|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 19:51:48   
CIPRESA
Jaz sem tudi danes prinesla iz kleti zibko in vso opremo. Sedaj je vse naštimano, ko bom uspela slikat vam jo nalimam tukaj za ogled. Cunjice so oprane in zložene, voziček je pripravljen, vse je itak bilo v kleti in je bilo potrebno le ven zložit malo spucat in oprat in  to je touser posted image user posted image user posted image Vložke bom kupila v tosami, tiste navadne ta mehke za prve dni, pa vložke za v modrc da nebo vse mokro pod majco bom tudi kupila naslednji mesec, pa tiste mrežaste hlačke (ki jih dobiš tudi v porodnišnici) ki jih uporabljamo na začetku in so ful udobne, pa flaško za čajček za bebiko in dudiko, pa plenice...........vse to bom kupila naslednji mesec in na koncu naštimala še za v porodnišnico eno majhno boršo in notri samo tisto kar res rabim (stvari za osebno higijeno, ene šlape za pod tuš ker tam res drsi ko se tuširaš in ni dobro da padeš po tleh v kopalnici, vložke za pod rit in tiste za pod joške ker jih tam nimajo ravno na pretek in dudiko za tamalčka. Mož pa bo prinesel predzadnji dan še tisto kar bom doma naštimala da bomo oblekli našega škrata za domov in to je touser posted image brez prepotrebnega kompliciranja.

Tudi vsem vam priporočam da ne vzamete s sabo cele kupe nepotrebnih stvari ki jih tam sploh ne rabiš. Se spomnim cimre, ki je imela s sabo tak kovček kot bi šla za 14 dni na Havajeuser posted image user posted image user posted image toliko dela je imela sama s sabo in svojimi stvarmi da je komaj  vse podelalauser posted image user posted image user posted image meni je bilo tako smešnouser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.10.2008 19:54:12   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: martka

Nam so rekli v MŠ, da kupi eno številko večjo, kot jo maš zdaj.

sem imela pred nosečnostjo 75B, zdaj sem pa zrasla na 80D...

se pravi, da bi morala za dojenje imet 85 F - uf, to je pa že razkošje ...user posted image user posted image user posted image
Tvoj je ziher zadovoljen, ne? Jah, od viška glava ne boli, kajne? user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.10.2008 19:56:32   
CIPRESA
Aja pa še to, mene ta teden vsak dan bolijo tiste kosti spodaj, pa špika me in trebuh mi večkrat otrdi. Včasih komaj vstanem, sem kot raca in rabim par metrov da se poravnam in speljem naprej - tisti občutek ko mi vse pritiska doluser posted image
Ima še katera podobne težave? Ali to mogoče pomeni da čajčki delujejo in da se mi MV počasi že mehča in da bo tokrat spontano vse ob svojem času šlo kot je trebauser posted image ??

Ko bi vsajuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 153
22.10.2008 19:57:48   
december28
Hej Cipresa - tudi jaz sem danes dobila odločbo za nakazilo denarnega zneska!user posted image
Vlogo sem oddala 13.10., pa mi je gospa na CSD rekla, da bo nakazilo 15.11.2008.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.10.2008 20:03:44   
CIPRESA
Ja saj vem, so mi že ostale povedale kako so ažurni ko je treba denar datuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 155
22.10.2008 20:15:18   
mami_1979
Jaz sem jo dobila včeraj za denar za oblačila. Koliko časa pa traja, da dobiš odločbo za porodniško?

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 22.10.2008 20:18:30 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.10.2008 20:16:32   
mami_1979
Malo sem slikala omaro z oblačili in košaro, za katero še moram sešiti novo preobleko,..
Lahko pogledate v albumu,..

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 22.10.2008 20:17:51 >

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 157
22.10.2008 20:23:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Aja pa še to, mene ta teden vsak dan bolijo tiste kosti spodaj, pa špika me in trebuh mi večkrat otrdi. Včasih komaj vstanem, sem kot raca in rabim par metrov da se poravnam in speljem naprej - tisti občutek ko mi vse pritiska doluser posted image
Ima še katera podobne težave?

Joj Cipresa, mene sramne kosti tako bolijo vsake toliko časa. Par dni, potem pa mine in se čez kak teden spet pojavi. Mi je G rekla, da je to nekaj normalnega, da se medenica širi in pripravlja na porod, samo pač nekako ene to bolj občutijo kot druge.

