|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
24.11.2008 11:59:42   
julika
lep pozdrav punce....
ste še vse 2 v 1?user posted image pri nas pa ne duha ne sluha o kakšnem snegu.pa niti ne izgleda,da bi ga dans kaj nametalouser posted image .
no,prej sem stopila na tehtnico po dolgem času.pa user posted image !!!!spet kg goruser posted image user posted image user posted image .
pa včeraj sem že mislila,da bomo šli v P.pa potem nič ni bilo iz tegauser posted image user posted image user posted image .me je pri kosilu tako čudno začelo bolet in zategovat v križu.pa user posted image  je za vsako,ko sem sedela,začel brcat in se raztegovat.kot da mu nebi pasalo,da sedim.pol sma pa šla z user posted image  na en kratek sprehod pa cel čas sem imela čist trd trebuh.ponoči se pa je vse umirilouser posted image user posted image .
glede zatekanja: men zatekajo samo noge in malo roke.res pa je,da pazim da ne jem preveč soleno in da nisem predolgo na nogah.pol pa je ok.

za seznam,če ga bo katera popravljala:
obseg 112cm (menda me bo čist razneslo!!!)
kg ne pišem več,ker je preveč!
naslednji pregled 28.11. (verjetno zadnjiuser posted image )

pa čestitke moonshine in pikanai za seznama.res sta lepauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
24.11.2008 12:01:06   
mamabranka
Čestitke Splet.ka, prava mlada damica je ta tvoja Zojauser posted image .

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
24.11.2008 12:02:43   
julika
pa mal pomoči potrebujem.
kaj vse od papirjev (razen materinske knjižice in vse pripadajoče zdravstvene dokumentacije) potrebujemo zraven v P?

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
24.11.2008 12:05:17   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: julika

pa mal pomoči potrebujem.
kaj vse od papirjev (razen materinske knjižice in vse pripadajoče zdravstvene dokumentacije) potrebujemo zraven v P?

Materinska, zdravstvena, osebna, v primeru da si poročena še poročni list, če nisi pa potrdilo o očetovstvu. Mislim da je to touser posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
24.11.2008 12:08:50   
julika
user posted image user posted image

tako nekako je danes stanje pri meniuser posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
24.11.2008 12:10:49   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

Materinska, zdravstvena, osebna, v primeru da si poročena še poročni list, če nisi pa potrdilo o očetovstvu. Mislim da je to touser posted image

kako pa je potem s prijavo stalnega prebivališča otroka?

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
24.11.2008 12:11:55   
5ra_28
Julika....HAHHAHAHAHAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tista desna, ko baka strela v števec, mi je zmagovalna!!!!!!!!

Pa če smo že pri kg, jaz sem na pregledu v petek še imela staro stanje,  (pa za info...domača tehtnica in doma kažeta vedno enako), danes pa imam 1 kg več. Od česa, prosim??

Sam ve vsaj zatekate, pa boste vse to polulale, jaz pa nič ne zatekam.

Končno smo trije:)

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
24.11.2008 12:12:45   
mamabranka
Dobrodošla Neža.user posted image  Čestitke Otiki, in očiju.user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
24.11.2008 12:13:12   
5ra_28

Mislim da je otrok prijavljen po mami. To sem nekaj brala na neki drugi temi tu na RR.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
24.11.2008 12:16:40   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Julika....HAHHAHAHAHAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tista desna, ko baka strela v števec, mi je zmagovalna!!!!!!!!

sem slikce ukradla pri marčevkah (spps sorryuser posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
24.11.2008 12:19:09   
julika

Mislim da je otrok prijavljen po mami. To sem nekaj brala na neki drugi temi tu na RR.

jaz sem to tud že nekje brala.kaj potrebuješ potem ta obrazec (prijava stalnega prebivališča otroka) zraven v P?al potem to urejaš na upravni enoti oziroma občini?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
24.11.2008 12:28:42   
5ra_28
Nadya....ja, mislim da se gre na naslednjo stran po 200 straneh... Kam se ti mudi???  user posted image

Mavrica 72..joj, kako žalostna zgodba...user posted image user posted image

vse ve, kjer sneži...kaj ste doma na Kredarici, al kje???? Jaz upam na sneg že od sobote... pa nič..

