|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
24.12.2008 21:41:50   
dini
Čestitke usem nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
25.12.2008 9:02:13   
S*
Punce kako ste bile pridne te dni user posted image  user posted image  user posted image za vse nove nosečke, vas je res veliko. Za vse tiste, ki vas je obiskala user posted image , pa en topel user posted image . Jaz sem se včeraj zvečer vrnila s smučanja. Je bilo odlično in sem se kar nasmučala, user posted image sva pa bolj malo, me je smučanje totalno izčrpalo. bo treba mal za kondicijo poskrbet user posted image .

vsem skupaj želim lepe božične praznike!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
25.12.2008 10:02:25   
Sulfinija
Vsem skupaj drage virtualne prijateljice želim miren,srečen Božič.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
25.12.2008 10:02:30   
sonček85
Sams:iskrene čestitke in pazi na dva srčka (svojega in od user posted image )user posted image user posted image user posted image
S*:samo da sta uživala in imela lepouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
25.12.2008 10:29:58   
Arual
Hey.
Čestitke  novim nosečkam.  Sem včeraj delala test in je bil --------. Tako da zdaj samo čakamo kdaj se bo tečka prikazala. Sem bla malo žalostna, amoak moj pravi, da je ne bo, no bomo vidli.user posted image

Lep in miren Božič vam želim.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
25.12.2008 16:39:53   
sonček85
user posted image user posted image user posted image a pojdi veselo naprej ,tvoj podpis pove veliko in drži se gauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
25.12.2008 17:36:55   
Anonimen
Živjo punce..no pa smo dočakali snegec na božič a ne. Kakos te kaj ? Jaz sem že 3 dni bolna / prehlajena..ne vem kaj mi je.Nisem bila bolna že ene 2 leti, vsa smrkava, kašljam, tako, da samo čaj in pa lekadol C. Danes pa mi občasno rahlo slabi tako kot kaže je ena viroza pri meni na obsiku ( a ni mogla priti pred prazniki ali pa sploh ne
)user posted image
Danes je 35 dan od moje user posted image ali pa 39 ( saj veste al računati dan za začetek :  ko je bil ilzcedek ali ko se je usula ). Znakov ni od nikjer, ampak sem v torek naredila test in je bil negativen. Tako, da upam da ne bo spet problemov kot je bilo po koncu jemanja KT ko sem jih imela v enem letu samo 5 in to 2 naravno. No ja letos pa vse lepo redno na 34- 38 dni.
In kaj kaj počnete danes poleg obiskov, kosil, peciv,... user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
25.12.2008 17:37:14   
crvicek
Punce, jaz vam na hitro sporočam, da sem za božič namesto najlepšega darila dobila user posted image . Danes nisem bila tako potrta, sem pa bila pa že par dni od tega, ko se je napovedala z rjavim izcedkom. Ta rjavi izcedek se mi je pojavil že drugi mesec zapored na 25. dan ciklusa, na 28. pa se ulije. Me že skrbi, da mogoče res kaj ni vredu - da mi popušča rumeno telesce, tako da se takoj po novem letu naročim v neplodnostni, kot sem bila dogovorjena z mojo G in uuuuuupam da nama čimprej pomagajo prit do najinega največjega zaklada.

Komaj čakam da se to grdo leto izteče in da z mojim user posted image zakorakava v novo leto - novim zmagam naproti, saj sva prepričana, da nama bo naslednje leto bolj naklonjeno.

Tudi vam tukaj gor želim vse dobro....nosečkam želim lepo nosečnost in zdrave otročke, ostalim pa čimveč user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
25.12.2008 18:06:48   
sonček85
črviček in pravoda:mislimo na vaju in naj bo januar mesec ,ki bo pokazal +user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
25.12.2008 18:45:27   
S*
user posted image

