|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
24.10.2008 19:34:52   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Lučka25, Netka34, Mateja_goljev

Gigi  user posted image

user posted image    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo se podpišem pod tele navijačice user posted image  user posted image  user posted image Zarjica a jaz bom pa kar rito nastavljala? user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.10.2008 19:36:20 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
24.10.2008 19:42:45   
nokes
pa dobro, abra, nehaj s takimi, kaka lepa postlica user posted image user posted image user posted image , jaz se še nazaj držim, še nič ne gledam, pol pa iz firbca mal poguglam, pa ne morem nehat, kak je pa to kjut!!!!user posted image  sem zadnjič videla eno posteljnino z ovčkami, take lepe so ble, ful velke okice, pa mal butast pogled, jao, najboljš, da najprej nabavim posteljnino, potem pa k temu kupujem kovter, pa povšter user posted image

drugače, pa, jaz sem mislila, da je normalno, da na morfo dobiš slikce, a ni? no, jaz sem morala NS plačat, ker je bla ena zmešnjava, pa potem nekako nisem težila, a nisem dobila nobenih slikic oz. cd-ja, pol sem malo njej potarnala, pa je rekla, ni blema, bomo urihtali,user posted image no, danes mi je posnela 3 filmčke, saj so to čist kratki, 20 sekund, pa ful morš noter bult, da kaj vidiš, pa dobro, sta 2 flekca, ki sta moja! no, če bi lahko, oz. če bi znala, bi res dala enega gor, ker se res ful dobro vidi čist zmučkana pupa z nogicami pred trupom, pa fante v profilu, ki se nekaj zraven tišči, res lepo. no, mogoče mi uspe, pa sporočim.

ti kar predlagam, da jo prosiš, saj je ful prijazna, in nič ji ni odveč, mogoč bi blo fajn, da imaš en prazen cd zraven, če bi rekla, da ga nima user posted image user posted image , poskusi, saj veš, da je res prava!!!

zarja, joj, bogica, nisem vedela, da te user posted image  tak matra. grda, naj hitro mine. kaj nam delajo ti hormoni!!??user posted image user posted image

mlinček, ti pa si res super hendi bodoči mož! bravo, še sesat znaš tak, da lahko mlinka zraven spi user posted image user posted image , tale visoko leta - nizko pade, je mal krut, a ne? saj si ne delata nobenih iluzij!!! imata vse možnosti, da bodo dobre celice! tokrat vidita, da je čisto drugače kot prejšnjič! lepo se razvajajta do torka!

pija, a res da hvalijo porodnišnico? kaj pa?

heeeeedi, ti bi tudi lahko že šla v šolo, kakšne imaš načrte?

nokes

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
24.10.2008 19:52:03   
Abra
Noki, je lepa, ane user posted image je mal punčkasta, pa nč cukrasta user posted image če bi bil fant, najbrž ne bi te izbrala. Kje si vidla posteljnino? To še nimam ogledano, nočem pa roza in z volančki. Kaki butasti ovčkini pogledi bi bli kar fini user posted image
Sej jaz sem na morfologiji tudi dobila CD, sem ga imela s sabo in sem vprašala, če mi lahko posname. Mi je pa filmček neki na brzino shranla v eni obliki, ki ga ne morem odpret. Na NS mi je dala.AVI, kar je ok. Bom zdej ziher tudi imela user posted image še dvd za vsak slučaj

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
24.10.2008 19:52:58   
ledenka

Gigi  user posted image

user posted image  user posted image user posted image
se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.10.2008 19:56:14   
ledenka
zarja, hvala, da si me prilepla user posted image  ja buši je že tak, da me kavbojke tiščijo, tole so že nosečniške hlače user posted image  

noki in abra, pol pravita, da je treba met na NS CD kar zraven user posted image  bom upoštevala! me res zanima, če se bo vidlo user posted image  

nič, pupe, grem dalje kavčkat... sem danes nekam utrujena user posted image  bi morala it na eno zadevo, pa je moj pozabu, še dobro user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.10.2008 19:57:08   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gigi  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo se podpišem pod tele navijačice user posted image  user posted image  user posted image Zarjica a jaz bom pa kar rito nastavljala? user posted image  user posted image  user posted image
  jaz tudi navijam!!!!!!     Gigi...čim več pridelka in čim manj au,au!!!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.10.2008 20:00:09   
Pija76
Abra full kjut postlca. Katero barvo bosta pa vzela? Kolk pa pride pol tam pr nasuser posted image ?

