|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
25.11.2008 13:45:44   
sasa.vracko
Didlina - super slikce, si nam pravi kolaž Sarinega dne naredila...user posted image  fejst punca je, tud z rdečimi lički... naš jih pa nima, se pa slini na polno in komaj folgam slinčke menjat..zobkov ni od nikoder, mogoče jih božiček prinese user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
25.11.2008 13:45:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

user posted image

super slikca, teb zmeraj ratajo nasmeški user posted image  men pa nikol

ja ratajo že,samo sigruno naredim ene 20 posnetkov, pa ati zraven animira, da se Ema začne smejat

user posted image no, naša se pa sam smeji, je kot cigo, se nobenega ne boji in gre k vsakemu v naročje. Se bojim, da se bo to kmal malo obrnilo kontra.user posted image Kdo ve.user posted image

Pa itak mate vsi tako cartkane otrčičke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
25.11.2008 13:47:29   
sasa.vracko
ouuujeeeaaa, midva sva tud en giro z vozičkom udarla od 12h do 13h, pol je pa ful snežit začel, sva pa pohitela na toplo, no sej zdej je pa že skor nehal

Neposredna povezava do sporočila: 4353
25.11.2008 13:47:57   
Anonimen
celo stran zakupim, samo obrnit mi je pa ni uspelouser posted image user posted image , sem vedela, da ne smem it dat riž kuhatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
25.11.2008 13:48:20   
Anonimen
Pa itak mate vsi tako cartkane otrčičke

ja vsi souser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
25.11.2008 13:48:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image se pa razkuhal ni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
25.11.2008 13:48:57   
Anonimen
naš jih pa nima, se pa slini na polno in komaj folgam slinčke menjat..zobkov ni od nikoder, mogoče jih božiček prinese

pri nas tud ne duha ne sluha o zobkihuser posted image slina pa v potokih teće

Neposredna povezava do sporočila: 4357
25.11.2008 13:49:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image se pa razkuhal ni.user posted image

to je pa res

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
25.11.2008 13:49:34   
sasa.vracko
kosila mi pa dans ni treba posebej pripravljat, mam še od nedelje piščančji file v omaki in samo pogrejem in riž zraven skuham user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4359
25.11.2008 13:50:13   
Anonimen
saša a ti tud rižuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4360
25.11.2008 13:51:09   
sasa.vracko

celo stran zakupim, samo obrnit mi je pa ni uspelouser posted image user posted image , sem vedela, da ne smem it dat riž kuhatuser posted image

user posted image  jaz sem tud ful ekspert za riž, ponavad ga preveč al pa premal skuham, ampak rada ga pa mam ful, ninny pa rižote tud obožujem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
25.11.2008 13:51:11   
Anonimen
l. daisy  kakšna korenjaka imaš že, pa koliko lask user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4362
25.11.2008 13:51:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

user posted image  jaz sem tud ful ekspert za riž, ponavad ga preveč al pa premal skuham, ampak rada ga pa mam ful, ninny pa rižote tud obožujem user posted image

a prideš na kosilo?user posted image , jaz sem ga verjetno tud preveč dala kuhat

Neposredna povezava do sporočila: 4363
25.11.2008 13:51:49   
Anonimen

user posted image

Kdo ju zadaj zgecka?
Lustni sta,sploh Ema ki se tako prisrcno smejckauser posted image user posted image user posted image .

Sem med tvojimi monologiuser posted image tamalo previjala,pa je take zganjala,sem jo hotela posnet,pa ne najdem kamereuser posted image ,sem pa mal pofotkala.Je se Talita domov prisla,sta se sli mal manekenke.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
25.11.2008 13:51:54   
Anonimen
Uf, ko govorite o spraznjeni denarnici....mene je kar groza vsako leto, ker se začne pri nas s 1 decembrom, ko ma moj user posted image roj. dan, potem so stari starši, potem takoj po novem letu oči, sestra, jaz, soseda, mami, 3 tete, strici, bratranci....skratka, če vam samo napišem , da smo vsi v familiji ZIMSKI, veste kolk je ura.user posted image Samo peščica jih je tam junij, avgust, september.user posted image

