|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 19:05:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 19:08:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 19:08:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
13.11.2008 19:15:19   
lex
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Pecivo_''na_suho''-1426.html blacky

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
13.11.2008 19:17:39   
159lila
populis-sem misla,da je on stolček od 0-18.Ful dobra se mi zdi.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 19:20:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4406
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 19:23:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4407
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 19:24:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4408
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 19:33:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4409
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 19:34:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4410
13.11.2008 19:35:12   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Meni je pa prav grozno danes. Ne vem al vreme, al dejstvo, da sem že 3 dni skoz sama, doma in notri (no enkrat sem šla vmes na krajši sprehod).

Prav utesnjeno se počutim, v glavi mi špona, nabija. Šla bi nekam vsaj za pol ure, čist sama. Moj pa že 2 dni samo feštari okol. Najprej bratranec dobil otroka, včeraj je imel sodelovec RD... Pride samo še spat. Meni se pa že mešaaaa!!!

Mah nč, grem se zakopat v cune (delat), da ne bo še slabše in še jaz ne pokasiram kakšne D. (mam filing da res nisem daleč od tega user posted image )

Vem, da ti je hudo in pridejo taki dnevi, ko bi se ti zmešalo. Če ti je kaj v tolažbo, sem jaz bila pri prvem otroku tud tak na koncu včasih, zdaj, ko imam pa celo dva za porihtat, pa mi ni nič težko. Nič me ne znervira, vse delam na easy, moža pa ni noben dan doma pred 22h. Torej od 6h do 22h sem sama in ju rihtam. Nejc je sicer v vrtcu do pol treh, potem pa grem ponj in smo skupaj. Prej je bila Teja pokonci 4 ure in pol, kar je za njo definitivno preveč in kot posledica se je potem začela zverinsko dret in ni nehala, nikak ni hotla zaspat. Pa sem bila kar mirna zraven, lepo sem jo v jajčko položila in jo guncala, pa je počasi zaspala. Pri prvem bi že bila tak živčna zraven, da bi mi švic po hrbtu tekel.user posted image  Tak da, kaj sem ti zdaj hotela povedat??? Aja, hitro še enega uštimajta, pa bo.user posted image user posted image  Upam, da sem te vsaj malo nasmejala in da si danes bolje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4411
13.11.2008 19:37:06   
Netta
159lila - glede kil...jaz sem še zmer na 5+...sem ze zadnjič čist zasekirala ko je šla še kila gor, pa polno dojim...tak da zdaj mal pazim kaj pojem, hujšat pa ne upam zarad mleka

mojcek1 - ful lepi čevlji. sem vedno občudovala ženske, ki nosijo take hude petke, jaz izgledam v njih kot kobila na hoduljahuser posted image user posted image

A bi se ostale zmenile, da gremo z pa v studio navijat ? Kakšen žur bi to bil, k bi se vsi začel oglašat.

a se to sploh da...jaz bi šla prec...user posted image user posted image

recepti - sem hotla danes nardit tale recept dneva, pa sem ugotovila da je dragi pojedel vse bananeuser posted image user posted image user posted image ; sicer pa super, da poročate kaj kuhate...mi vedno kako dobro idejo date. No včeraj sem se jaz preizkušala vkulinariki in naredila Hawaiiske zrezke...njama - priporočam (recept iz kulinarike.net)user posted image user posted image

tims - tud jaz sem že jedla svinjino (mleto), pa je blo vse ok.  Itak sedaj jem že praktično vse

netki - jaz mam prenosnik hp, že 5 let in sem ful zadovoljna. Ni bil še nikoli v popravilu.

GR - kolk vas je tuki gor iz prosvete!! No se prištejem zraven, le da brezposelna...tipična zgodba, ženska zanosi in službo za določen čas ji ne podaljšajouser posted image user posted image Sem pa eno leto delala kot pomočnica vzgojiteljice v vrtcu, v jaslih...tak da če vas kaj zanima...z besedo na dan!

petra1984 - sožaljeuser posted image

Bye, bejbike, ati se nekaj smuka okoli in navija za krizanke. Ne bom se branila:-)

go go gouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 159lila)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
13.11.2008 19:54:11   
petra1984
Punce, hvala za vsa izrečena sožalja. Zdej se počas postavlamo na noge. Sploh se nism zavedala, kolk mi je pomenu, zdej mi pa tko manjka!user posted image

Je pa umrl en dan po tem, ko je imel moj user posted image rojstni dan!Tko, da ne bomo nikol pozabil!
Eh, bo treba it dalje.

Na križake pa mi za neki časa ne bomo študiral, ker ni prave volje. Itak pa tud nočm v mojga silt, ker je zdej res čist na tleh. Do takrat, ko bomo druzga planeral bo stvar že stekla!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
13.11.2008 19:54:30   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Bye, bejbike, ati se nekaj smuka okoli in navija za krizanke. Ne bom se branila:-)

Do ju3 ...

jaz bi tudi user posted image sam z uno gumo se mi prav ne da, me mine volja sam, da pomislim.....
da bi pa Teo zdej sestrico dobil, pa raje neuser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4414
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 20:07:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
13.11.2008 20:08:07   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Do ju3 ...

jaz bi tudi user posted image sam z uno gumo se mi prav ne da, me mine volja sam, da pomislim.....

