|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
28.11.2008 16:00:31   
tejci01
blackcoffee  kam si šla, a si šla res na romanje v Rim?

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
28.11.2008 16:17:22   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

IZVIRNO SPOROČILO: .Evelyn.

A veste kaj pa mene zanima? Mene tooook prtiska na dol, imam občutek kot da mi bo Pupika vn padla pa še na pol ure hodim lulat...a je to normalno da toook boli pa da komaj hodim in gibljem se kot medved - pa še brundam zravn?user posted image Aja, pa sramna kost me tok boli da se res človek vpraša KDAJ BO ŽE TA POROD?? Men je že čist odveč, komi čakam da bom v dveh kosih...

Jest bi rekla, da premal počivaš. Alo, v vodoravni položaj, pa bo potem boljše! (čeprav momentalno potem levi bok žuli, ker pač na njem ležiš in imaš itak vse kosti tam spod razštelane...) Sam res, pejt počivat, pa spremljaj otročkove gibe. Pa bo vse OK. Aja, če mala ne miga, ga pa mal porukej, se bo zbudila...user posted image Drgač sem bila pa js v takem stanju včerej...ko ena nonica sem šlauser posted image user posted image user posted image ...direkt v postlo.

PREVEČ POČIVAŠ!!! hej pupe, jaz sem že celo nosečnost na spidu, ko me kaj zaboli (o, tudi jaz dobro vem kako bolijo sramne kosti, ko ti jih vleče narazen- in to sredi treninga; vem kako je, ko ti je slabo na začetku in ko bruhaš in vem kako se ti vrti, da ne zadeneš vrat iz sobe... pa mine, če ne jamraš!), a vse to je del lepega pričakovanja.
ležala bom potem, ko bom strara in bom umirala (moj se heca, da še takrat verjetno ne)...

jaz ne živim TUKAJ in ZDAJ zato, da bi preležavala dni... opa, to pa ne....

BLACKCOFFEE... drži se in vzdrži.... ni še konec lepega, to je šele začetek... primi glavničke  in en user posted image  zate

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
28.11.2008 16:27:51   
fragola
Danes ob 14-ih je rodila vaša sonosečka miraclame punčko Manco, ko zvem kaj več vam povem!!!

< Sporočilo je popravil fragola -- 28.11.2008 16:28:08 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
28.11.2008 16:36:23   
martka
hura za Manco in njeno mamco!!!!
(seveda voščilo velja tudi za atija!)

user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image      user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
28.11.2008 16:37:27   
.Evelyn.
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE MIRACLEME ZA user posted image user posted image .....LEPO SE LUPČKAJTA IN CRKLAJTA...MI GREMO POČASI ZA VAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar ne uspe nič, poskusi, poskusi vnovič...

William Edward Hickson

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
28.11.2008 16:40:11   
martka
naj povem, da me grabi krč v križu v levem ledvenem predelu in k.u.r.b.a ne popusti kakih 10 minut. boli kot hudič. ne morem sedet - komaj stojim.

TOČNO TO SEM JAZ DOŽIVLJALA ZJUTRAJ!

a sem sprejela, mal ignorirala (izjemno težko, sicer), šla sedet na wc, da je bilo lažje prenašat in sedaj sem ok!

če pa še kar ne neha pa....

saj veš, spomni se vsega, kar si vizualizirala, vrzi se v deročo reko in plavaj skupaj z njo....
IN, kot piše v knjigi in je napisala kolegica tu gor... POPADEK JE MOJ PRIJATELJ, KI MI PRINESE OTROČKA!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
28.11.2008 16:42:26   
tejci01
user posted image  Čestitke  miracleme za hčerkico Manco!!! user posted image

Lepo se cartajte.

