|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.11.2008 18:11:41   
didyi
po dolgem času se oglašam in vam spročam, da sem 21.10. ob13.35 uri (PDP 25.12.) rodila s carskim rezom punčko Klarouser posted image , ki je bila 37 cm dolga  in 1370 g težka. Včeraj smo prišle domov in smo v reduuser posted image .

Zakaj??? Huda preklampsija. Trenutno pritisk se umirja, ampak je že skoraj 5 tednov od rojstva.
Bile smo v LJ.  Vse se je v redu izteklouser posted image .
Moram dopisat, da sem spoznala tudi Mooneve in njeno Luno.

Se še kaj  oglasim.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
22.11.2008 18:36:04   
_sanja_*
Živjo!

Nič ne bo šeuser posted image  Lažni alarm.

Sem melo pobrskala po RR, pa baje da lahko čep pomeni da rodiš v nekaj urah ali pa nekaj tednih, tak da... Je še časuser posted image  

Boli me pa res noro...user posted image user posted image user posted image  Ampak bolj kot ne kar konstantno, tak da mislim, da se še nič ne obeta.
Ko sem mela popadke v 30. tednu je čist drugače bolelo... Ne veeeemuser posted image

Če se pa motim, pa seveda zveste.

Papauser posted image

(odgovor članu didyi)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.11.2008 18:42:15   
CIPRESA
didy ČESTITKE za  punčko Klaro in da se je vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanja  tebi pa veliko sreče če boš že danes kam romalauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.11.2008 18:57:04   
blackcoffee
CIPRESA:
Mene je danes ponoči spet tako šraufalo pa drisko sem imela tokrat, sem nekaj staknila od našega Žiga, ki pa je driskal prejšnji tedenuser posted image Me od tega danes vse boli pa kar na bruhanje mi gre vsa hrana.

da ne boš ti naslednja za odhod v rim?  user posted image ali pa boš na vrsti takoj za sanjo!? user posted image huh.. čep ji je šel... prognoza = dva, tri dni največ, pol pa bo sanjina štručka že med nami!! user posted image user posted image
daj sanja, vzem dva glavnika zravn.. pa nam potem poročaj, če boš res rodila v pol ure, kot piše v knjigi!!!! lol user posted image
sicer pa ti želim dosti  user posted image user posted image user posted image user posted image

nadya:
Drugače pa komaj čakam snneeegggg! Nekak si že od začetka predstavljam vse to zimsko vzdušje, veseli december, sneg, lučke....in jaz grem rodit

že, že.. sneg in vse ostalo ja.. kam se ti tkao mudi? to pride pooool, decembraaaaaaa! user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.11.2008 19:04:34 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.11.2008 19:06:57   
blackcoffee
  didyi čestitke tebi in Klari!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu didyi)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.11.2008 19:13:15   
Ana Luna
didyi, čestitke za Klaro! Res lepo, da se je vse srečno izšlo.
Kako pa je z mooneve in njeno Luno? Še nič se nam ni oglasila.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.11.2008 19:13:59   
JAPE
Didyi - čestitke za Klaro! tako lepo ime, tudi mi imamo Klaro doma!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.11.2008 19:30:55   
Pikanai
Se nekaj igram za preoblikovanje seznama, pa mi ne gre najbolj od rok, zato ponovno preizkušam:

user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.11.2008 19:34:22   
Pikanai
Pa še enkrat:

user posted image

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.11.2008 19:38:00   
blackcoffee
  Pikanai - ti kar preizkušaj.. le da boš zrihtala in da bomo decemberke, decembersko 'fensi'!  user posted image

(odgovor članu Pikanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.11.2008 19:45:32   
Pikanai
Ja fino, naj mi katera pove ali je pravilno "Decemberke" ali "Decembrke" brez "E". V SSKJ najdem samo "decembrski", torej brez e, a potem enako velja za naš naziv?

Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.11.2008 19:48:20   
nadya
He he Blackcoffe sej še en dober teden pa je že december user posted image , do takrat je pa treba še teren prštimat: lučke,sneg...

Didyi čestitke za Klaro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanja upam, da še kakšen teden zdržiš. Kakšne bolečine pa maš? ala popadke?

Pikanai: tole preoblikovanje seznama ti gre pa dobr od rok. Samo kje je pa seznam?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2362
22.11.2008 19:49:47   
nadya
Če je decembrski, je pravilno decembrke user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
22.11.2008 19:55:39   
CIPRESA
Res smo decembrke pohitele z rojevanjem. Tole je pa kar noro, ne rečem ena ali dve ne pa kar po vrsti, vsak dan ena...............kaj je z vami punce a bom sama  ostala decembra pa spraševala če še katera diha tle gor a vse že cartate?user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
22.11.2008 19:56:12   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

da ne boš ti naslednja za odhod v rim?  user posted image ali pa boš na vrsti takoj za sanjo!? user posted image

Ne, ne to pa vem da so bile le prebavne motnje, Žiga je prinesel iz vrtca prejšnji teden zdaj pa jaz driskam.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 2365
22.11.2008 20:02:14   
Pikanai
Nadya - user posted image user posted image user posted image  - sem šele pri izbiri oblike naslova, potem pa pride urejanje podatkov za vseh 91 nosečk...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
22.11.2008 20:03:10   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

evo o tem sem tudi sama že razmišljala pred časom... moje mnenje: ali ni tako, da kjer je končnica 'ski',  se 'e' avtomatsko izpusti. in glede na to, da je mesec december, mislim, da je tudi pravilno decemberke.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.11.2008 20:14:06 >

