aleksandra silvija
|
Mi smo iz 2. cepljenja. Alea-se pridružujem v klub , ki do 6. mesece ne bodo ravno podvojili porodne teže, ali pa glih za mišji rep----nam manjka še 200 g, da jo podvoji, ima pa 2 tednas časa,... Da vidimo,... Kolk je dolgi? Nisem uspela slišat,... Je bil obisk pri P takšen: Lovro v eni roki-ne morem z vozičkom, ni dvigala, ker smo imeli požar v ZD, pa nahrbtnik, pa za Jerneja stvari in v drugi roki Jernej. Čakamo na vrsto, Lovro opravi denver, potem pa da gremo k zdravnici, Jernej uide v čakalnico. Jaz z Lovrom v sami plenički za njim, Jernej beži, se skriva, pod klopmii, vseepovsod, polna čakalnica, pogledi da ne rečem, moja beseda zaleže kot predlanski sneg,...... Ko Jerneja spravim nazaj v ambulanto, mu zmerim cuker in ga je seveda čez 20(zato je bil tudi tako razdražljiv in nič ne uboga), pa seveda se Jernej nadvse upira merjenju, potem obisk pri zdravnici in potem spet uide v čakalnico, ga s sestro dobiva nazaj, mu še enkrat s težavo zmerim cuker,..... Slišal jih je par krepkih v 1. in 2. rundi,.....meni je bilo nerodno in ful grozno,....sploh ker je tak RES zaradi tako visokega cukra. Potem pridemo do avta, odlagam Lovra v stolček, Jerneju zabičam naj čaka ob meni(cesta in to) in on bum trešči z vrati v kandelaber zraven,... Potem v avtu oba fanta onemoglo zaspita, Jerneju cuker še kar nori, znosim vse otroke iz avta,..jaz pa nujno rabim prikolico sladoleda ali čokolade ---ampak nimam doma, čakam na moža, da kaj prinese Tako dost je bilo. današnjega dneva imam "pohn kufer".
|