan, tak da bo akcija. Mi tudi vsi izračuni kažejo, da je danes dan O.user posted image  Komaj čakam, da bo večer, da grem v napad user posted image . Od HSG redno vsak dan delamo user posted image , ta da bomo vidli kaj bo.
Bom jutri vročino merla, pa bom vidla, upam, daje danes.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.12.2008 13:34:47   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

ja, vem, sam ne morem tko hiter, no, vsem vse napisat user posted image  bom, bom komentirala. Zaenkrat pa samo to, da se popolnoma strinjam z njim user posted image  Še posebej ta prvi del, sorry, ampak tako trenutno mislim tudi jaz... več pa v mejlu user posted image  

prvi del...psiha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????žal giottka je to zame nesprejemljivo, če že,  sem ravno ta mesec odmislila, ker je bilo tolko dela v službi dokler ni bilo 'vgnezditvene'...ja potem pa priznam da je bilo stresno ampak...ne ne sprejmem te razlage

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.12.2008 13:37:37   
aqua77

prvi del...psiha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????žal giottka je to zame nesprejemljivo, če že,  sem ravno ta mesec odmislila, ker je bilo tolko dela v službi dokler ni bilo 'vgnezditvene'...ja potem pa priznam da je bilo stresno ampak...ne ne sprejmem te razlage

tanči, meni se pa nič nisi javla, tako da zgleda nisem na tekočem s situacijo, ampak vseeno, če rabiš koga za pogovor ali mnenje, sem tudi jaz tukaj.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.12.2008 13:40:18   
giotti
[/quote]

[/quote]

zato pa pravim, da se moramo kaj dobit... nujno, čimprej, bomo en del samo tej famozni psihi posvetile, a prav? Se je treba malo o tem pogovarjat in postat prijateljica s psiho, ker z mlini na veter se ne da boriti, zato pa smo lahko vsi skupaj prijatelji. Saj ti bom razložila... very soon. Joj, moram it zdajle...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.12.2008 13:41:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Ylenia

zivjo punce! zadnje case se mi ni dalo nic pisat na temu forumu ker sem bla potem prevec slabe volje ko ni blo II! zdej vam pa veselo sporocam da sem dones zagledala dve crtici! tko da ne obupat! pr men tut ni ratal takoj, in sem bla ze vsa zafrustrirana da ne bo nic brez pomoci (G, tablet...), no pa je ratalo!

zdej sem pa itak se vsa zmesana, pa mi kar ni jasno!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TO MI JE PA POLEPŠALO DAN ,KER DANAŠNJI DAN JE PA SAMO za umretuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.12.2008 13:41:44   
giotti
wow, Tanči, kolko ponudb za pogovor si dobila. user posted image  Bravo, Aquica, to si pa omnipresent. Love ya in seveda navijam zate... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.12.2008 13:42:07   
dini
Zakaj sonček je za umret?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.12.2008 13:44:27   
aqua77

wow, Tanči, kolko ponudb za pogovor si dobila. user posted image  Bravo, Aquica, to si pa omnipresent. Love ya in seveda navijam zate... user posted image  user posted image  user posted image

jaz pa zate miška moja!!!user posted image user posted image se že neki časa nisva tukaj skupaj našle, ampak očitno smo še vedno vse skupaj na isti valovni dolžini... user posted image  mormo na eno kavico vse skupaj, da predelamo nekaj skupnih tem... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.12.2008 13:46:48   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

jaz pa zate miška moja!!!user posted image user posted image se že neki časa nisva tukaj skupaj našle, ampak očitno smo še vedno vse skupaj na isti valovni dolžini... user posted image  mormo na eno kavico vse skupaj, da predelamo nekaj skupnih tem... user posted image

itaq, kavica vedno in povsod user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.12.2008 13:46:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Zakaj sonček je za umret?user posted image
ker mi gre od sobote že vse narobe in imam namesto veseli december ,žalostni december.No pa nebi o tem morila ,ker mi ni sem preveč že tako žalostna.Me veselita samo še moj dragi in user posted image druga je pa vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala vseen za skrbuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.12.2008 13:49:23   
dini
V lifu ne obstaja nobena taka stvar zarad katere bi se mogli ful sekirat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.12.2008 14:05:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

