|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
29.11.2008 9:26:16   
nadya
Jutro punce

No za mano je tud ena neprespana noč user posted image , ni blo ta pravga položaja kokrkol sem se dala. Ene 6x sem vstala in počela svašta po bajti, v glavnem pa jedla user posted image user posted image user posted image .

Me pa zanima a se vam malčki tudi še prestavljajo? Moj user posted image  je mel hrbet pa rito na levi strani, včer se je pa prestavu na desno stran in se še tko fajn raztegnu, da ga čutim in v mehurju in pod desno joškouser posted image . Je blo pa včeraj precej boleče user posted image .

Grem jestuser posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.11.2008 9:30:37   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

A vas vse nekaj po malem zvija? ijej, ja, nas čas se bliža....

Mene že od vekomaj zvije preveč cukra...mamo to v familiji. V Nosečniškem stanju pa je stvar še bolj izrazita. user posted image

Blackcoffee dobr si opremla seznamuser posted image , sam dej pri meni popravi, jest že zdaaaaavnaj nisem več na sam +8,5kg, imam kar +14!!! obsega pa ne vem.... in mojim novim dimenzijam primerno me je zjutraj princeska vprašala 'mami a si baaaajsaaa?'.. pol pa spi dalje če lahko, ne vem po kom ima humoruser posted image

Hehe, tut js mam enega otročka tko brez dlake na jeziku...mojega možeka.
user posted image
... in spet ignorirate moje vprašanje o smrčanjuuser posted image Bojda tudi jaz smrčim, da se vse trese...sam jaz pa o tem nič ne vem...user posted image

Kaj boste danes?
U planu imam delat adventne venčke...za na vrata, pa na mizo, pa na grob,...pa bogsigavedi za kam še. Bom probala taščo nahecat, da ona kuha za vse.., bom pol lahko še kaj šivala. user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.11.2008 9:40:30   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

En snežno-beli pozdrav! A ni lepo? Vse belo, tiho, prava zimska idila. Samo še naši zakladki se nam pridružijo in bo popolno. Koledarsko pa bo pravljični december nastopil že pojutrišnjem. user posted image Ja, res je krasno, kot v pravljici. Upam, da je ne bo dež pokvaril...al pa katera, k bo pozabila, da se v rim ne hiti do 1.12....user posted image

Tu na forumu je iz dneva v dan bolj živahno. Če katera ne rodi, pa blackcoffee poskrbi, da ni dolgšas ... user posted image Ja, je bla cela panika. Če bi živele ene 50 let nazaj, bi najbrž mele procesijo, da bi se njeno dete pomirlo in zapančkalo nazaj...user posted image

Lepo dobro jutro vsem in čin-čin, če ste ob malinovem čajčku! user posted image Hvala! Js sem zdele ob mandarinah...nadaljevala bom pa z mlekom (predvidoma), sam upam, da mi spet ne bo želodca obrnilo...user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.11.2008 10:04:25   
čebeli
Pregledujem novice danes...in kaj najdem not...user posted image user posted image zame prepozno...

http://24ur.com/specialno/vizita/za-manj-bolec-porod.html

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.11.2008 10:09:43   
m a j c i k a
Pozdravljne punce!
Evo nas doma, prišli smo že včeraj popoldne, vse je ok, sam mleka mamo za izvoz in naša pikica ne more tolko pojest, zize so mi pa zrastle mislim da za tri številke in jih veselo stiskam, tak da če katera rabi mleko,...........

Leja je pravi cukrček, samo ena velika črna kepa las, edini prblem je da zaspi šele okrog dveh zjutraj in potem spi z vmesnimi obroki tja do treh štirih popoldan in konec! Pol bi se pa sam na zizi cartala in nosla!