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
28.11.2008 16:44:39   
nadya
Blackcoffee drž noge skup madona!user posted image

Če so to pravi popadki ti ne znam povedat, a si jih kej štopaš na kolk časa jih maš? Drugač pa držim pesti, da ostaneš do decembra v enem kosuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Miraclame: čestitke celi družinici za malo Mancouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
28.11.2008 16:46:59   
lonja
Blackcoffee, kak se kaj počutiš user posted image ? Bolje? Jst bi tudi....resnično. Prav dost mam tegale stanja. Res. Najbolj na živce mi gredo ti lažni popadki, iz katerih se potem čez noč nič ne razvije user posted image . Bomo videli, kaj nam prinese večer, noč...?

Pa da ne pozabiš na glavnike user posted image ! Srečno!

Zverinca, ja po pojem bo ža naše češplje to kr ena sprememba. Upam, da reakcija ne bo negativna user posted image . Pa sej, nekaj časa bodo naše ta male štruce potrebovale izključno mleko in se bomo lahk v celoti posvečale našim starejšim punčkam, potem pa se bo stanje že tolk normaliziralo, da bomo zaživeli lepo v četvero user posted image .

(odgovor članu .Evelyn.)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
28.11.2008 16:50:14   
lonja
Miracleme, user posted image user posted image user posted image iskrene čestotke za deklico Manco. Naša mala M pa še kr vztraja na toplem. Očitno ji je noter lepo user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
28.11.2008 16:51:36   
katja_p
Hura za Manco user posted image user posted image user posted image

Očitno je tud balckcoffee nekam šla ...user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
28.11.2008 16:54:14   
julika
blackcoffee GO GO GOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madona,zdaj bote pa vse novembra rodile,al kaj???!!!!!!!!!!user posted image user posted image

miracleme in manca čestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
28.11.2008 16:55:43   
čebeli
user posted image user posted image user posted image Čestitke Miracleme za Manco!user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
28.11.2008 16:56:59   
december28
Blackcoffee: good luck!user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
28.11.2008 17:54:48   
blackcoffee
babuške! noge lepo skupaj držim, sem tu in nikamor jaz še ne grem!!!!  
do 17h so se krči kar ponavljali.. v razmiku 15 minut ali pol ure - vedno na istem mestu. torej leva stran ledvenega predela. cela mišica v krču. res neprijetna zadeva.  je blo treba na koncu kar malo odležat. pol sem vmes, ko ni bila taka sila, skuhala kosilo, zato je bil z moje strani tukaj mrk in se nisem nič javljala. hudirja. no, mi je ratalo. posodo pomila, pospravila.. zdaj imam čas zase. kufra še kar nimam pripravljenega za v P. nekako odlašam s tem zadnjim dejanjem..  in puščam za finiš, ko bo res treba it.
zmasirala sem si hrbet in upam, da bo par dni mir. se pa opravičujem za preplah - upam, da je res bil lažni alarm. res pa je, da se očitno tudi pri meni začelo konkretno pripravljati. user posted image
in... kam pa pridemo, da bomo decemberke že novembra rodile??? saj to pa ja ne gre!!! lol user posted image user posted image user posted image
julika in vse ostale - navijanje do nadalnjega preklicujem!! user posted image user posted image

Micrame čestitke za Manco!!!!  dosti cartanja in prespanih - mirnih noči!

Martka - malo si me kar potolažila s svojim javljanjem. torej tudi ti si podobno doživela! res upam, da se je stanje dokončno umirilo in da bo zdaj par dni mir.
glavniki že zasedajo svoje mesto v torbi - so zaenkrat edina stvar, ki delajo družbo materinski knjižici in izvidom. lol user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
28.11.2008 18:21:29   
mam32
Hi hi hi, vidim da vam dogaja.

Blackcoffee od kod si potegnila ta sočen besedni zaklad user posted image ? Babice še ne vejo kaj jih v kratkem čaka s tvojim prihodom- bo zanimivo. Mogoče bom pa celo v sosednji sobi in bom lahko "plonkala" od tebeuser posted image .

