|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
24.10.2008 21:24:50   
Anonimen
evo ko je ravn prilika..

naj vam predstavim očeta mojega lukeca :

user posted image

digidigidagi wuhaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
24.10.2008 21:25:06   
netki
dobre mame so tiste, ki poskrbijo da dojenčki niso lačni....pa karkoli že jedo

....zato res ne vem zakaj bi imela katera občutek da je slaba mama če ne doji, opazke drugih sploh niso pomembne, če dojenje ne laufa pač ne laufa

jaz dojim, zaenkrat še polno.....pa se men to ne zdi nič boljšega kot pa flaška v primeru če dojenje ne gre....drugače pa je če mati noče dojit, ampak tuki je samo moje mnenje, vsaka mama pa ve kaj dela.....

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 777
24.10.2008 21:25:35   
Inigo
nya - točn tak! sam da sm jst klicala na mam in jim povedala, da me nategujejo v mullerju in pikapolonici že ceeeeeeeeel mesec. in da ni dud in ni in ni! pa je rekla, da ma zalogo na ful in da to ne more bit razlog.

Neposredna povezava do sporočila: 778
24.10.2008 21:27:32   
Anonimen
rovarka, a da so to ok kolki?

no pol pa tak ok. user posted image sam ko so vse pisale 1a sem mislila, da je to slabo. user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
24.10.2008 21:28:14   
rovar_ka
da še jaz pristavim svoj piskrček glede nedoječih mamic - jaz vas po resnici povedano ful občudujem, se mi zdi, da se jaz s temi stekleničkami in vsem tem pripravljanjem, skrbjo, da je toplo, itn., ne bi znašla.. Zato ste za mene še bolj super mamice, kot pa ste že itakuser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 780
24.10.2008 21:28:53   
netki
lunca....a ti to resno?

inigo....a že maš corso?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.10.2008 21:30:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

nya - točn tak! sam da sm jst klicala na mam in jim povedala, da me nategujejo v mullerju in pikapolonici že ceeeeeeeeel mesec. in da ni dud in ni in ni! pa je rekla, da ma zalogo na ful in da to ne more bit razlog.

Ja, jst sm tolk časa čakala dudo Nanno od Ma, da je zdej ne more več met, ker je premajhnauser posted image  - sej pri nas v pikapoki je kr neki, vse ti oblubjo, pol en nič od tega. Al sm kr jezna, ker naš ne mara drugih dud, kot sam te reklamne - marija sveta, najraj bi jim poslala mail, naj me založijo s temi reklamnimi dudami, pa jim bom delala reklamouser posted image  kjerkoli in kadarkoli - bom hvalila Mam čist na polno.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
24.10.2008 21:30:16   
Anonimen
netki, če je resno? glede očeta? itak, sej se vidi, da pašema skupi user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
24.10.2008 21:30:50   
rovar_ka

liju - kje ste kupli dudo? mi mamo tut mam-ove dude. ampak je zdaj kriza pr nas, ker ji ni nikjer za dobit. ni jih v MB, ni jih v Velenju... če najdeš še kje to dudko, a te lahk prosim, da mi jo kupiš in pošlješ, jaz pa tebi dinarčke. prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! 

Inigo - a so to te dude? http://nakup.pikapolonica.com/dude-in-prehranjevanje/steklenicke-in-dude/tolazilne-dude

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 784
24.10.2008 21:31:44   
Inigo
netki - ne še! user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.10.2008 21:32:03   
rovar_ka
Inigo - pa očitno jih lahko kr prek neta naročiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
24.10.2008 21:32:38   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Mojcek in ostale- tudi jaz se moram malo skašljat...user posted image
Zato prosim moje drage julijke ne nas podcenjevati, tiste, ki dojimo in nam to veliko pomeni, pa če bomo dojile do prvega razreda, kot poznate primere, prosim podpirate nas pri temuser posted image

