|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.11.2008 12:24:07   
blackcoffee
martka:
blackcofee cd, bi moral že bnit, čeprav je na posti rekla, da si za navadne pošiljke dovoplijo vzet tudi tri dni. torej bi moral bit danes. poslušaj ga dvakrat na dan. prvič preden prižgeš pc. hihi.  mene je že parkrat zraven zmanjkalo- kr zadremam, zaspim. a misliš, da vseeno pomaga?!? upam!

ma ja.. informacije absorbirajo možgani v alfa stanju..  kot pri Edgar Cayceju, ki je na knjigah spal pa pol naslednje jutro vse znal. user posted image boš videla.. vsega se boš spomnila, ko ti bo sila ali pa boš v porodni nezavedno kaj počela in ti v tistem trenutku nič ne bo jasno. user posted image user posted image
in hvala za pošiljko. očitno bo prispela do mene šele v ponedeljek.. 

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
22.11.2008 12:24:48   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Julika  - kako si pa kaj ti? Mene malo začne špikat v križu in tiščat vse dol pa si že mislim mogoče pa bo treba it. Sem bila pred par dnevi na obletnici in mi je moj rekel, če si bom torbo za v P zraven peljala.user posted image user posted image

mene skoraj skozi špika tak po malem,pa križ me tud ful boli.tk da že vsak dan razmišljam,če bo že treba it al ne.pa potem mine.me kr ob živce spravlja to čakanje in razmišljanje kaj zdaj pomenijo te bolečine.sma pa zdaj dokončno vse pripravla za user posted image .tud torbo za v P mam v glavnem pripravljeno.včeraj sma še voziček sestavla.zdaj bi pa že v bistvu user posted image  lahk prišo.le nekaj malega kozmetike še moram it danes kupit (olje za bebico,pa kremico za zimo za obraz).
pa ti?si že kaj nastrpna?te je kaj strah?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
22.11.2008 12:29:05   
blackcoffee
julika:
kak vam zavidam,da dobite hlače gor,tud če ne grejo zapret.jaz jih dobim komaj preko kolenuser posted image .

daj nehaj bit žalostna! jaz imam isti problem. pa še celulit sem včeraj opazila že na kolenih...  user posted image user posted image user posted image
še malo pa ga bom imela še za ušesom.. mater.. user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
22.11.2008 12:37:05   
mami_1979
Že prejšnji teden sem mislila, da bom morala it kar v P, sem tako na hitro vse spakirala, kar je manjkalo, da se je kar bliskalo okrog mene.
Potem pa večer in se je vse umirilo.user posted image
Zadnje tri tedne mi je vse dol tiščalo, pa kosti so me tako bolele, da sem mislila, da mi bo kr vse ven padlo.
Včeraj mi je pa G rekla, da je to običajno, če imaš več otrok in da pridejo z lažnimi popadki v porodnišnico večkrat tiste, ki imajo več otrok in ne prvorodke.
Me je pa malo strah, ker je rekla, da bo krepko prekoračil težo svojih treh bratov, pa so vsi imeli okrog 3.5kg.user posted image
Včeraj so me kosti nehale bolet, tako, da sem danes polna energije.
Spala sem pa, po dolgem času kot polh. Kako je to super občutek.user posted image

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 22.11.2008 12:38:06 >

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
22.11.2008 12:42:54   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

daj nehaj bit žalostna! jaz imam isti problem. pa še celulit sem včeraj opazila že na kolenih...  user posted image user posted image user posted image

jaz ga že imam za ušesi,pa še v življenju nisem imela celulita!!!!!!!!!!!!!!!zdaj pa cele noge celulitaste,pa debeleuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
22.11.2008 12:47:17   
julika
jjaaaaaaaaaooooooooooooo,malega tk kolca,da mi trebuh pošteno ven mečeuser posted image user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
22.11.2008 12:48:31   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

Mwahahahahauser posted image user posted image user posted image   Blackcoffee, ti ga pa pihneš...  user posted image A pol je tist, k se mi nabira pod kolenom..celulit? user posted image user posted image user posted image Mwahahahahauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2332
22.11.2008 12:50:30   
čebeli
user posted image Js se pa skos tolažim, da mam sam tolk otečeno na določenih mestih in bo čez en mesec prešlo,,,user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
22.11.2008 12:51:34   
pike
Mislim, da celulita ima vsaka nekaj. Jaz ga tudi imam. Vendar sem se bolj bala strij. V puberteti sem na hitro izgubila 10 kg in imam po riti strij veeelikooo. Zdaj pa pridno od začetka mažem trebuh, da jih vsaj po trebuščku ne bi imela. Tako, da za vsako se kaj najde.user posted image
aja pa krčne žile, sem tudi odkrila ene par. Vendar vem, da nisem edina in tako pač je.Kaj čmo.
bomo za nagrado zdrave in luštneuser posted image dobile pa bomo na to lažje pozabile.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
22.11.2008 13:06:10   
mami_1979
Mislim, da celulita ima vsaka nekaj. Jaz ga tudi imam. Vendar sem se bolj bala strij.

Ne sekirajte se, zaradi celulita in strij!

