|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.11.2008 22:38:36   
blackcoffee
hej nina, si že šla spat? user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
21.11.2008 22:52:53   
miši
pozdravljene vse

iiiiiii imate lepše bušije, veliki, majhni, kakršnikoli, vsi so najlepši kajne.
mi smo našega tudi zadnjič okrancljali, je bila prav zanimiva ustvarjalna delavnica user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
21.11.2008 23:29:04   
tejci01
miši lepo poslikan trebušček, ste zelo ustvarjalni pri vas doma.

Zdaj bom pa verjetno šla v ležeči položaj in si tipkamo kaj jutri.

Lahko noč pa čim manj obiskov WC-ja. To velja tudi zame. user posted image

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.11.2008 7:11:35   
zverinca
Dobro jutrouser posted image

hehe, za vikend pa nikjer nobene zjutraj!! no, drugorodke smo verjetno že pokonc ane, zaradi čmrljevuser posted image

medika ja, mali se mi zdi tvoj buši, čeprov najmanjšega ima res Martka po mojemuser posted image

Miši, evo tudi jaz sem prišla na idejo da bove sprincesko porisali moj trebuhuser posted image user posted image ima pa tvoja lepe laske!!

moj je imel včeraj trening za veseli december tako da bo dopoldne bolj kot ne prespal, midve s princesko se bove pa malo potepale....  kaj boste ve danes?

Otika se je včeraj javila, da sta obe z malo ok, da je v P norišnica, tak naval porodov da jim zmanjkuje brisač in vložkov!!!! (tako da veste pripravit za sabo, vsaj tiste ki boste v LJ rodile) Da če bo mala lepo pridobivala na teži gresta jutri že domov... držimo pesti!!!

< Sporočilo je popravil zverinca -- 22.11.2008 7:12:10 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.11.2008 7:36:53   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

... jaz pa razmišljam, da bom kar v nosečniških iz porodnišnice domov šlauser posted image  

Tudi jaz bom šla somov v nosečniških, sem šla prvič pa bom šla tudi drugič, sploh zaradi šivov in vsega  takrat raje vidim da imam vse bolj ohlapno in bolj mehek material.

miši, kakšnega "krauželjčka" luštkanga maš domauser posted image   So mi tako cortkani otročki ki imajo  skraužane laskeuser posted image

O končno nekaj informacij o Otiki. Lepo da je vse vredu in da bosta danes že domauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.11.2008 7:42:30   
zverinca
Cipresa, jutri je nedeljauser posted image  ko naj bi šla Otika z Nežo domov....

a vi ste tudi že pokonci, Žiga tudi zgodaj vstaja? user posted image

Jaz bom šla domov iz P tudi v trenirki, na komot.... za hujšanje sem pa postavila datum, letnice pa ne, tako da imam čaaasuser posted image user posted image user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.11.2008 8:39:38   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Cipresa, jutri je nedeljauser posted image  ko naj bi šla Otika z Nežo domov....

a vi ste tudi že pokonci, Žiga tudi zgodaj vstaja? user posted image

Jaz bom šla domov iz P tudi v trenirki, na komot.... za hujšanje sem pa postavila datum, letnice pa ne, tako da imam čaaasuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sem videla ja da sem dneve pomešalauser posted image user posted image user posted image
Mi smo pokonci ponavadi že ob 6huser posted image user posted image user posted image in potem me stiska in se valja po postli zraven mene ...........kdo bo pol še spal. In tečnari toliko časa da vstanem in mu prižgem TV in njegove risankeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.11.2008 8:58:29   
pike
Dobro jutro,

vidim, da ste pridno regljale. Moram še za nazaj malo prebrat.

garderoba - mislim, da si vsaka želi povrniti prejšnjo postavo, ker lahko pol spet oblečeš svoja oblačila, ki te čakajo v omari. meni bi bilo ful škoda pol to stran dat, ko vem koliko včasih zapraviš za cote. Koliko kg gre pravzaprav dol, ko greš iz P oz. ko rodiš. Pravijo, da povprečno okrog 7 kg?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
22.11.2008 9:10:19   
čebeli
Dobro jutro!

