|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 21:34:54
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ne me narobe razumeta... ampak jst bi pa še kr mela enga... Opa, Inigo, a ze kaj v tej smeri delata? Sta ze kupila kaksne tematske krizanke? zimska, krasni fotkici Knjigo Leacheve so pa tud nam priporocili na materinski soli. No, pa sem pol raj na RR-ju pristala Aja, Inigo & Lidija, letnik '77 je pa nartaboljsi, vesta? Blacky, a si ze na konc z branjem? liju, kolk sta srckana lidija, tudi jaz sem videla tiste zlicke v BC. Aha, rovarka, ti pa tako zlicko ze uporabljas za doziranje AD3 ... ma, mora bit res bolj prakticno kot zlicka iz pribora. lidija, a vi recete stOjica? Pri nas je pa stAjica ... Ma, me zanima, kako se bo obnesla, ce bo malcek palcek hotel bit notri. Mmmm, mojcek, gobova juhica, to pa zveni zelo dobro. Pri nas je doma sploh nikol ne naredimo (pa v bistvu niti ne vem, zakaj), se mi zdi pa blazno fensi, ko smo kje v gostilni in tam vedno med govejo in gobovo izberem gobovo, pa mi je tkooooo okusna. A se se kateri to dogaja? neboglasnica, thanks za info za Mac-a. Sem mal posurfala in pogledala. Hja, maybe one day Kako pa noga? A je kej boljs? Upam! Tebi in lex s familijo posiljam en za zdravje! lex, se glede kufrov: ma, plasticen je res problem, ker je nevarnost, da ti ga stolcejo, pa kolescka lohk odletijo dol, bla bla bla. Ma, jest ponavadi na potovanja uzamem kar moj veliki potovalni ruzak in je tko fajn. Sem pa tud ze prakticirala, da sem ga prekrila oz. zavila v tako ogromno, po meri sesito, bombazno vreco, ki sem jo zavezala s strikcem --- tako je zasciten, pa se takoj ga vidis, ko se pripelje na tekocem traku .... Alina, pecenka in krompir - dobra storija Takrat najbrz niti ni blo tko smesno, zdaj pa zveni prav zabavno. Uau, glugluglu, kaksen vesoljski stolcek. Ste ga pri Nini dolgo uporabljali? zimska, za kaksen lezalnik se bos odlocila? Daj kaksno slikico izbranca gor. tims, tale s sesalcem je mocna. A ni ena pred kratkim pa napo uzigala, da je uspavala tamalcka? Joj, ej, nasa mala je glihkar pojedla, zdaj se pa z atijem pogovarjata na sedezni (in podirata kupcka), zraven hoce pa Anja na vsak nacin gledat TV. Noro, ej, glavico si bo kar odmontirala. Joj, zdaj je zacela se vriskat zraven. Grem ugasnit TV, da naredim mal reda ...
|