lonja
|
Daaaan, evo mene po dolgem času . No, sej že drugi teden bom tudi jaz že bolj pridna, ker se mi službene obveznosti ta teden definitivno zaključijo, torej še 2x v službo in konec do 11.11.2009, jupiiiiiii , kolk sem jst vesela. Tekmovanja z vami, koliko imam pripravljeno, se že zdavnaj več ne grem , ker sem še kar pri nekaj medvedkih. Ampak vas začnem loviti drug teden . Sassa, najprej čestitki za obe mali pikici, čudoviti imeni si izbrala, fino se cartajte, ko boste pa doma, se pa le kaj oglasi . 5ra_28, čudovite slikce medvedka Pu-ja, res sta se potrudila, oba z . Jst bom kr še nekaj časa lepo gledala tele vaše umetnije, pred marcem, ko se nameravamo seliti v novo hišico, se bom pa tudi sama kaj spravila zraven. Zaenkrat imamo v otroških sobicah le beton . Pike, sej verjetno si že dobila odgovor, najlažja pot do Porodnišnice iz smeri Ptuja je avtocesta do Ljubljane, pa potem nadaljevanje le te v lj-obvoznico in izvoz Fužine, Moste Polje, da prideš na Zaloško cesto in potem samo skoz naravnost, ene 2-3 km, pa boš na desni strani zagledala Porodnišnico . Dobro opravi!!! Zverinca, Otika, a se dobimo kaj drug teden na kakem čveku? Pa vse ostale ste tudi vabljene ! No, zdej pa spet šibam, delo kliče.
|