|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
26.12.2008 12:22:42   
Anuša*
Živjo vsem!

Sem nova na vašem forumu, zato se vam pridružujem malce pozno, a tudi sama sem med tistimi, ki še upamo, da nam je Božiček prinesel tisto najlepše darilo. user posted image

Prestati moram samo še ta vikend in če do ponedeljka, 29. 12., ne dobim user posted image , bom z močno utripajočim srcem stopila v lekarno po test ...

Držim pesti za vse nas, ki še čakamo, da je Božiček prebral naše pismo in nam uresničil največjo željo!!!user posted image

Anuša

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
26.12.2008 13:03:46   
vila MaLiNa
Tane: tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo čas kmalu zacelil rane in, da bosta kmalu spet stopila v nove bojeuser posted image .

Kje je pa Slufinja kaj danes?

Punce... upam da, ste preživele drugače lep Božič, pri nam je celo nekaj malega snežilo.

Lp

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
26.12.2008 13:36:46   
Nončika
Tane, objemček zate.user posted image user posted image user posted image  bodo prišli boljši časi. verjemi, da bodo. vem, da je hudo vse skupaj. glavo gor in pogumno naprej.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
26.12.2008 15:23:23   
Rakica_80
Moja user posted image  se je prikazala včeraj, tako da se selim v januar mesec!
Vsem novimuser posted image  pa čestitke!!!!
Vsem ostalim pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GREMO V NOVE BOJE!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
26.12.2008 16:09:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Moja user posted image  se je prikazala včeraj, tako da se selim v januar mesec!
Vsem ostalim pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GREMO V NOVE BOJE!!!
pa ne da BEBIII ti tudiuser posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
26.12.2008 16:35:29   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

pa ne da BEBIII ti tudiuser posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no tko tudi jaz sem na istem kot bebiii, moja zadnja M letos se je prikazala 25... user posted image user posted image user posted image  upam, da jih bo v letu 2009 čim manj... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
26.12.2008 18:24:00   
tane
larilu, pravoda, tropical, sonček85, Arual, vila MaLiNa, *csaje*, vsem najlepša hvala zauser posted image in tolažilne besede, saj vem, da ni druge kot iti naprej v ponoven boj, ker si pikico res želiva, upam le, da bo to vsaj v letu 2009.
pa kot pravi larilu, vsaka taka izkušnja nas ojača.

Bebii, user posted image user posted image user posted image

Arual, zate pa še vedno držimo pesti, pa ja daj naslednjič pa le lulaj zjutraj na palčko in da bouser posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
26.12.2008 18:32:27   
S*
tanevuser posted image user posted image user posted image Nimam besed za tolažbo, hvala bogu da je mimo, saj veš, kar nas ne ubije nas okrepi. Ti samo ne obupaj, boš videla da te bo v letu 2009 obiskala štorklja in ti prinesla user posted image .

Bebii, tudi zate en topel user posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
26.12.2008 18:38:52   
tane
S* hvala, ja tudi jaz sem si rekla, samo, da je mimo...si uživala na smučanju berem, superca, jaz se pa tele dni bolj doma držim ker tako sovražim mraz...brrrrr...je ful zahladil tule pri nas.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
26.12.2008 18:58:34   
Sulfinija
Ojla!

Vsem,ki vam tokrat ni uspelo pošiljam en velik,topel user posted image .

Midve z mojo user posted image  sma v redu,sicer sme zjutraj bruhala vendar čez dan je bolje.
Praznovanjegodovega moža je minilo,potekalo brez težav smo se najedli da je joj in imeli zelo lepo.
Jutri pa me bo peljal na kosilo ne vem še kaj si bom zaželela finega,ter zapravljat božičnico.Pa sploh nimam idej kaj naj si kupim kaj oprijetega odpade boma pa zavila v HM in to ziher,da nabavim kaj bolj ohlapnega.Sem pa danes dopolnila 7.tednov torej stopila sme točno v 8.teden joj kak hitro teče čas....