Pri nas pa sneži in to je skoraj čudež, saj se na primorskem to le redko dogaja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
25.12.2008 19:35:14   
Nončika
crviček, pravoda, glavo gor in novim zmagam naproti. jočem z vamauser posted image user posted image , januarja, to se pravi, da naslednje leto, pa bomo skup ploskale in jokale od sreče.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
25.12.2008 19:43:34   
Anonimen
Hvala punce, ampak moja še vseeno ni prišla tako da...mogoče 1 % možnosti je še. Upanje umre zadnje tako, da jaz ne obupujem ampak gledam pozitivno naprej. Upam samo, da bo prišla pač normalno ali pa da ne zaradi user posted image . Nočem pa da se mi spet ciklus vleče na 3 mesce ali pa da rabim Dabroston da se mi sproži, saj sem imela res redne celo leto, tako da...bomo videli. Po novem letu grem pa tako ali tako na pregled pa bomo tam rešili vsa vprašanja. Gremo pozitivno naprej vse...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
25.12.2008 20:19:08   
Nončika
Gremo pozitivno naprej vse...user posted image user posted image user posted image

Pravoda, to so prave besede. bravo!!!!! sicer pa upanje umira zadnje. in to ne samo pri tebi. tudi pri meni. vem, da ni veliko upanja, da zagledam user posted image , no vsaj na začetku januarja ne. boste pa pol 2X navijale za mene januarja. mam namreč cikle na 25-27dni in izide se mi, da bom pol 2X januarja trepetala za user posted image .

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
25.12.2008 20:19:46   
dini
Čestitam usem user posted image user posted image user posted image user posted image  in ful user posted image user posted image user posted image usem ki vas je obiskalauser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
25.12.2008 21:38:48   
nincika
Pozdravljene drage Božičke,
ti prazniki in gneča okrog njih so me čist odtrgale od računalnika, tako, da vam danes sporočam, da me je moja tečkauser posted image  tudi ta mesec obiskala in se hvala bogu že tudi poslovila. Gremo naprej, v januar...

Želim vam lep preostanek praznikov, ki so s snegom pa čisto res čarobni.

LP, Nina

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
26.12.2008 0:08:54   
tropical

user posted image user posted image

user posted image   oz.  user posted image       pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog) - user posted image srečka nosečka   user posted image  user posted image  user posted image                
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978 srečka nosečka       
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
02.12. - dini
03.12. - S* (5.krog)user posted image  user posted image user posted image user posted image        v nove boje
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Sulfinija - srečka nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image                    
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 - srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image                  
06.12. - zvezdica1980 
07.12. - kalypso (3. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image       v nove boje
09.12. - sams - srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
09.12. - Matejčika (4.krog) user posted image user posted image user posted image user posted image       v nove boje 
10.12. - živa1
11.12. - larilu  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
12.12. - charlyka srečka nosečka      
12.12. - eva Ana srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.12. - Muca83 
srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image            
13.12. - Bojana82user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
13.12. - aprilčica07 srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image        
14.12. - baby1978 (3. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
15.12. - Tanisha   user posted image user posted image user posted image       v nove boje
17.12. - Vitaebella
19.12. - SMELIKA
20.12. - giotti (6. krog)      v nove boje
20.12. - nincika (2. krog)     v nove boje
20.12. - METULJ1 (3.krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image      v nove boje
20.12. - Tanchy ( 2.krog ) srečka       
21.12. - evolinca user posted image user posted image user posted image     v nove boje
21.12. - Anya22 (12.krog)  user posted image user posted image user posted image     v nove boje
22.12. - pikicaa25 (12.krog )   user posted image user posted image user posted image    v nove boje 
22.12. - misk2      v nove boje
22.12. - cori   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
22.12. - sonček Lara
22.12. - tropical (8.krog)
   v nove boje  
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana user posted image user posted image user posted image user posted image    v nove boje
23.12. - little angel ( 11.krog )
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina srečka nosečka     
25.12. - hel32 user posted image srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image
26.12. - punčka10 user posted image srečka nosečka user posted image  user posted image  user posted image
26.12. - kalaxy 
27.12. - anonimna Vita
27.12. - BEBIII
28.12. - Nea_teja_
28.12. - crvicek
    v nove boje  
28.12. - katka11 user posted image user posted image user posted image     v nove boje
29.12. - *TaMiKaaa* (2. krog)
30.12. - Tiki55 (17.krog)
31.12. - murkica
31.12. - ROmama
31.12. - tane
31.12. - miklarom

Decemberk  nas je 62 od tega že 13 srečk 

modrih:    21
  roza:        13
skupaj:       34

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS
*Me to you
* bambincauser posted image                                    
user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER................................trenutno 41,9% srečk nosečk

Pozor pozor: podiramo rekorde!!!! Poglejte %

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
26.12.2008 0:11:26   
tropical
Mene je tud obiskalauser posted image 22.12. tako da grem v 9 krog upam da mi tokrat uspe., ker si že nestrpno želimuser posted image

Čestitke vsemuser posted image , tistim, ki nas je obiskalauser posted image pa en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
26.12.2008 9:09:31   
S*
Dobro jutro!