Glede modrca pa jaz ne vem kaj bom ... mam tko zahtevne in velike joškice, da jim ne paše vsak modrček. Najrajš bi videla, da bi mi ustrezal oni modrček iz Mullerja, ker so res zelo poceni, ker za mojo številko (trenutno 85E) ravno ni velike izbire ... samo si ne predstavljam, da bi si jih nabavla brez pomerjanja ... a katera kaj ve, a jih lahko probaš oz. če jih lahko brez problema zamenjaš, če niso prav?

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
22.10.2008 20:48:14   
ninica04
večer....

mene pa sramne kosti nič ne bolijo, samo mi pa tako dol pritiska da to ful boli. Po 100 metrih hoje se mi zdi da mi bo vse skupaj ven padlo.... Moj gin. pravi da je z mojo malo vse ok, tako da se tolažim da to pač mora tako biti.

Sem mela danes pregled tako da vrtnica prosim za popravke: zredila sem se samo za 2 kg v tem mesecu user posted image , tako da je sedaj +14 kg. Naslednji pregled 19.11. Obrnjena je z glavico navzdol še vedno tako da se že pooočččasi pripravlja za izstrel user posted image user posted image . Je moj gin. pogledal odločbo in rekel da so najbrž izpustili odstavek, kjer piše glede izhodov in da naj se držim tistega kar piše v prvi odločbi (omejeno na okolico doma), kar pa je tudi ok. Pa saj sedaj sem se že malo opogumila in grem malo naokoli. Kolikor mi to seveda pupika dopušča (z obveznimi WC in sedenjem...). Sem pa žal ugotovila da nimam nobenega ultrazvoka več tako da imam samo 2 slikice user posted image user posted image Pa še to tista čisto prva kjer skoraj nič ni gor, pa od nuhalne. Sem ful žalostna, samo vseeno ne bom plačevala ful dnarja za ultrazvok samo zaradi slikice. Itak me pa vedno pogleda preko ultrazvoka, samo tako na hiter, da pogleda če je vse ok, pa nič noče kaj več povedat glede velikosti in cm... No pa glavno da je drugače vse ok z malo, slikica gor ali dol.

Oprala sem dva stroja cotk, tako da vas dohitevam user posted image user posted image . Jutri bo na vrsti likanje, pa ponovno pranje...

martka - upam da kje drugje dobiš zibko. Če ne pa vsaj kaj podobnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
22.10.2008 21:19:41   
katja_p
Js se sam na hitrco javim, ker imam bolj malo časa zadnje dni za račinalnik. ravn tolk, da vas pozdravim. Sicer pa imamo te dni MŠ in mi je kr OK.

Uživajte in lepo čvekajte naprej!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 160
22.10.2008 21:39:47   
medika 13
tud jaz se sam na hitro javim, sem danes cel dan okoli skakala, predvsem urejala razne papirje ... sem sedaj že resnično utrujena in grem počasi v mežovo deželo ... sam še hitro eno lepo uspavanko:

MUCE BELE, MUCE ČRNE,
MUCE ZLATE IN SREBRNE
VEČ NE SMEJO KLEPETATI,
MORAJO TAKOJ ZASPATI.

ZLATO SONCE GRE ZA MORJE,
BELE SANJE ČEZ OBZORJE.
SANJE SO VELIKA SKLEDA,
POL IZ MLEKA, POL IZ MEDA.

KO JIM SANJE ZADIŠIJO,
BELE MUCE BRŽ ZASPIJO
IN ZA NJIMI TUDI ČRNE
IN ŠE ZLATE IN SREBRNE.

user posted image   user posted image user posted image user posted image

NOČKO!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 161
23.10.2008 8:19:26   
tejci01
Dobro jutro
si pravkar kavico kuhan zraven bo pasal pa brioš.

Ena je omenjala da je v neki trgovini zasledila olje za masažo presredka, pa se ne spomnim v kateri trgovini. Nisem sigurna,
mogoče v DM-ju?
Zdaj spijem kavico,pol pa grem do osebnega zdravnika po bolovanje za oktober, ker ga naslednji teden ne bo. Pa bom dopoldan izkoristla, da grem obiskat še prijateljico.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 162
23.10.2008 8:28:30   
tejci01
Ena je omenjala da je v neki trgovini zasledila olje za masažo presredka, pa se ne spomnim v kateri trgovini. Nisem sigurna,
mogoče v DM-ju?
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Sem pobrskala po forumu in sem našla. Tako da bom danes pogledala v DM-ju.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 163
23.10.2008 8:28:34   
Nincica1
Dobro jutro, tudi jaz že po zajtrku in pijem user posted image sicer sem pa jaz kupila olje za masažo presredka v Muellerju in sicer Weledino, bom pa še videla ali bom masirala ali ne.
Tudi jaz grem do zdravnika, da vidim kako z bolniško naprej, sem pa včeraj končno oddala papirje na CSD in sem bila kar malo prestrašena glede na zgodbe, ki ste jih opisovale tukaj, ampak moram reči, da je bila gospa super prijazna in vse lepo razložila in prav tako očku, da lahko že pred porodom odda vse papirje, ker sva mislila, da takoj po porodu,...v glavnem imam zdaj to zrihtano.
Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 164
23.10.2008 8:33:31   
pišapela
Dobro jutro!

