|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
12.11.2008 20:15:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Hja, sej človk ne ve, kako bi se izrazil? Menda ne spadava več v objemčkometer user posted image

Grem čez poste. Pridem do tvoje slikice in po pomoti mi miška skoči na nik, pa se odpre tiker. Sem si rekal. A mi kaj ne vemo? Potem pa preberem, da si srečka nosečka. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
12.11.2008 20:16:42   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Sem pa razočarana ker nisem nobenih škornjev dobla. Porazni modeli. Morš bit al kavbojc al pa čistilec hleva ali pa go go plesalka. user posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa zanima v katero kategorijo spadam, ker sem jih tud pr joknlih kupla user posted image . Sam jaz imam problem s širino nog user posted image

ja jaz mam tud full ozko stopalo pa bolj suhcate noge in to meni vse v luft nekam štrli, niti slučajno se ne prilega nogam.
V katero kategorijo spadaš? Ja ne vem...user posted image user posted image user posted image ...mogoče pa si dobla kake full lepe, pa jih je do dans zame zmanjkalo. A sem diplomatsko izpeljala odgovor...user posted image user posted image user posted image

Zelo diplomatsko! Pr men tud štrli........

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
12.11.2008 20:16:54   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Hja, sej človk ne ve, kako bi se izrazil? Menda ne spadava več v objemčkometer user posted image

Grem čez poste. Pridem do tvoje slikice in po pomoti mi miška skoči na nik, pa se odpre tiker. Sem si rekal. A mi kaj ne vemo? Potem pa preberem, da si srečka nosečka. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A ma že tiker? Ti vragec ti! user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
12.11.2008 20:17:13   
pika.po

aaaaaaaaa kaj jaz to berem... SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je blo to zavaravanje neprijatelja? user posted image user posted image user posted image To mi deli!!!!user posted image user posted image user posted image

Se mi kar vse smeji, še dobro da sem pršla mal poškilit tule gor!!!

Pa punce moje hvala VSEM za navijanje!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
12.11.2008 20:17:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

joj, zarja, povej za čevlje, jaz sanjam o novih šuhah že od poletja. maš kake nove?

pa še to. a poznaš mogoče tole trgovino v grazu?  http://www.popolini.com/popolini-shops/graz.html

pija, ja go-go plesalka vendar!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................A si ti vidla, da sem te že po riti? Zdaj te bo še Pija!!!!

Ja čeveljci so rjavi z malo višjo petko, črni pa so bolj nizki z tako šik polkrožno zaponko in paskom pa tako celo peto v celem. V glavnem in.

Za take trgovince pa še ne gledam.........si raje ne delam luštov.

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
12.11.2008 20:18:33   
DaisyE
Evo draga mlinčka samo za vaju!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image
Mali fižolček v trebuhu se greje,
Mamico heca preko vse meje.
V tretje gre rado pravi star rek,
Končno prilezla sta preko preprek.
Kaj vaju čaka, nobeden ne ve,
Vse bo uredu fant, al dekle.
Če pa na toplem slučajno sta dva,
Skakali bomo do neba.
ČESTITKE OBEMA! PRIDNO SE GREJTE user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.11.2008 20:19:20 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
12.11.2008 20:18:40   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolk sem jaz hepi user posted image user posted image user posted image user posted image

uauuuuuuuu, kaj jaz to beremuser posted image user posted image user posted image jesss, tako se delauser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
12.11.2008 20:18:56   
Pija76

Kaj?????????? A res????????????????? Ja bravo! Čestitke user posted image user posted image user posted image ! Od kdaj pa to?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
12.11.2008 20:19:31   
lučka 25

A ma že tiker? Ti vragec ti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaa. user posted image

Pa men se kar smeji in vriskam. še dobr, da sem sama doma. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
12.11.2008 20:20:32   
zarja1

kajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj???????? Nič mi ni blo jasno!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
12.11.2008 20:20:51   
lučka 25

Skakali bomo do neba.

Ne bi mogla lepše napisat. Mlinčkota sta res lahko vesela, da sta tvoja prijatelja.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
12.11.2008 20:22:36   
bambi75

O to pa je presenečenje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mlinčkota. Čestitke.

Pija a tebe še kar zdravje matra.Tud mene že tri dni ful rama boli, tak da sem se sinoči jaz že tud mazala. KAj češ stara sem že. Kdaj greš kaj v nove boje?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
12.11.2008 20:23:14   
mlinčka

aaaaaaaa????? PODNAPISE!!!!! vse hočmo vedet v detajle, kdaj, kje, je blo fajn, prvi znakci, testki, ....