Gigi jaz navijam za ju3!!!!!! Drži se, pa fajn kokodakaj če bo kriza user posted image . A da bi kr zelje in kračo user posted image user posted image user posted image ? Pa sej me razžene danes user posted image

Noki ne spomni se kaj so posebej hvalile, ampak so bile zadovoljne. Me še ni zanimalo preveč veš....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
24.10.2008 20:00:50   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Gigi  user posted image

jaz tudi navijam!!!!!! Gigi...čim več pridelka in čim manj au,au!!!user posted image
še ena, ki močno navijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
24.10.2008 20:04:51   
miska73

Gigi  user posted image

Navijam. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
24.10.2008 20:09:30   
miska73
Žiži, maš zrihtano frizurco za jutri pa bleščice? Bom držala pesti zjutraj. Me bo mišek zbudil, da ne bom zamudila.
Če boš imela potem dolgo pot do compa, pa le kak SMS pošlji, da bomo čimprej obveščene.

WP vas pa obvešča, da je trenutno brez compa in že ima abstinenčno krizo. Je njen nekaj gor šaril in je vse sesul.

Jst grem pa nazaj ajčkat pa film gledat.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
24.10.2008 20:15:07   
nokes
ajsi, jaz bi imela za vsak slučaj, ker meni je delal NS pušenjak, pa je rekel, da nima nobenega Cdja, pol pa ni blo nič, sicer se nisem sekirala, ker si itak čist srečen, ker je vse ok, pa vidiš pikico, ampak, to je čisto običajna praksa, da posnamejo kak filmček, pa slikce sejvajo, tak da je treba pred pregledom kar suvereno rečt! pa saj štekajo! danes je bla naša ful dobra, je rekla, da si ful oddahne, če se očka med pregledom ne zvrne s stola, user posted image user posted image . zgleda je to uspešen pregled: otroci po jusu, pa ata v vertikali!user posted image

abra, slučajno sem bila v lesnini, brdo, veliiika izbira, pa nič kaj kičasto. je za pogledat! postla pa itak zakon, kr mau fensy!!user posted image

aha obvladačice, noče mi narest albuma, kao mi reče, da mi moj brskalnik ne omogoča shranjevanja slik?? kaj je zdaj to? user posted image user posted image  mam en stari album, pred prenovo, sem samo probala, pa zdaj sploh ne vem passworda, no takrat je šlo, zdaj pa... če katera ve, bi bla vesela user posted image

nokes

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
24.10.2008 20:15:45   
Abra
Ajsi, na NS dobiš CD, ker je itak samoplačniški pregled. Je pa cd 15 eur .... na morfologiji in pol drugi m., je pa stvar dobre volje. Greš pa vmes lahko še na samoplačniško morfologijo 3D-4D, kjer tut dobiš cd ali celo dvd.. Meni se je zdelo brezveze, je itak vmes parkrat na 4d preklopla, meritve so pa vedno na 2d. Upam, da se bo res že na NS kaj videlo, pri meni ni hotela še nič reči, ni bla prepričana user posted image

Pija, sej je samo ena barva, beljena breza. Une se pa začnejo s 580, pol moraš dokupit jogi, pa ko znižaš dno moraš še neki dokupit .... in se je ne da podaljševat, oraš spet ful neki kupit, pa nov jogi .... tuki je pa že vse. Ta posteljica mi je itak najlepša, tam so pač luštni kompleti z ostalim pohištvom.
S kračo se te pa jaz tudi zelo težko predstavljam user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
24.10.2008 20:34:31   
zarja1
Zarjica a jaz bom pa kar rito nastavljala? user posted image  user posted image  user posted image

ja malo že....a vidiš kaj srčkov bo priletelo ven....to bo velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
pa na bleščice ne pozabit...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
24.10.2008 20:40:19   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

najbo cim manj boleca stopka
mene je ta hudic bolj bolel kot pa punkcija sama

[

Ojla punce, ne me strašit, še pol urice imam do stopke. A to bolj boli kot injekcija menogona?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil n74 -- 24.10.2008 20:41:46 >