Danes sem pa super spala! Sam enkrat sem obiskala wc školjko..user posted image

Vidim, da ste kar precej čvekale, ko me ni bilo doma...sva šle včer z mami u šoping...in ne blackcoffe, nisva kupili hlač, ker je bil popek (trgovina) že zaprt, drugje pa ni blo nobenih črnih za dobit. Sem pa zdej ponosna lastnica takega zlo nobel ponča in enih zlo zlo toplih čevelj. user posted image user posted image user posted image Za malega nisem pa nič nabavla...sej mogoče se bom pa še kej spravla u šoping...u pondelk, ko bo sneg.user posted image user posted image user posted image

Za iz porodnišnice pa nameravam oblečt ene svojih kavbojk iz prednosečniških časov, sam so trenutno čist vse v uporabi mojih dveh sestric (ki so enakih mer, kot sem bla prej tut jest).

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
22.11.2008 9:14:30   
čebeli
Aja, še to...men se je konfekcija za eno številko povečala..tut tko čez rame, ne sam čez trebuh (čez rit pa najbrž kr za dve)...pa se še nisem odločila, če bom kej hujšala.user posted image Me je zmer zanimalo kako zgledam mal bolj obloženauser posted image user posted image user posted image in zdej bom to tut vidla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.11.2008 9:33:18   
blackcoffee
dobro jutro še z moje strani.. sem do zdaj smrdela v postli. to, da je prvo opravilo poleg jutranjega lulanja, vklop pcja, mi najbrž ni treba razlagat. user posted image
čebeli, cool za pončo, jaz sem si kupila že pred mesecem dni plašč, saj sem mislila, da se bo prej ohladilo.. tako sem ga začela nosit šele pred dnevi... pred tem pa sem kar v puloverjih in jopi skakala naokoli.
no, če bodo vremenske napovedi držale, bomo decembra zasneženi in bomo imele občutek da je zima. user posted image in bomo lahko šle rodit! user posted image user posted image
tak, zdaj pa grem malo lešnikov in mandljev pojest.. in po doooolgem času, si bom napravila korenčkov sok, da naju s tamalim nafilam z dodatnimi vitamini..  user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.11.2008 9:50:28   
*nina*
evo mene, tud jaz sem bila do zdele v postelji...kaj mi je pasalouser posted image blackcoffee, sem včeri vidla, da ni blo nobene gor na rr pa sem čez nekja časa še enkrat pogledala pa še ni bilo tvojga postauser posted image

danes prideta mami in moja sestra na kosilo, zdele grem pa dat prat cote. pol bom pa čakala na prvi sneguser posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.11.2008 9:54:33   
andya
dobro jutro, ja kakšna kilca lahko kar ostane, npr. v joškeuser posted image , v rit in stegna pa se skoraj sama sebe ne prepoznam več. Prvo tehtanje pri g je kazalo 58,5, zadnje pa 74user posted image ....pa pravijo da mi ni videtuser posted image user posted image ...mojuser posted image pa me malo zeza, priznamuser posted image

moje prvo opravilo pa je zajtrk, ker sem na dieti (sladkor) in moram takoj zjutraj jest. In to kar konkretno in ne karkoli. Nisem bila navajena, vedno je bila prvo kavica, ma se navadiš...

danes pa greva z user posted image pogledat za cotice za user posted image , da bo lepa pupika prišla domov iz bolnice :))

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.11.2008 9:57:53   
andya
(aja visoka pa sem 172)

nina: kak sneg?? tukaj imamo takoooo lepooo sonceuser posted image

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.11.2008 10:16:25   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: pike
Dobro jutro,

vidim, da ste pridno regljale. Moram še za nazaj malo prebrat.

garderoba - mislim, da si vsaka želi povrniti prejšnjo postavo, ker lahko pol spet oblečeš svoja oblačila, ki te čakajo v omari. meni bi bilo ful škoda pol to stran dat, ko vem koliko včasih zapraviš za cote. Koliko kg gre pravzaprav dol, ko greš iz P oz. ko rodiš. Pravijo, da povprečno okrog 7 kg?

pike,tebi nebo težko izgubit teh par gramčkov.nam,ko smo pa dobile pošteno zalogo,bo pa kr kriza po mojem.ko pomislim samo na moje hlače,ki ležijo v omari in me kličejo naj jih oblečem pa ne morem-kr na jok mi greuser posted image user posted image .

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
22.11.2008 10:47:45   
katja_p
Streptokok: js sm se dala testirat in sem plačala 15€

Milka: nč še nism vidla. Kaj je res tvoj gor, 5ra?