Meni je (ko sem zagledala svoj trebuh po porodu), rekel ginekolog v porodnišnici :"Gospa, se sploh zavedate, koliko žensk bi dalo vse za takšen trebuh?"
Mi je bilo kar malo nerodno,ko sem potem razmišljala o vseh, ki nimajo toliko sreče, kot me, ki bomo že kmalu v rokah držale svoje male user posted image .

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 22.11.2008 13:07:24 >

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
22.11.2008 13:06:17   
lonja
Daaaan,

ja Zverinca, si imela kr prav, drugorodke smo že doooooolgo pokonci, midve z Ajdo od osmih. Je bla dans za spremembo kr pridna, sva z mojim lepo v miru pozajtrkovala. Pol sva ga pa peljale na našo hišico delat, tako da sva že cel dopoldan sami. Zdele bova nekaj skuhali za kosilo (verjetno kr makarone in solato), potem pa sledi spet en zelo lep del, kako urico in pol spanja user posted image , sem jo zdej kr navadila nazaj, je blo že obdobje, ko ni hotela spat po kosilu, zdej pa obe v tem uživava.

A da je tak naval v LJ? Ja groza, upam, da se ta teden malo umiri. Ker računam, da sem ta teden pa čist zares jst na vrsti. Mam občutek, da se mi je trebušček mal spustil user posted image . Pa križ me boli, aučččč.

Otika, no, lepo, pol se bosta pa jutri že cartale doma user posted image , superca.

Punce, včeraj sem pestvala 5 kg dvomesečnika, pa se mi je zdel tako zelo miceeeen. Kakšni bodo šele naši čmrlji. Sem že čist pozabila.

Zdej pa kuhat. Imejte se fajn in lepo. Pa ne prehitevat po desni, prov!?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
22.11.2008 13:12:29   
blackcoffee
mami_1979:
Že prejšnji teden sem mislila, da bom morala it kar v P, sem tako na hitro vse spakirala, kar je manjkalo, da se je kar bliskalo okrog mene.
Potem pa večer in se je vse umirilo.user posted image
Zadnje tri tedne mi je vse dol tiščalo, pa kosti so me tako bolele, da sem mislila, da mi bo kr vse ven padlo.
....

joj... si sploh ne morem predstavljati kaj takega.. huh!
le kako bo to izgledalo na dan D? mogoče najbolje čim manj na to misliti...
tud jaz sem spala kot zaklana.. tu in tam vstanem da grem odtočit, pol pa ni blema nazaj zaspat... edino kar me najbolj ovira pri vsem skupaj je to, da traja celo večnost preden mi uspe izkobacati se iz postelje... user posted image
imam prešvoh roke, da bi se dvignila s hrbtom v sedeč položaj, pa trebuh ponavadi tako otrdi da mi je že zarad tega full problem. maruška.. iz dneva v dan se mi zdi da težje vse prenašam.
pa full sem razdražena.. kr znorim ob nekih bedarijah in postajam čedalje bolj glasna.. derem se kot šoja in oblajam vsakega, ki mi pride na pot!  user posted image sem normalna??!
moji me že komaj prenašajo... lol user posted image user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
22.11.2008 13:19:10   
mami_1979
iz dneva v dan se mi zdi da težje vse prenašam.
pa full sem razdražena.. kr znorim ob nekih bedarijah in postajam čedalje bolj glasna.. derem se kot šoja in oblajam vsakega, ki mi pride na pot! sem normalna??!
moji me že komaj prenašajo... lol

Jst sem včasih sama na sebe jezna, ker sem kot želva, zato ker traja ena stvar, da jo naredim trikrat toliko časa kot prej,..user posted image
Sej bo boljš,..kmalu,... upam, da čimprej,..

Neposredna povezava do sporočila: 2338
22.11.2008 13:57:59   
Anonimen
Sa<embed src="http://text.glitterfy.com/show.swf?message=Decembrke%202008&font=http://text.glitterfy.com/fonts/plainn_lib.swf&glitter=http://text.glitterfy.com/glitters/glitter10.swf&clickURL=http://www.glitterfy.com/&clickLABEL=Glitterfy.com&bevel=1&shadow=1&glow=1&blur=0&fade=0&blink=0&gb=2&ga=0.6&gi=0&gc=10053120&bb=2&bc=0&sb=7&sa=0.7&si=0&sc=0&blb=7&ls=0&fontsize=44&num=10" quality="best" wmode="transparent" bgcolor="#ffffff" width="394" height="101" name="Glitterfy Text" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></embed><br /><a href="Glitter'>http://www.glitterfy.com/">Glitter Text @ Glitterfy.com</a>mo nekaj preizkušam....

(odgovor članu mami_1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.11.2008 13:58:28   
Anonimen
http://text.glitterfy.com/show.swf?message=Decembrke%202008&font=http://text.glitterfy.com/fonts/plainn_lib.swf&glitter=http://text.glitterfy.com/glitters/glitter10.swf&clickURL=http://www.glitterfy.com/&clickLABEL=Glitterfy.com&bevel=1&shadow=1&glow=1&blur=0&fade=0&blink=0&gb=2&ga=0.6&gi=0&gc=10053120&bb=2&bc=0&sb=7&sa=0.7&si=0&sc=0&blb=7&ls=0&fontsize=44&num=10

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.11.2008 14:29:21   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: julika

jaz ga že imam za ušesi,pa še v življenju nisem imela celulita!!!!!!!!!!!!!!!zdaj pa cele noge celulitaste,pa debeleuser posted image user posted image user posted image .