Huh, na kratko: očitno podobna situacija kot pri Jazzz. V četrtek zjutri sveža kri, nehala z utrogestanom, čez dan še mal izcedkov, drug dan tud še mal rjavo, do večera že vse brezmadežno (ko smo ga skupi pile user posted image ), za štos spet začela z utrogestanom in nato do danes sama belina. Ker se mi je zdelo sumljivo (a bejž, no user posted image ), sem včeri zjutri delala test (no 2, če sem poštena), da vem al it dans na krvni test al ne. In je bil lep plusek in lepi dve črtici user posted image . In dans na krvnem betaHCG 1377.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
12.11.2008 20:24:29   
bambi75

Skakali bomo do neba.

Eh se moram še kar emkrat pod tole podpisat, ker je tako lepo napisano.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
12.11.2008 20:24:49   
zarja1
In je bil lep plusek in lepi dve črtici user posted image . In dans na krvnem betaHCG 1377.

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem čist paf!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
12.11.2008 20:26:12   
lučka 25

aaaaaaaa????? PODNAPISE!!!!! vse hočmo vedet v detajle, kdaj, kje, je blo fajn, prvi znakci, testki, ....

Huh, na kratko: očitno podobna situacija kot pri Jazzz. V četrtek zjutri sveža kri, nehala z utrogestanom, čez dan še mal izcedkov, drug dan tud še mal rjavo, do večera že vse brezmadežno (ko smo ga skupi pile user posted image ), za štos spet začela z utrogestanom in nato do danes sama belina. Ker se mi je zdelo sumljivo (a bejž, no user posted image ), sem včeri zjutri delala test (no 2, če sem poštena), da vem al it dans na krvni test al ne. In je bil lep plusek in lepi dve črtici user posted image . In dans na krvnem betaHCG 1377.

Bravo!!!!!! Pa betaHCG 1377 je ful dober rezultat.

No, zdaj sem pa jaz že skoraj prepričana, da mi je uspelo, ker sem imela poodobne izkušnje te dni, z izcedki.user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
12.11.2008 20:27:23   
zarja1
Joj Lučka komi čakam tvoj + jutri!!!!!!user posted image .user posted image .user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
12.11.2008 20:28:36   
Pija76
Mlinčka user posted image  user posted image  user posted image , tih pa k rit kaj?????????

Bambi ja me heca, nimam kaj! SEj bo boljš!!! Zrihtaj se! Pojma nimam kdaj grem v nov boj.....ne vem....mogoče spomladi.

Nokes jih boš res po riti dobila user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
12.11.2008 20:29:16   
lučka 25

Joj Lučka komi čakam tvoj + jutri!!!!!!user posted image .user posted image .user posted image .

Upam, upam, upam.
Ampak danes pa skačemo do stropa za mlinčkota.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz še kar ne morem verjeti, kaj tako lepega že dolgo časa nismo prebrale tu gor. Nam je pa vsem dalo polno zagona, upanja,....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
12.11.2008 20:29:27   
mlinčka

Skakali bomo do neba.

Pa dej no, že spet nabiram user posted image . Kok si to lepoooo napisala, pupika moja. Šmrc.

Punce, hvala za čestitke! Nisva še čist pri sebi, mal mam zamika v dojemanju. Nekje do konc tedna računam, da me bo troflo user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
12.11.2008 20:29:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Nokes jih boš res po riti dobila user posted image

user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
12.11.2008 20:29:49   
Pija76
Ja Lučka 13.11.2008 se bo pokazal en debel +!!!!!!!!!!! Šlogam user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
12.11.2008 20:30:29   
n74
In je bil lep plusek in lepi dve črtici . In dans na krvnem betaHCG 1377.

Mlinčka-noro, res noro, super za krasno novico. No pa se je le začel čas za nove nosečke,..user posted image user posted image user posted image

Lučka- ti si naslednja

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
12.11.2008 20:30:46   
mismis

ma kaj si ti nor, ma to je ja fenomenalna novica user posted image user posted image user posted image . Totally crazy. Jupi čestitke mamici in očku  user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
12.11.2008 20:32:10   
mlinček
user posted image sej ne morem verjet, ampak to je očitno to
user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?