Evo, vidiš, ta stavek pa me je prizadel v dno duše zdaj in mislim čisto resno, imam kar solzne oči. user posted image user posted image user posted image  Mislim, da razumeš, če si prebrala moj prejšnji post. user posted image

Podcenjevati?????? Zakaj?????? Vse na svetu bi dala, da bi lahko dojila kot ti. VSE!!!!!!
In če sem zimski napisala, kar sem ji, ji nisem zato, da bi jo hujskala, naj neha dojit, ker je to brezveze, ampak sem ji dala spodbudne besede, da ji ne bi bilo preveč hudo, če se bosta nehala dojit. Da ne bi padla v tako depresijo kot sem jaz prvič.
Res pa je, da mamice, ki nikoli niste imele težav z dojenjem, nas ne morete razumet, lahko pa poskusite.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 787
24.10.2008 21:33:00   
dzanika
zato sem šla pa jaz v Postojno, ker tam res ne težijo, 2 x v Ljubljani sem se matrala k blesava, otrok lačen, uni pa dali glukozo, da bi dali dodatek je bil greh. To so se mi zamerili. V Postojni ko so ugotovili, da ne pridobiva in da je kriza pa prec akcija (pumpica, dodatek), pa še mojo flaško in cucelj so mi dovolili in ponoč tudi oni s tem hranili, da se ni na tiste hitrotekoče bolnišnične cuclje navadil. Pa lepo so mi pokazali kje naj čez noč steriliziram nastavek in pumpico, pa če ni bilo sester si si lahko kar sam vzel dodatek.

Mojcek1 ti si bila v Postojni, je bilo fajn?

Poznam pa ženske, ki pa sploh niso hotele dojit. Mogoče je bilo tega včasih preveč in so potem začeli delat take kampanje.

Tole mi je znano. Mojega so cele tri dni stradali v P. Mu nikakor niso hotli dati dodatka jaz pa čist brez mleka. user posted image   Pol se jim je pa čudno zdel da ne pridobiva na teži. Pa mi je zizu tut po eno uro pa nič ven ni pršl. user posted image

dzanika....tud mi imamo pri 6. mesecih še en UZ kolkov, to je sam preventiva, če bi bla res kakšna okvara, kr na slabi skor ne more it

Men se tut zdi da slabše ne more bit sam je rekla da nam kao pripada da naj gremo. user posted image

Zato prosim moje drage julijke ne nas podcenjevati, tiste, ki dojimo in nam to veliko pomeni, pa če bomo dojile do prvega razreda, kot poznate primere, prosim podpirate nas pri tem

Tole pa ne razumem čist. Ne vem če tukaj katera podcenjuje ktero ki doji. Jaz vas vse podpiram in se veselim z vami. Hvala bogu če lahko dojite. Jaz sem se dovolj presekirala ker nisem mogla pa čeprav sem se ful trudila.  Edino kar je pa res da ponavadi ne odgovarjam na vprašanja o dojenju in podobno ker res ne vem in nimam nobenih izkušenj glede tega... user posted image

lidija nam že po 1 mesecu ni bilo treba široko povijati. So bli v P. izvidi 1A in so mi na sistemackem rekli da ni potrebno več...  Si sploh ne predstavljam da bi ga morala še zmeraj široko povijat...

ko se spomnim, s kakšnim užitkom je moj mali fantek pil tisto mleko na mojih prsih, kak filing je bil, ko se vedla, da ga JAZ nahranim in kak je blo hudo, ko je blo vedno manj mleka, vedno več joka, ko sva pristala DVAKRAT v bolnici, ker se ni redil, ko je vedno več flaške pojedel...