Jaz sem pa dans bla z mojimi babami na kofeju in zdaj ne vem ali sem jaz čudna al pa me obdajajo same čudakinje user posted image user posted image . Zastavle so mi kup vprašanj kot npr. kdo ti bo kuhal po porodu oz od kod si bom nosila kosila, kako si predstavljam imeti otroka ponoči v svoji sobi in ne zraven sebe. In da lahko samo sanjam, da bom po novem letu (saj ne mislim takoj)  začela z rekreacijo?! Halo?!?! A sem jaz mogoče z lune?! No, zaj sem pa res firbčna kako bo, ko bomo imeli dete.

Čestitke še eni mamici in mali Manci- full lepo ime!!!! 

Jaz sem tut ZA srečanje. Juhu hu

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
28.11.2008 18:25:01   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80

Lahko bi se kaj dobile ja, ma kaj ko smo vsaka na svojem koncu Slovenije......se pa lahko zmenimo tako, da jaz pridem k vam zdaj na zimo na sneg, vi pa poleti k meni na morje user posted image user posted image user posted image

čuj, za tole izjavo te pa bom prijela! user posted image user posted image
bomo imele "december party" sred poletja - upam, da imaš veliko dvorišče za camping. user posted image user posted image

punce, v mb je začelo snežit! saj ne vem, naj se veselim ali ne. user posted image
jaz še kar čakam prve dni naslednjega meseca. upam, da jih dočakam še v enem kosu.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
28.11.2008 18:30:26   
blackcoffee
mam32:
Blackcoffee od kod si potegnila ta sočen besedni zaklad user posted image ? Babice še ne vejo kaj jih v kratkem čaka s tvojim prihodom- bo zanimivo. Mogoče bom pa celo v sosednji sobi in bom lahko "plonkala" od tebeuser posted image .
....
Jaz sem tut ZA srečanje. Juhu hu

brez skrbi, ko je sila, besede kar dežujejo, boš videla! user posted image
kar zadeva tvojih pr'jatlc.. mala malca! če jih tako skrbi zate, pa naj ti one hodijo gospodinjit! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
28.11.2008 18:37:24   
mam32
Pa razumela bi njihovo skrb, če bi bla neka bejba, ki jo drugi pedinajo. Pa sploh nisem taka. Kuham že od kar vem za sebe, pa tud druge zadeve katere pač je treba obvladat pr mojih letih, znam (vsaj zdi se mi) user posted image .
Aja, pa te babe so same matere. Tak da,... Jaz se veselim novega obdobja v mojem laifu, drugi pa mi govorijo, da mi je sedaj "odklenkalo" user posted image . Bom jim že pokazala user posted image

Aja, usput sem se ustavila še na depilaciji. Tak da mam poštimano frizuro za vesel dogodek user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2994
28.11.2008 18:41:55   
mam32
Juhej, tud pr nas je začelo snežit. Sicer so to take čist drobne snežinke, ampak upam, da se zjutraj zbudim v snežno idilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
28.11.2008 18:46:25   
mami_1979
mam32
Jaz sem pa dans bla z mojimi babami na kofeju in zdaj ne vem ali sem jaz čudna al pa me obdajajo same čudakinje . Zastavle so mi kup vprašanj kot npr. kdo ti bo kuhal po porodu oz od kod si bom nosila kosila, kako si predstavljam imeti otroka ponoči v svoji sobi in ne zraven sebe. In da lahko samo sanjam, da bom po novem letu (saj ne mislim takoj) začela z rekreacijo?! Halo?!?! A sem jaz mogoče z lune?! No, zaj sem pa res firbčna kako bo, ko bomo imeli dete.

Ne sekiraj se, saj bo šlo,..Mogoče so samo zavistne, ker same rabijo, da jim nekdo rit zanaša...user posted image  
Mene ne skrbi, kako bom z user posted image , pač pa samo to, če bo naš tamlajši fant (5 let), kaj ljubosumen. Pa malo to, kdo bo z mojimi tremi "razgrajači" delal snežake in se kepal, ter valjal po snegu, ko bom jaz po porodu,..
Moj user posted image verjetno ne bo več kot 10 dni doma,..Pa še to bom prve tri dni v porodnišnici,..

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
28.11.2008 18:48:05   
mami_1979
Jupiuser posted image user posted image user posted image !
Tudi pri nas sneži!!!!