Punce lep preostanek večera vam želim in se kaj tipkamo...

LP Mojcauser posted image 7t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anuša*)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
26.12.2008 19:26:41   
S*

user posted image user posted image

user posted image   oz.  user posted image       pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog) - user posted image srečka nosečka   user posted image  user posted image  user posted image                
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978user posted image srečka nosečka  user posted image  user posted image  user posted image     
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika v nove boje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
02.12. - dini
03.12. - S* (5.krog)user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Sulfinija - srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image                    
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 - srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image                  
06.12. - zvezdica1980 
07.12. - kalypso (3. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.12. - sams - srečka nosečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
09.12. - Matejčika (4.krog) user posted image  user posted image user posted image  v nove boje 
10.12. - živa1
11.12. - larilu  user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
12.12. - charlyka srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      
12.12. - eva Ana srečka nosečkauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.12. - Muca83 
srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image            
13.12. - Bojana82  user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
13.12. - aprilčica07 srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image        
14.12. - baby1978 (3. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
15.12. - Tanisha   user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
17.12. - Vitaebella
19.12. - SMELIKA
20.12. - giotti (6. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image      v nove boje
20.12. - nincika (2. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.12. - METULJ1 (3.kroguser posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boj
20.12. - Tanchy ( 2.krog ) srečka nosečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image      
21.12. - evolinca user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
21.12. - Anya22 (12.krog)  user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
22.12. - pikicaa25 (12.krog )   user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje 
22.12. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
22.12. - cori   user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
22.12. - sonček Lara
22.12. - tropical (8.krog)
user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje  
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
23.12. - little angel ( 11.krog )
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    
25.12. - hel32 user posted image srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image
26.12. - punčka10 user posted image srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image
26.12. - kalaxy 
27.12. - anonimna Vita
27.12. - BEBIII  user posted image  user posted image user posted image user posted image
28.12. - Nea_teja_
28.12. - crvicek user posted image  user posted image user posted image user posted image
    v nove boje  
28.12. - katka11 user posted image  user posted image user posted image user posted image       v nove boje
29.12. - *TaMiKaaa* (2. krog)
29.12. - Anuša*
30.12. - Tiki55 (17.krog)
31.12. - murkica
31.12. - ROmama
31.12. - tane
31.12. - miklarom

Decemberk  nas je 63 od tega že 13 srečk user posted image

modrih:    22
  roza:        13
skupaj:       35

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS
*Me to you
* bambincauser posted image                                    
user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................trenutno 37,4% srečk nosečk

Pozor pozor: podiramo rekorde!!!! Poglejte %

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
26.12.2008 19:33:35   
S*
tane, pa saj mraz ni tako slab, si privoščiš kakšen čajček z rumom, al pa kuhano vino pa gre user posted image . Na smučanju je bilo lepo, sem pa ravno sedaj gledala pri poročilih, da je gondola na Golteh obstala nekje na sredi in da so ljudje noter ujeti že 2 h user posted image , meni bi se zmešalo. Grem pa jutri še en dan na Cerkno, so napovedali sonček in ni druge kot izkoristit lep dan.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
26.12.2008 19:56:24   
Anonimen
jaz tud nisem ljubiteljica mraza ampak če je že mraz potem naj bo vsaj sneg,včas sm z larilu hodila na sprehode po gozdu in je tko lepo črno-belo ful mi je lepo dokler me ne privede do divjega prascauser posted image takrat pa pol bežimuser posted image
lep vikend vsem!!!!!!!!!!