Jaz pa niti pomisliti ne smem da ne vem če je moj srček sploh poskusil moj mlek. Mogoče vsega skupaj za kakšen požirek. Jaz sem bila namreč res čisto brez mleka in mi  je ful hudo. Pa sem jedla tablete pa pila vse živo ampak očitno mi ni bilo namenjeno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
24.10.2008 21:33:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Inigo - pa očitno jih lahko kr prek neta naročiš

Ja, res je - sam jih nimajo, pa še te so drgačne, majo cucelj gladek

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
24.10.2008 21:34:54   
metuljcek321

ne me narobe razumeta... ampak jst bi pa še kr mela enga... user posted image

Opa, Inigo, a ze kaj v tej smeri delata? Sta ze kupila kaksne tematske krizanke?

zimska, krasni fotkici

Knjigo Leacheve so pa tud nam priporocili na materinski soli. No, pa sem pol raj na RR-ju pristalauser posted image  user posted image  user posted image  Aja, Inigo & Lidija, letnik '77 je pa nartaboljsi, vesta?

Blacky, a si ze na konc z branjem?

liju, kolk sta srckanauser posted image

lidija, tudi jaz sem videla tiste zlicke v BC. Aha, rovarka, ti pa tako zlicko ze uporabljas za doziranje AD3 ... ma, mora bit res bolj prakticno kot zlicka iz pribora.

lidija, a vi recete stOjica? Pri nas je pa stAjica ... Ma, me zanima, kako se bo obnesla, ce bo malcek palcek hotel bit notri.

Mmmm, mojcek, gobova juhica, to pa zveni zelo dobro. Pri nas je doma sploh nikol ne naredimo (pa v bistvu niti ne vem, zakaj), se mi zdi pa blazno fensi, ko smo kje v gostilni in tam vedno med govejo in gobovo izberem gobovo, pa mi je tkooooo okusna. A se se kateri to dogaja?

neboglasnica, thanks za info za Mac-a. Sem mal posurfala in pogledala. Hja, maybe one dayuser posted image  Kako pa noga? A je kej boljs? Upam! Tebi in lex s familijo posiljam enuser posted image  za zdravje!

lex, se glede kufrov: ma, plasticen je res problem, ker je nevarnost, da ti ga stolcejo, pa kolescka lohk odletijo dol, bla bla bla. Ma, jest ponavadi na potovanja uzamem kar moj veliki potovalni ruzak in je tko fajn. Sem pa tud ze prakticirala, da sem ga prekrila oz. zavila v tako ogromno, po meri sesito, bombazno vreco, ki sem jo zavezala s strikcem --- tako je zasciten, pa se takoj ga vidis, ko se pripelje na tekocem traku .... Alina, pecenka in krompir - dobra storijauser posted image  Takrat najbrz niti ni blo tko smesno, zdaj pa zveni prav zabavno.

Uau, glugluglu, kaksen vesoljski stolcek. Ste ga pri Nini dolgo uporabljali?

zimska, za kaksen lezalnik se bos odlocila? Daj kaksno slikico izbranca gor.

tims, tale s sesalcem je mocna. A ni ena pred kratkim pa napo uzigala, da je uspavala tamalcka?

Joj, ej, nasa mala je glihkar pojedla, zdaj se pa z atijem pogovarjata na sedezni (in podirata kupcka), zraven hoce pa Anja na vsak nacin gledat TV. Noro, ej, glavico si bo kar odmontirala. Joj, zdaj je zacela se vriskat zraven. Grem ugasnit TV, da naredim mal reda ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.10.2008 21:35:27   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

evo ko je ravn prilika..

user posted image

digidigidagi wuhaaaauser posted image

omg lunica, ti pa jih strelaš spetuser posted image user posted image user posted image bom mogla lulat it zdaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
24.10.2008 21:35:48   
dzanika
evo ko je ravn prilika..