V glavnem porod ste pa tak skor v živo spremljale, ko sem se nazadnje javla so bli popadki na pet minut in postali so res boleči pa na srečo kratki, hitro sem poklicala babi in dedija da sta prišla pazit ta večjo, zbudila atija in ob pol treh sma bla že v porodnišnici, atija so poslale na kavo mene pa na CTg, pa kak ctg, nisem mogla več ne sedet ne stat ne dihat kr dol me je vleklo in sem rekla da moram pritiskat! ZDravnice itak da ni blo nikjer, na srečo sem dobla fenomenalno babico ŠTEFKO, ki je vzela stvari v svoje roke, takoj ko me je čula da bom začela pritiskat je priletela k men me odklopla s ctg-ja in rekla naj se potrudim pridet do porodne da grema kar rodit, tistih par korakov je blo najdaljših in najtežjih v življenju, popadki pa svinjski,......   nekako nama je uspelo, uležem se gor, mi dvigne vzglavje, razširi noge in reče sam takoj po partnerja, smo že čisto odprti! V naslednjem popadku sem začela pritiskat in napol oblečen zmeden ati je priletel v porodno čist bled kaj je narobe, babica je rekla vi ji sam glavo porinite naprej ker prihaja glavica in res v naslednjem popadku reče poglejte jo, velika črna kepica je odzunaj, nisma čakale naslednji popadek da se ne bi preveč raztgala in je rekla naj kar narahlo pritiskam in res še en popadek in buummmmmmmmmm, LEja je bla odzunaj, kakšno olajšanje sledi boste videle same in občutek ko ti jo prvič položijo na prsi in zajoka,... pa rezanje popkovine in iztisk plodovnice, potem pa grozne bolečine kot ob popadkih ko se začne maternica krčit, dobila sem še dva okrasna majhna notranja šiva in to je to! Vse skupaj je trajalo dobrih dvajset minut,......

Vas preberem ko pridem malo k sebi vsem ki ste v tem času že rodile iskrene čestitke, vsem ostalim pa čim krajše in manj boleče porodne zgodbice s srečnim koncem!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lakota se oglaša, šibam, lp vsem in hvala da ste mislile na naju!!!!!!!!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.11.2008 10:16:37   
blackcoffee
dobro jutro!!! noč je bila ok. spala kot dete, le opažam, da ne morem več ležati na levi strani - me preveč boli. user posted image
danes hvala bogu ni nobene panike zaenkrat.. nobenih lažnih ali resnih alarmov. upam, da tako ostane še par dni.
zdaj šibam na en sprehod v trgovino, bom kuhala joto velik pisker, da bo še za jutr... sem se odločila za enolončnico, saj nisem več v takem stanju, da bi za štedilnikom visela 3x na dan.
no, se še kasneje primajem...

čebeli
- zdaj pa mi naj ena pove, zakaj pri bogu samem odsvetujejo nosečnicam pri nas plavanje oz. kopanje v kopališčih in nas še po možnosti zastrušujejo s tem, kako ni varno. user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.11.2008 10:17:09   
ninica04

hej hej

spala grozno - beri NIČ!! user posted image user posted image user posted image zdej sem pa ko cota. Še sreča da se tud mali nč ne lubi, je že cel dopoldan pred TV in gleda risanke....

krči so se nehali, tako da sem še itak v enem kosu...

smrčanje - moj pravi da smrčim ko ena stara baba user posted image user posted image user posted image user posted image pa zadnjič sem se tudi sama zbudila in zaslišala da smrčim user posted image user posted image user posted image jao , jao. Kot da že nismo dovolj smotane same sebi s temi trebuhi, pa krči, pa zgago... pa še smrčanje....

nadya - moja user posted image se tud ful čudno prestavlja, pa nek čisto spodaj že, sploh nič več zgoraj, tam okoli popka, pa seveda vse do ... čisto spodaj. Pa še vedno me brca v mehur - boli ko user posted image

majcika
- ZAKON!!! Ko bi vse mele tak porod. Ful si srečnica. Zdej pa se lepo cartajta z malo Lejo. Boš videla saj bo sčasoma ujela nek ritem, ti pa tudi

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.11.2008 10:18:39   
julika
uf majčika,to pa je bil porod.skoraj prekratekuser posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.11.2008 10:21:31   
čebeli
OOO, majcika, bravo!!user posted image user posted image user posted image Ti si pa res srečnica, da opraviš v 20 minutah...in res hvala za svojo zgodbico...zdej bomo pa vse najbrž komej čakale na izstrelitev user posted image ... Tebi pa srečno z lasato kepico user posted image in pazi nase!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.11.2008 10:26:53   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

zdaj pa mi naj ena pove, zakaj pri bogu samem odsvetujejo nosečnicam pri nas plavanje oz. kopanje v kopališčih in nas še po možnosti zastrušujejo s tem, kako ni varno. user posted image user posted image

