Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 21:34:07
|
|
|
|
pikovit
|
Mlinčka če nisi produžila z spanjem ti rečem hello,če si pa lahko noč. Dejzi si že doma???? Hope še vedno v enem kosu?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 21:41:44
|
|
|
|
netka34
|
Bravo Tweety!!Ane, d ne boli?! Nč se ne bova dale...borile se bova čisto do konca! Se pravi enkrat tja do julija, al avgusta!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 21:46:26
|
|
|
|
n74
|
No, jst sem pa mislila, da bom imela dvojčke, pol se bom borila samo do junija,haha
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 21:51:47
|
|
|
|
netka34
|
Sej tut za dvojčke se lahko boriš do konc julija!! Edino če čš met horoskopske dvojčke!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 21:52:41
|
|
|
|
n74
|
Punce, jutri moram jesti lahko hrano. A zelje pa krvavica pa zelje je lahka hrana? Al pa če to pojem do enih, pa sem pol bolj na vodenih stvareh?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 21:54:22
|
|
|
|
netka34
|
Ma, js sm jedla normalno, oz mineštrco, pa še kej, kr itak pol sm požrla odvajalno,pa me je lepo spucalo...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 21:57:23
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Sej tut za dvojčke se lahko boriš do konc julija!! Edino če čš met horoskopske dvojčke! Ni panike za horoskop, sej levi smo tud fejst ljudje. Sam pol bo pa hudo pr bajt, tolk trme pa ihte na kup
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 22:01:05
|
|
|
|
n74
|
Jst nimam odvajalnih tablet (Reško špara), bom pa kakšn odvajalni čaj kupila, pa se bom od enih naprej z njim nacejala.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 22:11:21
|
|
|
|
netka34
|
Itaq, d smo levi zakon!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 22:11:39
|
|
|
|
gigi1
|
Sem prišla mal pokukat N74 bravo za stopko . Si šla v kopalnico? Ni bila internetna Pupe mam že vse prštiman. Sam še bleščice nabacim pa bo Netkič me frav firbec matra. A si irokez al skin? Jutri bo vse dobro. Boš vidla, da pade stopka zvečer Nočko puppe in pubi grem v mižule. Pridni bodite
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 22:20:42
|
|
|
|
lara light
|
Sem prišla delat red in spravt spat akterke ...itak, da še tle strašijo ALO gremo v vodoravni Netka, kdaj te bom vidla, jaz tudi radovedna?? Sigurno si s5 extra Obema z Gigi, za ju3 Pa Mateja in Lučka Ker sem danes površno spremljala...šele sedaj Mandreja, čestitam za srček! Nokes, parček,jupiiii...verjamem, da pokaš po šivih od sreče...veselim se s tabo Nočko!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 22:21:49
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Itaq, d smo levi zakon!! lav ti je valda najbolji
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 22:24:02
|
|
|
|
mala81
|
¨Pozdravljene punce! Da se vam po dolgem času spet pridružim pri čvekanju. Ene se me boste morda spomnile (tukaj gor me ni blo od julija letos), druge/nove pa ne. V glavnem čakam na pošto iz MB, ki pa bi naj prišla še letos, tako so mi rekli ob zadnjem klicu. Vsem pa seveda želim le eno in to je . Lep vikend vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 22:39:58
|
|
|
|
gigi1
|
Larči evo,... saj gremo spat mami . Hvala Lučka za jutri pa VSE NAJBOLJŠE Mala seveda se te spomnimo . Dobrodošla spet med nami
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 22:51:49
|
|
|
|
n74
|
N74 bravo za stopko . Si šla v kopalnico? Ni bila internetna Če mi je pa nerodn, kaj bom rito okrog kazala
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 25.10.2008 0:17:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Jaz mam pa Menogooon. Jaz mam pa Menogooon. So me dane sklicali iz Fernetičev in me povabili ponjga. Bravo mi! Miška čestitke za sladke otroke. Gigi lepo opravi jutri, lepe celice. N74 čestitke za stopko. A je bolela. Za sutra navijam za vse posebej. Mlinko pazi nase. Te bodo mogle pol na seznam med trepetalke dati. Al boš mel pa svoj seznam... TREPETALKO IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi si že doma???? Že doma in še vedno doma, ker mi nihče ni smsjal. Razen če je bil en prazen sms zjutraj od tebe. Dobro jutro vsem.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 25.10.2008 1:09:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
ojla a sem mogoče spregledala kajsico?!?!?! Joj, nas je WP nadražila s tem, da bo kajši sama sporočil, jast pa zdaj kr čakam novičke.... Mala... spet z nami O daisy muu, čestitam za menagončka . Zdaj pa hit v akcijo. Mlinček, ti si tko priden k moj možek Lepo...lepo Gigi, netka, mateja_goljev in lučka navijamo za vas jutri...pa hitr sporočit. Grem v mižule, ker sem spet pojedla celo tono bonbonov in ko bo trba rodit me bodo z viličarjem prišli iskat Nočka
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 25.10.2008 5:41:46
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Itaq, d smo levi zakon!! lav ti je valda najbolji Dobro jutro vsem levinjam in seveda tudi ostalim soborkam ki se tu živalsko borijo za uspeh! A sem spet našibal Arnejo??
