|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
12.11.2008 16:58:52   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

aja, lučka, kdaj vstajaš? ful zgodaj, ne? no, jst tud!!! komi čakam!!! user posted image user posted image

ja, zgodaj. user posted image
Ob 6h vstanem (jutri bom mal prej), javim pa najkasneje ob 6.30. Tako, da vam ne bo treba čakat.user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
12.11.2008 16:59:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikovit zelo lepo si izbrala. Smo ti vse po vrsti dolžne pijačo.

Res lepouser posted image

res si lepo izbrala. Pridna si. Res ne vem, kako  naj ti poplačamuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
12.11.2008 17:01:50   
nokes

user posted image          user posted image     user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 12.11.
BEBII - pregled hormonov
Bumo -
UZ pred postopkom
Shadow -
UZ pred postopkom
Bambi75 -
Gonal/menopur
sapi - UZ
pika.po - ET
Tina1 - stopka

Četrtek, 13.11.
Blanč - pregled

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

Sobota, 15.11
DaisyE - ET
sapi - UZ

Sreda, 19.11
Bumo - UZ

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled
mojsonček - pregled

Petek, 14.11
abra - UZ

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS
anci banci - UZ

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled
mandreja - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled 

Petek, 28.11.
kicsi - UZ
hedvika - pregled 
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS

Torek, 02.12.
kicsi - NS

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Miška73, mami26, womanpolice, Mlinčkota, Zofka7, n74, daisy23 user posted image

user posted image  user posted image anna1user posted image user posted image

user posted image user posted image bozzauser posted image user posted image

user posted image user posted image  gigi user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image  zivalica greje   user posted image user posted image test 05.11.2008 user posted image ????
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image test 15.11.2008
Darja* greje user posted image user posted image
test 17.11.2008
Netka24 greje user posted image user posted image test 21.11.2008
obayifo greje  user posted image  ali  user posted image user posted image test 26.11.2008
pika.po greje user posted image user posted image test 27.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)  
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)  
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)
  • anja31 (2. IVF, GK LJ)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image    

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • N74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image  user posted image Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedviga user posted image user posted image   user posted image , Shuka user posted image , Linda25 user posted image , Nokes user posted image user posted image  user posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčica user posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLight user posted image , Stijan user posted image , mojsonček user posted image , martin6 user posted image , Mandreja user posted image , Kicsi user posted image , Goldy user posted image , Sabsa user posted image , Jazzz27 user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image     Lana08 (LJ)  

user posted image      Kalina (PO)

user posted image     anci banci (PO) 

nokes

(odgovor članu lučka 25)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2853
    12.11.2008 17:15:46   
    Shadow
    Tudi jaz sem danes imela UZ (tako kot kar nekaj punc) in dobila še Gonal, tudi jaz imam naslednji UZ 19.11.

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2854
    12.11.2008 17:21:08   
    nokes
    user posted image  glej jih zdaj babike, se stiskate pod kovtrčkom al kaj? saj prav!

a stijan pa včeraj ni nič sporočila, kako je bilo??? ne vem, če sem med vsemi golimi telesi kaj spregledala. user posted image

uf, glej, glej seznam: medvedi so zginli user posted image user posted image , pa dobro, no, ne grem popravljat!! včeraj sem ene take lepe rožice nalimala za gigi, pa se niso vidle user posted image ...  tista, ki ni blond, naj pove, zakaj!!

zarja, povej kak šoping, upam, da si si kupila fuuul dobrih cotk, pol pa boš novembra zanosla, pa ti ne bo nič več prav!! ha-ha-ha, to je zloben smeh!!! ti zelo privoščim en tak lep trebušček!

netka vidim, da lepo greje, super! pa velik optimizma. še boljš!

lara light sam prilaufa in odlaufa, žijo-žijo... zviiiz.

tina, danes stopka, pol pa juriš!! vidiš, si čist pred hopa-cupa!