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
22.11.2008 20:09:34   
blackcoffee
  CIPRESA - dobro, da so bile samo prebavne motnje. in ne straši s takimi več v prihodnje! user posted image user posted image
pa dajva se neki zment, da sva si do decembra na jasnem! tudi jaz ne pojdem nikamor pred decembrom!! bova pač imeli tle gor dialoge... med tem ko bodo ostale pokakane ritke pucale. user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
22.11.2008 20:09:41   
nanaa
Čer,

Didiy čestitam za punčko Klaro. Si imela že prej kaj problemov ali se ti je kar na hitro razvila preklampsija? Ali ti je pritisk že padel?
Aja pa Otika, bravo hitro si to uštimala, šla na pregled pa rodila.user posted image

Jaz imam pregled v ponedeljek v Ljubljani, Cipresa kdaj pa imaš ti ?

Aja pa še moji podatki, sedaj v zadnjem mesecu sem kar dobila nekaj kg, se vidi da sem bila v bonici in jedla same sladkarijeuser posted image . Sem na + 10 kg.

Moj mož pa ravno končuje, sem ga nahecala, da zbeli še predsobo :) in sedaj sem ugotovila, da omare ne pašejo več zraven. Bi šla tako v Ikeoo  pa sedaj ne smem več:( preveč sem se obirala.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.11.2008 20:23:59   
blackcoffee
nadya:
He he Blackcoffe sej še en dober teden pa je že december user posted image , do takrat je pa treba še teren prštimat: lučke,sneg...

user posted image user posted image user posted image joj, kolk hitro gre cajt...  maš prav, naenkrat bomo v snegu in lučkah. vuni je že prav nesramno hladno.
a bi katera do naslednje zime čakala? lol  user posted image user posted image

včeraj in danes sem se po dveh mesecih spet malo peljala s kolesom... četudi sem na poti proti domu že s težavo pritiskala na pedala, je blo fajn.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.11.2008 20:25:07   
december28
Cipresa: jaz imam namen s tabo počakat do decembra! user posted image

Kako je kaj sicer punce???
Nekaj časa se nisem javila - sem 10 dni nazaj (končno! user posted image ) nastopila s porodniškim dopustom in je bilo treba še par stvari čim hitreje nakupit oz. postorit, da bo potem/zdaj še čim več časa za umiritev ipd. pred decembrskim izzivom...
Ta teden sva z dragim tako opravila tudi t.i. šolo za starše in moram rečt, da je blo kar luštno... fajn se mi zdaj zdi, da je tud moj slišal VSE - kako in kaj - (saj veste: več glav več ve, pa še vživel se bo lažje...user posted image ).

Sicer pa imam tudi sama že malček pred-praznične treme (rok imam 12.12.!), kar naenkrat smo že skoraj TU, uh!
Nekatere vidim, da ste tudi malček pohitele... user posted image  Javite se kaj na kratko, ko boste lahko - vas pogrešamo tukaj na forumu, ane punce?! Sem kar malček sentimentalna, vem, ampak, če si toliko časa pišeš oz. bereš...user posted image

Lep večer, pa si pišemo... user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.11.2008 20:38:37   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: nadya

evo o tem sem tudi sama že razmišljala pred časom... moje mnenje: ali ni tako, da kjer je končnica 'ski',  se 'e' avtomatsko izpusti. in glede na to, da je mesec december, mislim, da je tudi pravilno decemberke.

na, ta je pa dobra! zdaj sem pa čist zmedena. do tega trenutka sem bila prepričana, da smo decembrke, zdaj pa niti nisem več toliko. V SSkj in v Pravopisu obstaja res samo pridevniška oblika 'decembrski', kar pomeni 'nanašajoč se na december', ampak vprašanje, če samostalnik 'decemb(e)rka tudi izgubi e? December je kot besedna zveza samostalnik in po tej logiki bi lahko tudi decemberka ohranila e, kot praviš ti, blackcoffee. user posted image user posted image user posted image
Iiiiii, shame on me, slovenistka pa taka! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.11.2008 20:38:55   
nadya
Blackcoffee a ti pa kar na kolo? madona dobra si. Da se pa no kolo spravim mi pa češplo kar na pol preseka user posted image user posted image .

Pikanai: a 91 nosečk nas je!? Boš pa mela dela...user posted image

Sem opazila da še 5 strani natolčemo pa smo že na tretjem delu user posted image user posted image user posted image

He he našmu user posted image  se pa tok kolca, da cel trebuh skače user posted image

Me pa neki zanima ker sem zlo antiračunalniški tip (moj mož je pa računalničar user posted image , sam nikol nima časa za te moje traparije- tko on pravuser posted image ). Kako spravite v kvadratek stavek, ki ga je ena napisala?

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.11.2008 20:40:43   
december28
Otika: UAUU, kaj sem prebrala - čestitke!!! user posted image

Punce, še to sem pozabila vprašat - sploh tiste, ki ste že rodile - kaj ste kaj ugotovile, da je še dobro dat v torbo za v porodnišnico, razen klasike kot so toaletne potrebščine, copati...ipd.???

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.11.2008 20:41:50   
nadya
Če se gremo na posluh, se men lepš sliši decembrka kot decemberka. user posted image

Kaj pravte?user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?