|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
16.11.2008 18:54:16   
zarja1
Anci Banci dans so mi poslali karte za Gibonnija pa sem se spomnila nate. Sem ti rekla, da ne boš mogla it, kr boš srečka user posted image . A SEM TROFLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
16.11.2008 18:54:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Za jutri navijamo za :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sapi - da bi foliklčki zrasli
Serendipity- naj tvoj UZ tudi pokaže lepo sliko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LaraLight - naglej se svojih srčkov in naj bo pregled lepo doživetje, naj bodo super rezultati!

tudi jaz naviiiijaaaaam user posted image user posted image user posted image   

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
16.11.2008 18:56:44   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Seveda vse zamudim, ker spim kot...sem hotla rečt kravauser posted image ...ampak bom morala naj kaj precej bolj lenegauser posted image .

čaki čaki, zdaj se ti bo lenoba izboljšala, pa boš spet malce bolj okoli skakala user posted image  ampak že jutri imaš NS, joj, kako čas leti user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
16.11.2008 19:08:57   
sonček33
Se* in sapi  -srečno jutri  .... in v prihodnosti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
16.11.2008 19:22:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Hmmm, zdej si me pa dobilauser posted image , zdele mi pa res noben na pamet ne padeuser posted image

Potem ti bom pa tele dala, da ti bojo pomagali pospravljati, ko boš mela kakšna večja dela...

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
16.11.2008 19:25:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki moj to je blo pa intenzivno pri tebi...tega še jaz ne zmorem, ti pa še srečka user posted image  in to s takim pridnim spidermanom....vsaka čast. Sem vidla, da si me kr na seznam dala, samo veš to je bolj tak pregled, če je vse ok. Ta pravi bo padel šele 10. dan po user posted image -to pa še čakam, bo tam proti 23/11.
Me pa zanima kaj ustvarjaš? A štrikaš? Joj jaz tega nisem počela že kakšnih 15 let....vprašanje če še znam.....
Vem srce, da je to sam pregled, ampak sam, da se začne, pa da tvoja tečka pride po planuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa nisem štrikala, sam nisem najdla druzga smajlija, sem delala bl čestitke za novo leto, to mi sede zdej, pa da nam pol razmišljala pa kupovala po nepotrebnem, ročno delo je vseeno ročno delo pa še gušt mi je.user posted image

Kaj si ti meni danes počela, razen da si nekaj dobrega skuhalauser posted image a si kako sladičko tud delala?

< Sporočilo je popravil Shuka -- 16.11.2008 19:26:50 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
16.11.2008 19:27:52   
lara light
Ajsi, kako si ti? Buško raste? Hvala za navijanje. Ju3 imam pregeld pri g, v torek NS.user posted image

Gloria, super da izkoristiš zadnje tople žarke...Nik, pa praviš, da se rad vozička...cartek naš! Lubčka!

Miška,  hvala!user posted image  Meni je cavazza prav ok, ti kar flikaj, jaz se ga ne branimuser posted image

Zarji, ti pa že vadiš za koncertuser posted image

Sonček, kako si?user posted image  Daj mi povej koliko imaš obseg trebuha, največ? Si morda kej merila...saj jez tud nisem, a če mi daš mere bom.
Meni se zdi, da mam jaz podobno velikega pa sem v 13 tednuuser posted image

Se* in Sapi, navijam punci!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
16.11.2008 19:29:22   
lara light
Zarja, da bo ju3 vse prav na pregledu!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3808
16.11.2008 19:32:27   
blanč
Ojla, kakšnalepa nedeljauser posted image . Miš hvala za mojo stimulacijouser posted image .
Aja pa še mal moramuser posted image , ker tolk lepo za vse navijate na moje tri folikle, ki se bodo jutri žrtvovali za našo pojačenje mlade generacije pa ničuser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
16.11.2008 19:34:21   
miska73
Blanč naj se iz tvoj treh foliklov jutri prikaže ene 6 lepih zrelih celic.

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
16.11.2008 19:36:49   
blanč
 O mišek, sem vedla da boste sam mal vas je trebauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
16.11.2008 19:42:08   
miska73
Čau bau... se grem mojemu naravnemu ciklu posvečat... 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
16.11.2008 19:42:54   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

O mišek, sem vedla da boste sam mal vas je trebauser posted image

Evo tudi jaz navijam za tvoje folikelčke da skrivajo tiste taprave celice, ki bojouser posted image po tvojem trebuščku naslednjih user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
16.11.2008 19:47:29   
blanč
O grethy a se men prav zdi, da boš za pijačo dalauser posted image ?

