Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:54:10
|
|
|
|
pikovit
|
Čer, a maste ruski večer Evo jaz trenutno sedim na wc in si delam parno-zeliščno kopel.Jutri pa imam že 2 akopunkturo . Abra za enkrat me ni nič bolelo. Gigi a sem se ti že zahvalila za včerajšnji link?Thx Dejzi si dobila Menogone? En lep večer vsem.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:56:34
|
|
|
|
DaisyE
|
Гиги in Шлифмашины dajta se prosim za trenutek zresnit in mi povejta okol srečanja. Če sem se že tolk matrala z animiranimi smajliji, mi morta dat vsaj to zadovoljstvo... Mater mam lep hodnik!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:57:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Čer, a maste ruski večer Evo jaz trenutno sedim na wc in si delam parno-zeliščno kopel.Jutri pa imam že 2 akopunkturo . Abra za enkrat me ni nič bolelo. Gigi a sem se ti že zahvalila za včerajšnji link?Thx Dejzi si dobila Menogone? En lep večer vsem. Čak kako tole Sediš na kahli v kopeli in lapa imaš.... kje? Sorry jaz pa moja vizualizacija
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:58:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Čer, a maste ruski večer Evo jaz trenutno sedim na wc in si delam parno-zeliščno kopel.Jutri pa imam že 2 akopunkturo . Abra za enkrat me ni nič bolelo. Gigi a sem se ti že zahvalila za včerajšnji link?Thx Dejzi si dobila Menogone? En lep večer vsem. Dve škatli. A predeš na srečanje?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:58:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Гиги in Шлифмашины dajta se prosim za trenutek zresnit in mi povejta okol srečanja. Če sem se že tolk matrala z animiranimi smajliji, mi morta dat vsaj to zadovoljstvo... Mater mam lep hodnik! Дейзи sem že povedala, da bo šel tale kelih mimo mene Шлифмашины
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.10.2008 22:59:05 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:59:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Čer, a maste ruski večer Evo jaz trenutno sedim na wc in si delam parno-zeliščno kopel.Jutri pa imam že 2 akopunkturo . Abra za enkrat me ni nič bolelo. Gigi a sem se ti že zahvalila za včerajšnji link?Thx Dejzi si dobila Menogone? En lep večer vsem. Čak kako tole Sediš na kahli v kopeli in lapa imaš.... kje? Sorry jaz pa moja vizualizacija Pa ne, noooo... Zdaj pa še jaz vizualiziram.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:00:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Čer, a maste ruski večer Evo jaz trenutno sedim na wc in si delam parno-zeliščno kopel.Jutri pa imam že 2 akopunkturo . Abra za enkrat me ni nič bolelo. Gigi a sem se ti že zahvalila za včerajšnji link?Thx Dejzi si dobila Menogone? En lep večer vsem. Dve škatli. A predeš na srečanje? Seveda prede, saj je na kahli v zelišči kopeli. Kaj si pa mislila?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:02:03
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Как вести себя женщинам пункции? Kako se obnašajo ženske punkcija? A si hotla mal pojamrat? Da si še boga po punkciji..me te pa neki "prozivamo" E, tačno, neki v tem stilu . Neresnost pa taka . Zgleda, da se bo šele jutr sitacijia izkristalizirala glede srečanja. Dans ni smisla spljoh. Dejzi, nekam dolg si mi ti dans pokonc .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:02:05
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Гиги in Шлифмашины dajta se prosim za trenutek zresnit in mi povejta okol srečanja. Če sem se že tolk matrala z animiranimi smajliji, mi morta dat vsaj to zadovoljstvo... Mater mam lep hodnik! Дейзи sem že povedala, da bo šel tale kelih mimo mene Шлифмашины Žiži nehi!!!!! Mene že vse boli od smeha, pa še moj ptič me je začel hecno gledat!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:04:01
|
|
|
|
DaisyE
|
Дейзи IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Čer, a maste ruski večer Evo jaz trenutno sedim na wc in si delam parno-zeliščno kopel.Jutri pa imam že 2 akopunkturo . Abra za enkrat me ni nič bolelo. Gigi a sem se ti že zahvalila za včerajšnji link?Thx Dejzi si dobila Menogone? En lep večer vsem. Dve škatli. A predeš na srečanje? Seveda prede, saj je na kahli v zelišči kopeli. Kaj si pa mislila? Ne morem več,....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:04:39
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj ste se pa zmenile okol srečanja Še nič dorečenega vidim Kaj vam pa je danes Nori četrtek.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:05:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Dejzi, nekam dolg si mi ti dans pokonc . ...saj je vedla, da mu bo žal naslednji dan....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:05:43
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kaj ste se pa zmenile okol srečanja Daj povedat, kaj ti meniš?