Kje ste decembrčice? Sem gledala seznam in vas je še kar nekaj,ki pričakujete user posted image oz.user posted image te dni. Jaz močno navijam za vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
26.12.2008 10:13:04   
Anonimen
dan!
pri nam spet snegec padauser posted image
lepe praznike vsem!!!
jaz pa mislim da tuv v januarju ne bo pri nama user posted image k mislim da je bila O. predvčerajšnjim al pa že en dan pred tem,ampak sva včer vseen že sam zarad užitkauser posted image
držim pesti za vse ostale ki še zmeraj čakate na user posted image ostalim pa user posted image
aja glede peciva pa tega,ne vem točn a mi je sulfinija poslala tiste recepte v glavnem k sm se spravljala delat ane ugotovim da tm pol recepta manjkauser posted image mi je dvignil pokrov k sm mogla pol še na internet it iskat recept vmes kosilo delala,pa tamavčija mela ma noro je bilo včer,no navse zadnje je vse ok uspelouser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
26.12.2008 10:44:42   
tane
joj, punceuser posted image jaz sem imela pa tako grozno božično večerjo, je prišla od mojega sestrična in na srečo sem malo prej od njene mame izvedela, da je noseča, pa to vse ok, ampak potem sva se pa nekaj pogovarjali in je rekla oh, saj imam od NS slikce s seboj a jih hočeš videt...mislim, tako grozne situacije pa že dolgo ne, kaj sem pa mogla kot gledat slikce in je bilo tako grozno, ker sem hotela kar zakričat od žalosti, tako grozno res ne znam opisat, moj pa mi je rekel, da ni mogel nič naredit, da je vse slišal ampak nič ni mogel, saj vem...potem ko je končala pa me je le nekako v drugo sobo poklical in sem se mogla res zadrževat, da nisem jokat začela...za tiste, ki ne veste sem imela SS v 14.tednu in sva tudi že imela NSuser posted image user posted image user posted image ko sva bila doma sem se pa totalno zjokala. midva namreč nisva nokomur razen mojim staršem povedala, pa nekaj mojih prijateljic je vedelo ampak njegova družina pa ne, tako, da je rekeluser posted image da bo sestrični povedal za v bodoče ampak sem rekla, da ni treba, da najhuje sem že dala skozi...
sej poslušat mi ni težko, če mi kdo razlaga ampak slikc iz pa res ne morem gledat, ne še...samo od najine pikice jih občasno pogledam in jokamuser posted image
se opravičujem, za tole žalostno zgodbo ampak imam samo vas, da vam lahko potožim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
26.12.2008 10:50:32   
Anonimen
tančiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
26.12.2008 10:55:54   
Anonimen
Tanči žal mi je user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2622
26.12.2008 11:05:46   
tropical
Tane zelo mi je žal zateuser posted image , vem kako to je, sem tudi jaz to izkusila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
26.12.2008 11:10:16   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image s tabo in res mi je hudo.Bo pa drugo leto bolje in boš srečka nosečka in bo šlo vse kot mora do konca.user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim nate in vem ,da vama bo leto 2009 naklonjenouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
26.12.2008 12:09:46   
Arual
Hey.
Kako kaj? Moje user posted image  še ni, čeprav me vse boli. user posted image  Moj pravi da je ne bo, ko bi blo to res. Testi tako kažejo da ni nosečnosti, tak da bomo vidli kaj bo. Če je še ne bo test zopet naredim z jutranjim urinom, sedaj sem ga vedno delala ko sem šla prej po ene 3-4 krat na wc. Tak da upanje ostaja.
Tane ene objemček zate, nekako te razumem, res je da sicer jaz nisem bla še nikol noseča ali imela ss, vendar je blo tako obdobje ko sem res bla čist na dnu, KO so samo deževale novice da so noseče. Madonca je blo težko.
Sedaj pa z optimizmom glej naprej, tudi ti boš zopet srečka user posted image .

Držim pesti za vse nas.
Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?