Super ste porihtale seznamček... Ja, punčk pa je res dosti več. Bodo naši pebi imeli fajno izbiro,  user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

5ra, sem vidla plakat. V Celju jih je res kar nekaj. Fejst dečkouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Men tud. Pa še ati bo. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

5ra_28:
A si to v H&M-u kupila, črnkofi??? A plavo-siv komplet? Ker jaz imam tud tega, že dober mesec. Pa pol nosečnic tud, se mi zdi.

ne mi rečt! user posted image ja kaj.. a pol bodo naši podmladki enako oblečeni lol.. user posted image   

Pa ja!!! Sploh malčki tistih, ki kopujemo v H&M-u. To bodo vsi malecki enaki. user posted image user posted image  Bomo morale že v P našit imena na ovratnik, tako kot so nam v vrtcu delali, da si otroci ne zamenjajo. user posted image user posted image user posted image  Pa od tega kompletka  je že ena izmed nas slikco gor napokala že v začetku oktobra, se mi zdi.

Gibi...jaz jih moram štet že od 28. tedna. Mali si je večrat spremenil bioritem. Je par tednov podnevi miren, potem menja, pa je zvečer, pa ponoči. Ampak je zadnje čase bil kar aktiven. Razen včeraj sem imela paniko.
Pri kosilo sem se 'spomnila', da še nič ni brcal, pa sem mojemu rekla in postala fuuul pozorna, pa se je sam tu pa tam miceno premaknil, ampak je bilo vse skupaj fuul mal gibov. Sem rekla, da še do večera počakam, (ker je pač bila nedelja in je mogoče lenaril - po atiju user posted image ) če pa ne, pa se greva v P pokazat. Pa sem vmes namazala bušija, pa mal bušija migala, on pa nič. Naju je že bilo ful strah. Zvečer pa je potem se mal prebudil, sam nič kaj v starem stilu. A je potem ponoči migal, pa zdaj zjutraj že tud. Zdaj sva na začetku 38.tedna in mogoče zarad tega.. kaj pa vem...user posted image  Včeraj me je fajn prestrašil.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
24.11.2008 12:29:04   
mavrica72
tejci01 - ja, naj bi rodila v PO. Rok imam sicer šest dni za teboj, vendar imam predviden CR, zato bo to kakšna dva tedna prej. V sredo imam pregled pri ginekologu in takrat bom tudi izvedela za točen datum. Imam pa g. v Postojni, čeprav sem iz Gorenjske. Malo dolga pot je do tja, zato upam, da me kaj na hitro ne preseneti.
Da vam sporočim, pri nas je že prava zimska idila user posted image . Lahko pridete delati snežaka user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
24.11.2008 12:30:02   
5ra_28

Pa če smo že pri kg, jaz sem na pregledu v petek še imela staro stanje,  (pa za info...domača tehtnica in doma kažeta vedno enako), danes pa imam 1 kg več. Od česa, prosim??

Sem mislila domača in tista na pregledu. user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
24.11.2008 12:32:49   
5ra_28

Zdaj sva na začetku 38.tedna in mogoče zarad tega.. kaj pa vem...user posted image  Včeraj me je fajn prestrašil.

Pa kaj mi je danes???!! Sva na začetku 39. tedna!!!!! Ja, čas beži...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
24.11.2008 12:33:11   
mamabranka
Didyi, čestitke za Klaro, pa veliko skupnega crklanjauser posted image

(odgovor članu didyi)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
24.11.2008 12:34:52   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Da vam sporočim, pri nas je že prava zimska idila user posted image . Lahko pridete delati snežaka user posted image

Joj, kak sem ti 'fauš'... Daj nameči ga na prikolico, pa na celjsko območje pripelji. Pliiiisssss.user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
24.11.2008 12:36:03   
5ra_28

jaz sem to tud že nekje brala.kaj potrebuješ potem ta obrazec (prijava stalnega prebivališča otroka) zraven v P?al potem to urejaš na upravni enoti oziroma občini?