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 21:36:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
24.10.2008 21:37:30   
Anonimen
dzanika, sam to je treba pustit za sabo... jaz sem se takrat hitro prepričala, da se nimam za kaj sekirat.. je blo dost bolnice... vsakič ko sem samo dojila, sva tam pristala zaradi zlatenice. in sem si rekla, da glavno da je sit.. je pa res ko pomislim pač, mi je hudo včasih. ko je še potem kasneje ob lakoti, iskal mojo zizo, jaz pa sem mu cucelj tiščala v usta user posted image

ampak ej, zrasli bojo vsi gor.

vem samo da ni blo lepšega občutka, ko je bil lačen, je začel pit pri prsi, pa sem dobesedno čutla kak mi prazni mleko in ob tem veselo požira. sam tak sem si želela, da bi ga vsaj enkrat nahranla tak, da bi končala na prsih, pa niti iz obeh skupaj ni prteklo za en obrok.

sam kaj čmo zdej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
24.10.2008 21:39:45   
Anonimen
Opa, Inigo, a ze kaj v tej smeri delata? Sta ze kupila kaksne tematske krizanke?

ahahaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
24.10.2008 21:39:52   
Inigo
ma, če ti pa pol nazaj pošljeo da jih n in da se ti zahvaljujejo za naročilo - to se je zgodil pred dobrimi 14 dnevi user posted image

ej tale fotr od lukca je pa huuuuuuuuuuuuuuuuuuuduser posted image user posted image user posted image

metuljcek
- ne ne, še ne! pa še nekaj časa ne bomo. more mami najprej doštudirat!user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 796
24.10.2008 21:39:59   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

mene pa skor kap. sploh nisem vedla, da ma slabe kolke, kaj šele da moram povijat,

pa zravem sem stala ko mu je kolke slikala...

naša je tud mela 1B oba kolka.pa niso to slabi kolki, kolk sem prečitala, je kot kolkov vredu, samo niso še do konca razviti.je boljše met 1b kot recimo 2a, ker to pa pomeni da koti niso vredu, kar je slabše baje.. Jaz sem Tio povijala samo poleti kaki mesec ponoči, pol pa sem nehala..in je blo danes vse ok, oba kolka 1A.

Je pa od blacky Teja mislim da, ki se je rodila v Ptujski P, imela tud kolke 1B, pa so ji rekli, da ni treba široko povijat. je tak blacky? joj, zdaj sem se spomnila, preden boš ti to prebrala, bo tema že potonila v pozabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da ne se sekirat, samo pozitivno razmišljat, pa bouser posted image

Jap, tako je. Kolki 1B pomenijo nerazvitost, kar se potem normalno razvija po rojstvu in zato ni potrebno široko povijanje. In je nisem niti enkrat široko povila. Mi je P sicer rekla, naj jo ponoči, pa je nisem. Se nisem nikol spomnila, pa še vroče je bilo ful.
Naslednji ponedeljek pa gremo na kontrolo, bomo videli, kaj bo.

Si vidla, da sem ful hitra danes.user posted image  Ker sem preskočila, grem potem za nazaj brat, al pa ne, ne vem, nisem več pri volji.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
24.10.2008 21:41:49   
Anonimen
Ena junijka je enkrat rekla: Vsaka je najboljša mama svojemu otroku! In to je tisto, kar šteje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
24.10.2008 21:41:57   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

ne me narobe razumeta... ampak jst bi pa še kr mela enga... user posted image

Mmmm, mojcek, gobova juhica, to pa zveni zelo dobro. Pri nas je doma sploh nikol ne naredimo (pa v bistvu niti ne vem, zakaj), se mi zdi pa blazno fensi, ko smo kje v gostilni in tam vedno med govejo in gobovo izberem gobovo, pa mi je tkooooo okusna. A se se kateri to dogaja?

Meni!!jaz vedno izberem gobovouser posted image user posted image user posted image pa te iz gostiln so najtaboljšejšeuser posted image user posted image se spomnim enkrat, kosem mela mačka in me je moral dragi pelat v eno gostilno samo zaradi gobove juheuser posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 799
24.10.2008 21:42:03   
dzanika
ja lunica saj imaš prav. Pustit je treba to za sabo. Sej bodo ravno tko zrasli. Še prehitro. user posted image   Se mi zdi da so ti trije meseci kar zleteli mimo nas tko hitro so bli mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?