Mah, ja...fašeš vnetje. Meni je tudi moja g rekla, da za v bazen morm pa tampone natlačit v tamalo...in sem jih na morju, ko smo meli pred hotelom bazen...jeah, wright...ni nič pomagalo, glivico sem vseen fasala. user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.11.2008 11:01:57   
CIPRESA
Majcika tole je blo pa ekspresno user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.11.2008 12:33:46   
blackcoffee
ja, kaj jaz šele zdaj vidim?! majčika si postregla s svojo zgodbo!!! user posted image (ni mi še čisto jasno, kak ta forum objavlja poste).

hudooooo, in ti opraviš to tako hitro in brez glavnikov???  user posted image user posted image
no povej recept!
sta 'mela kaj s tvojim dragim, preden je zaspal??! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.11.2008 12:57:40   
tejci01
Ojla!

Kot vidim nisem edina slabo spala danes. Ob 4 uri sem šla na wc in pol nisem mogla zaspat. Sem že študirala, da bi prišla pogledat na forum, če je katera zbujena. Pol sem postala že lačna, samo sem si govorila da naj probam zaspati. Pogledam na uro, je bila že skoraj 6 zjutraj, jaz pa oči kot sova.
Nato mi je ratalo nekako zaspat za pol urce. Ma sej bo.

majcika  lepa zgodbica, tak porod si lahko le želimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.11.2008 14:51:24   
martka
dober dan še iz celja!!!
ne vem če sem si zapomnila vse, kar sem želela komentirat...

včeraj ob 23h sv ašla z mojim dragim na snežni-nočni sprehod  in potem sem spala, kot mali hrošček...
res, s tem nimam težav!
smrčim baje včasih, ko se prekucnem na hrbet..
na Tojane zagotovo pridem!

danes sem bila že zeeloo aktivna, ob 9h sem šla od doma in prišla domov šele ob 14h.
vmes sem se tudi malo sankala...

sedaj grem pa še eno pecivo spečt
(ena je vprašala, če sem marmorni kolač sama pekla..- ja! zelo rada pečem, a prej nisem jedla, zadnjh nekaj rund pa lepo pomagam).

moji kg ostajajo na 8+
obseg je 94cm
pregled pa 1.12.

pa pa

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
29.11.2008 15:04:22   
blackcoffee

") RE: Decemberke 2008 - 2.del

user posted image
              user posted image

==================================================
 PDP   Ime   starost     kraj   pregledi       spol     obseg/kg
==================================================

01.12.

1olivija          31  let        ?       pregled    user posted image                user posted image
blackcoffee    35  let      MB    CTG 01.12.   user posted image     107/ user posted image
+17 kg
saššša         25 let     CERK   rodila  user posted image user posted image   120 / +15kg

02.12. 
Pikanai         31 let      SG      rodila  
user posted image  user posted image      96/+8g
cipresa           29 let       KR      P                 user posted image          96/+13g user posted image
tian*zoja          ? let         ?      p                    user posted image  
    user posted image   
Claudi               25 let   LJ/PO   p                  user posted image              +12kg user posted image
gemina             26 let         ?    rodila   
user posted image   user posted image    +5kg user posted image
lonja                 35 let         ?     P                    user posted image         +14kg  user posted image

03.12. 
Julllija                ? let         ?     p               user posted image         97/+4kg user posted image
tasa.m.            26 let         ?                       user posted image               +13kg user posted image
skorpika           27 let        LJ     p              user posted image              +7kg user posted image
Splet.Ka           30 let       ?        rodila
user posted image user posted image    96/ +12kg  user posted image

04.12.