gigi, mislim nate!

ajsika, kak pa si ti?? povej no, vidim, da si službeno še kar leteča. pirček bo počakal, sam čokolada praviš, da je ful ok. kak drugače. pikec priden?joj, glede na tvoje trebušne mišiče, boš pa kmalu začela čutit brcike! boš povedala, ko bo? iiiii!

pikovit, kak je z možekom? sta že zamenjala vlogi? no, to da on počas začne tebe pedenat, al šparaš tega jokerja za kdaj drugič?

mlinčkota??? ku-ku?

kaj še? nič, dost mam, me že kazalca bolita.user posted image

uf, glej jo šedou!!! te dam na seznam čist malo kasneje, veš!

STE PA VSE TAKO PRIDNE, KER LEPO OZNAČUJETE DATUME, DA SI ZASLUŽITE VSAKA ENO LUČKO! EVO:

NO, NE GRE, PA SAJ VESTE, SLADOLED!

eh, zdaj pa že čaram....

< Sporočilo je popravil nokes -- 12.11.2008 17:23:14 >

nokes

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2855
    12.11.2008 17:26:22   
    Shadow
    user posted image  Pridna! Jaz bi namesto sladoleda raje en pir... da začnejo zadeve rasti... saj veš user posted image

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2856
    12.11.2008 17:32:24   
    Serendipity
    Bambi - kako je bilo danes na UZ-ju?

Jaz sem dobila M včeraj zvečer, danes imela UZ (sem bila iz Prekmurja v 40 minutah pred vrati ambulante user posted image  user posted image ) in lahko začnem s klomifenom! user posted image

naslednji UZ je v ponedeljek - 17.11.

(odgovor članu Shadow)
    Neposredna povezava do sporočila: 2857
    12.11.2008 17:34:29   
    nokes
    evo, zelenega (?) zate user posted image , ko potešiš žejo, pa naredi še en šlukec zame, pliiiz!

aja, pa za vse, ki futrate folikle tudi:
    user posted image ostale pa se bomo zadovoljile z lučko user posted image al pa user posted image !čuj šedou in kak je vmesni rezultat? me zanima, kak gre to v MB! kaj preverjajo na prvem UZ? če folikli so al če ni nič? ne vem, nooooouser posted image  

nokes

(odgovor članu Shadow)
    Neposredna povezava do sporočila: 2858
    12.11.2008 17:46:41   
    ledenka
    SE, zdaj pa gre zares user posted image user posted image user posted image  

noki user posted image  moje trebušne mišice so se zakopale v zimsko spanje pod salom user posted image  jih grem kasneje malo razgibat, ful pogrešam telovadbo, če odpade. ti že razmišljaš o kraju poroda? jaz se nagibam k Postojni user posted image  ja vem, chicken sem user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2859
    12.11.2008 17:49:57   
    ledenka
    noki, pa še neki - zivalica je sporočila že nekje na 18. strani, da je žal - user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2860
    12.11.2008 17:50:43   
    šopka
    ojla! me zanima, če je katera od vas pri dr.ribičevi delala ivf ali iui?ali pa če kaj veste kakšni so rezultati pri njej?
    hvala in lpuser posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2861
    12.11.2008 18:01:51   
    Abra
    Pika.po user posted image user posted image za pikici. Lepo ju grej user posted image

Kalina, smo kar vedli, da bosta dva, kajne? Čestitke! Sej bo šlo user posted image

Lučka, ti pa lulaš jutri user posted image user posted image user posted image naj bo plusek!!!!

mandreja, super! na NS bo pa še lepše user posted image

tane prometrium lahko kupiš v Italiji, utrogestan pa v Avstriji, sta pa to isti zadevi, naravni progesteron. Lahko ti tudi napiše Dabroston, ki je sinteičen in se ga dobi pri nas.

