|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 16:53:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
Cau! S frendico sva se kvalitetno nacvekali (beri: nadoknadili za leto naprej in nazaj ), Anja je zraven spuscala mehurcke in delala brrrrr ... prijetno druzenje, res. Zdajle je pri meni v narocju (tipkam z eno roko - dzizs, kva je to pocas, ej ... ne mors verjet!) in se igra z listki jih mecka in mece po tleh, jaz sem pa cistacica Fata Kosilo: zelenjavna juha in palacinke. Simpl in dobr. karamela - dojila med voznjo? Ti, ti! lidija, a si razvozlala misterij shrani.si? Ce ne gre drugac, pa se 1 x pejd na stran in lepo od zacetka - pa si med dodatnimi moznostmi odkljukaj zeleno velikost slikice & potem potrdi. zimska, o, ti si torej decembrka, jaz sem pa moje razveselila tik po novem letu ... Zime pa ne maram ... sploh - smucanje fuj, mraz fuj, poledica fuj, drsanje OK, gretje na toplem yes. Kadilke povratnice - fej in fuj ... Res mi je nenavadno, da vas kar nekaj kadi -- sem mislila, da je to cisto out. Dajte rajsi kaksno Milko sklatit zraven kavice mojcek, zakaj razmisljas o ukinitvi nocnega obroka? Almera, vas torej ful uziva, ko se obcuduje v ogledalu, nasi ni pa nic jasno in sploh ne ve, kaj bi. Tudi, ko se skupaj postaviva pred ogledalo, raje gleda mene kot sebe. Jaz pa raje njo Aha, tole s cevlji mi je znano - jaz jih imam ulala - cist prevec, ampak se ne morem upret. Pa ne nekih pretirano dragih, ampak vse sorte - od supergic do takih s petkami. Vendar niso nobene tako sexy kot mojckine - vau, mojcek, kaj so lustni - kot plesni. Za kam si jih nosila? Sluzba? In se torbica zraven ... opa, opa, fensi-smensi tims (in gr za razlago) ... se spominjam, da si ze pisala o tem posegu, a mi je uslo iz spomina, da si to ti, tims - skuzi. Se dobro, da so ostali jajcniki, da nimas tezav s hormoni - dobra novica! Tinky, v kraju, kjer je Bog rekel lahko noc - sem se nasmejala. Ja, izraz Vukojebina pa tud pri nas uporabljamo za kaksne bolj odrocne kraje al pa za fino zguncano cesto Pa da bi frendice kaj k tebi prisle na obisk? So vse z Obale al kako? GR, a si torej nove cevlje premierno obula za obisk slube? Kul. Jaz pa kar nekak odlasam, ker se mi zdi, da je zdaj toliko viroz/prehladov (no, se Anja ga ima ---- nosek se zabasan in bogi), da bi se zihr cesa nalezla od ucencev ali od sodelavcev. A ostale ste ze bile z malcki v sluzbi? auroraa, mljask. nanka, dobra si, da si ze nabavla. Kaj si pa kaj nasopingirala? In zdaj si bos podarila tecaj geliranih nohtov. Se veselimo slikic tvojih umetnin. Potem bosta s hd konkurentki rebeca, meni se zdi narocnina na revijo super ideja za darilo - mi smo lani frendici dali za Modno Jano (je modna navdusenka a la mojcek ), letos sem pa mai, ki je nora na rozice in vrt, podarila narocnino na revijo Roze in vrt. Praholovilcev a la vazice, okrasne zadevice ipd. ne maram (ker jih imam ze sama dovolj) in jih tudi drugim ne kupujem - raje kaj uporabnega. Moje mnenje pac lila, ze 1 mesec sem na istem - na plus 4 kg
|