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.10.2008 23:10:36 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:05:50
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Гиги in Шлифмашины dajta se prosim za trenutek zresnit in mi povejta okol srečanja. Če sem se že tolk matrala z animiranimi smajliji, mi morta dat vsaj to zadovoljstvo... Mater mam lep hodnik! Дейзи sem že povedala, da bo šel tale kelih mimo mene Шлифмашины Žiži nehi!!!!! Mene že vse boli od smeha, pa še moj ptič me je začel hecno gledat!!!!!!!!!!!! Čaki, folikel pa menda ja že spi ? Ej, dans smo ugotavljale, da bi blo pa sploh bombastično, da bi se poimenoval vodilni folikel. Ведущие фолликул, torej .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:07:02
|
|
|
|
pikovit
|
Žiži in Dejzi takole zgleda tole.Zavrela 2 litra vode,dala pest zelišč,postavila posodo v wc,se zadekala z brisačami in lep top v naročju.Simpelj kot pasulj
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:07:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Гиги in Шлифмашины dajta se prosim za trenutek zresnit in mi povejta okol srečanja. Če sem se že tolk matrala z animiranimi smajliji, mi morta dat vsaj to zadovoljstvo... Mater mam lep hodnik! Дейзи sem že povedala, da bo šel tale kelih mimo mene Шлифмашины Žiži nehi!!!!! Mene že vse boli od smeha, pa še moj ptič me je začel hecno gledat!!!!!!!!!!!! Čaki, folikel pa menda ja že spi ? Ej, dans smo ugotavljale, da bi blo pa sploh bombastično, da bi se poimenoval vodilni folikel. Ведущие фолликул, torej . Zdej pa jst ne morem več...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:08:59
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kaj ste se pa zmenile okol srečanja Še nič dorečenega vidim Kaj vam pa je danes Nori četrtek. Daj povedat, kaj ti meniš? Kaj naj povem,če je nori četrtek .Ja je.Danes sem bila z frendico na večerji in ni dosti manjakalo,da se ga nisem skor napila,sem prej nehala.Ampak je bl dan za to.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:09:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Žiži in Dejzi takole zgleda tole.Zavrela 2 litra vode,dala pest zelišč,postavila posodo v wc,se zadekala z brisačami in lep top v naročju.Simpelj kot pasulj Ampak, ... noben ti pa ne more rečt, da nisi iznajdljiva
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:10:50
|
|
|
|
pikovit
|
Žižuleta a so danes tebi dali kaj drugega namesto stopke
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:11:45
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Žiži in Dejzi takole zgleda tole.Zavrela 2 litra vode,dala pest zelišč,postavila posodo v wc,se zadekala z brisačami in lep top v naročju.Simpelj kot pasulj Ampak, ... noben ti pa ne more rečt, da nisi iznajdljiva Žiži po liniji najmanjšega napora
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:11:47
|
|
|
|
DaisyE
|
Ведущие фолликул je na šihtu.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:11:52
|
|
|
|
mlinčka
|
Pikovitka, a je blagodejen občutek, tole s kopeljo. Se ti kej pore na tamali odprejo? Kocince zmehčajo ? Ne bit jezna, sej vem, čemu služi, sam dans smo res mal odklop.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:12:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Žižuleta a so danes tebi dali kaj drugega namesto stopke Kar so dali...so dali . Zdej ne morjo več nazaj vzet
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:13:07
|
|
|
|
pikovit
|
Jaz pa pogrešam Mismis.A je v šoli?Sej zdej enkrat pa pride domov??
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:13:35
|
|
|
|
DaisyE
|
So far je like this pikovitka.... Okej, kar bo, pa bo. Torej novo srečanje na prednoč čarovnic na Vranskem na avtobusni postaji ob 19.00 uri. Vabljene vse, tiste v postopkih, tiste ne v postopkih, tiste pred punkcijo, tiste po punkciji, tiste ki trepetate in tiste, ki ste noseče, pa še tiste, ki niste nič od tega in ste samo...čarovnice! Pije se vse, kar nam pride pod roke. Alko ali brez. Kar bo, pa bo. Prijavljeni: 1. blanch 2. DaisyE
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?