|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
12.11.2008 19:04:46   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

nokes ti si ko pridna pr temu seznamu, da si zaslužeš en velik user posted image

Mam pa še eno vprašanje: kam si naj dam stopko. Vem da pod kožo, ampak a je bolš u nogo, trebuh, roko...
Se mi zdi, da bl k gre prot koncu, bl sem kurasta oz
user posted image

Ojla.Jaz sem si dala nazadnje STOPKO v ramo.Je pa vseeno kam si jo daš,glej samo da je prava ura,pa bo vse o.k.Pa velik sreče vnaprej.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.11.2008 19:05:07   
Tina1
Hvala Shadow, sej pravm k kura na cest.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.11.2008 19:12:04   
nokes

nokes ti si ko pridna pr temu seznamu, da si zaslužeš en velik user posted image

Mam pa še eno vprašanje: kam si naj dam stopko. Vem da pod kožo, ampak a je bolš u nogo, trebuh, roko...
user posted image

ja, hfala, no..., stopko pa sem si z užitkom zapičila v trebuh, kot vse do takrat. me je najmanj bolelo, pa tud pri stopki ni bilo panike!

še kicsi, mene je špikalo, zategovalo in zbadalo vse do zdaj, ko čutim brcike. imam občutek, da smo najprej pozorne na ene znake, potem pa pridejo drugi. user posted image  sicer pa ni nobene panike, telo se pripravlja na nosečnost, vse tam spodaj se razteguje, vezi se rahljajo, tako je meni rekla moja zlata g, in sem bila pomirjena. če je bolečina zelo huda in če je krvavitev, pa takoj na urgenco. sam to itak ni, a ne?

nokes

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.11.2008 19:18:02   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

user posted image

ja, hfala, no..., stopko pa sem si z užitkom zapičila v trebuh, kot vse do takrat. me je najmanj bolelo, pa tud pri stopki ni bilo panike!

še kicsi, mene je špikalo, zategovalo in zbadalo vse do zdaj, ko čutim brcike. imam občutek, da smo najprej pozorne na ene znake, potem pa pridejo drugi. user posted image  sicer pa ni nobene panike, telo se pripravlja na nosečnost, vse tam spodaj se razteguje, vezi se rahljajo, tako je meni rekla moja zlata g, in sem bila pomirjena. če je bolečina zelo huda in če je krvavitev, pa takoj na urgenco. sam to itak ni, a ne?

Ni nič drugega,samo rahlo špikanje.Hvala ti za odgovor,si me kar potolažila user posted image .
Moj pravi,da itak pretiravam,ampak si ne morem pomagati,sva se tok cajta matrala,da imam to pravicouser posted image .

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.11.2008 19:22:49   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Skratka vse skupaj pride cca. 12€.Ste zadovoljne?

PS

Vse vas full lepo pozdravlja.

Zelo zadovoljne. user posted image user posted image user posted image  V petek dobiš denar! Faca si.

Zvezdica in mandreja čestitke za uspešne preglede. Kolk vas je luštno brat.

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

aja, lučka, kdaj vstajaš? ful zgodaj, ne? no, jst tud!!! komi čakam!!! user posted image user posted image

ja, zgodaj. user posted image
Ob 6h vstanem (jutri bom mal prej), javim pa najkasneje ob 6.30. Tako, da vam ne bo treba čakat.user posted image

Jaz bom našmu kavo skuhala, ga poslala na šiht, pol bom pa čakala na tvoj post.

mlinčkota??? ku-ku?

A ne, kakšna lumpa sta!? user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
user posted image  Pridna! Jaz bi namesto sladoleda raje en pir... da začnejo zadeve rasti... saj veš user posted image

Evo šedou (bom kar noki ponucala) user posted image user posted image user posted image

Na zdravje user posted image

user posted image   

mlinčkota??? ku-ku?

No lejga. user posted image user posted image user posted image
A si mel abstinenčno krizo?

Moram poslat, če ne ne bom folgala...

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.11.2008 19:24:46 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.11.2008 19:24:13   
bambi75
Vidim, da so že vse MB borke povedale današnje rezultate. No da še jaz dodam. Tudi jaz imam UZ naslednjo sredo 19.11. TAkrat bo kaj več jasno.
Jih je bilo pa danes polno na Uz. SE opravičujem, ampak sem šele sedaj prišla domov, sem se zamudila pri še eni MB borki.

S* , a ti si bila pa v 40 minutah tam. No jaz sem bila kar  1 uro in pol tam od 12 do skoraj 13.30, ampak nisem nobene videla, ki bi prišibala direkt pred vrata.