(Mark Twain)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
16.11.2008 19:50:36   
želvica99
Tud jest navijam...user posted image

Za jutri navijamo za :

Sapi - da bi foliklčki zrasli
Serendipity- naj tvoj UZ tudi pokaže lepo sliko

LaraLight - naglej se svojih srčkov in naj bo pregled lepo doživetje, naj bodo super rezultati!

Zarjica - da dobro zrihtaš na pregleduuser posted image user posted image user posted image

Pa še za Blanč za folikleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
16.11.2008 19:51:37   
zarja1
Shuki jaz sem malo kuhala, pol pa šla na sprehod pa v mestu srečala svojo bando in se zapričala. Smo morale zunaj sedet, kr jih nekaj kadi pa me je malo nazeblo, kljub tistim plinskim pečkam. Čist ok za seznam le da bo vse ok in da rdečka pride in da otorčki prestanejo odtajanje in se lepo primejo in ostanejo pri mami 9 mesecev.
Jaz bi tud mela tvojo voščilnico.......iiiiiiiiii

Vidim, da si dobla orng pomagače za selitev, študiram da bi se tud jaz preselila...user posted image user posted image user posted image

Larči nimam jutri pregleda....za Gibonnija pa itak......dušo dala

Blanči, Mišek in BBpikec helov pupike.....dans je Oceanovih 13 za stimulacijo obvezno!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
16.11.2008 19:53:28   
zarja1
Želvica pa nimam pregleda....pa kaj sem spet napisala kaj narobe.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.11.2008 19:54:04   
zarja1

O grethy a se men prav zdi, da boš za pijačo dalauser posted image ?

čaki čaki...podnapise prosim....

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
16.11.2008 19:59:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ajsi, kako si ti? Buško raste? Hvala za navijanje. Ju3 imam pregeld pri g, v torek NS.user posted image

joooj, sem mislila, da je danes 17. user posted image  no, energijo boš sicer mela, možgani te bojo pa po malem pustili na cedilu user posted image  buško rase, ja, ga ne morem več not povlečt. sicer zgleda, kot da sem se zredila, ampak čez kak teden ali 2 bo jasno, da ni to špehec user posted image  pa v šoping moram... mam še vedno samo 2 hlače, normalne zadeve pa so že malce... majhne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
16.11.2008 19:59:43   
zarja1
katerega bi najprej???? hmmmmmmmmmmmmm
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
16.11.2008 20:00:35   
ledenka

Ojla, kakšnalepa nedeljauser posted image . Miš hvala za mojo stimulacijouser posted image .
Aja pa še mal moramuser posted image , ker tolk lepo za vse navijate na moje tri folikle, ki se bodo jutri žrtvovali za našo pojačenje mlade generacije pa ničuser posted image .

go blanči, go blanči, go go go! naj bo neboleča punkcija in lep pridelek!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
16.11.2008 20:01:38   
ledenka

katerega bi najprej???? hmmmmmmmmmmmmm
user posted image

od leve proti desni? ali od desne proti levi? ah ku-rc, dajmo na sredi začet user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
16.11.2008 20:02:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
od leve proti desni? ali od desne proti levi? ah ku-rc, dajmo na sredi začet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image come on Clooney light my fire.....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 16.11.2008 20:03:52 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
16.11.2008 20:07:13   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image come on Clooney light my fire.....

eh, meni še kar ni do seksa user posted image  tole je že prav smešno... no, še dobro, da se moj tud boji seksa, tak da ni noben od naju prikrajšan user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
16.11.2008 20:11:08   
Abra
Zarja, midva sva se pa zdej tko režala mali gimnastičarki user posted image res je dobra user posted image

Blanč, naj tisti trije folikli dajo vsaj eno pravo celico, ki bo zrasla v lepega otročka.
user posted image user posted image user posted image

Sapi in Serendipidity, naj uz pokaže čimlepše rezultate.

Lara, jutri pa pomahaj pikicam user posted image

Ste uživale v sončku? Jaz sem šla jest, ko je končno posijalo ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?