Jaz sem že pojedla eno veliko porcijo čokolešnika. Njami. Spala sem dobro, vendar dlje kot do pol sedmih pač ne gre.

Olje za masažo presredka imajo v DM, v Millerju.

Zdaj grem malo pospravit po stanovanju, potem na sprehod do trgovine, kuhat kosilo (še ne vem kaj), popoldne pa greva s user posted image  na ogled porodnišnice.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 165
23.10.2008 8:50:40   
b
Dobro jutro

Kako ste čvekice danes? Ste se naspale- počutje?
Jaz moram pojamrat da me tako boli zgornji del hrbtenice pa še zatekat sem začelauser posted image . Kaj bo še do konca.
A ve spijete 2 litra tekočine na dan? Jaz se moram kar posilit.
Imam jutri 3 UZ v 33 tednu ( SO ME KAR PREJŠNJIČ PRESTAVILI).

Danes za kosilo ribe in kriompirjeva solata.

LEP DAN VSEMuser posted image

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 166
23.10.2008 9:12:19   
zverinca
Dobro jutro!!

le en hitri pozdrav od mene, preden pride moja mami, bova danes kuhinjo generalno spucali, pa ker jest ne morem glih plezat po omarcah mi bo pomagala.

Se pa moram pohvalit, da sem včeraj nakupila VSE kar smo še rabili za dojenčka, od plenic, modrčka za dojenje (btw, kupite si eno št večjo kot imate ponavadi, pred nosečnostjo, pa svetujem da si kupite enega, potem boste že videle... so pa milerjevi zelo fini, prijetni in poceni -8 pa še neki ojrov, ja, Otika, lahko ga zamenjaš če ti ni prav, le račun shrani), blazine za dojenje, blazinic za dojenje, dudice, cuclje za flaške (same flaške imam še od prvorojenke), nadomestno melko za vsak slučaj..itd. Tako da imam doma vse vse, sicer še nakramano in po vrečkah, da lahko začnem prat, likat, pripravit posteljico, sobico.... in sem vas vse prehitela po desniuser posted image

držte se nosečke, uživajte dan in dobro opravite preglede, tidte ki jih imate!! Jaz komaj čakam mojega drug teden...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 167
23.10.2008 9:37:41   
čebeli
Dobro jutro!!

Tudi mene bolijo kosti tam spodaj, sploh ko ležim ponoči in se komaj sestavim za na WC. Joj, pa še en problem mam. Žile na nogah so mi začele pokat. Zdele imam že 2 žiličasta vijola fleka na levi nogi. Ajajaj, adijo kiklice s takimi nogami.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa hvala za nasvet glede modrčka. user posted image user posted image Bom kupila v millerju. Sam sem pa še vedno v dilemi, ker sem nosila prej 75 C in 80B. Drugače pa za ponoči ni priporočljivo nosit modrčka, vsaj ne na začetku, ker dobiš mastitis (bunkice, ker ti rob modrčka onemogoča pretok mleka). Js bom mela ponoči tiste "bolnišnične gate", na sredi prerezane (spet nasvet moje sestrične).

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 168
23.10.2008 9:59:01   
5ra_28
Dobro jutro,

Jaz sem ravno spila veliko šalco vročega kakava (po drugem poskusu..ker mi je šlo mleko prek, po 15-ih letih, se mi zdiuser posted image user posted image ). Ja, to pa RR dela, ko noter padem, ko berem. user posted image  Sem opazila, da imam take dneve, prej par tednov sam čaj, zdaj pa že od petka samo kakav.

