mismis
|
Dobro jutro...najprej da se spraviti k navijanju: Za jutri navijamo za : Sapi - da bi foliklčki zrasli Serendipity- naj tvoj UZ tudi pokaže lepo sliko LaraLight - naglej se svojih srčkov in naj bo pregled lepo doživetje, naj bodo super rezultati! Zarjica - da dobro zrihtaš na pregledu Pa še za Blanč za folikle Zdaj pa k delu. Mi smo ga tale vikend malo žurali, pa potem v nedeljo počivali. Mislim, da sedaj vsaj dva tedna nočem videti nobenega pira več, potem bo pa itak veseli december. Daisy, upam da si mi v redu? Tina1, ti kar počivaj, če te tako boli, nikoli ne veš kolikšna je tista številka celic, ki ti lahko povzroči hiperco. Pija, a tako tebe otroce zmatrajo. Saj bo, vsaj počasi se človek se navadi na vse. Jaz že vem, mene je moj kosmatinec navadil na vse: vstajanje sredi noči, prepoznavanje pomena glasov... Sapi, tudi počasi se daleč pride, ti nič ne skrbi, tudi tvoji folikli bodo zrastli, malo piva in jajčkov pa bo Pikovit, je mehiška v soboto uspela, pa panna cota? Žižek, kje si mi ti, zadnje čase si tudi bolj malo z nami, imaš full dela? Zarja, pravš Gibonni, torej greš uživati na koncert. Super bbpikica, groza za rota virus, res škoda pa je, da nisi mogla ostati vsaj pl ure z nami. Pa drugič Miška73, ti kar uživaj dokler lahko, kaj bi šele bilo, če tvojemu ne bi bilo nič do digi digi dagi Kruce, hvala za kavo, res tekne vsako jutro Arneja, ti imaš tudi nov avatar, super. Mogoče pa to pomeni tudi zate nov začetek Kajši, se razvajaš v toplicama? Ti kar uživaj, dokler še lahko Mlinčko family, kako kaj otroce, že kaj brcajo v trebuščku Netka, a ti si ga tudi žurala okoli ta vikend Še malo pa bo treba lulat Želvica, te že kaj špika? Lučka, kako dete, že kaj potrjuje svojo prisotnost? OK bejbike, zdaj pa moram delati, vsem skupaj omenjenim in neomenjenim želim prav lep dan.