gigi1
|
Pika.po za pikici. Zdej ju pa čuvaj skoraj Kalina čestitam za . Držim pestke in močno upam, da boš dobro prenesla nosečnost. Saj bomo skoz tukaj in te bomo spodbujale Daisy23 žal mi je draga . Čimprej v nove zmage. Lučka komaj čakam jutri. Res imam dober občutek mandreja, a tko sta ga naj... Zvezdica, super novičke. Tolk sem vesela Pikovit, res si lepo naredila za Hope- Noki draga hvala ti, Upam, da si utrgaš kakšno urco v petek, da bom lahko bušija božala Pija tolk si me s pico skurla, da sem mojga zvlekla...pa noben od naju ni glih ljubitelj Se*, Bambi, Šedou za pravi začetek Sapi super vmesni rezultat. Meni je v prejšnje postopku takole na začetku kazalo, na koncu je bilo 10 celic Močno navijam srce. Dejzi in Blanči dobr sta ga pokale dans. Hvala za smeh Blanči dobro opravi jutri pri plavih okicah Mlinčkotova kako sta? Se vidimo v petek? Netka, Podganca, Jazzy, Abra, Ajsika, Miška, Šuki, Hedi, Larči, Gretka, Želvica, WP, Kajši, Tina, Arnejči, Zarja, BBpikica, Zofka, N74, Kisci, T1979, Kruce....in vsi prisotni in odsotni prav lepe pozdravčke
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.11.2008 19:43:32 >