|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
8.12.2008 8:59:56   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Pikica kam si se pa ti skrila?te včeri nič ni bilo

crkljala sm se, pa pocivala k sm bolna..dons saj vrocine nimam vec.. sem pa glas zgubila..tko d sm ful sarmantnauser posted image user posted image

pa ti, a pol pravs d ti je bil vsec moj radiatoruser posted image user posted image  sem prakticna a neuser posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
8.12.2008 9:14:11   
Sulfinija
Larilu,imam za krče spasmex kot sem ga vedno dobila v bolnici.Ga že jemljem.

Tudi za icedek imam 3x2na dan Utrogestana,ker nimajo dabrastona.Sem dobila v četrtek pri G na pregledu tole zadevo.

LP Mojca user posted image

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 8.12.2008 9:15:28 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
8.12.2008 9:20:49   
Anonimen
Sulfinija.

Naredi še enkrat test nosečnosti, navadni, najcenejši.....

Želim ti vse naj naj in da dočakaš svojega user posted image .....

Vseeno pa se mi zdi, da krči in krvavitve niso dober znak....

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
8.12.2008 9:27:54   
Sulfinija
Anonimna,zakja pa še en test nosčeniški?kaj trije nisi dovolj in test pri G ni dovolj,da so mi potrdili nosečnost.
Niso hudi krči,niti ne prava krvavitev temveč samo izcedek.Več kot spasmex in utrosgetan v teh tednih ni moč narest ničesar.Upam na najslajši zaključek.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
8.12.2008 9:30:21   
dini
Jutro punce, ste ble pa pridne ta vikend in dost napisale.user posted image user posted image
Čestitke usem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image  tistim ki je prišla user posted image pa fuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr meni se tudi nek izcedek dogaja,user posted image pa še ni.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
8.12.2008 9:39:31   
tane
Sulfinija, super če imaš spasmex in utrogestan, je vse kar lahko naredijo...drugače pa je utrogestan boljši kot dabroston tako, da ti kar lepo s kuro nadaljuj in bo vse ok. Moja prijateljica je imal v 1 trimesečju vaskič kravvitve in krče ko bi morala dobiti M, se pravi vsak mesec okrog 30 dne pa je zdaj že v 7 mesecu in je vse ok. Ni nujno, da krvavitve in krči pomenijo vedno najslabše, sploh če so samo rjavi izcedki...ti samo počivaj in pozitvno razmišljaj.

S*, draga moja zgleda da nisva bili preveč pridni, Miklavž ni prinesel + kaj praviš? Ampak saj bo, enkrat bo + prišel.
user posted image user posted image user posted image pa zate tudi kalypso, če je enkrat uspelo bo še enkrat, držim pesti.

Ylenia, tebi pa iskrene čestitke in lepo nosečnost!

eva Ana, ti na Dunaju crvicek pa romantičen vikend v Berlinu...to bodo + padali v decembru.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
8.12.2008 9:59:57   
aprilčica07
Sulfinija: drži se! Vse dobro želim!

Vsem novim nosečkam pa ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Komentirala bom kasneje, moram spet it delat.:):) Ufaaaaaaaaaaa

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
8.12.2008 10:42:01   
crvicek
Punce, hvala ker ste mislile name. user posted image

Evo, vam poročam iz Berlina. Full utrujena in hkrati navdušena nad modernim mestom.  Kljub veliki gužvi, sva ful uživala, predvsem na božičnih tržnicah. V soboto sva prehodila kakih 12 km, ker sva ubrala eno daljšo 'walking tour' iz LP in sva kar dosti videla. Slikala sem se tudi z Robby Williams-om in Jonny Deep-om (v muzeju voščenih lutk) user posted image user posted image user posted image . Zvečer pa sva bila tako utrijena, da sva se kar zvrnila v posteljo brez user posted image user posted image , ma nisva mogla niti dihat več, kaj šele kaj drugega. Sva pa zjutraj nadoknadilauser posted image user posted image . Mene pa tokrat tako močno bolijo jajčniki in imam ogromno sluzi, ki pa mislim da še ni taprava. Ma kar lije iz mene in me skoz špika v trebuhu, tako da te dni bova še naprej user posted image in upajmo da se kaj prime. Tako da potres se bo še kar nadaljeval user posted image user posted image .

Eva ana, ti pa si bila na Dunaju in praviš da vaju je prevzela romantika. Ja to prednovoletno vzdušje, vse te lučke in seveda kuhano vinčko naredijo svoje.user posted image

Sulfinja, sem šele zdaj prebrala j kakšen turobni vikend si imela. Čuvaj se in misli na vse lepo ki te še čaka v naslednjih 8 mesecih. Držim pesti, da se situacija umiri!

