DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: lara light Punce, a je Daisy s kom na gsmu na vezi? Kdo bo čakal še kalamare ... A kera ve? a niso to Mlinčkotovi.... Drage moje navijačiče, vejo mlinčkovi, vejo pikovitovi, pa vejo tud mismisovi, kdo drug pa ne, ker nimam številk. Ampak takih novičk ni na net za sporočat. Mamo enga samga srotkota, ki po moje, še morula ni, ampak zgleda velik nekje za tretji dan. Sem vprašala Reša, če se tale sploh še kaj razvija, pa me je raje modro preslišal. Prijazen, prijazen tale naš ata Reš. Iz postopka v postopek ga mam rajši, še pred ET mi je vse razložil, povedal, da ne ve v čem je fora in da mormo neki pogruntat, da bo naslednjič boljše. Smo ga prenesli, kaj pa čmo drugega, čeprav po moje nima nobene veze, potem naju je pa za mizo posadil in reku, neki mormo pogruntat, takole ne gre več naprej. Blo je 13 zrelih jajčk, vseh 13 so poiksali (njegove besede ), osem se jih je oplodilo, sedem jih je pobralo, tale je bogi. Je reku, da ne ve kdo je slab, jaz al on, da bi lahko to pogruntali le tako, da probamo z donorsko spermo ali pa z donorskimi jajčki, da tega pa ne mormo naredit. In potem je Reš, verjele ali ne, kljub svojim teorijam o afriki, začel govoriti o prehrani. Da je to pač še zadnja stvar, ki jo lahko preizkusimo. Našga je vprašal, če kadi, naš je povedal, da ja in potem mu je rekel, naj neha. Naj zdaj v tem trenutku vrže škatlo stran. Naš je bil tolk zmeden, da je začel kar po žepih iskat in mu je pol ves skesan povedal, da je nima s sabo. Sem se prvič narežala, od kar sem videla tisto revše od zarodka. Meni je reku, naj shujšam, vse skupaj zapisal na list za naslednji postopek v marcu, ki bo spet koncesijski. Reku je še, da bo našmu takrat kontrolno delal spermiogram. Vzel si je čas za naju. Vstaneva, da bova šla in naš se obrne nazaj k Rešu in pravi, boste videli, marca naju ne boste spoznali. Oba bova mela 50 kg. Reš ga gleda z odprtimi očmi, jaz sem kar čakala, kaj bo, on pa ČESTITAM, tako je treba. Jaz sem se tako smejala, ko sem šla ven iz ordinacije, kot da bi mi vstavili dve blasti in jih najmanj pet dali na led. Jaz pa 50 kg!? Moje kosti majo več kil. V avtu sem se še pred štartom domov malo zjokala, potem sem malo jokala po poti domov, pa še malo jokam zdaj, ko vam tole piše. Je treba jokat, ker je pol kar boljše. Zdaj pa k biznisu! Če lahko zaobidemo ustaljeni protokol na RR, bi vas prosila, da me sploh ne date med trepetalke, niti med objemčke, ampak me preprosto prestavite med navijačice in lahko tudi na seznam kandidatke za v postopek. Zadevo hočem dat ad acta in jo čimprej izbrisat iz svojega sistema. Vem, da vas verjetno veliko meni, da bi morala biti optimist in misliti pozitivno, ampak sem že preveč videla, da bi lahko drugače razmišljala. Kakršna koli ideja v smeri nosečnosti je znanstvena fantastike. In tega ne govorim zato, da bi me tolažili in spodbujali. Verjemite mi, tako mi bo dosti lažje. Je res, da bom od ponedeljka naprej zelo malo na RR - pač služba, ampak bom pa definitivno vohunila za blanči, netko in želvico, ker jih želim čestitati, ko bodo srečke nosečke. Če se da, se ne bi rada videla na "častnem" mestu. Sekirat se ne preveč zame, saj veste, kako je, korenina ne pozebe. Svoje navijaške moči pa zdaj družno usmerimo tja, kjer lahko kaj pomagajo. Še enkrat hvala vsem za navijanje. Sem glih dons našmu razlagala, kolk je lažje, če je človek v družbi ljudi, ki ga razumejo. Rada vas mam fejst.