Pa saj je tvoj naslov v računalniku, ko dajo zdravstv. izkaznico not... Jaz bom imela še osebni dokument.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
24.11.2008 12:37:04   
5ra_28
Joj, kolk je že ura??? Jaz sem hotela še na sprehod, ker sem upala, da bo danes sneg. Saj bom šla vseeno. Sam še kar čakam na snežinke. user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
24.11.2008 12:46:33   
mamabranka
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

drugorodke pa tudi druge:koliko temp. je priporačljivo imeti v hiši, ko je dojenček pri hiši, za stanovanja tako vem, da so ful vroča, hiše pa niso glih in me zanima na koliko stopinj imate naštimano, da jim ni prevroče niti premrzlo....zdaj pozimi mislimuser posted image za spalnico so nam rekli v MŠ da okoli 18-20, sam men se to zdi tako malo za eno tako miceno dete.

Za spalnico je to čist ok, temperatura. Če boš otroka navadla na višjo temp., ga boš razvadla. Naš do sedaj še ni bil bolan, spi pa lahko tudi pri hladnejši temp. (zdaj pri 22mes.). Mi smo sicer v stanovanju, vikende pa preživljamo v hiši pri babici. Tudi čez dan, ni glih prijetno imet previsoko temp., jest sem se ful znojila.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
24.11.2008 12:51:41   
mavrica72
5ra_28 - a čisto nič še ne sneži na Celjskem? Potem bom pa vsaj malo snežink poslala na vaš konec user posted image . Ja, res je fino in lepo ko pogledaš skozi in je vse belo. Saj bo pri vas tudi, če se niso vremenarji spet zmotili user posted image  

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
24.11.2008 12:51:47   
mamabranka

Jaz sem že v porodnišnici povedala, da bo mali na stalnem naslovu kot moj dragi (jaz sem bila prijavljena na istem naslovu začasno). Pride matičarka v P, pa se tam zrihta to.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
24.11.2008 12:57:22   
tejci01

naš mali bo imel stalen naslov pri očku, jaz imam pa na tem naslovu začasni naslov. Saj ne bo nobenih problemov?user posted image
Ker tudi prijavljen za zdravstveno zavarovanje bo po očetu

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
24.11.2008 13:02:56   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

5ra_28 - a čisto nič še ne sneži na Celjskem? Potem bom pa vsaj malo snežink poslala na vaš konec user posted image . Ja, res je fino in lepo ko pogledaš skozi in je vse belo. Saj bo pri vas tudi, če se niso vremenarji spet zmotili user posted image  

Ma pr nas ni še nč snega. Pa bolj ko gledam radarsko, bolj gre vse mimo Celja user posted image  Sicer po eni strani bolš, ker če bi blo treba hitro v P, je bolš, če ni snega user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
24.11.2008 13:10:45   
ellena
Zdravo punce,

pišem bolj poredko, berem vas redno. Brez zamere... samo črpam.

Zanima me ali se je katera od vas zanimala za epiduralno v Mariborski porodnišnici. Jaz sem zdaj v 35. tednu. Prejšnji teden sem klicala v pisarno k dr. Zabavniku pa so mi rekli, da je prehitro, da naj pokličem danes.

Danes mi je rekla, da jutri razgovori za EA odpadejo, naj jo pokličem naslednji teden. Vendar mi ne more jamčit, da bom naslednji teden na vrsti za razgovor pri dr. Zabavniku. Razgovori, ki morajo biti obvezno opravljeni potekajo samo ob torkih.

Mislim... a smo mi v Sovjetski zvezi? Kako se lahko tako poigravajo, če vedo, da ni tega človeka, je pa zagotovo še kdo, ki je sposoben, da mi razloži okoli EA vse to kar moram vedet, preden se za to odločim.

Ima katera kakšne izkušnje v zvezi s tem? Dajte mi kaj svetovat... a pomaga, če se nakurim user posted image

Hvala vam,

vsem tistim, ki pa že cartkate svoje user posted image  pa želim obilo sreče tudi v bodoče!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?