Julijka to je lahko tudi posledica nosečnosti. Poznam žensko ki ga je v nosečnosti pridobila na tone, potem pa je dobesedno izginil - nič sekirat se.

Mene je danes ponoči spet tako šraufalo pa drisko sem imela tokrat, sem nekaj staknila od našega Žiga, ki pa je driskal prejšnji tedenuser posted image Me od tega danes vse boli pa kar na bruhanje mi gre vsa hrana.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
22.11.2008 14:54:17   
Ryssa
Ojla!

Sanja sporoča, da misli da se ji je odluščil čep in jo čedalje bolj boli.

Držmo pesti user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
22.11.2008 15:02:05   
martka
pa full sem razdražena.. kr znorim ob nekih bedarijah in postajam čedalje bolj glasna.. derem se kot šoja in oblajam vsakega, ki mi pride na pot! sem normalna??!
moji me že komaj prenašajo... lol

tudi jaz sem zadnje tri dni dosti bolj razdražljiva in občutljiva...

to predvsem občuti moja mami, ki se vsak dan oglasi k meni za nekaj minut. in danes je spet rekla... oh, jaz kar raje grem... se že začenjajo zadnji dnevi si sitna kot vrag!

pa sem šele sedaj pomislila, da ima kr prav.. prej se sploh nisem tega zavedala, dokler nisem tebe prebrala.
saj mi je tudi dragi dva večera nazaj rekel, ... ne bodi no, tako zelo občutljiva, saj je vse ok...  takrat sem si mislila "d??" ...
jah, morda pa je nekaj na tem, da smo same sebi že mal odveč s temi buškoti, neokretnostjo in "hitrostjo"..
do decembra še počakam, pol pa začnem po stopnicah tekat, plesat doma v dnevni na polno, skakat, hitro hodit, in seveda domače naloge nikakor ne izpustim...
user posted image user posted image user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.11.2008 15:03:35   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ojla!

Držmo pesti user posted image

user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.11.2008 16:01:11   
čebeli
Ryssa: "Ojla!

Držmo pesti
"

Lonja: "Pa ne prehitevat po desni, prov!? "

user posted image Zgleda, da bo tole po levi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.11.2008 16:03:26   
CIPRESA
Sanja  vso srečo in da čimprej zagledaš svojo malo pikicouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.11.2008 16:11:41   
nadya
O Sanja držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa vsem en lep dober dan!user posted image

Spet nisem skor nič spala in sem mogla dopoldne vse nadoknadit user posted image .

Vidim, da se že na polno dogaja z raznimi predporodnimi simptomi.
No celulita mam jaz zdej v nosečnosti tudi za izvoz, pa tudi nekaj strij sem dobila, ampak sam po jaškah, ki so se mi res precej povečale. Ampak ni nič pretresljivega.
Me pa nekej druzga muči. Sramne kosti me sicer bolijo že kakšen mesec, ampak zadnja dva dneva je pa za popuser posted image ! Komaj hodim. Če stojim z obema nogama na tleh je ok, čim eno nogo dvignem, ko hočem nardit korak, me spodaj tok zategne da je joj. Da ne govorim ponoči! Rabim pol ure da se obrnem na drugo stran, tok boli user posted image . Pa še non stop vstajam, ker me še kolki začnejo bolt, pa hodim po bajti kot en mesečnik, sproti pa praznim hladilnik in zaloge čokolade. No bomo že prežvel, vse za našga tamajčkengauser posted image .

Sem pa probala nehat pit magnezij, pa so me začel spet krči v noge grabit, tko da ga bom še kar pila.

Drugače pa komaj čakam snneeegggg! Nekak si že od začetka predstavljam vse to zimsko vzdušje, veseli december, sneg, lučke....in jaz grem rodit user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.11.2008 16:17:24   
Nincica1
Sanja user posted image

Mene pa danes tako križ boli in kosti spodaj, da bom kar umrla,...že tako celo noč zaradi tega nisem spala in sem mislila, da bo čez dan bolje, je pa vedno hujeuser posted image upam, da to ni že kak znak?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.11.2008 16:51:25   
*nina*
sanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj bo čimlažje

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.11.2008 17:26:48   
čebeli
Pa kaj vse to nekej boli??user posted image Al tut mene, pa sem precej dobr spala...
da ni to vreme krivo...pa tut za razdražene duše...user posted image Sem celo Dorino "požrla", pa ni kej dost bolš...

Sej bo sneg kmalu, pa bomo lepo pomirjene.. (sam sem glih poročila pa vreme gledala in so rekli...vzhod -nič padavin!user posted image   OMG, js sem pa tko upala, da bomo mel zasneženo dolino Krke in labodi ne bojo rabil pred mano in mojim kruhom bežatuser posted image )

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?