Zvezdica, tudi ti s super novičkami user posted image medo je pa res pravi medo. user posted image me prav zanima, kok je moja pupa težka. Bi pa jaz tudi raje tvojo G kadar je govora o kilah user posted image user posted image moja reče, manj je treba v usta dajat user posted image user posted image

Pikovit, super si to zrihtala za Hope

(odgovor članu pika.po)
    Neposredna povezava do sporočila: 2862
    12.11.2008 18:07:46   
    nokes
    zivalica? a res?? joj, jaz pa kar gor puščam, kot da žalost še ni dovolj. oprosti zivalica in upam, da bo naslednjič uspešnejše!user posted image user posted image

punce, če moje ostro oko dioptrije -3 kaj spusti, me kar opozorite, ne bom nič užaljena! seznam mora biti spedenan! saj veste: red in sistem!

ajsi: porod, hmnja? jaz ostajam v ljubljani, ker imajo najboljšo opremo, če gre kaj narobe, saj veš, sta le 2, pa če bo treba kakšen inkubator uporabit ... pol je to tu v lj, tudi kasneje za obiske je bolj ugodno itd itd. sicer pa je to tačrn scenarij, ki se meni itak ne bo zgodil, a ne!user posted image zdaj se počutim ful taf, kr mal po partizansko user posted image user posted image , pa mam itak občutek, da bomo tam malo pred rokom še kar 3 v 1. user posted image  upam, močno močno, pa sploh nimam nobenega pametnega razloga zakaj, da bom rodila naravno oz. spontano. nimam popolnoma nobenih zadržkov do sredstev za lajšanje bolečin, pa tudi do CR, sam jaz bi to tak natur. pa da ti prišepnem: mam občutek, da se je a-jčica danes obrnila na glavo, ker me v desni jošk nekaj brca user posted image user posted image , naslednji teden na UZju bom itak vidla, sam kaj, ko se lahko obrne še nazaj... ah, saj bo!

ti pa kar telovadiš? res si ful pridna. povej, a ti paše, kak zgleda, se fajn raztegneš? ker meni se zdi, da do sedaj kar dobro prenašam nosečnost, kar se tiče moje drže in hrbtenice. to seveda pripisujem pilatesu, ki mi je itak že prej zelo dobro del za hrbet. no in glede na to, da sem skoraj en mesec res počivala, pa me je malo že križ matral, mislim, da je pilates pripomogel k takojšnji rehabilitaciji. res. tak da punce, priporočam!

glej jo abro, ki je moja sošolka, sam noče povedat, katera! user posted image  ti, ti porednica! no, le pridno zapisuj, saj po porodu ne bo časa v zapiske gledat user posted image

nokes

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2863
    12.11.2008 18:08:34   
    11122379b
    Živjo punce,
    se dolgo nisem javila, pa saj je verjetno vseeno...user posted image Situacija je sledeča - najprej se moram ISKRENO zahvalit prijazni članici iz 93??? strani, ki mi je tako lepo opisala obisk pri sestri Blanki - dejansko je bilo tako, kot je napisala, pa še tale Blanka je bila relativno OK user posted image user posted image user posted image . Dobila sem špikice in 20.11. imam prvi UZ??? Po temule hormonu sem pa čist adijo - ne vem kaj še bo - slabo mi je (sicer ne bruham, pa vseeno ni fajn). Hotla sem pa še to povedat, da sem tudi jaz pacientka dr. Ribičeve in tudi mene zanima, kako so kaj njene pacientke uspešne pri IVF?? Pa še to me zanima ali je tukaj katera, ki se zdravi za hipertenzijo (visok pritisk)???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šopka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2864
    12.11.2008 18:17:22   
    šopka
    Jaz sem pri dr.ribič in danes sem dobila pošto (konzilij). klicala v lj dobila na telef. sestro miro, dobila evidenčno številko. v torek 18. imam še pogovor pri dr. R.(napotnico imam že napisano). setra pa je rekla naj pkličem ko dobimuser posted image ( to pa je okrog 20.11).