Zdaj pa grem gledat za nazaj, ker ste spet tolk naklofale.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.11.2008 19:29:03   
lara light
Lepotičke moje, utrujena, zato samo na hitro, kar sem si zapomnilauser posted image

Lučka zlata, navijam, da imam pesti čisto plave, vem da bo plususer posted image  Komaj čakam ju3!user posted image

Zvezdica, čestitam za pregled, lulčka in super težo!user posted image

Pikovitek, tudi na mojem koncu te čaka pijača, zdaj dodajam še hranouser posted image ...zelo lepo, pridna! HVALA!user posted image

Ledenka, ti vsaj kaj gibaš, pridna...jaz nič, se sploh ne spoznam, kavč, stol, postelja,avto, to je touser posted image  Se bo treba popravt, drugače bom kot nasedli kituser posted image

Noki, pohvalno za sezname, zelo pridna, evo čebelicauser posted image  

Kajsica, a se je njen vrnil? Zato je poniknila...uživajta golobčka!user posted image user posted image

Pa Oktavija? user posted image

Saj še kej pridem...kiss!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.11.2008 19:33:51   
zarja1
no jaz sem končno doma. Nog ne čutim več.....in kaj sem kupla?!? VSE ŽIVO!!!!! user posted image   bouser posted image .

Želvica ja, se mi je kr sukalo pred očmi od Vise do Eurocarda...HB na kreditne kartice!!!!!

Nokes, da se ti besede uresničijo in ratam user posted image , ti dam kar vse cotke, šuhov pa ne, verjetno se v noge ne bom zredila user posted image user posted image user posted image

Sapi odlično za 4!!!!!!

Pika.po lepo grej pikeca user posted image user posted image .

Kalina dva user posted image user posted image . Vse bo ok, boš vidla. Počasi in na easy.user posted image

Mandreja najlepših 32? Kak lepo....

Zvezdica za takega korenjaka!!!!!user posted image user posted image user posted image

vidim, da ste lokacijo pustile......tudi prav tudi prav...user posted image user posted image user posted image ...Daisy in Mišek73 pa tak sem vaju mislila skušuvat..

Shuki moj, kje hodiš? A si spet v mami hotelu?

Larči te moram spet iskat??

Ajsi a že o porodu študiraš? Jaz mam mnenje o Postojni kr slabo (sestrina izkušnja pri drugem porodu)

ooooo Abra si le prišla nazaj med nas....

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.11.2008 19:34:34   
želvica99
user posted image No tko zdj grem pa lepo po vrsti...

mismis hvala za vizualno predstavitev naj doktorja D., se strinjam da je dedec prav čeden na pogleduser posted image , ampak jest sem že prosila za TT pa še za njega ne vem, če bo prišel, upam da, drugač pa bo kdor bo, nimam pol kj.

Netka kako si ti kaj, na predporodniškem dopustu al v službi?

Lučka, lubica mam občutek, da ti že veš da si nosečkauser posted image , komaj čakam tvoj uradno objavljeni +user posted image

Kalina bravo za dve user posted image user posted image .

Mandreja in Zvezdica sta pa svoje junake opazovali ane, no to je pa najlepši del nosečnosti - pomojeuser posted image

Tina jest sm dala stopko v trebuh, mi je najlažje.

Zarja je pa pomoje dons v bankrot padla? Shukec, Grethy, Lara,....kako ste?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.11.2008 19:36:04   
nokes
kicsi, te čisto razumem, sam veš, tudi tiste, ki nimajo nobenih težav pri zanositvi, pretiravajo, tak da smo me itak prave face. ti kar lepo uživaj v nosečnosti, pa čimmanj mislit na grde stvari.

dejzi, kravica, rožica, kak je? boš svojmu še sendvič naredla, pol pa za kompjutor? čuj, a lahko prej zveš koliko celic se oplodi, al in the face of the place?

pa meni se zdi, da zarja bere za nazaj, joj, ko pride do mojega posta user posted image , bo huda!

nokes

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.11.2008 19:38:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Zarja je pa pomoje dons v bankrot padla?

ja bom kr tja padla, ko bom skup potegnila račune..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.11.2008 19:39:52   
zarja1
pa meni se zdi, da zarja bere za nazaj, joj, ko pride do mojega posta user posted image , bo huda!

malo bi te lahko user posted image , sam te mam preveč rada...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.11.2008 19:41:23   
gigi1
Pika.po user posted image user posted image za pikici. Zdej ju pa čuvaj skoraj user posted image  

Kalina čestitam za user posted image user posted image . Držim pestke in močno upam, da boš dobro prenesla nosečnost. Saj bomo skoz tukaj in te bomo spodbujale user posted image

Daisy23 žal mi je draga user posted image . Čimprej v nove zmage.

Lučka komaj čakam jutri. Res imam dober občutek user posted image  user posted image  user posted image

mandreja, a tko sta ga naj... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Zvezdica, super novičke. Tolk sem vesela user posted image  user posted image  user posted image

Pikovit, res si lepo naredila za Hope-

Noki draga user posted image  hvala ti, Upam, da si utrgaš kakšno urco v petek, da bom lahko bušija božala user posted image

Pija tolk si me s pico skurla, da sem mojga zvlekla...pa noben od naju ni glih ljubitelj

Se*, Bambi, Šedou user posted image  user posted image  user posted image  za pravi začetek

Sapi super vmesni rezultat. Meni je v prejšnje postopku takole na začetku kazalo, na koncu je bilo 10 celic user posted image  user posted image  user posted image  Močno navijam srce.