Otika                25 let       LJ       rodila user posted image user posted image    112/ +6kg

05.12. 
Ana Luna          29 let         LJ     p                user posted image         +13kg  
user posted image
roal                  26 let           ?     p          user posted image            user posted image
julika               26 let      PTUJ     P    3. 12.    user posted image   112cm/
+15kg user posted image
katja_p             25 let   SG/CE    P  04. 12.      user posted image    104/   +15kguser posted image
roal                  30let      PTUJ     p                   user posted image       + 15kguser posted image

06.12. 
Bimba80           27 let       KP       P                user posted image     +13kg user posted image
miracleme       28 let        GO     rodila user posted image user posted image      100/+12kg
jasa                   30let        NM     p                 user posted image     user posted image
5ra_28             28 let       MB     P 28. 11       user posted image     100/+12kg user posted image
martka            36 let       CE      P 1. 12.      user posted image     86/+8kg
user posted image
MoonEve          28 let       ?      rodila 
  user posted image user posted image    user posted image      
vrtnica21        31 let     LJ        rodila user posted image  user posted image    104/ + 11kguser posted image

07.12. 
nadaklemen      31 let         ?     p           user posted image          user posted image

08.12. 

Tajka                 28 let        LJ     P           user posted image              +10kg user posted image
hektorina           38 let       MB     P         user posted image                 user posted image
teja*                  33 let       LJ     P  02. 12.  user posted image          106/+10kg user posted image
SanMat            27 let       CE     rodila
user posted image user posted image          98 / +12kg

09.12. 
Vplanu                29 let         ?     p           user posted image                   user posted image
moonshine          29 let      CE    P            
            +13kg user posted image
arupnik3             20 let      PO     P            
          113/+11kg user posted image
mamabranka      28 let      LJ      p  3. 12.    user posted image         105/ user posted image +3kg  user posted image

10.12.
jagodinka         28 let      CE    rodila
user posted image    user posted image     99/ +12kg

11.12. 

pike                      26 let    PTUJ    P        user posted image         102/+11kg user posted image

12.12. 

Majcika                28 let        ?     rodila 
user posted image user posted image      111/   +15kg
mam32                 32 let         ?     p          user posted image         103/ +15kg user posted image
pišapela                26 let      SG     P               user posted image          +14 kg  
mami1979            29 let      CE      P 01.12.    user posted image      
user posted image    +7kg  user posted image
ajda26                  30 let     LJ     P               user posted image                 +9 kg user posted image
december28         29 let     LJ     P             user posted image             user posted image  
ketii                        ? let         ?     p               user posted image                  user posted image
Tedi77                   37 let KR/LJ     p                user posted image                  user posted image

13.12. 
*Mateja                23 let     KR      P          user posted image  
         89/  user posted image +6kg user posted image
JAPE                    27 let     KR      P 3. 12.   
                    + 11kg user posted image
julijana                38 let      TR     P           user posted image                  user posted image
medika13          29 let   SG/LJ    P            user posted image                106/+15kg
user posted image
tejci01                27 let      PO   P                 user posted image            96/+12,8kg
patkapatatka     32 let      MB    p              user posted image              + 8kg user posted image

14.12. 
andya                     ? let        ?     p      user posted image               user posted image

15.12. 
LUNA06                 28 let        ?    p      
                      user posted image
Puella                     31 let       LJ    P       
            user posted image +7kg user posted image
Zanositev              28 let    LJ/PO P         user posted image                  user posted image
b                             34 let        ?    p          user posted image      +9 kg
user posted image
ursulla                   28 let      LJ   p          user posted image                 +14 kg user posted image  

16.12. 
lollypop                 29 let  JE/KR   P        user posted image           102/+10kg
user posted image
Suni                        27 let  LJ       P           user posted image         98/+10kg user posted image

17.12. 

jabi babi                27 let    ?     p             user posted image                   user posted image
ursula83               24 let  TR     P         user posted image         102/+10kg
user posted image
nAny84                   ? let    ?     p                             user posted image
pumpkin23            27 let  LJ     P 28. 11.    user posted image       
user posted image +17kg user posted image

18.12. 
bibabuba             27 let TR     p                 user posted image              96/+10kg
user posted image
nadya                  26 let           p                      98/  +15kg user posted image
miskajus             26 let      ?    p                             user posted image
čebeli                  25 let   NM    CTG 3. 12.  
           99/  user posted image +16kg