(odgovor članu 11122379b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2865
    12.11.2008 18:25:30   
    mlinček

user posted image   

mlinčkota??? ku-ku?

noki, ku ku

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
    očka vaju čaka in z mamico
    se veselita srečnega dne.
    Ta srečni dan prišel je že,
    pupike domov odpeljala sva,
    presrečna z mamico oba.

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2866
    12.11.2008 18:26:58   
    11122379b
    Hej, me veseli Šopka!!!user posted image user posted image user posted image jaz sem od konzilija dobila že aprila in ker imamo doma že enega šolrja se nam ni tako grozno mudilo v postopek in smo si vzeli poletje zase, pa je tu jesen in smo rekli - IT¨S NOW OR NEVER in sedaj gremo v boj! user posted image Upam, da bo ratal, ker drugače ne mislim nevem-kolikokrat še poskušat, ker sem že malo v letih, pa še visok pritis imam, tako, da sploh ne vem natančno kaj me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šopka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2867
    12.11.2008 18:27:24   
    nokes
    oj, 1115789???, ne biti tako žalostna! nič ni vseeno, javi se kaj, da kakšno rečemo, pa te potolažimo, pa svetujemo... zdaj si verjetno na suprefaktu? koliko se jaz spomnim, sem vse skupaj kar dobro prenašla, čeprav vem, da so bile slabosti in glavoboli, ker sem iskala po netu navodila za uporabo, kjer piše o stranskih učinkih. to ni nič nenavadnega, če pa bo le prehudo, mislim, da so sestre na SIII take obvladačice, da ti bodo svetovale kako naprej.

glede ribičeve nimam nobene izkušnje, saj ko pride do UZjev, punkcije in Et-ja, ti to opravi tisti, ki je trenutno zadolžen za to. je pa res, da se lahko dogovoriš s svojim zdravnikom in da to načeloma tudi naredijo zate. mene je na IVF spravil drobnič, UZje mi je dela zorn, punkcijo en tečna zdravnica, katera ne vem, transfer pa spet zorn, ki mi osebno sploh ni simpatičen. no, nosim dvojčka in postopek je bil uspešen. tako da ti kar zaupaj osebju na kliniki, ki mislim, da je zelo dobro. to je moja izkušnja, upam, da ti vlije energije in optimizma. to pa najbolj rabiš, ko si v postopku!

glede pritiska pa se le posvetuj z ribičevo in svojo os. ginekologinjo!

iii, glej ga mlinčkota, kaj počneta na tih deževen dan?

nokes

(odgovor članu 11122379b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2868
    12.11.2008 18:32:59   
    mlinček

iii, glej ga mlinčkota, kaj počneta na tih deževen dan?

na
    user posted image ki ni glih tih
    user posted image , se probam prebiti, čez teh 100 in še neki strani (sej ne ene 20 pa res), da se mal seznanim kaj in kako se dogaja pol pa se kej pišemo, da vidim kak ste, no zdej pa bit priden pa brat za nazaj

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
    očka vaju čaka in z mamico
    se veselita srečnega dne.
    Ta srečni dan prišel je že,
    pupike domov odpeljala sva,
    presrečna z mamico oba.

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2869
    12.11.2008 18:33:27   
    Kicsi
    Ojla.Punce,mene pa zanima,če je normalno da te v trebuhu tko čudno špika.Do zdaj me ni nič,včeraj pa danes pa me kar naprej neki špika.Sicer to niso neke hude bolečine,ampak vseeno user posted image .