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
28.11.2008 18:48:52   
blackcoffee
user posted image

user posted image

==================================================
 PDP   Ime   starost     kraj   pregledi       spol     obseg/kg
==================================================

01.12.

1olivija          31  let        ?       pregled        user posted image             ?
blackcoffee    35  let      MB    user posted image CTG 01.12.     user posted image    O:107/+17 kg user posted image user posted image
saššša             25 let     CERK   rodila                 user posted image user posted image    O : 120 / +15 kg

02.12. 
Pikanai           31 let      SG      rodila                   user posted image       O:96/+8g
cipresa           29 let       KR      P                      user posted image       O:96/+13g
tian*zoja          ? let         ?      p                   user posted image                 ?
Claudi               25 let   LJ/PO   p                     user posted image            ?/+12kg
gemina             26 let         ?    rodila            user posted image        ?/+5kg user posted image user posted image
lonja                 35 let         ?     P                   user posted image            O:?/+14kg

03.12. 
Julllija                ? let         ?     p                      user posted image   O:97/+4kg user posted image user posted image
tasa.m.            26 let         ?                           user posted image             ?/+13kg
skorpika           27 let        LJ     p                   user posted image            ?/+7kg user posted image
Splet.Ka             30 let       ?        rodila              user posted image      O: 96/ +12kg 

04.12.

Otika                 25 let       LJ       rodila              user posted image   O: 112/ +6kg user posted image user posted image          

05.12. 
Ana Luna          29 let         LJ     p                    user posted image         ?/+13kg
roal                  26 let           ?     p                     user posted image            ?
julika               26 let      PTUJ     P                     user posted image   O:109cm/+15kg user posted image
katja_p             25 let   SG/CE    P  04. 12.      user posted image      O:104/+15kg
user posted image
roal                  30let      PTUJ     p                      user posted image         ? /+ 15kg user posted image

06.12. 
Bimba80           27 let       KP       P                    user posted image          ?/+13kg
miracleme        28 let        GO     rodila             user posted image O:100/+12kg
jasa                   30let        NM     p                        user posted image              ?
5ra_28             28 let       MB     P 28. 11            user posted image      O:100/+12kg
martka            36 let       CE      P 1. 12.               user posted image    O: 86/+8kg user posted image user posted image
MoonEve            28 let       ?      rodila                 user posted image        O: ? / ?
vrtnica21            31 let     LJ        rodila             user posted image        O: 104/ + 11kg

07.12. 
nadaklemen      31 let         ?     p                        user posted image           ?

08.12. 

Tajka                 28 let        LJ     P                         user posted image         ?/+10kg
hektorina           38 let       MB     P                      user posted image          ? user posted image
teja*                  33 let       LJ     P  02. 12.         user posted image      O:106/+10kg
SanMat              27 let       CE     rodila                 user posted image    O:98 / +12kg

09.12. 
Vplanu                29 let         ?     p                        user posted image             ?
moonshine          29 let      CE    P 26.11.        user posted image           ?/+13kg
arupnik3             20 let      PO     P                        user posted image      O:113/+11kg
mamabranka      28 let      LJ      p  3. 12.        user posted image O: 105/+3kg user posted image user posted image

10.12.
jagodinka           28 let      CE    rodila                   user posted image     O: 99/ +12kg

11.12. 

pike                      26 let    PTUJ    P                         user posted image        O:102/+11kg

12.12. 

Majcika                 28 let        ?     rodila           user posted image      0:111/+15kg
user posted image
mam32                 32 let         ?     p                user posted image      O:103/+15kg user posted image
pišapela                26 let      SG     P                   user posted image          ?/+14 kg user posted image
mami1979            29 let      CE      P 01.12.     user posted image              /+7kg user posted image
ajda26                  30 let     LJ     P                     user posted image             ?/+9 kg
december28         29 let     LJ     P                        user posted image                ?
ketii                        ? let         ?     p                  user posted image               ?
Tedi77                   37 let KR/LJ     p                     user posted image                ?