Sicer pa dobro jutro (mal pozno sicer) z moje strani user posted image  user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
22.11.2008 11:23:05   
pike
Ojla,

moj pa danes pleska najino sobo tako, da bova jutri posteljico kar k nama prestavila, vse ostalo pa bo v otroški sobi ostalo. Sem od začetka mislila,da biuser posted image že od začetka spal v svoji sobici vendar sva si premislila, ker ne bi mogla spat, če ga ne slišim ob sebi.user posted image

Julika - tudi meni moja garderoba po porodu ne bo prav. Tako, da si bom samo kake šprtne hlače kupila po porodu in pač trenirkice nosila, čeprav pravijo, da je čimprej dobro začet kavbojke nosit, da se trebuh malo navadi in bolj učvrsti, kot če nosiš ohlapno trenirko.  Mislim pa, da nobeni ženski nekaj tesno oblečenega ne paše v prvih 2 mesecih.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.11.2008 11:43:39   
julika
pike,če si pa taka slokicauser posted image .boš kar med porodom vse odvečne kg izgubilauser posted image .mi2 sma tud v začetku tega tedna "štrihala" najino spalnico.za kakšno barvo sta se pa odločila?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
22.11.2008 11:50:47   
mami_1979
nina: kak sneg?? tukaj imamo takoooo lepooo sonce

Pri nas tudi

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
22.11.2008 11:54:02   
martka
zdravo čveke!!

sem bila že pridna!
zajtrk (topli sendviči)
luka na trening
sobotni šoping, kavica
zavila še v mass
po luka na trening
doma sesala
posoda v pomivalcu
perilo v stroju
tole branje
uh...

blackcofee cd, bi moral že bnit, čeprav je na posti rekla, da si za navadne pošiljke dovoplijo vzet tudi tri dni. torej bi moral bit danes. poslušaj ga dvakrat na dan. prvič preden prižgeš pc. hihi.  mene je že parkrat zraven zmanjkalo- kr zadremam, zaspim. a misliš, da vseeno pomaga?!? upam!

tudi meni moje kavbojke pridejo na rit- odprte- pol pa pas okoli in to je to. imam samo ene nosečkaste hlače in s tistimi bom šla v P. in tudi domov.

ko sem pa videla seznam, ki ga je blackcoffe naštimala za dojenčka iz bolnice (po naročilu patronažne) pa razmišljam, da bi tudi jaz morda dodala kakšno majčko več. saj oblečt je pol ni treba, a ne? jah, najprej moram sploh začet torbe pripravljat. zase in za jenčija.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
22.11.2008 11:56:19   
martka
aja, ne nimam namena rodit februarja,  kr december bo! prvi teden!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
22.11.2008 11:59:20   
pike
Midva sva izbrala belo in svetlo rumeno. En kot je bel, en pa rumen, tam, ko bo posteljica. Pa barva je taka topla.

martka-kakšen pas imaš okoli kavbojk. Ker meni tudi gor pridejo vendar zapretuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
22.11.2008 12:04:15   
pike
Julika  - kako si pa kaj ti? Mene malo začne špikat v križu in tiščat vse dol pa si že mislim mogoče pa bo treba it. Sem bila pred par dnevi na obletnici in mi je moj rekel, če si bom torbo za v P zraven peljala.user posted image user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
22.11.2008 12:05:04   
julika
lepe barve.mi2 pa sma se odločila za oranžno in svetlo sivo,pa mal sem se poigrala na stenah.

kak vam zavidam,da dobite hlače gor,tud če ne grejo zapret.jaz jih dobim komaj preko kolenuser posted image .

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
22.11.2008 12:14:20   
martka
pleten pas iz bombaža...
pa en tak vstavek sem si naredila iz platna z elastanom... na eni strani gumbnica in na drugi gumb. pa pol to zaprem na kavbojke in potlačim blabo v njih kot bi imela majico... drugač pa imam vse hlače z zelo nizkim pasom, tko da... ene par kostimčkov, pa res ne morem dat nase, ker so bili že prej oprijeti kroj in... malo me je pa le več!
se kolegica (ki dela v intimisimi) heca, da sem se v vsako joško zredila 2,5 kile in ostalo (3kg) v trebuhu nosim.
mogoče pa res user posted image user posted image user posted image

tista, ki popravlja seznam, lahko (če se ji ljubi) pri meni napiše
obseg 92cm
kg 8+
pregled 24.11.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?