lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99 Lučka si pa super naletela glih na počitnice, ker mene že spet skrbi ko bom mogla bolniško jemat, me bojo vsi čudno gledali . Sj veš dopust pa v šolstvu ne gre Res sem imela srečo. že lani sem imela tak čas laparo in pred 2 leti HSG. Mi zgleda tale november leži za razne posege. Prvi IVF je bil pa tudi v avgusto, ko so še počitnice. Ampak ne se ozirat na ostale, važna si ti in vajini plani, otroci. Sodelovci in drugi otroci se tako in tako čez par let ne bodo spominjali, da si bila takrat na bolniški. mlinček, upam da bo zob kmalu nehal boleti in se bo vse uredilo. lara, itak da nisi zdržala brez nas. Bumo, lahko izbiraš med enim in dvema zarodkoma. Zarja, sta te nečaka zelo utrudila, si jima skuhala vse kar sta si zaželela? miška, bom še tu rekla, ne še obupat. Lpo počakaj in vseeno naredi test, takrat kot si ga nameravala. WP, a ti pa tako samevaš. Potem se pa še predžlahto skrivaš. Pija, tudi tebi lep pozdrav. Shuka, samo da uživaš. So pa res v vašem koncu vidni sami srčki, ko pa letajo okoli vaju. Grethy, a ne tale naša jazzz jih zna pihnit. Val ki te butne.... lana, upam da ne bo spet hiperca ven udarila. zdaj je čas za veselje. Kalina pa je imela enako situacijo, ti lahko ona kaj svetuje. Je pa baje že doma, samo gotovo veliko počiva. netka, res si dokazala, da se počasi daleč pride. sonček, hvala za lepo sončno popoldne. Shuki, men je pa uspelo Blanč, kaka dobra fotka. Ironična, a dobra. To moram pa mojmu pokazat, jo bodo šli s prijatelji dol vzet. No, javila sem se, napisala komaj, ker me komp zafrkava. Zato vam bom kar zaželela lahko noč. Se tipkamo jutri.
|