|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
28.12.2008 9:15:51   
Nea_teja_
Hvala sonček res so simpatični škoda,ker je samo video verzija bi si dala na tel ko me kliče hči.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
28.12.2008 9:23:05   
Tiki55
Jutro! Čestitke vsem novim nosečkam, dobri možje so bili res radodarniuser posted image user posted image user posted image

Mene je včeraj kar nekaj dni prehitro presenetilauser posted image user posted image Tako da gremo novim bojem naproti...

Veliko sreče še vsem ostalim, ki je v decembru ne pričakujeteuser posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
28.12.2008 10:48:01   
Arual
Hey.
Moje user posted image  še tud ni. Sem pa šla včeraj k vedeževalki Karin je bla v trgovskem centru na Ptuju, in sem lahko postavla dve vprašanji, no glede zanositve mi je rekla, da bom morala na manjši operativni poseg potem bom komot zanosla (no saj so mi na HSG priporočali laparoskopjo)user posted image . Tako da bomo videli če je kaj res na tem.  Saj ne vrjamem preveč, kr je moji kolegici non stop trdila da bo imela fanta in punčko, no ima pa 2 punčki.
Čestitke vsem nosečka.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
28.12.2008 11:35:45   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jutro! Čestitke vsem novim nosečkam, dobri možje so bili res radodarniuser posted image user posted image user posted image

Mene je včeraj kar nekaj dni prehitro presenetilauser posted image user posted image Tako da gremo novim bojem naproti...

Tikica mojauser posted image user posted image user posted image si nas nahecala z besedami, mi je najprej srce za nekaj sekund zastalo ker sem mislila, da so te dobri možje na drugačen način obdariliuser posted image jaz še vedno upam in navijam, da ti uspe po naravni poti v januarju!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
28.12.2008 11:39:09   
tane
larilu, kaj počneš? jaz sem sama z mojo kužiko moj dela in se zdajle psihično pripravljam, da grem na daljši sprehod z njo v ta mraz...brrrr

pri meni pa nič novega, znakov nobenih, le včeraj so bili M krči in sem že mislila, da bouser posted image prej prišla...no, ta mesec res ne vem, nimam nobenih hudih pričakovanj, ampak vseeno sem zadnjih par dni spet začel arazmišljat o znakcih itd in +, čeprav vem, da druge kot čakat ni...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.12.2008 13:34:22   
Anuša*
Naj samo sporočim, da me je danes obiskala user posted image , tako da ta mesec spet nič.

Čestitke vsem srečkam nosečkam še v mojem imenu!!! user posted image

Anuša

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.12.2008 15:58:48   
Anonimen
Tanči ma nč kej dost ne počnem ker se mi niti ne dauser posted image moja kužika pa hoče bit skoz vzun čeprav je kr dost pod minusom k je ful huda burja že par dni ampak jo po težkih mukah spravim notr na toplo k drgač bi se mi še prehladila.ja tale tvojauser posted image je pa res od hudiča no,jaz bi ji kr zagrozila al naj takoj pride al pa da je ne bo 9 mesecev in da se ti prikaže +

(odgovor članu Anuša*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.12.2008 16:07:17   
Anonimen
tudi moja je prišla user posted image user posted image user posted image user posted image  

ne vem kako naj se poberem, vsakič znova me podre.......
srečno vsem novim srečkam in držim pesti za ostale ki še čakate

srečno
Vita

(odgovor članu Anuša*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.12.2008 17:15:20   
Nea_teja_
Punce men še vedno nič ne kaže na user posted image .Dva dni nazaj sem imela tako rjavo sluz kot da se neki pripravlja pa še vedno nič no upam da jo tudi nebo.Ponavadi je kr točna.Dons sem naredila test pa je pokazal- a mislite da je prezgodaj.Morala bi jo dobit včeraj.Joj kok me to jezi čakam a bo kej upam pa tud da jo nebo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.12.2008 17:43:08   
Nončika
Mam eno vprašanje!!! keri dan po izostanku ste delale test?