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 25.10.2008 5:43:00 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 25.10.2008 6:03:20
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Kruce faca si. Dejzi za Menogon. A Blanči si sporočila? Zvezdica bomo bomo Grem bleščice nabacit pa grem . Lep dan
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 25.10.2008 6:26:10
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A sem spet našibal Arnejo?? Dobro jutro. Žižeta Drži se. Lučka, netka, mateja, takisto. Blanche nisem nič sporočala, ker ima stvari pod kontrolo.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 25.10.2008 7:08:38
|
|
|
|
Zvezdica
|
O morgen Gigi, vidim, da si u polni opravi odjadrala punkciji nasproti... Da bo čimmanj bolelo. Daisy...ti tud že pokonc, kruce ti tud? Vsekakor ena za vse, jast si jo grem kr cel liter skuhat. Punce moj, kaj vas čaka, ko dobite tele male vragce Spat sem šla ob 2eh, ker sem najprejčvekala pri svoji sestri, pol sva pa imela z dragim trenutke zase In ta moj sine pride v sobo 6.45...spet je spajder - ninja želva in začne skakat po postelji, da pove da je sanjal božička in darila (ga že meče) in če greva lahko pečt piškote za božička. Mater...od kod mu, da mama sploh zna peči piškote...ker glih nisem za te hece, bolj za prave gurmanske jedi In drugo ta otrok sploh ne spi več kot prej, vćasih je ob vikendih spal od 8ih zvečer pa drug dan do 9ih.... zdaj pa ob nehumanih urah vstaja. Tako, grem kavo nardit pol pa meditirat.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 25.10.2008 7:33:44
|
|
|
|
nokes
|
jutro krucefix, dejzi (pa kaj te ti delaš tak zgodaj), zvezdica in šajni žižet! jaz pa sem danes uslugo mojemu naredila, pa sem peljala najinega na jutranji sprehod, je bilo prav fajn. sam tema je totalna, pa ni glih za žogco metat, če je nočeš kar naprej iskat. ati pa lahko še mal spi. sem včeraj že napisala, pa danes še enkrat: naj bo na uzju vse črno, da bodo padle stopke, gigi, ti pa fajn zrihtaj pri punkciji!!! dejzi, tebi pa vse čestitke za šarm, da so ti italjani zrihtali menogon! bravo! lučka, epi brdej tu ju, epi brdej tu ju, .... no, šibam na kavico od zvezdice, da se ne shladi. dobro jutro vsem!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 25.10.2008 7:56:49
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes dejzi (pa kaj te ti delaš tak zgodaj Pikovit me včeraj ni ven peljala in sem vsa frišna. Pa še zjutraj mi je špilala budilka za suprefact, pol sem se pa spomnila, da moram hodnik umit in da me Italijani z mojo škatlo čakajo, potem pa ni bilo več moč spati. Vidim, da si že navsezgodaj pridna z . A je fajn v 4 okoli pohajat? Ti, na srečanje moraš definitivno prinesti slikice, da si ogledamo pupo in turista.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?