19.12. 
zverinca              29 let    LJ     P              
          97/+14kg  user posted image
mavrica72          35 let      ?     p             user posted image                  user posted image
anamari                 ? let      ?      p             
               user posted image
gbranka                 ? let      ?     p                 user posted image               user posted image
nanaa                   29 let    TR   1. 12.    
    +10 kg user posted image

20.12. 
neisha80             28 let      ?     P 24.11.  user posted image               110/+12kg
user posted image
Nincica1              30 let  LJ/KR    P          user posted image               98/+6kg user posted image
.Evelyn.              26 let    LJ     P             user posted image                    user posted image +15kg 
mettyy               31 let    SG     rodila 
user posted image   user posted image         user posted image          

21.12. 
**NiNa**              27 let   KR    P                user posted image         105/+7kguser posted image
avšika                    ? let      ?      p             
               user posted image   
_sanja_*              22 let    CE      P               user posted image      99/+10kg
user posted image
alena*                    ? let      ?     p                                user posted image

23.12. 

ninica04                  28 let  CE    P       
       102/+14 kg user posted image

24.12. 
ninica7                   29 let    TR     p        
               user posted image
superpunca            ? let      ?     p          user posted image              user posted image
žabicamala           28 let    MB   rodila 
  user posted image user posted image       + 6,5 kg 

25.12.
*nina*                    23 let  CE      P 15.12.  user posted image         96/+11,5kg user posted image
lupči                         ? let      ?     p                user posted image            user posted image
didyi                     31 let  CE       rodila  
user posted image user posted image         user posted image  

26.12.
tejka**                   33 let      ?     p           
             user posted image
tinca123                 29 let    LJ     P 28. 11.     user posted image              +10kguser posted image

27.12.
jesenskolistje         22 let  LJ        P          
          100/+10kg user posted image

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P 09.12.   
          +9 kg user posted image

30.12.
abi                        31 let      ? P                user posted image            +4 kg user posted image

31.12.
uršap                      ? let      ?     p              
           user posted image
Pikica T                 29 let      ?     P       user posted image            91/ 
  +12kguser posted image
ocka33                  34 let      ?     p                           user posted image
ellena                    29 let     MB   P 09. 12.  user posted image   111/
user posted image +17kg user posted image

1.1.
Detece                     ? let      ?     p          
               user posted image

skupaj nas je 97  
in pričakujemo 

user posted image   = 31
 user posted image    = 28
user posted image   = 38

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:

x.12.   luna           
x.12.   inja2     
x.12.   tany83
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

Z nami so pot začele:

janney 
ančica
ani76
faka
Sulfinija
metuljcek27
nanika*
Santa
becky
Anonimna 4
potička  

user posted image
user posted image

user posted image user posted image
03. 09. 2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (PDP 12.12.08 - 27. teden)

07. 10. 2008
2. Mettyy - Tian (1275g, 39cm)  (PDP 20. 12. 08 - 29. teden)

20. 10. 2008
3. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

Živa (1.630 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

21. 10. 2008
4. didyi - Klara (1370 g, 37 cm) (PDP 25.12.08 - 29. teden)

30. 10. 2008
5. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (PDP 25.12.08 - 32. teden)

14. 11. 2008
6. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (PDP 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
7. Jagodinka - Filip (2465g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 37. teden)

20.11.2008
8. Splet.ka - Zoja (3240g, 50 cm) (PDP 03.12.08 - 38. teden)

20.11.2008
9. Otika - Neža (2370g, 49 cm)  (PDP 04.12.08 - 38. teden)

24. 11. 2008
10. MajcikaLeja (3370g, 51cm)  (PDP 12. 12. 08  - 38. teden)

25. 11. 2008
11. Pikanai - Tita - (3240g, 50.5cm)  (PDP  02. 12. 02 - 39. teden)

27. 11. 2008
12. SanMat -  Svit (2530g, 49cm)   (PDP  08. 12. 02 - 38. teden)
13. gemina - Matija (2750g, 48cm)  (PDP  02. 12. 02 - 39. teden)

28. 11. 2008
14.  - Miracleme - Manca - (    g,     cm)  (PDP  06. 12. 02 - 39. teden)

Imamo: 
         = 10
         = 4

Zdaj smo pa res že skor na koncu ...

user posted image

user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

1.  nanaa  01. 12. 08 - ob 08:00h!!!    user posted image user posted image user posted image user posted image go go go go!!!
2. **NiNa**  user posted image  

3. CIPRESA - ?????      user posted image  

4 . AnaLuna,  user posted image bi rada že rodilaaaa?!  