S* user posted image user posted image user posted image ! Korajžno v nove boj!

Tane, sem vesela da si boljše volje. Tako te hočemo tu gor, korajžno in optimistično!

Ylenia, čestitam!

Hel32, midve pa bova bova konec meseca skupaj lulale na testek!user posted image

Miklavž je pa meni prinesel sladkarije, moj, ki pa roj. dan praznuje za miklavža, pa je dobil kar darilo 2 v 1.user posted image Kupila sem mu zapestnico in verižico od Morellato, ki si jo je želel in ga fuul presenetila sredi noči.user posted image user posted image Pri nas je bolj radodaren božiček, tako da komaj čakam, da postaviva smrekico in pod smrekico postaviva darilca za vse naše najdražje. Je pa vsako leto zanimiv tisti teden ugibanj in ugotavljanj, čigavo ja katero darilce. user posted image

Seveda pozdravljam in mislim in navijam tudi na ostale pupe, ki jih  nisem omenila!user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
8.12.2008 10:58:02   
Matejčika
Čestitke vsem novim nosečkam. A bo katera prenovila seznam? user posted image Ker gor je samo ena nosečka označena!

Sulfinija, pa a lahko v nosečnosti spazmex ješ?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
8.12.2008 11:01:05   
hel32
user posted image JUTRO;CRVICEK
Jaz mam glih te dni OV,ne vprašaj kak me špika,trga,vse me boli tam okrog jajcnikov,

pa izcedka je zelo veliko in je tist tapravi,gosti beli
z dragim pridnouser posted image kr vsak dan in mislim,da se bo prijelo,lepo da se spomniš na nas,
skupi bova konc meseca lulale na testek ja,in UPAM,da bova obe nalulale velik+.
Uzivaj.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.12.2008 11:36:22   
miklarom
Ylenia-čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image in zdravo ter lepo nosečnost it želim

Sulfinija- TI KAR LEPO POČIVAJ IN NE MRDAJ NIKAMOR, PA BO VSE VREDU NAVIJAM ZATEuser posted image user posted image user posted image user posted image PA ŠE NEKAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA SREČO

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.12.2008 11:38:53   
S*
Punce hvala vam za lepe besede in vse user posted image . Sem že malo boljše in trenutno mi ne preostane druge kot da grem odpret novo temo za borbe v januarju 2009.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.12.2008 11:44:27   
Anonimen
no evo konjčka sm že narisala bomo videlčese mi bo dal še naprejuser posted image
Pikica ful je sexy ta tvoj radiatoruser posted image ja na koga si se pa tok drla da si brez glasu?na mojo taščo ziher ne k je zdej kej dost ni k men gor k sm se že jaz zlajala na njouser posted image
Sulfinija ne bit jezna sam skrbi nas pa hočemo da bi čez 8 mesecev držala v naročju štručkouser posted image
črviček welcome backuser posted image

men bo pa glava eksplodirala tok me boli da je za znoret

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.12.2008 11:45:48   
Anonimen
S* ne obupaj sej boš videla na vse zadnje bomo pa vse v porodnišnic rojevale in se bomo šle ktera bo glasnejšauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.12.2008 12:10:16   
Sulfinija

Sulfinija, pa a lahko v nosečnosti spazmex ješ?

[/quote]

Zakaj pa ne?Saj mi je predpisala G in vedno v porodnišnici sem ga tudi dobila v nosečnosti proti krčem.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.12.2008 12:11:11   
ursa30
sulfinija, upam, da se bo vse srečno izteklo. ti bom držala pesti.

S. žal mi je, da si dobila user posted image user posted image
bova pa v januarju zmagale user posted image

crviček, sem ti kr fouš, jst bi se tu slikala z robbiem, pa čeprav z lutko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
8.12.2008 12:12:14   
Matejčika
S* ne obupat! Saj bo! Vem pa, da ti ni lahko. user posted image user posted image Ker to sploh ni lahko! Drži se! Mislim, da se ti bom čez dva dni pridružila v novi temi. Ker me tak boli, kot me je vedno, preden sem dobila M. Tako da tudi pri meni nebo +, ampak M. Pa kaj čmo?! It naprej, v nove boje!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.12.2008 12:16:27   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Zakaj pa ne?Saj mi je predpisala G in vedno v porodnišnici sem ga tudi dobila v nosečnosti proti krčem.

