5ra_28
|
Nadya....ja, mislim da se gre na naslednjo stran po 200 straneh... Kam se ti mudi??? Mavrica 72..joj, kako žalostna zgodba... vse ve, kjer sneži...kaj ste doma na Kredarici, al kje???? Jaz upam na sneg že od sobote... pa nič.. Super ste porihtale seznamček... Ja, punčk pa je res dosti več. Bodo naši pebi imeli fajno izbiro, . IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* 5ra, sem vidla plakat. V Celju jih je res kar nekaj. Fejst dečko Men tud. Pa še ati bo. IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee 5ra_28: A si to v H&M-u kupila, črnkofi??? A plavo-siv komplet? Ker jaz imam tud tega, že dober mesec. Pa pol nosečnic tud, se mi zdi. ne mi rečt! ja kaj.. a pol bodo naši podmladki enako oblečeni lol.. Pa ja!!! Sploh malčki tistih, ki kopujemo v H&M-u. To bodo vsi malecki enaki. Bomo morale že v P našit imena na ovratnik, tako kot so nam v vrtcu delali, da si otroci ne zamenjajo. Pa od tega kompletka je že ena izmed nas slikco gor napokala že v začetku oktobra, se mi zdi. Gibi...jaz jih moram štet že od 28. tedna. Mali si je večrat spremenil bioritem. Je par tednov podnevi miren, potem menja, pa je zvečer, pa ponoči. Ampak je zadnje čase bil kar aktiven. Razen včeraj sem imela paniko. Pri kosilo sem se 'spomnila', da še nič ni brcal, pa sem mojemu rekla in postala fuuul pozorna, pa se je sam tu pa tam miceno premaknil, ampak je bilo vse skupaj fuul mal gibov. Sem rekla, da še do večera počakam, (ker je pač bila nedelja in je mogoče lenaril - po atiju ) če pa ne, pa se greva v P pokazat. Pa sem vmes namazala bušija, pa mal bušija migala, on pa nič. Naju je že bilo ful strah. Zvečer pa je potem se mal prebudil, sam nič kaj v starem stilu. A je potem ponoči migal, pa zdaj zjutraj že tud. Zdaj sva na začetku 38.tedna in mogoče zarad tega.. kaj pa vem... Včeraj me je fajn prestrašil.