V lifu ne obstaja nobena taka stvar zarad katere bi se mogli ful sekirat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
res je tako a če pride se ji ne moreš izognatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.12.2008 14:15:23   
Anonimen
Tanči hvala mi je prov luštn ju blo pogledatuser posted image
no ta mesec tud pr nam zgleda da ne bo pluskak sm prej mela "napad" hormončkov k sm gledala en filmček in pol solze ma ni da ni, kr neki,tko da zgleda da se ure odštevajo dokler ne prideuser posted image
Sonči sej bolje men komot lahk vrjameš,se pojavi pač slabi trenutki ampak za njimi še zmeraj pride sonček,za umret pa ni niti ene stvari no recimo vendar moraš gledat naprej v prihodnost in boš videla da te še marsikaj lepega čaka kot je tvoj mini sonček ki ga nosiš pod srčkom.No to ti pišem pač tko ker niti ne vem kaj je narobe če pa rabiš koga za pogovrit sm pa tukaj in mi ni problema poslušat pa tko naprej in to velja tudi za vse ostale punce.
evo tanči neki zate in za ostale tud da ne boste ljubosumne jih mam še dost na zaloguser posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.12.2008 14:18:43   
sonček85
hvala res to mi veliko pomeni user posted image user posted image user posted image

uu tole je pa tudi meni všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.12.2008 14:19:16 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.12.2008 14:19:27   
Sulfinija
Punce a name ste pa lepo pozabile še vedno migam z dobrimi znaki naprej.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.12.2008 14:22:16   
Anonimen
sulfinija ja pa kako lahk sploh pomisliš da smo nate pozabileuser posted image ne ne  zdele ti damo sam par minutk miru potem te pa bomo kuj spet obletavale z besedami da morš počivat pa ležatuser posted image no super da je vse vredu le tako naprej a pa zdej si na bolniški?
no zdele se grem pa mal pod vodo vršt da pridem mal k seb k itak december kot december me zmeri potolče

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.12.2008 14:24:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce a name ste pa lepo pozabile še vedno migam z dobrimi znaki naprej.

LP Mojca
nate nebi ppozabile ,saj smo tako dolgo čakale tvoj plusekkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti samo počivaj  da bo pikica lepo rastlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se pa pravkar najedla-kak je pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.12.2008 14:26:04   
Sulfinija
Nisem na bolniški,ker ne delam,me je pa takoj vprašala če mi da bolniško se rekla,da sem itak doma.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
8.12.2008 14:29:23   
crvicek

Crvicek, sem gledala Good Bye Lenin! (saj poznaš zgodbo, a ne?) ravno ta vikend in sem te skoz imela v mislih, kako bo pa vajin otročiček mogoče ravno iz tega tako famoznega kraja. A sta delala ljubezen v vzhodnem al zahodnem Berlinu? Pa saj je vseeno, zdaj smo končno vsaj na tem delu sveta vsi pod isto streho, brez mej.

Midva sva se pa v petek ponoči fizično ljubila, seveda spet samo zaradi projketa bejbek, ampak sem prepričana, da je bilo za ta mesec prepozno. V sredo in četrtek, ko sem imela nekaj podobnega izcedku (v petek je bilo že vse popolnoma suho), sva bila preveč vsak na svojem bregu, preveč daleč stran, da bi se lahko srečala na tak način. Boli pa mene nikoli nič od nič, tako da lahko ste res srečne tiste, ki ovulacijo čutite. Ta mesec mi je itak vseeno, sem se to že prejšnji mesec tako odločila, no, naslednji pa bo nova stvar, ki jo bom uvedla, ovulacijski testi. Bom kupila najdražje in mogoče mi bodo prav oni, izum nove dobe, razsvetlili to skrivnost o mojem telesu.

Bodite sladko in imejte se rade, pa vas bo imel rad ves svet user posted image

Giotti, ljubila sva se v nekdanjem vzhodnem Berlinu. Kaj torej to pomeni?user posted image

Za vajino delanje ljubezni, pa lahko da ni bilo prepozno, saj jajčeca preživijo še 24 ur po O. Tako da lahko so se semenčece in tvoje jajčece srečala na zadnjem vagonu. Jaz bom kar navijala za +!

Ej, ena zanimiva opazka iz Berlina...opazila sem res ogromno parčkov z dojenčki in kar mi je full padlo v oči, da je bila starostna meja nad 35. Večina pa so v Berlinu tujci, ki tam začasno živiji in delajo kariero.
Sem bila res presenečena nad tem, ma po drugi strani pa mi je itak jasno, da če se hoče mlad par uveljavit v službi, ne more imeto otroka pred 30.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?