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2870
    12.11.2008 18:49:55   
    nokes
    user posted image          user posted image     user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sreda, 12.11.
    BEBII - pregled hormonov
    Bambi75 - Gonal/menopur 
    Tina1 - stopka

Četrtek, 13.11.
    Blanč - pregled

Petek, 14.11
    Kajatina- začetek postopka
    želvica99 - ET
    Tina1 - punkcija

Sobota, 15.11
    DaisyE - ET
    sapi - UZ

Ponedeljek, 17.11
    Serendipity - UZ

Sreda, 19.11
    Bumo - UZ
    Shadow - UZ  

Četrtek, 20.11
    11122379b - UZ
    user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Četrtek, 13.11.
    Goldy - pregled
    jazzz27 - pregled
    mojsonček - pregled

Petek, 14.11
    abra - UZ

Ponedeljek, 17.11.
    LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
    LaraLight - NS
    anci banci - UZ

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled
    mandreja - NS

Sreda, 26.11
    Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
    Dakec - pregled 

Petek, 28.11.
    kicsi - UZ
    hedvika - pregled 
     user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
    mojsonček - NS

Torek, 02.12.
    kicsi - NS

Sreda, 03.12.
    Ledenka - pregled

Sreda, 10.12
    Zvezdica - pregled

OBJEMČKI
              user posted image   Miška73, mami26, womanpolice, Mlinčkota, Zofka7, n74, daisy23, zivalica  user posted image

user posted image  user posted image anna1user posted image user posted image

user posted image user posted image bozzauser posted image user posted image

user posted image user posted image  gigi user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
    (beri TESTI)

Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
    mateja_goljev grejeuser posted image user posted image test 15.11.2008
    Darja* greje user posted image user posted image
    test 17.11.2008
    Netka24 greje user posted image user posted image test 21.11.2008
    obayifo greje  user posted image  ali  user posted image user posted image test 26.11.2008
    pika.po greje user posted image user posted image test 27.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)  
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)  
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)
  • anja31 (2. IVF, GK LJ)
  • šopka (GK LJ, dr. Ribič)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image    

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • N74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image  user posted image Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedviga user posted image user posted image   user posted image , Shuka user posted image , Linda25 user posted image , Nokes user posted image user posted image  user posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčica user posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLight user posted image , Stijan user posted image , mojsonček user posted image , martin6 user posted image , Mandreja user posted image , Kicsi user posted image , Goldy user posted image , Sabsa user posted image , Jazzz27 user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image     Lana08 (LJ)  

user posted image      Kalina (PO)

user posted image     anci banci (PO) 

< Sporočilo je popravil nokes -- 12.11.2008 18:55:41 >

nokes

(odgovor članu Kicsi)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2871
    12.11.2008 18:56:26   
    Shadow
    Nokes, ta prvi UZ v MB v postopku je med menstruacijo, oz. ko se le-ta že počasi končuje, izmerijo pa endometrij (moj je bil danes 5mm) in preverijo, če so že videti kakšni folikli. jaz sem danes imela na obeh straneh nekaj manjših. In to je bilo to. Dovolj, da sem dobila nove droge!!! user posted image  user posted image  user posted image

Veliko veliko uspeha vsem, ki se trenutno trudite, vsem v objemčkih pa... razumem vas. Čimprej ven iz njih in v nove boje!

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2872
    12.11.2008 19:00:18   
    Tina1
    nokes ti si ko pridna pr temu seznamu, da si zaslužeš en velik user posted image

Mam pa še eno vprašanje: kam si naj dam stopko. Vem da pod kožo, ampak a je bolš u nogo, trebuh, roko...
    Se mi zdi, da bl k gre prot koncu, bl sem kurasta oz
    user posted image

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 2873
    12.11.2008 19:00:43   
    Shadow
    Helou Bumo, soborka, sva se danes morda videli čakajoč na UZ in Gonal??? Ma saj vem, da je bila gneča in da so bili počasni, a sva v nekem trenutku sigurno bili na istem mestu ob istem času. ???

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 2874
    12.11.2008 19:01:30   
    Shadow
    jaz sem si jo do sedaj vedno v trebuh... so mi tako naročili.

(odgovor članu Tina1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Z leti tudi plodnost moškega upada
    Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?