Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:45:44
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Didlina - super slikce, si nam pravi kolaž Sarinega dne naredila... fejst punca je, tud z rdečimi lički... naš jih pa nima, se pa slini na polno in komaj folgam slinčke menjat..zobkov ni od nikoder, mogoče jih božiček prinese
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny super slikca, teb zmeraj ratajo nasmeški men pa nikol ja ratajo že,samo sigruno naredim ene 20 posnetkov, pa ati zraven animira, da se Ema začne smejat no, naša se pa sam smeji, je kot cigo, se nobenega ne boji in gre k vsakemu v naročje. Se bojim, da se bo to kmal malo obrnilo kontra. Kdo ve. Pa itak mate vsi tako cartkane otrčičke
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:47:29
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ouuujeeeaaa, midva sva tud en giro z vozičkom udarla od 12h do 13h, pol je pa ful snežit začel, sva pa pohitela na toplo, no sej zdej je pa že skor nehal
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
celo stran zakupim, samo obrnit mi je pa ni uspelo , sem vedela, da ne smem it dat riž kuhat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa itak mate vsi tako cartkane otrčičke ja vsi so
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
se pa razkuhal ni.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
naš jih pa nima, se pa slini na polno in komaj folgam slinčke menjat..zobkov ni od nikoder, mogoče jih božiček prinese pri nas tud ne duha ne sluha o zobkih slina pa v potokih teće
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa se pa razkuhal ni. to je pa res
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:49:34
|
|
|
|
sasa.vracko
|
kosila mi pa dans ni treba posebej pripravljat, mam še od nedelje piščančji file v omaki in samo pogrejem in riž zraven skuham
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
saša a ti tud riž
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:51:09
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny celo stran zakupim, samo obrnit mi je pa ni uspelo , sem vedela, da ne smem it dat riž kuhat jaz sem tud ful ekspert za riž, ponavad ga preveč al pa premal skuham, ampak rada ga pa mam ful, ninny pa rižote tud obožujem
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
l. daisy kakšna korenjaka imaš že, pa koliko lask
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: ninny celo stran zakupim, samo obrnit mi je pa ni uspelo , sem vedela, da ne smem it dat riž kuhat jaz sem tud ful ekspert za riž, ponavad ga preveč al pa premal skuham, ampak rada ga pa mam ful, ninny pa rižote tud obožujem a prideš na kosilo? , jaz sem ga verjetno tud preveč dala kuhat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Kdo ju zadaj zgecka? Lustni sta,sploh Ema ki se tako prisrcno smejcka . Sem med tvojimi monologi tamalo previjala,pa je take zganjala,sem jo hotela posnet,pa ne najdem kamere ,sem pa mal pofotkala.Je se Talita domov prisla,sta se sli mal manekenke.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, ko govorite o spraznjeni denarnici....mene je kar groza vsako leto, ker se začne pri nas s 1 decembrom, ko ma moj roj. dan, potem so stari starši, potem takoj po novem letu oči, sestra, jaz, soseda, mami, 3 tete, strici, bratranci....skratka, če vam samo napišem , da smo vsi v familiji ZIMSKI, veste kolk je ura. Samo peščica jih je tam junij, avgust, september. Ne smem niti razmišljat o tem. Aja, no, Sara pa bo junijka (poleg tasta), bo vsaj en poštem piknik, ker pozimi ne more bit.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
evo alarm za jest, pridem kasneje nazaj- pa ne mi uiti na 4 del
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:54:28
|
|
|
|
l.daisy
|
sem vidla na prvi strani eno temo mamice z zahtevnimi dojenčki.... že kar takoj šibam, eden je pojedel in zaspal, drugi se je zbudil in sva ravnokar pojedla, zdaj se krega s telebajskom sara, kakšna lička, jooooooooooooooooooooj pa lovro, ker cukeeeeeeeeeeeeeeer, prav vidi se mu, kako uživa ema, kakšna šarmerka ostale pogledam zvečer...
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:56:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Diddlina,ful lustne slikice in dobri komentarji.Se mi pa zdi tvoja puncka res velika.Koliko je pa tezka in dolga? Pa kje ve gledate Daisyne fotke ,meni samo tastare pokaze
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 13:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Slinjenje....preoblačim Saro 3-5x na dan, ker tisti slinčki so več v ustih kot tam kjer morajo bit. Pa ne morem pustit, da ima slinčke, ker si je ene parkrat tolk zatgnila, da je imela zažrto na vratu. Bolj tako kot pa kakšno dušenje. Ker valda nisem vsako minuto na dan z njo, se tud sama igra. Pa imam raje tako kot kakšno nesrečo po nepotrebnem. Bodite srečne, da še nimajo zobkov. Naša je pravi hudiček na intervale. Ko zagleda moj nos, ga hoče kar odžrt. In ker ima že spodnja zobka si lahko predstavljate kaj je posledica. Da imamo mir za mizo pa ji dam kar skodelico ali kozarec, pa si jih brusi....kar ušesa bolijo.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 14:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Sara je kar velika. Nazadnje je imela zadnjič 70 cm, ko smo doma merili, težka je pa mal preko 8 kil. Pajaci in ostala oblačila so itak že ene 3 tedne 74, nekatere so še 68, ker pa so tud firme različne, pa imamo tud kakšno 80, celo 86 Sploh tiste iz BC.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 14:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No, k osmo tečni, gremo pa kar pred TV ...in gledamo seveda JELENO KARLEUŠO Zdej me pa ne vidte več.
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 25.11.2008 14:09:01 >
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 14:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, nam je ravnokar uspelo dat nogo v usta. mami vse poslikala.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 14:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker pa jaz nisem zakupila svoje strani, moram zdej it kuhat za .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 14:14:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, Sara je kar velika. Nazadnje je imela zadnjič 70 cm, ko smo doma merili, težka je pa mal preko 8 kil. Pajaci in ostala oblačila so itak že ene 3 tedne 74, nekatere so še 68, ker pa so tud firme različne, pa imamo tud kakšno 80, celo 86 Sploh tiste iz BC. Saj ima moja tudi ze 80st.,samo je res odvisno kje kupis.Eni poceni bodiji so ji 80cist preveliki,drugi malo drazji pa 75premajhni .Potem hlace,obvezno 80, pa se te ji komaj spravim cez rito.Pajacek ima 80,in ker ima spodaj pulovercek,ji z muko rokice notri stlacim .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.11.2008 14:27:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo-hvala za slikce! Super ste vse! RMRM-joj, kako so tvoji cart! Tvoj najmanjši je že veeelik fant! L. Daisy--ti imaš pa res dvojno veselje! Kako sta luštna! Lonapo---super si zrihtala svoja zakladdka! Kako so res luštni tako zadekani! Ste mi naredile skomine po snegu! Bo treba na Gorenjsko. Didlinaa-super kolaž! sem katero spustila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?