Mami 1979... za odločbo za porodniško je meni teta tam rekla, da bo trajalo 2-3 tedne, oddala pa sem 8. oktobra. Dobila pa sem jo po 5 dneh! Bravo tetka!!!user posted image user posted image user posted image  
Aja...sem pogledala tvoj album in omaro...šment, je to dosti stvari. A tolk bo tega???? user posted image user posted image user posted image  

Cipresa...mene je tudi kak mesec nazaj sramna kost kar bolela, redno, vsak dan, zdaj ta mesec pa nič. Kak ji zapaše. user posted image

Ninica...jaz pa še imam UZ-e, saj mi jih dela na vsakem pregledu in to kar dolgo, pa vse mere pove, pa imam tudi le 3 slikce. Prvo od začetka, ko je še mali bil zrno riža user posted image , pa iz nuhalne, do prejšnjega pregleda pa nisem dobila nobene, ker se je vedno videlo na monitorju zelo lepo, ko pa je sprintala, pa nisi vedel, kaj to sploh je. Res se je slabo videlo. Le na zadnjem pregledu sva ga dobro pofotkali. Je ajal, pa ga je točno v obraz ujela, pa se cel obraz vidi, še celo zaprte očke in trepalnice, nosek, usta, vse, pa čeprav je 2D. Jaz pa na tiste 3D tudi ne grem, sploh pa ne samo zaradi slikce. Tako da nisi edina, ki nimaš polno slikc iz UZ.

Medika13...uspavanko sem si že skopirala, bom si jih kar shranila in potem sprintala. Si me zdaj spomnila, jih grem mal na internetu poiskat.

Za masažo presredka pa lahko uporabljete tudi navadno mandljevo olje. Tako so nam rekli v MŠ.

Čaj iz malinovih lsitov...jaz ga pa sploh nočem/ne upam začet pit, saj še mali ni obrnjen, pa sem že v 34t. Konec meseca imam pregled, pa če še takrat ne bo, ker takrat bo že 35t, grem na posvet za CR. Jaz si pa razlagam to tako, da če je planiran CR, potem ni dobro da delam na odpiranju, saj bi lahko rodila pred dogovorjenim CR, je pa v medenični vstavi, pa mi je G raje predlagala CR v tem primeru,če se ne bo obrnil. A si prav razlagam, da ni dobro, da ga pijem??!! Ta lega mojega malčka je edini problem trenutno v moji nosečnosti.user posted image

Modrci...punce, meni pa prsa sploh niso kaj preveč zrasla. Mal že na začetku. Sam jaz še vedno nosim moje modrce (75B). No, ene sem res dala na stran, ker so mi po modelu premajni, sam večino pa še jih nosim! Zadnjič sem si prvič kupila večji modrc, 80C. Pa še to ne zato, ker bi si ga morala, da so mi vsi premajhni, ampak ker sem si privoščila novo mal lepše spodnje perilo (na moej in user posted image  veselje), pa mi je 80C res bolj odgovarjal. Tako da zdaj za dojenje ne vem, ali naj ostanem pri 80C??! Večjega pa res ne, lahko še pa dokupim, če se bodo potem spomnile narast kot kvas. user posted image  Ampak sem prav srečna, da ni velike spremembe in naskoka v rasti. Mi tako bolj odgovarja.

Čebeli...si napisala, da ponoči ni potem dobro spat z modrčkom, zaradi mleka. Jaz imam en tak ozek športni top, ki nima košaric, ampak ti da tak občutek, kot da bi imel gazo okrog povito.user posted image  Fajn pa je. Pred nosečnostjo nisem spala z modrčkom. Zdaj pa spim, od kar sem izvedela da sem noseča. Ampak s takim udobnim, bolj športnim.

Danes pa greva z mojm gledat najino (pardon, NAŠE) bodoče stanovanje. Se novogradnja gradi, pa greva v vsaki fazi mal pogledat. Zdaj pa že čisto gotovo, le tal še nisva videla. Tako da danes dobi stanovanje piko na i, ko bodo tla položena. Ostalo pa je že vse. Joj, komaj čakam, da vidim.

Kako zaspano vreme je danes pri nas... mal bi šla kar spat. Zakaj pa ne??? user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.10.2008 10:03:40   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Tudi vsem vam priporočam da ne vzamete s sabo cele kupe nepotrebnih stvari ki jih tam sploh ne rabiš. Se spomnim cimre, ki je imela s sabo tak kovček kot bi šla za 14 dni na Havajeuser posted image user posted image user posted image toliko dela je imela sama s sabo in svojimi stvarmi da je komaj  vse podelalauser posted image user posted image user posted image meni je bilo tako smešnouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.10.2008 10:16:01   
Nincica1
Kar se tiče modrčkov za dojenje imam jaz 75B in se mi tudi ni kaj preveč povečalo, tako da sem v Muellerju kupila 2 kom 75B in 2kom 75C. Nam je v MŠ rekla, da naj kar kupimo velikost kot jo imamo sedaj, tako da sem jaz tudi tako kupila. 