jaz mam cikle na 25-27 dni. a mi test 27dan kaj pokaže? pri hčerki sem delala test šele komaj cca 39 dan. zdaj pa me bo pobralo, če ne bom delala prej.user posted image user posted image user posted image  seveda, če ne bo tetka user posted image  prej povedala rezultat.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.12.2008 19:21:25   
sonček85
arual:joj pa ne no ,prej boš zanosila boš videla ,ne zmeni se za vedeževalko,tudi jaz sem šla eni astrologinji in mi je rkela da bom okoli 2010 mami no bomo pa že prej ,do konca naj mine teh 3,5meseca in bom mami

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.12.2008 19:22:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Hvala sonček res so simpatični škoda,ker je samo video verzija bi si dala na tel ko me kliče hči.
potegni si jo iz mule dol in jo lahko imaš za melodijo
po moje jo imajo samo naslov moraš vtipkat,bom pogledala in če najdem ti pošljem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.12.2008 19:47:10   
Anonimen
Živjo punce..mene lahko poabrvate, saj sem danes dobila user posted image . Nisem nič razočarana, ampak grem lepo naprej oziroma greva user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.12.2008 20:43:24   
Nončika

Pravoda, tako se govori. glavo gor in novim zmagam naproti.

user posted image user posted image zaradiuser posted image , user posted image user posted image zaradi optimizma.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.12.2008 20:44:43   
tropical

user posted image user posted image

user posted image   oz.  user posted image       pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog) - user posted image srečka nosečka   user posted image  user posted image  user posted image                
xx.12. - strumf      v nove boje 
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978user posted image srečka nosečka  user posted image  user posted image  user posted image     
xx.12 - pravoda
      v nove boje  
xx.12 - lunika v nove boje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
02.12. - dini
03.12. - S* (5.krog)user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Sulfinija - srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image                    
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 - srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image                  
06.12. - zvezdica1980 
07.12. - kalypso (3. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.12. - sams - srečka nosečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
09.12. - Matejčika (4.krog) user posted image  user posted image user posted image  v nove boje 
10.12. - živa1
11.12. - larilu  user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
12.12. - charlyka srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image      
12.12. - eva Ana srečka nosečkauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.12. - Muca83 
srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image            
13.12. - Bojana82  user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
13.12. - aprilčica07 srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image        
14.12. - baby1978 (3. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
15.12. - Tanisha   user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
17.12. - Vitaebella
19.12. - SMELIKA
20.12. - giotti (6. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image      v nove boje
20.12. - nincika (2. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.12. - METULJ1 (3.kroguser posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boj
20.12. - Tanchy ( 2.krog ) srečka nosečka user posted image user posted image  user posted image  user posted image      
21.12. - evolinca user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
21.12. - Anya22 (12.krog)  user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
22.12. - pikicaa25 (12.krog )   user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje 
22.12. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
22.12. - cori   user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
22.12. - sonček Lara
22.12. - tropical (8.krog)
user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje  
23.12. - beety ( 9.krog )      
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
23.12. - little angel ( 11.krog )
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    
25.12. - hel32 user posted image srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image
26.12. - punčka10 user posted image srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image
26.12. - kalaxy 
27.12. - anonimna Vita       v nove boje  
27.12. - BEBIII  user posted image  user posted image user posted image user posted image
28.12. - Nea_teja_
28.12. - crvicek user posted image  user posted image user posted image user posted image
    v nove boje  
28.12. - katka11 user posted image  user posted image user posted image user posted image       v nove boje
29.12. - *TaMiKaaa* (2. krog)
29.12. - Anuša*
      v nove boje  
30.12. - Tiki55 (17.krog)  
      v nove boje      
31.12. - murkica
31.12. - ROmama
31.12. - tane
31.12. - miklarom

Decemberk  nas je 63 od tega že 14 srečk user posted image

modrih:       27  
  roza:       14
čakajoče:    22
skupaj:        63

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS
*Me to you
* bambincauser posted image                                    
user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................trenutno 37,4% srečk nosečk

Pozor pozor: podiramo rekorde!!!! Poglejte %

Prosim naj ena% zračuna men to ne gre prav od rok!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.12.2008 8:08:18   
Nea_teja_
Dobro jutro punce.Pri nas doma tamali dve še spita no tavelika in tamala ,srednja je pri babici ,ati v službi mami pa pije kavico.Joj kok je mraz jest morm pa pelat vn našo kužo bom kr še mal počakala.
Kar se pa tiče novic je pa takole še vedno je ni in včeraj zvečer so me bolele dojke malo.Joj upam da je kej razmišljam da bi šla kupt še en test kaj mislite .Sicer sem ga delala včeraj pa je pokalzal negativno a je blo mogoče prekmalu? In kako ste kej ostale nosečke in  druge ,ki še čakate user posted image  ?

