slovenka
|
ojla babike, jaz sem že doma iz službe. Si mislim, ko vidim te slikice, kaj je s Štajersko narobe, poleti imamo najbolj vroče in suho, sedaj pa nič snega... Jaz bi tudi šla mali pokazat sneg. Imamo čez terasno okno pogled na gozd in bi bil lep v snegu. Dejansko je meni najboljše sneg od notri ven gledati, veni biti pa ne tako zelo. Res so lubani vsi na snegu. Pa pravi velikani. Alea in AS, ma kako sedaj, da ne bosta podvojila teže? Naša je ja najmanjša, ne mi je zdaj tu spodrivati - pa vseeno računam, da bo podvojila težo, sedaj dobi 150 g na teden, pa ima še 5 ali 6 tednov, prejšnji teden pa je imela 5800 g (iz bolnice sva šle s 3080 g). Ma skoraj ne morem verjeti, da sta vaša dva manjša... Ma saj jaz sem bila vedno mala in pravim, glavno da si sladek, kaj ti pomaga samo velikost To me je naučil en fant v srednji šoli, ki je bil visok blizu 2 m in je hotel hodit z mano, jaz pa sem bila komaj 160. Takrat me je kar minil kompleks male punčke... No, hodla pa vseeno nisem z njim Sem danes kupila adventni venček in pa onega za zunaj. Mi smo letos prvič v svoji hiši... tako da moramo malo pretiravat... Me je moj kar gledal, kolko si pa zapravla... pa nisem hotla konkretno povedat Kaj ste se še pogovarjale? Spanje - naša dobro spi - enkrat se zbudi, v 3 minutah poje in spi dalje. Do pol 7, se previjeva, nahraniva in še do 9 ali 10. Pa zadnje čase ful rada radio posluša, kar zaspi ob muziki... Grem malo pospravljat, lepo bodite!