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 171
23.10.2008 10:16:07   
ninica04
Dobro jutro

smo še malo zaspane... tudi meni se nič kaj ne da. Komaj da sem malo za silo pospravila stanovanje, pa jedla. Pa tako oblačno je, pa dež, pa ne vem če ne bom kar na kavč šla. Sicer me čaka likanje cotik, pa plenice perem....

b - user posted image pa zatekanje. počivaj, pa bo boljše. glede pitja sem zelo lena, moram se prav prisilit. Drugače pa sigurno ne popijem 2 l tekočine, bom morala bit bolj pridna.

zverinca - madonca pa si nas res prehitela vse skupaj. user posted image

5ra_28
- meni je glih včeraj rekel g. da če se po 34. tednu ne obrne da se je treba pogovorit kako in kaj. Tako da mislim da ni dobro da bi pila ta čaj, da res ne bi pospešila vsega skupaj, pa bi pol imeli probleme ko ne bi bil obrnjen.. ne vem.

modrci
- jaz niti slučajno ne morem spat z modrcem ponoči. Tudi po porodu ga ponoči nisem mogla met gor. Sicer je blo smotano, ko je potem vse ven teklo, pa sem zalagala brisače pa ne vem kaj še vse, ampak mi je bilo tako bolj komot. Pa tudi moje bubike niso tako fejst zrasle, samo za eno številko.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 172
23.10.2008 10:18:41   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

5ra_28
- meni je glih včeraj rekel g. da če se po 34. tednu ne obrne da se je treba pogovorit kako in kaj. Tako da mislim da ni dobro da bi pila ta čaj, da res ne bi pospešila vsega skupaj, pa bi pol imeli probleme ko ne bi bil obrnjen.. ne vem.

Saj, kot sem napisala, mi je bilo to kar  logično, da ga ne pijem. Ker si bom sam še večje sranje nakopala. user posted image
Meni pa je G rekla, da do 35. tedna, da ima čas.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 173
23.10.2008 10:42:34   
nanaa
Ojla,

medva imava pa danes staršovsko šolo, imamo dihanje user posted image .

Punce kako imate pa ve kaj pritisk, jaz imam spodnje skoz 90 včeraj sem ga imela 95, moram v torek na pregledu malo g. povedat.

Zdaj moram pa iti.
Se tipkamo.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 174
23.10.2008 10:50:05   
_sanja_*
Živjo...

Prave klepetulje ste! Imate že drugi deluser posted image user posted image user posted image user posted image Malo sem vas preletela, brala pa podrobno vsega ne bom, ker ne upam preveč sedet, čeprav imam danes dobre novičkeuser posted image

No, danes sem imela UZ. Vse je ok, super je bilouser posted image PDP je seveda prej kot je uradni datum, ker je mali večji. Moj fantek namreč tehta v 31t4d že 2 kg! user posted image user posted image user posted image Tak sem vesela, ker je pravi korenjak. V 2 tednih je pridelal 500g, zato nama je G rekla, da morama počivat še 2 tedna, da bo tehtal 2,5 kg, potem pa ne bo več panikeuser posted image Res sem si odahnila, ker lepo napreduje, poleg tega ga zdaj ne bi bilo več treba rodit v Kliničnem centru, ampak bi ga že lahko oskrbeli v Celju. user posted image user posted image user posted image user posted image
Prišli so tudi rezultati zadnjega testriranja za toxo in so zopet na srečo negativniuser posted image

Testirala me je tudi za streptokok B, ker je rekla, da nimama časa čakat do 35. oz. 37. tedna, ko se ponavadi ta preiskava opravlja. Upam, da bo negativno.

Pripravljeno še vedno nimam nič, ampak še 14 dni ne bom nič delala, ker more mali še zdržat, potem pa bo okuser posted image Edino papirje sem zrihtala. Ne morem verjet, da je bila teta na CSD tokrat celo prijazna! Se celo ni pritoževala, ko sem rekla, če bo nakazano 15. novembrauser posted image

Saša, čestitam za tvoji punčki! user posted image user posted image

Ostale pa lepo pozdravljam. Se vam javim še kaj, čez 14 dni pa potem pogostejeuser posted image

Lepo bodite!

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 23.10.2008 10:51:08 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?