5ra_28
|
Dobro jutro, Jaz sem ravno spila veliko šalco vročega kakava (po drugem poskusu..ker mi je šlo mleko prek, po 15-ih letih, se mi zdi ). Ja, to pa RR dela, ko noter padem, ko berem. Sem opazila, da imam take dneve, prej par tednov sam čaj, zdaj pa že od petka samo kakav. Mami 1979... za odločbo za porodniško je meni teta tam rekla, da bo trajalo 2-3 tedne, oddala pa sem 8. oktobra. Dobila pa sem jo po 5 dneh! Bravo tetka!!! Aja...sem pogledala tvoj album in omaro...šment, je to dosti stvari. A tolk bo tega???? Cipresa...mene je tudi kak mesec nazaj sramna kost kar bolela, redno, vsak dan, zdaj ta mesec pa nič. Kak ji zapaše. Ninica...jaz pa še imam UZ-e, saj mi jih dela na vsakem pregledu in to kar dolgo, pa vse mere pove, pa imam tudi le 3 slikce. Prvo od začetka, ko je še mali bil zrno riža , pa iz nuhalne, do prejšnjega pregleda pa nisem dobila nobene, ker se je vedno videlo na monitorju zelo lepo, ko pa je sprintala, pa nisi vedel, kaj to sploh je. Res se je slabo videlo. Le na zadnjem pregledu sva ga dobro pofotkali. Je ajal, pa ga je točno v obraz ujela, pa se cel obraz vidi, še celo zaprte očke in trepalnice, nosek, usta, vse, pa čeprav je 2D. Jaz pa na tiste 3D tudi ne grem, sploh pa ne samo zaradi slikce. Tako da nisi edina, ki nimaš polno slikc iz UZ. Medika13...uspavanko sem si že skopirala, bom si jih kar shranila in potem sprintala. Si me zdaj spomnila, jih grem mal na internetu poiskat. Za masažo presredka pa lahko uporabljete tudi navadno mandljevo olje. Tako so nam rekli v MŠ. Čaj iz malinovih lsitov...jaz ga pa sploh nočem/ne upam začet pit, saj še mali ni obrnjen, pa sem že v 34t. Konec meseca imam pregled, pa če še takrat ne bo, ker takrat bo že 35t, grem na posvet za CR. Jaz si pa razlagam to tako, da če je planiran CR, potem ni dobro da delam na odpiranju, saj bi lahko rodila pred dogovorjenim CR, je pa v medenični vstavi, pa mi je G raje predlagala CR v tem primeru,če se ne bo obrnil. A si prav razlagam, da ni dobro, da ga pijem??!! Ta lega mojega malčka je edini problem trenutno v moji nosečnosti. Modrci...punce, meni pa prsa sploh niso kaj preveč zrasla. Mal že na začetku. Sam jaz še vedno nosim moje modrce (75B). No, ene sem res dala na stran, ker so mi po modelu premajni, sam večino pa še jih nosim! Zadnjič sem si prvič kupila večji modrc, 80C. Pa še to ne zato, ker bi si ga morala, da so mi vsi premajhni, ampak ker sem si privoščila novo mal lepše spodnje perilo (na moej in veselje), pa mi je 80C res bolj odgovarjal. Tako da zdaj za dojenje ne vem, ali naj ostanem pri 80C??! Večjega pa res ne, lahko še pa dokupim, če se bodo potem spomnile narast kot kvas. Ampak sem prav srečna, da ni velike spremembe in naskoka v rasti. Mi tako bolj odgovarja. Čebeli...si napisala, da ponoči ni potem dobro spat z modrčkom, zaradi mleka. Jaz imam en tak ozek športni top, ki nima košaric, ampak ti da tak občutek, kot da bi imel gazo okrog povito. Fajn pa je. Pred nosečnostjo nisem spala z modrčkom. Zdaj pa spim, od kar sem izvedela da sem noseča. Ampak s takim udobnim, bolj športnim. Danes pa greva z mojm gledat najino (pardon, NAŠE) bodoče stanovanje. Se novogradnja gradi, pa greva v vsaki fazi mal pogledat. Zdaj pa že čisto gotovo, le tal še nisva videla. Tako da danes dobi stanovanje piko na i, ko bodo tla položena. Ostalo pa je že vse. Joj, komaj čakam, da vidim. Kako zaspano vreme je danes pri nas... mal bi šla kar spat. Zakaj pa ne???