|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
10.11.2008 20:58:21   
Anonimen
Ninny,user posted image user posted image sej pravim da poste nabiram.

Boscek tvoj bejbi,sem zgresila tako da ne vem...kaj ti je pa pediater rekel glede Mase?A ima virus,in si dobila samo svecke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.11.2008 20:59:00   
Anonimen
jst pa ravno zamrznjeno zelenjavo dajem,k kupim mal več pa dam v skrinjo in pol direkt kuhat,k ne morem vsak dan v trgovino po nevem 2 korenjčka...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.11.2008 20:59:15   
Anonimen
Oooooooooooouuuuuuujjjjjjjeeeeeessssssssssss!!!!!!

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.11.2008 21:00:02 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.11.2008 21:00:25   
lunca14
VSEM mojim prijateljčkom sem poslala vabila za ogled mojih fantičev........res sem ponosna na njihuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.11.2008 21:01:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Boscek tvoj bejbi,sem zgresila tako da ne vem...kaj ti je pa pediater rekel glede Mase?A ima virus,in si dobila samo svecke?

Maša je imela virozo, 4 dni,potem je bila pa dobra in je čist možno, da se je Ema nalezla.

< Sporočilo je popravil ninny -- 10.11.2008 21:03:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.11.2008 21:02:25   
mtinca1
Pri vas že vsi spijo,Ema pa je šele začela jesti. Sem ji merila vročino 37,6, svečko sem ji pa samo zjutraj dala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za EMO.
tele svečke proti vročini, bi pa verjetno blo fajn, da jih imamo doma na zalogi. jaz jih še nimam. se moram spomnit naslednjič, ko grem v lekarno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.11.2008 21:02:57   
lunca14
ninny.............nate sem pa tud mal pozabla-nenamenoma,ma kako kaj Maša,je še vedno bubana,to traja že cel teden,bošica,daj jo lepo pocartaj in upam ,da ji bo kmalu bolje-tvoji veliki princeskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.11.2008 21:03:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Mapa je imela virozo, 4 dni,potem je bila pa dobra in je čist možno, da se je Ema nalezla.

Aja,sem pa hotla Ema napisat.Ali si njo tudi peljala na pregled?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.11.2008 21:03:58   
Anonimen
Ne, nje še nisem peljala,ker je bil danes prvi dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.11.2008 21:04:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Pri vas že vsi spijo,Ema pa je šele začela jesti. Sem ji merila vročino 37,6, svečko sem ji pa samo zjutraj dala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za EMO.
tele svečke proti vročini, bi pa verjetno blo fajn, da jih imamo doma na zalogi. jaz jih še nimam. se moram spomnit naslednjič, ko grem v lekarno.

ja, fajne so, jaz jih imam še od Maše na zalogi

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.11.2008 21:05:36   
sonček26
Oj,

Mislim da je podatek res napačen, obseg glave nevem koliko je ker ga ne napiše sestra na kartonček. Tale podatek ki sem ga dala pa je velikost mojega sončka. Pametno da ste me opozorile. Zanima me je še katera kle gor ki mora še faks dokončat.? LP Janja

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.11.2008 21:06:22   
lunca14

Sem šele sedaj videla,da je bubana tvoja mala pikica,naj se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mtinca.........nisem stopa sto,ampak mislim,da svečk brez recepta ne moreš dobit,reci naslednjič pediatrinji,pa ti napiše recept.Pa upam,da jih bosta rabili čim manj ali ničuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.11.2008 21:06:38   
Anonimen
lunca-pogledala tvoje korenjakeuser posted image a  imate to prav spideman posteljo?

< Sporočilo je popravil ninny -- 10.11.2008 21:07:57 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.11.2008 21:08:58   
Anonimen
Lunca,super slikiceuser posted image user posted image .Sta ti tavelika fantka podobna,se mi zdi.
Kolk je pa star tvoj moz,ce nisem prevec radovednauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.11.2008 21:09:05   
Anonimen
mtinca.........nisem stopa sto,ampak mislim,da svečk brez recepta ne moreš dobit,reci naslednjič pediatrinji,pa ti napiše recept.Pa upam,da jih bosta rabili čim manj ali nič

lahko prosiš P, da ti jih predpiše(se vidi da sem gorenjkauser posted image ) drugače pa paracetamol svečke dobiš brez recepta.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.11.2008 21:09:53   
Anonimen
danes pa pišem kot ena slepa kura, da moram skoz svoja sporočila popravljatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.11.2008 21:10:24   
Anonimen

mtinca.........nisem stopa sto,ampak mislim,da svečk brez recepta ne moreš dobit,reci naslednjič pediatrinji,pa ti napiše recept.Pa upam,da jih bosta rabili čim manj ali nič

lahko prosiš P, da ti jih predpiše(se vidi da sem gorenjkauser posted image ) drugače pa paracetamol svečke dobiš brez recepta.