Ne smem niti razmišljat o tem. Aja, no, Sara pa bo junijka (poleg tasta), bo vsaj en poštem piknik, ker pozimi ne more bit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
25.11.2008 13:52:35   
Anonimen
evo alarm za jest, pridem kasneje nazaj- pa ne mi uiti na 4 deluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4366
25.11.2008 13:54:28   
l.daisy
sem vidla na prvi strani eno temo mamice z zahtevnimi dojenčki.... user posted image
že kar takoj šibam, eden je pojedel in zaspal, drugi se je zbudil in sva ravnokar pojedla, zdaj se krega s telebajskom user posted image

sara, kakšna lička, jooooooooooooooooooooj user posted image user posted image

pa lovro, ker cukeeeeeeeeeeeeeeer, prav vidi se mu, kako uživa user posted image user posted image user posted image

ema, kakšna šarmerka user posted image user posted image user posted image

ostale pogledam zvečer... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
25.11.2008 13:56:03   
Anonimen
Diddlina,ful lustne slikiceuser posted image user posted image in dobri komentarji.Se mi pa zdi tvoja puncka res velika.Koliko je pa tezka in dolga?

Pa kje ve gledate Daisyne fotkeuser posted image ,meni samo tastare pokazeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
25.11.2008 13:56:41   
Anonimen
Slinjenje....preoblačim Saro 3-5x na dan, ker tisti slinčki so več v ustih kot tam kjer morajo bit.user posted image Pa ne morem pustit, da ima slinčke, ker si je ene parkrat tolk zatgnila, da je imela zažrto na vratu. Bolj tako kot pa kakšno dušenje. Ker valda nisem vsako minuto na dan z njo, se tud sama igra.user posted image Pa imam raje tako kot kakšno nesrečo po nepotrebnem.

Bodite srečne, da še nimajo zobkov. Naša je pravi hudiček na intervale. Ko zagleda moj nos, ga hoče kar odžrt. In ker ima že spodnja zobka si lahko predstavljate kaj je posledica.user posted image Da imamo mir za mizo pa ji dam kar skodelico ali kozarec, pa si jih brusi....kar ušesa bolijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4369
25.11.2008 14:01:10   
Anonimen
Ja, Sara je kar velika. Nazadnje je imela zadnjič 70 cm, ko smo doma merili, težka je pa mal preko 8 kil. Pajaci in ostala oblačila so itak že ene 3 tedne 74, nekatere so še 68, ker pa so tud firme različne, pa imamo tud kakšno 80, celo 86user posted image Sploh tiste iz BC.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
25.11.2008 14:05:28   
Anonimen
No, k osmo tečni, gremo pa kar pred TV
...in gledamo seveda JELENO KARLEUŠO user posted image user posted image user posted image
user posted image

Zdej me pa ne vidte več.user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 25.11.2008 14:09:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
25.11.2008 14:12:15   
Anonimen
Evo, nam je ravnokar uspelo dat nogo v usta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mami vse poslikala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
25.11.2008 14:12:54   
Anonimen
Ker pa jaz nisem zakupila svoje strani, moram zdej it kuhat za user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
25.11.2008 14:14:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, Sara je kar velika. Nazadnje je imela zadnjič 70 cm, ko smo doma merili, težka je pa mal preko 8 kil. Pajaci in ostala oblačila so itak že ene 3 tedne 74, nekatere so še 68, ker pa so tud firme različne, pa imamo tud kakšno 80, celo 86user posted image Sploh tiste iz BC.user posted image

Saj ima moja tudi ze 80st.,samo je res odvisno kje kupis.Eni poceni bodiji so ji 80cist preveliki,drugi malo drazji pa 75premajhniuser posted image .Potem hlace,obvezno 80, pa se te ji komaj spravim cez rito.Pajacek ima 80,in ker ima spodaj pulovercek,ji z muko rokice notri stlacimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
25.11.2008 14:27:19   
aleksandra silvija
Kleo-hvala za slikce! Super ste vse!
RMRM-joj, kako so tvoji cart! Tvoj najmanjši je že veeelik fant!user posted image

L. Daisy--ti imaš pa res dvojno veselje! Kako sta luštna!

Lonapo---super si zrihtala svoja zakladdka! Kako so res luštni tako zadekani!

Ste mi  naredile skomine po snegu!

Bo treba na Gorenjsko.

Didlinaa-super kolaž!

sem katero spustila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?