LP Mojca

Samo vprašam. Ker tega nisem vedela.
Upam, da bo na koncu vse vredu! Držim pesti!user posted image

< Sporočilo je popravil Matejčika -- 8.12.2008 12:17:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.12.2008 12:16:40   
tane
larilu, for you...in ostale

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.12.2008 12:20:35   
kalaxy
Punce, dajte me na seznam prosim. Še vedno nisem gor.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.12.2008 12:22:45   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

LP Mojca

Samo vprašam. Ker tega nisem vedela.
Upam, da bo na koncu vse vredu! Držim pesti!user posted image

Seveda Matejčika ti kar smao vprašaj.Pa kak lekadolček v nosečnosti tudi lahko poješ.

Matejčika jaz sem pa imela v Poljčanah teto samo je žal umrla.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.12.2008 12:24:21   
Sulfinija
Sedaj sem se malo pretegnila po spanju šla do wc in sedaj šibam igrat v vodoraven položaj pasijonko.Se vam javim kaj pozneje.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
8.12.2008 13:10:40   
Arual
Ojla.
Kako kaj? Jaz bi naj bla v ovulacijskih dneh, sluz, vročina padla, tako da bo danes in do konca tedna še kr akcija. Sem pa danes naredla ovulacijski test, pa ne kaže ovulacije, zdaj pa me zanima če na dan ovulacije pokaže da je al ne, kr na testu piše kao da če je črta enaka al močnejša, pol bo v roku 24-48 ur prišlo do ovulacije, me zanima, kr se mi zdi da je danes ta dan D. Madonca sem zakomplicirala.
Sulfinja, ti kr počivaj, pa uživaj v mislih na user posted image .

Za nas ki pa še čakamo, pa držim pesti.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.12.2008 13:17:46   
dini
Prosim držte zame pesti da je še ne bouser posted image , čeprav kaže neke znake.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
8.12.2008 13:17:50   
giotti
He, he, Tane... za ostale pa ... slikca Nortona user posted image  A je to on? Kaj sem ti kdaj rekla, da mi je všeč? user posted image  Par filmov z njim je tako fenomenalnih (American Histroy X, 25th Hours), da ne moreš, da ti ne bi bil všeč user posted image

Kaj je zdaj to, da kar dežujejo tele coprnice user posted image ? Za vse en velik user posted image  in saj veste, dedek mraz prinese darilo šele po polnoči, torej že v novem letu. Smo le generacija dedkov mrazov, no, vsaj me, rojene v 70-ih... pri meni doma nismo poznali ne miklavža, ne božička, tako da bo, ko bo, upam, za vse nas v januarju.

Dini, še zdaj mi nisi rekla, al si do zdaj naredila samo en testek (tistega 27.11.) al dva, torej v decembru tudi? Vem, da mi je Sonček odgovorila, da si menda dva, pa vseeno želim slišati še od tebe, kaj praviš. Jaz še kar stiskam pestke zate user posted image

Sulfinija, zate pa v srčku prosim, da se kmalu odplete, kot se je vse skupaj čudno zapletlo in da boš z notranjim mirom v sebi in brez strahu zaspala vsak nadaljni večer. Pošiljaj ogromno ljubezni temu majhnemu bitjecu, ki se razvija v tebi. Ter ostani še naprej tako pozitivna in prijetna!ž

Crvicek, sem gledala Good Bye Lenin! (saj poznaš zgodbo, a ne?) ravno ta vikend in sem te skoz imela v mislih, kako bo pa vajin otročiček mogoče ravno iz tega tako famoznega kraja. A sta delala ljubezen v vzhodnem al zahodnem Berlinu? Pa saj je vseeno, zdaj smo končno vsaj na tem delu sveta vsi pod isto streho, brez mej.

Midva sva se pa v petek ponoči fizično ljubila, seveda spet samo zaradi projketa bejbek, ampak sem prepričana, da je bilo za ta mesec prepozno. V sredo in četrtek, ko sem imela nekaj podobnega izcedku (v petek je bilo že vse popolnoma suho), sva bila preveč vsak na svojem bregu, preveč daleč stran, da bi se lahko srečala na tak način. Boli pa mene nikoli nič od nič, tako da lahko ste res srečne tiste, ki ovulacijo čutite. Ta mesec mi je itak vseeno, sem se to že prejšnji mesec tako odločila, no, naslednji pa bo nova stvar, ki jo bom uvedla, ovulacijski testi. Bom kupila najdražje in mogoče mi bodo prav oni, izum nove dobe, razsvetlili to skrivnost o mojem telesu.

Bodite sladko in imejte se rade, pa vas bo imel rad ves svet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?