Meni jih napise vedno ko imava pregled.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
10.11.2008 21:12:15   
mtinca1

ja, saj zaenkrat še nismo bli bolni user posted image .

pogledala fotke - user posted image  user posted image  user posted image  - ktera pa ne bi bila najbolj ponosna mami na svetu s takimi fantiči, kot jih imaš ti. so mi tiste najljubše, kjer so gor vsi trije + ati, se vidi, da se imajo radi!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
10.11.2008 21:13:42   
lunca14

lunca-pogledala tvoje korenjakeuser posted image a  imate to prav spideman posteljo?

Ne samo posteljnina je spiederman,ostalo pa je vodna postelja,ogrodje je pa zrisala mami,posteljo pa je naredil oči,barve določene po osebnem feng-shui-ju.........user posted image user posted image user posted image user posted image sem zakomplicirala odgovor.Je pa moj mali nor na spiedermane,pa ninje,pa winksice,gusarje,viteze,dinozavre...............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
10.11.2008 21:14:03   
mtinca1
lahko prosiš P, da ti jih predpiše(se vidi da sem gorenjka )

ninny, jaz pa nisem gorenjka, pa bom vseeno prosila P za recept, kaj češ, recesija, svetovna finančna kriza,.... je treba šparat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
10.11.2008 21:16:19   
lunca14

Lunca,super slikiceuser posted image user posted image .Sta ti tavelika fantka podobna,se mi zdi.

Je 5 let starejši od meneuser posted image ...........20 let pametnejši od meneuser posted image .........10 bolj zrel od meneuser posted image ..........ima več las kot jazuser posted image ..........ima manj kil kot jazuser posted image .........manjši nos od meneuser posted image ..........ampka jaz sem pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
10.11.2008 21:22:08   
lunca14

ja, saj zaenkrat še nismo bli bolni user posted image .

pogledala fotke - user posted image  user posted image  user posted image  - ktera pa ne bi bila najbolj ponosna mami na svetu s takimi fantiči, kot jih imaš ti. so mi tiste najljubše, kjer so gor vsi trije + ati, se vidi, da se imajo radi!

Res se majo-mamo radi,in to vsak dan bolj in bolj,sedaj je tud enej začel svojga bratca lupčkat,pa ga božat,ko ga prej ni nikoli,danes pa ko je lun jedel ,je prišel zdraven in ga začel lupčkat ,pa božat,pa govorit moj,mojuser posted image user posted image user posted image user posted image sem bla v devetih nebesih.A to sem vam že povedala,da je sedaj enej začel govorit,pa danes mi je rekel,da bi šel lulatuser posted image user posted image user posted image user posted image .......ta mesec je ogromno napredoval.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
10.11.2008 21:24:06   
Samsa
čeer...

no pa sem vas prebrala do konca, mleko sem si tudi načrpala, tako da lahko grem spat, ker ne vem kdaj si bo najina čmrlika namislila, da bo vstala ( ponavadi misli, da se je naspala tam nekje ob 3 - h zjutraj... se očitno boji, da ji bo karkoli zanimivega ušlo) oz. kdaj bo začela dudo iskati. ( ji pade ven in se zbudi user posted image  )

Jutri vam kaj več napišem ( boste imele veliko za brat user posted image  ).

Tako... želim vam lahko, dolgo in predvsem MIRNO noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
10.11.2008 21:30:08   
mtinca1
enej user posted image !
še nekaj časa, pa bo morda Enej imel več skupnega z Lunom, kot z Majem (po starosti sta bliže).
se pa verjetno, ko se več otrok igra skupaj, razgrajanje potencira in ne sešteva. vsaj tako sem ugotovila zadnjič, ko sem bila doma in sta skupaj norela moj nečak in bratrančev sin user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
10.11.2008 21:30:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Je 5 let starejši od meneuser posted image ...........20 let pametnejši od meneuser posted image .........10 bolj zrel od meneuser posted image ..........ima več las kot jazuser posted image ..........ima manj kil kot jazuser posted image .........manjši nos od meneuser posted image ..........ampka jaz sem pa jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!