???  Blackcoffee, nimam časa - delam seznam!   user posted image
nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 29.11.2008 15:20:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.11.2008 15:08:48   
julika
imamo pa unikatne sezname user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3066
29.11.2008 15:13:00   
julika
kakšno zatišje je pa danes tukaj........user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
29.11.2008 15:27:05   
blackcoffee
punce neki j.e.b.e. seznam... najprej mi sploh ni objavilo spolov.. pol sem vse na novo vnašala ročno, in vidim, da moonshine in še enim par spet ni objavilo spola. ne vem kaj zajebava. v samo sporočilo ne morem več... me ne spusti. zato bom ob nastalo nevšečnost z naslednjem vnosom podatkov popravila.

če ima katera nove podatke, jih vpišite. pa dajte jih debelo označit, da mi bo takoj v oke padlo... user posted image pa da ne težuimo s seznami na vsaki strani, menim, da zadostuje, če se seznam pojavlja na vsaki drugi ali tretji strani. okej??
lepo bodite, pridem kasneje, zdaj pa grem jest joto, ki sem jo skuhala. user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.11.2008 15:30:45   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: julika

imamo pa unikatne sezname user posted image

za unikatne punce, unikatni seznami!  user posted image
ja... totalno zatišje.. upam, da so punce doma ali pa na snegu... samo v P mi ne lazite!!! user posted image user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.11.2008 15:35:59   
Anonimen
Alo!

Najprej čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa da ne boste hude, saj sem si namreč predčasno drznila odpret temo na 'Starši čvekamo' in sicer je to tema Božičkovi pomagači 2008 - http://www.ringaraja.net/forum/m_3449150/mpage_1/key_/tm.htm#3449150

Sama tehnično res ne spadam po tanovem v to skupino, samo če smo že tolko časa čvekale skupaj, bi pa potem tudi naprej lahko, a ne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3070
29.11.2008 16:22:08   
pike
Pozdravček,
samo sporočam, da sem v sredo 26.11.2008 rodila prekrasno deklico Valentino. Danes sem prišla domov in grem počivat. Se pišemo kak dan kasneje, ko se malo privadimo na novi ritem. Rodila sem pa 15 dni pred pdp. Ob 4. uri mi je voda odtekla, rodila pa sem 10:53.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
29.11.2008 16:30:57   
blackcoffee
pike - evo, nam puncam na forumu si takoj postala sumljiva... 
iskrene čestitke za Valentino!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image dosti cartanja in mirnih noči ti želim! 

..no, glede na to, da niste razpoložene in se cartate al kaj pač že delate, grem popravit seznam.. pa našo pike gor prheftam!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 29.11.2008 16:32:51 >

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
29.11.2008 16:37:06   
Pikanai
Hej punce, od včeraj sva tudi s Tito doma, mala pikica je nadvse pridna, ta starejši dve sta bolj sitni, sama sem utrujena kot pes, tretji porod je bil dosti težji od drugega, no ja, pa vseeno boljši kot prvi....

Črnkofe FANTASTIČEN!!! seznam!!! He, he, ...res imaš dobre ideje, tako da ne še rodit, da boš lahko čimdlje štimala listo  user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
29.11.2008 16:37:33   
julika
pike ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

saj sem vedelauser posted image !!!!! pa tako blizu vaju sem bila včerajuser posted image
pa kako si me lahko tako prehitelauser posted image

< Sporočilo je popravil julika -- 29.11.2008 16:38:48 >

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
29.11.2008 16:44:08   
tasa.m
Spet so pupe, bravo za Manco in Valentino user posted image user posted image user posted image . Otika z veseljem se ti bom pridružila na temi, samo da spravimo našo čebelo na svet, pa kakšno slikco od svoje user posted image  nam lahko pokažež.

Še podatek za seznam; rodila bom v LJ (je prav lepo spedenan, bravo črnakava user posted image user posted image user posted image )

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?