Dejzi in Blanči dobr sta ga pokale dans. Hvala za smeh user posted image

Blanči dobro opravi jutri pri plavih okicah user posted image

Mlinčkotova kako sta? Se vidimo v petek?

Netka, Podganca, Jazzy, Abra, Ajsika, Miška, Šuki, Hedi, Larči, Gretka, Želvica, WP, Kajši, Tina, Arnejči, Zarja, BBpikica, Zofka, N74, Kisci, T1979, Kruce....in vsi prisotni in odsotni prav lepe pozdravčke user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.11.2008 19:43:32 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.11.2008 19:44:19   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
vidim, da ste lokacijo pustile......tudi prav tudi prav...user posted image user posted image user posted image ...Daisy in Mišek73 pa tak sem vaju mislila skušuvat..

Ko se nam bo končno ratalo srečat, bomo vse za nazaj not spravle. Dokler pa enga virtualnega. user posted image  

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.11.2008 19:46:10   
zarja1
Gigika pupa kak si mi ti? Smo dans babe čvekale o nas borkah in ti moram povedat, da si mi cel čas hodla po mislih. Sem si celo vijolični puli kupla.
Lav ju pupek modnovijoličasti.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
12.11.2008 19:46:27   
lara light
Zarjica, sem sem! Si nakupla veliko...joj, te že vidim, lepa siuser posted image
Evo gledam pop...štajerci včreraj v Lj, si bila ti tudi?

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.11.2008 19:46:27   
gigi1
Tina stopko def. v bušija. Najmanj boli. Jugodesno od popka user posted image  user posted image  user posted image

Dejzika a ji bova himno za stopko preko interneta zavrteli user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.11.2008 19:46:39   
DaisyE
dejzi, kravica, rožica, kak je? boš svojmu še sendvič naredla, pol pa za kompjutor? čuj, a lahko prej zveš koliko celic se oplodi, al in the face of the place?

Je mel danes neka predloge, da mu topli sendvič naredim, ampak sem mu že tortilje, preveč ga pa ne smem razvadit.

Za celice izvem na licu mesta, sem sicer predlagala našmu naj rešu en mail pošlje, pa ne upa ne on, ne jaz. Sva bla preveč kregana zadnjič. user posted image user posted image user posted image  Kar bo, pa bo.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.11.2008 19:47:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ko se nam bo končno ratalo srečat, bomo vse za nazaj not spravle. Dokler pa enga virtualnega. user posted image  

a samo enga?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.11.2008 19:47:53   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tina stopko def. v bušija. Najmanj boli. Jugodesno od popka user posted image  user posted image  user posted image

Dejzika a ji bova himno za stopko preko interneta zavrteli user posted image

Prilimaj muziko in eno opasno sliko! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.11.2008 19:48:02   
gigi1

Gigika pupa kak si mi ti? Smo dans babe čvekale o nas borkah in ti moram povedat, da si mi cel čas hodla po mislih. Sem si celo vijolični puli kupla.
Lav ju pupek modnovijoličasti.user posted image user posted image user posted image

Hvala ti srčica moja user posted image . A nisem jst bolj pinki barve user posted image  user posted image  Al sem farbenblint user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.11.2008 19:49:27   
lara light
Gigika, oj.Čim slišim za Chiantija se takoj spomnim na moj roza balon

Abra, ti kej telovadiš s tvojo princesko, a ti diktira vaje? Jaz sem olesenela. Se bom morala ker zmigat...vsaj do hervisa ituser posted image

Daisy, čer!

Grem lepotičke, fajn večer in ju3 kup lepih novičk! Lala ma vas lada!

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.11.2008 19:49:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zarjica, sem sem! Si nakupla veliko...joj, te že vidim, lepa siuser posted image
Evo gledam pop...štajerci včreraj v Lj, si bila ti tudi?

ooooooooooo kak je lubek? Nogice nič več ne bolijo? Gibala pa se boš potem, ko bosta pikeca začela hodit....user posted image user posted image user posted image  To bo dirkanje po bajti.

Jaz sem bla včeraj kr v Mb. Kot se tudi od Štajerca pričakuje.user posted image

Sem pa dans vidla polno lepih user posted image  cotk. Komaj čakam......

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.11.2008 19:50:41   
bambi75
Kalina user posted image  za  user posted image  user posted image . Saj bo šlo, mogoče pa ne bo tako hudo in bo vse normalno potekalo.

Mandreja user posted image  za brcajočega user posted image . Bo pač nogometaš.

Zvezdica user posted image  za medota, da se je že obrnil in da je vse ok.

pika.po lepo grej user posted image  user posted image .

sapi ujeti te verjetno ne bom mogla. Edino če bi zarad stimulacije jajčka ponorela. Ampak saj veš. počas pa ziher.Bodo pa zelo kvalitetna.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.11.2008 19:50:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hvala ti srčica moja user posted image . A nisem jst bolj pinki barve user posted image  user posted image  Al sem farbenblint user posted image

pa ja no.....saj moj puli je tudi nekaj izmedžu....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?