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
24.10.2008 20:41:28   
zarja1
n74 mene ni nič bolela....nič bat.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.10.2008 20:43:37   
zarja1
Netka, srčica, si kaj boljš ?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.10.2008 20:45:38   
nokes
okidoki pipike moje, jaz grem mal počivat, me take finte, ko nekaj ne morem, čist zjezijo, pol pa najrajš kar pustim, ker drugače lahko traja in traja!

tak da, jutrišnje uzjke: netka, lučka in matejagoljev za vas stiskamo, da bo bera čimboljša in da se stopka približuje!!!! user posted image user posted image user posted image

gigi: fse bo vrei! saj to veš, pridelek kvaliteten, punkcija šala mala, bleščice pa za sončne špegle! čimperej se javi, da rečem otrokom, da si lahko odahneta!user posted image user posted image user posted image  evo, oink oink!

tebi lučka, še vse najboljše user posted image , naredi si lep dan, želim ti pa itak veš kaj!user posted image  al pa user posted image user posted image  (to je tokratna runda)! psst, tista številka so leta al ne? 25?

n74, stopka je samo enkrat, zaključuje postopek, tak da jo imamo radi! mene tud ni bolela! user posted image  kar pogumno!!

zarjica, nočka, drži se!

nokes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
24.10.2008 20:51:49   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Gigi  user posted image

Navijam. user posted image user posted image user posted image user posted image
No, dejmo punce moje tole jutri perfektno opravit, d bom(j)o rekli, oh, ta dan je pa lep....user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
24.10.2008 20:57:19   
zarja1
Nočko Nokes.....vsem trem...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
24.10.2008 21:01:42   
netka34
Ah Zarjica, sej ne vem, kaj bi rekla.... Pijem pivo in tuhtam sama pr sebi kukr ena psihica...user posted image Ma po moje bom ju3 malo boljše volje..morm profesorja potegnt za jezik, da mi pove, kaj je zadnjič šušljal o meni, ko sem že šla ven,  pa za mnenje...pol bom že boljš...

Pijazlubenico, luna pa kar je mela za povedat, je že povedala 14ega. Sem jo prow lepo gledala, pa mantrala, pa se mi je zdelo, kukr d neki kima...user posted image
Al mislš moja Lunauser posted image ?? Ta bi se pa itak samo cartala, pa neki pogovarjala z mano, ampak zej 2 dni se mi ne da, pa je ful užaljena! Sej bova nadoknadli, k bom bolj v miru.

Tak zej pa grem uštimat še dozo za fix, pol pa v pančevo. Ker moram namreč ustat sred noči!

LN prjatlce s planeta neta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
24.10.2008 21:03:05   
netka34
Aja, Gigi, d ne pozabm...d ne boš ju3 čudno gledala kdo ti maha!! Presenečenje!!user posted image user posted image user posted image Drži se pupka! 

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
24.10.2008 21:21:13   
n74
Ravno iz kopalnice, je stopka že mimouser posted image .
Je pa res bolj bolelo kot pri menogonu, sem po obrokih potiskala v ritouser posted image .

Netka, pol sve pa na istem kar se tiče foliklov, jaz imam samo tri. Ampak se ne dave, a ne?

Zdejle se mi pa tko kolca po jajcu, mi manjka pivo za poplaknit, pa je žal prazen hladilnikuser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
24.10.2008 21:28:20   
pikovit
Hej babnice,

Noki čestitam za parčekuser posted image user posted image user posted image
Žiži bom držala pesti,da ne bo bolelo in da bo super pridelek.
Pija živjouser posted image
Mismis tebi tudi en lep pozdrav.
Abra danes sem bila že drugič na akopunkturi.Res je frik.Čeprav,potem ko se nasmeje je pa peav simpatičen.
Ledenkica prav cute si žeuser posted image .Kdaj se dobiva naslednji teden?
WP a si že spravila v red računalnik?
Kajsi ampak jaz te že res pogrešamuser posted image
Hedi pokliči me.Najina solata?????
Zarči naj gre packa itro stran in da boš spet polna energije.
Larica kako si srce?

zdele pa hitro pošljem,da me ven ne vrže

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
24.10.2008 21:29:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ravno iz kopalnice, je stopka že mimouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo n74

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
24.10.2008 21:32:39   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

No pa sem videla user posted image
Je pa res bila norišnica danes na UZ a če veš za kaj čakaš user posted image
Pregled imam pa 12.11

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?