nokes
|
pa dobro, abra, nehaj s takimi, kaka lepa postlica , jaz se še nazaj držim, še nič ne gledam, pol pa iz firbca mal poguglam, pa ne morem nehat, kak je pa to kjut!!!! sem zadnjič videla eno posteljnino z ovčkami, take lepe so ble, ful velke okice, pa mal butast pogled, jao, najboljš, da najprej nabavim posteljnino, potem pa k temu kupujem kovter, pa povšter drugače, pa, jaz sem mislila, da je normalno, da na morfo dobiš slikce, a ni? no, jaz sem morala NS plačat, ker je bla ena zmešnjava, pa potem nekako nisem težila, a nisem dobila nobenih slikic oz. cd-ja, pol sem malo njej potarnala, pa je rekla, ni blema, bomo urihtali, no, danes mi je posnela 3 filmčke, saj so to čist kratki, 20 sekund, pa ful morš noter bult, da kaj vidiš, pa dobro, sta 2 flekca, ki sta moja! no, če bi lahko, oz. če bi znala, bi res dala enega gor, ker se res ful dobro vidi čist zmučkana pupa z nogicami pred trupom, pa fante v profilu, ki se nekaj zraven tišči, res lepo. no, mogoče mi uspe, pa sporočim. ti kar predlagam, da jo prosiš, saj je ful prijazna, in nič ji ni odveč, mogoč bi blo fajn, da imaš en prazen cd zraven, če bi rekla, da ga nima , poskusi, saj veš, da je res prava!!! zarja, joj, bogica, nisem vedela, da te tak matra. grda, naj hitro mine. kaj nam delajo ti hormoni!!?? mlinček, ti pa si res super hendi bodoči mož! bravo, še sesat znaš tak, da lahko mlinka zraven spi , tale visoko leta - nizko pade, je mal krut, a ne? saj si ne delata nobenih iluzij!!! imata vse možnosti, da bodo dobre celice! tokrat vidita, da je čisto drugače kot prejšnjič! lepo se razvajajta do torka! pija, a res da hvalijo porodnišnico? kaj pa? heeeeedi, ti bi tudi lahko že šla v šolo, kakšne imaš načrte?