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.12.2008 9:28:21   
sonček85
pravoda:user posted image user posted image za user posted image   in tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za močan optimizem

neateja:kar počakaj ,saj je tako ali tako ne bo ,ker si nosečka.Če si imela rjavkasto lahko da je vgnezditevuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2692
29.12.2008 9:40:55   
eva Ana
Joj punce, jaz se že poskušam dve uri naročit na prvi pregled pri G, pa ni šanse da jih dobiš, skoz zasedeno. vam rečem babe kafetkajo, pa zraven odložen telefon, .........jaz pa cela v stresu user posted image user posted image ; sem v službi pa niti prav delat zraven ne morem, dokler ne dobim termina!!!!

Aja, da vam povem kako je zgedalo ko sem mojemu, dala zraven darila pozitiven test.
No po večerji si lepo darila razdelimo, pa ker so moji starši in seka s familijo bli zraven, nisem takrat dala testka. Sem mu pa dala potem ko so ostali odšli in verjemite skoraj je znorel.....laufanje po bajti, s testom v roki, mene pa je itk skoraj zmečkal user posted image user posted image

Veste, kaj sem pa jaz dobila od njega..... skoraj sem umrla od smeha.....fitnes pripomoček, za oblikovanje trebušnih mišic. (Sem se pritoževala, da se mi nekaj nabira okrog trebuha - Par dni nazaj!) On to meni full veseli da, jaz pa user posted image !!! Veste, kako sva se smejala, ko sem mu potem dala test. Sva kar nazaj zapakirala, do oktobra !!! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
29.12.2008 10:07:59   
Tejchy25
Ojla!
Preživela praznike, ampak vas nism mogla nč brat, ker mi je net crknu doma:(
Skratka, moja tetka kot sem rekla se je prikazala 24-ga sredi dneva. In je trajala 2 dni...
Tko da ne sam da je zamujala 11 dni, po se je tut neverjetno hitr poslovila...
Mal me bega...nč jasn, glede na to da ponavad traja vsaj 5 dni, pa še pol se nekej časa vleče rjav izcedek. Zj pa 2 dni pa nč več...
kr nekej...

No, pa čestitke novim nosečkam pa velik sreče vsem, ki vas je obislaka nezaželjena....

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
29.12.2008 10:11:01   
Nea_teja_
Punce naredila test pa je spet pokazal - joj zdej pa res ne vem več.user posted image user posted image  ni test pa negativnuser posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
29.12.2008 11:35:33   
bubika86
pozdravljena dekleta! kako ste, iskrene cestitke vsem user posted image .
jaz sem vam hotela sporociti da moje user posted image  se ni, zamuja mi 6 dni. sem pa na dopust5u in se tok ne obremenjujem s tem, v cetrtek sem naredila zjutraj test in je bila zelo rahla crtica kao pozitivno ne vem a je to to. vendar bom se malo pocakala in ko bo 100 % vam sporocim. lep pozdrav vsem skupaj. uzivajte!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2696
29.12.2008 11:49:35   
eva Ana
bubika navijam za teuser posted image user posted image , sicer pa če je + je +, pa tud če se bolj slabo vidi!

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
29.12.2008 11:56:44   
bubika86
eva Ana - ja upam, da bo kaj kruha iz te moke. delala  sem test first sign in crtica je bila zelo slabo vidna tko da sej bom se mal pocakala.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
29.12.2008 11:58:37   
S*
bubika tudi jaz močno navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
29.12.2008 12:31:07   
eva Ana
Jaz sem že v prvo stavla na cleasr blue, so  mi nekak najbolj ziher, tam ne moreš zgrešit kako se vidi. Če je user posted image , potem se res fajn vidi

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?