|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 19:35:12
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Meni je pa prav grozno danes. Ne vem al vreme, al dejstvo, da sem že 3 dni skoz sama, doma in notri (no enkrat sem šla vmes na krajši sprehod). Prav utesnjeno se počutim, v glavi mi špona, nabija. Šla bi nekam vsaj za pol ure, čist sama. Moj pa že 2 dni samo feštari okol. Najprej bratranec dobil otroka, včeraj je imel sodelovec RD... Pride samo še spat. Meni se pa že mešaaaa!!! Mah nč, grem se zakopat v cune (delat), da ne bo še slabše in še jaz ne pokasiram kakšne D. (mam filing da res nisem daleč od tega ) Vem, da ti je hudo in pridejo taki dnevi, ko bi se ti zmešalo. Če ti je kaj v tolažbo, sem jaz bila pri prvem otroku tud tak na koncu včasih, zdaj, ko imam pa celo dva za porihtat, pa mi ni nič težko. Nič me ne znervira, vse delam na easy, moža pa ni noben dan doma pred 22h. Torej od 6h do 22h sem sama in ju rihtam. Nejc je sicer v vrtcu do pol treh, potem pa grem ponj in smo skupaj. Prej je bila Teja pokonci 4 ure in pol, kar je za njo definitivno preveč in kot posledica se je potem začela zverinsko dret in ni nehala, nikak ni hotla zaspat. Pa sem bila kar mirna zraven, lepo sem jo v jajčko položila in jo guncala, pa je počasi zaspala. Pri prvem bi že bila tak živčna zraven, da bi mi švic po hrbtu tekel. Tak da, kaj sem ti zdaj hotela povedat??? Aja, hitro še enega uštimajta, pa bo. Upam, da sem te vsaj malo nasmejala in da si danes bolje.
|
|
|