13.12. 
*Mateja                23 let     KR      P                  
     O:89/+6kg
JAPE                    27 let     KR      P 3. 12.         user posted image je skrivnost user posted image /+ 11kg
julijana                38 let      TR     P                     user posted image           ?
medika13          29 let   SG/LJ    P           user posted image        O:106/+15kg

tejci01                27 let      PO   P                         user posted image     O:96/+12,8kg
patkapatatka     32 let      MB    p                        user posted image            / + 8kg user posted image

14.12. 
andya                     ? let        ?     p                       user posted image          ?

15.12. 
LUNA06                 28 let        ?    p                      user posted image             ?
Puella                     31 let       LJ    P                   user posted image        ?/+7kg user posted image
Zanositev              28 let    LJ/PO P                     user posted image           ?
b                             34 let        ?    p                    user posted image            /+9 kg
ursulla                   28 let      LJ   p                      user posted image              /+14 kg user posted image

16.12. 
lollypop                 29 let  JE/KR   P                    user posted image        O:102/+10kg
Suni                        27 let  LJ       P                    user posted image          O:98/+10kg

17.12. 

jabi babi                27 let    ?     p                       user posted image            ?
ursula83               24 let  TR     P                      user posted image       O:102/+10kg
nAny84                   ? let    ?     p                   user posted image            ?
pumpkin23            27 let  LJ     P 28. 11. user posted image noče povedat user posted image /+17kg user posted image user posted image

18.12. 
bibabuba             27 let TR     p                  user posted image     O:96/+10kg
nadya                  26 let           p                 user posted image    O:98/+15kg user posted image
miskajus             26 let      ?    p                   
         ?
čebeli                  25 let   NM    CTG 3. 12.  user posted image   O: 99/+16kg
user posted image user posted image

19.12. 
zverinca              29 let    LJ     P                 user posted image     O:97/+8,5kg
mavrica72          35 let      ?     p                  user posted image             ?
anamari                 ? let      ?      p                 user posted image             ?
gbranka                 ? let      ?     p                   user posted image            ?
nanaa                   29 let    TR   user posted image 1. 12.   user posted image       ?/+10 kg

20.12. 
neisha80             28 let      ?     P 24.11.       user posted image       O: 110/+12kg
Nincica1              30 let  LJ/KR    P                 user posted image    O:98/+6kg user posted image
.Evelyn.              26 let    LJ     P                     user posted image     ?/+15kguser posted image
mettyy               31 let    SG     rodila                  user posted image            ?

21.12. 
**NiNa**              27 let   KR    P            user posted image      O:105/+7kguser posted image
avšika                    ? let      ?      p                   user posted image              ?
_sanja_*              22 let    CE      P              user posted image     O:99/+10kg
alena*                    ? let      ?     p                 user posted image               ?

23.12. 

ninica04                  28 let  CE    P              user posted image      O:102/+14 kg
user posted image

24.12. 
ninica7                   29 let    TR     p            user posted image          ?
superpunca            ? let      ?     p              user posted image         ?
žabicamala            28 let    MB   rodila           user posted image       O: ? / + 6,5 kg

25.12.
*nina*                    23 let  CE      P 15.12.   user posted image      O:96/+11,5kg
lupči                         ? let      ?     p              user posted image              ?
didyi                       31 let  CE       rodila            user posted image               ?

26.12.
tejka**                   33 let      ?     p             user posted image             ?
tinca123                 29 let    LJ     P 28. 11.  user posted image                 / +10kg

27.12.
jesenskolistje         22 let  LJ        P              user posted image        O:100/+10kg

28.12.
Lyla                      28 let  GO     P 09.12.          user posted image         ?/+9 kg

30.12.
abi                        31 let      ? P                     user posted image       ?/+4 kg user posted image user posted image

31.12.
uršap                      ? let      ?     p                 user posted image            ?
Pikica T                 29 let      ?     P              user posted image   O:91/+12kg
user posted image
ocka33                  34 let      ?     p              user posted image              ?
ellena                    29 let     MB   P 09. 12.  user posted image   111/+17kg user posted image
user posted image