če ne sestrice, pa bratca user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 20:14:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4417
   [Brisano sporočilo]
13.11.2008 20:16:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
13.11.2008 20:34:33   
petra1984
Sem prej pozabla napisat, kak škrat je naš mali - sem si na dan pogreba spumpala mlek, da ga bi pol mami nahranla, pa mali ni šmerglal niti moj mlek, niti Novalak, niti Aptamil! Sam ziziko je hotu, flaške še povohu ni!!! ko sem pa prišla ga dojit, je bil pa kar jezen pa sem ga cele pol ure prepričvala, da je zagrabu zizo. Samo ko jo je, je spraznu skor obe!!!
Tud mali vejo, na kaj so navajeni!

Neposredna povezava do sporočila: 4419
13.11.2008 20:35:48   
neboglasnica
HD: no evo mene, jaz pečem peciva vsak vikend. Sploh pozimi, ko ni prevroče.

mojcek1: nobena kaša s ene poje tako vroča kot se skuha. Zderi se, pa bo prec bolje.

populis: jaz bi tudi... štrudl namreč. Pridem drugi teden na en kos, velik.

auroraa: recept že shranila, evo v soboto pade

metuljček321: ti kar rešuj, jutri bomo pa roman brali user posted image

almera: se uspavate?

159lila - lupinica: ravno danes sem ugotovila, da bom morala Stašu kupiti eno tako od 0 do 18 kg, ker mu glava in noge kar bingljajo ven. Nanio mi je trgovka odsvetovala, tako da ne vem kaj naj.

Neposredna povezava do sporočila: 4420
13.11.2008 20:37:02   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Do ju3 ...

zakaj nisi na tabletkah? sej ne dojiš

tabletke me čakajo v predalu, prej moram dobit M, ki je pa ni na obzorju

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4421
13.11.2008 20:37:08   
petra1984
Zaloge različnih mlekov imamo pa doma zato, ker smo ga skušal za večerjo prepričat, da bi popil mal dodatka namest zize, pa noče nobeno drugo mleko! Se namreč kar pogosto ponoč zbuja, ampak bo treba potrpet do dodajanja kašic! Ne popušča - je trmast po atiju!user posted image user posted image

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
13.11.2008 20:46:13   
sasi13
lidija*** pri nas je bilo tudi tako pri korenčku ko sta ga začela jest.

za družinsko dvoboj bo zdej samo ena ekipa?, ker če bi se še našle 4 bi jz tud šla, smo se zmenl doma da ne bi bil problem varstvo.

zimska dvojajčna sta.

kok si lahk jz sliko naštimam pod moj nick, ker mam same take vlke slike in mi ne zagrabijo?

_rebeca_
sej jz tud tako delam da dva dni dobita po zelo malo, počasi pa bom zamenjala že en obrok namesto mleka. kako pa kej ponoči spite?

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4423
13.11.2008 20:59:30   
sončika84
petra, moje sožalje! user posted image user posted image upam,da  mali ne bo dobil noric pa čeprav pravijo,da bolj jemmajhen lažje jih prenaša,ampak mislim,da naši so še premajhni za to. tko da user posted image user posted image

kile, jaz nisem še nič shujšala. no zgubla sem 10kg,ampak jih mam še 10 viška,pa po moje tut kšno več,ker se skoz bolj redim. groza! bo treba nehat tolko jest. pa sladkemu se odpovedat! (pajade)

lidija,bravo za obrat.user posted image user posted image user posted image

sem danes matijeta gledala in je tut že blizu obrata na trebuh. se da že ful na bok,spodnji del je že skor cel na trebuhu, sam mora še pogruntat kako z roko pa se bo obrnu. ma kokr zgleda kmal.
mam pa eno vprašanje: ko se on tko obrača iz hrbta na bok se kr dvigavat hoče. kr glavo gor pa  noge gor pa kokr d bi se rad usedu. a je to normaln? mislim,sej upam,da sem dobr razložila,d štekate.
aja,pa zčnu je spet z novimi zvoki,no torej,brrrr pa slino ven.tko d se cel popluva. user posted image user posted image uje tko smešn k to dela. in pol mu js nazaj pa se mi mal čudi pol pa še on še bl.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4424
13.11.2008 21:03:43   
frutka_
Hojla mamice!

Danes sva bili mobilni od 9-ih do 2-eh popoldan. Popoldan sem kuhala telečjo obaro in jabolčni zavitek. Njamsi! Nič ga več ni ostalo!
Kaj se kaj dogaja tukaj med julijami???

Se bomo MB kaj dobile????

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

IME
USIKA

MIA (21%)

TAJA (29%)

ŠPELA (9%)

EVA (24%)

LEA (9%)

TEJA (9%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!