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
26.12.2008 20:00:44   
strumf
čav punce. na žalost vam moram zbiti odstotke. tečka Muser posted image se je prikazala ravno danes. sem potihem pričakovala da je ne bo, vendar lej ti njo. tako da če me lahko prosim obarvate modro in gremo v nove boje januarja. bodte fajn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
26.12.2008 22:49:45   
dini
Čestitke novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Taneuser posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
27.12.2008 4:45:09   
tinec78
Oj,

A se lahko še prijavim??? Božiček je bil letos s svojim darilom zame precej radodaren in po pravici povedano ne dojemam.
Nisem niti vedela, da pričakujem II ta mesec. Že slabo leto sva se trudila zanosit in po zadnjem razočaranju, sem se odločila, da se naročim na ginekologinjo in gremo dalje, ker nama po naravni poti očitno ne uspeva... izgleda nama je breme zadnjih mesecev padlo dol ali pač kaj drugega, ne vem... vem pa da te dni še extra obožujem moža in Božička!!!!user posted image

LP,

Tina

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
27.12.2008 8:12:37   
Anonimen
Dobro jutro..no jaz sem že pokonci, naredila sem test in spet seveda velik --. Ne vem kaj se zdaj z mano dogaja, ampak celo leto je bila redna kot prej še nikoli odkar načrtujeva bebiko pa skoz eni izcedki no zdaj pa je ni od nikjer. In mi je prav pokvarila praznično vzdušje, ker skoz razmišlam, daje z mano kaj narobe. Čeprav sem septembra naredila kompletni pregled pri osebnem zdravniku, pri ginek. pa 2 leti nazaj pa vmes 1x UZ, ker po KT nisem imel M. Mogoče pa le preveč razmišljam user posted image in je to to. Že moj pravi, da imam same skrbi in preveč razmišljam pa da zato ne pride...user posted image Po novem letu se bom naročila na pregled pa bom nekje februarja na vrsti pa se bom pogovorila s svojo G. 

(odgovor članu tinec78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
27.12.2008 8:16:53   
Nea_teja_
Jurto punce danes je moj d dan.in ne jutri.Upam da mi je božiček prinesel lepo darilo.in bom lahko sporočila kaj lepega.
Mi je pa božiček tud že prinesel nov tel ,kar sem bila zelo presenečena.user posted image
Čestitke vsem nosečkam ostalim pa želim da to čimprej postanejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
27.12.2008 8:36:13   
Arual
Dobro jutro.
Kako kaj? No sem zopetr delala test in seveda je bil -----. user posted image  Tako da zdaj bomo samo čakali. Bom malo počakala, če je do ponedeljka ne bo, zopet nardim test.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
27.12.2008 8:36:20   
beety
Dobro jutro, sporočam da sem danes zagledala user posted image . Ne dojemam še čisto. Imajte se lepo. Lp

(odgovor članu Anuša*)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
27.12.2008 8:38:54   
Anonimen
Betty čestitke user posted image

(odgovor članu beety)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
27.12.2008 10:00:22   
dini
Čestitke usem user posted image user posted image user posted image user posted image , joj na kako lep dan ste zagledaleuser posted image , danes je tudi moj dan ampak nič v povezavi z user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
27.12.2008 10:49:38   
spps
ojla!

čestitke vsem novim nosečkam,močno pa držim pestke ,da še vas bo v teh dneh VEELIKO user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
27.12.2008 15:08:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinec78

Oj,

A se lahko še prijavim??? Božiček je bil letos s svojim darilom zame precej radodaren in po pravici povedano ne dojemam.
Nisem niti vedela, da pričakujem II ta mesec. Že slabo leto sva se trudila zanosit in po zadnjem razočaranju, sem se odločila, da se naročim na ginekologinjo in gremo dalje, ker nama po naravni poti očitno ne uspeva... izgleda nama je breme zadnjih mesecev padlo dol ali pač kaj drugega, ne vem... vem pa da te dni še extra obožujem moža in Božička!!!!user posted image

LP,

Tina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neateja:držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
beety:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinec78)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
27.12.2008 18:06:12   
eva Ana
Ola!

Vsaki posebaj hvala user posted image user posted image user posted image  za čestitke in vsaki novi nosečnici

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?