1.1.
Detece                     ? let      ?     p                user posted image             ?

skupaj nas je 97 user posted image  
in pričakujemo 

user posted image   = 31
user posted image   = 28
user posted image   = 38

Že dolgo se nam niso oglasile naslednje nosečke:

x.12.   luna           
x.12.   inja2     
x.12.   tany83
x.12.   mini80       
5.12.   sunnysonja
7.12    *špela       
12.12. robidka       
13.12.  miši            
24.12. MIAAA30    

Z nami so pot začele:
user posted image user posted image
janney 
ančica
ani76
faka
Sulfinija
metuljcek27
nanika*
Santa
becky
Anonimna 4
potička  

user posted image

user posted image
Za mamina ušesa najlepši je zvok,                   
ko prvič po rojstvu zajoka otrok.                
srce materinsko nam sreča prevzema,
ko prvikrat svojega otroka objemaš.     

Teh čustev opisati nihče ne zna,
ker le v dnu srca se čutiti jih da. 
Zares veselimo se še mi skupaj z vami,
saj vemo, da otroku boste najboljša mami!

03. 09. 2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (PDP 12.12.08 - 27. teden)

07. 10. 2008
2. Mettyy - Tian (1275g, 39cm)  (PDP 20. 12. 08 - 29. teden)

20. 10. 2008
3. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

Živa (1.630 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

21. 10. 2008
4. didyi - Klara (1370 g, 37 cm) (PDP 25.12.08 - 29. teden)

30. 10. 2008
5. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (PDP 25.12.08 - 32. teden)

14. 11. 2008
6. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (PDP 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
7. Jagodinka - Filip (2465g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 37. teden)

20.11.2008
8. Splet.ka - Zoja (3240g, 50 cm) (PDP 03.12.08 - 38. teden)

20.11.2008
9. Otika - Neža (2370g, 49 cm)  (PDP 04.12.08 - 38. teden)

24. 11. 2008
10. MajcikaLeja (3370g, 51cm)  (PDP 12. 12. 08  - 38. teden)

25. 11. 2008
11. Pikanai - Tita - (3240g, 50.5cm)  (PDP  02. 12. 02 - 39. teden)

27. 11. 2008
12. SanMat -  Svit (2530g, 49cm)   (PDP  08. 12. 02 - 38. teden)

27. 11. 2008
13. gemina - Matija (2750g, 48cm)  (PDP  02. 12. 02 - 39. teden)

28. 11. 2008
14.  - Miracleme - Manca - (    g,     cm)  (PDP  06. 12. 02 - 39. teden)

Imamo: 
   user posted image      = 10
   user posted image      = 4

user posted image

Zdaj smo pa res že skor na koncu ...

user posted image

user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

1.  nanaa  01. 12. 08 - ob 08:00h!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image go go go go!!!
2. **NiNa**   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

3. CIPRESA - ?????     user posted image user posted image user posted image    user posted image

4 . AnaLuna,  bi rada že rodilaaaa!!!   user posted image

???  Blackcoffee, nimam časa - delam seznam!  user posted image  
nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 28.11.2008 19:08:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 2998
28.11.2008 18:51:51   
blackcoffee
mam32:
... Jaz se veselim novega obdobja v mojem laifu, drugi pa mi govorijo, da mi je sedaj "odklenkalo" user posted image . Bom jim že pokazala user posted image

Aja, usput sem se ustavila še na depilaciji. Tak da mam poštimano frizuro za vesel dogodek user posted image user posted image .

user posted image    user posted image za obe izjavi!!! lol user posted image

jaz tud tko pravim.. le kaj mi bo odklenkalo? imaš tako, kot si narediš in kaj je to moj problem, če si folk ne zna organizirat lajfa? user posted image user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
28.11.2008 18:54:25   
mam32
Bravo mami_1979 user posted image . Se strinjam s teboj.

Ne dvomim, da se ne boš tak zorganizirala, da boš tud ti uspela s svojimi nadobodneži postaviti kakega snežaka.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?