|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
20.11.2008 15:24:41   
katja_p
Men se ne zdi mali ... Tak zlo simpatičen user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
20.11.2008 15:42:21   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

uf cipreska...takega poroda pa ne privoščim nobeni....ali so kaj rekli zakaj se pri sineku niso tvorili trombociti ali vsaj zakaj do tega pride?

So rekli da zaradi predolgega in težkega poroda. Tudi on se je matral ne samo jaz.

IZVIRNO SPOROČILO: Nincica1

Cipresa mi lahko prosim samo še poveš kakšen je ta posvet glede EA in ultive, ker sem klicala in so rekli, da naj pridem, da mi vse razložijo. Ali je potrebno kaj podpisati ali kako?

Jaz serm mogla pridet med 8-10 uro zjutraj, tam se javiti v sprejemni, potem pokličejo anesteziologinjo in se pogovorita o EA in ultivi. Dobiš listek za domov kjer izpolniš vsa vprašanja in se podpišeš in ga obvezno prineseš s sabo potem na dan poroda. Če se boš odločila za EA moraš pa obvezno po 36t dati še kri v KR porodnišnici da ti prekontrolirajo trombocite oz. strjevanje krvi, da izključijo možnost da se kri ne strjuje dobro in možnost izkrvavitve ko ti ustavijo EA.

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Kaj pa zdej, a morate Žigi kej bolj redno kontrolirati kri?

Od takrat naprej smo morali potem redno ob previjanju ali kopanju kontroliralti "petehije" to so taki fleki plavi po telesu kot bi se udaril in ti rata črno oz. plavo. To pomeni da krvaviš od znotraj in se ti kri ne ustavlja. Ampak zaenkrat je z njegovo krvjo od takrat naprej vse O.K.

Ursula lep trebuščekuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
20.11.2008 16:13:09   
uršula83
Te petehije...pa to mam tut jst pomoje. A to je to če te en npr. sam mal bolj na trdno prime, pa maš že plavo? Mene če kir mal bolj tko prime, npr. samo s prstom ne s celo dlanjo, mam že plav flek.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
20.11.2008 16:40:16   
nadya
Punce sem dobila čisto frišn SMS:

Danes je dan otroka, čudovit dan za novo (le)potičko. Zoja tehta 3240g in meri 50cm. Prava manekenka!
Pozdrav, Splet.ka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo mami, ati in (le)potička Zojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
20.11.2008 16:44:15   
julika
ČESTITKE!!!!!!!!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
20.11.2008 16:48:03   
Prvosonce
UUUUAAAAAUUUU še ena, ma sej sploh ne morm verjet ...

V glavnem ČESTITKE VSEM TREM  user posted image user posted image user posted image

Pa čist malo pred mano je bla .... očitno lahko res vsak trenutek vse pričakujemo, se mi je zdelo, da vsi okol mene kr malo pretiravajo k me skoz neki sprašujejo, no očitno ne ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
20.11.2008 17:03:21   
zverinca
Ijej, bravo Spletka!!!!user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke!!

user posted image

< Sporočilo je popravil zverinca -- 20.11.2008 17:04:16 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.11.2008 17:03:34   
zverinca
na evo, kdor zna zna.....

nekaj sem ga pihnila prejle s slikico... zato pravim kdor zna znauser posted image

joj, ma ne morem verjet, evo, res se dogaja... mi grejo kar srhi pokonci in komaj čakam ju3, ko imam spet v P posvet okoli CR, pa skoz pogledujem na mobitel, če se je Otika kaj javila, pa še kar nič....

Cipresa, super da je kri ok!!user posted image

< Sporočilo je popravil zverinca -- 20.11.2008 17:06:54 >

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
20.11.2008 17:08:22   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Te petehije...pa to mam tut jst pomoje. A to je to če te en npr. sam mal bolj na trdno prime, pa maš že plavo? Mene če kir mal bolj tko prime, npr. samo s prstom ne s celo dlanjo, mam že plav flek.

ne ni niti nujno da se kje udariš, krvaviš lahko kar tako. Žiga recimo je imel takrat kri v blatu, iz noska mu je tekla...

ČESTITKE SPLETKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo malo Zojouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
20.11.2008 17:18:40   
čebeli
Bravo, še ena potrditev, da se je začelouser posted image user posted image user posted image

Čestitke Spletka tebi in tvojemuuser posted imageuser posted image user posted image user posted image Mala user posted image user posted image pa dobrodošla med nami!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
20.11.2008 17:20:13   
Ana Luna
iiii, spletka, bravo! user posted image user posted image user posted image
mene pa zdej tudi že ma, da bi kar šla ... po eni strani že komaj čakam. upam samo, da ne bom ful čez rok še doma v enem kosu.
kako ste ostale? še kaj novega?
dejte gor še kakšno fotko, danes je to prava popestritev. user posted image jaz bi šeeee!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.11.2008 17:21:09   
čebeli
sem šla po kosilu malo zaležat, pa se zdej zbudim...in kaj me tle novega čaka? Tko lepa novička...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.11.2008 17:32:37   
CIPRESA
Da vidim če bo šlo

user posted image

user posted image

Evo pa mi je le uspelo. Tu notri se veselo preobrača naša 3600 težka pupauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 20.11.2008 17:45:09 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.11.2008 17:47:21   
čebeli
Evo, pa mamo tut kvadratnega user posted image user posted image user posted image Sem čist očarana...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.11.2008 17:54:28   
zverinca
ooo Cipresa, sam imaš pa micen trebušček!!!!
ma veš kaj, tele mere so res za jemat z rezervo... sej pravim, meni so Niko namerili 3500 en teden preden sem rodila, potem pa je bila zahiranček, 2480g.... ne se strašit po nepotrebnem, ni mus da bo res tako!

zdej pa... lahko začnemo navijati za OTIKO, punca je namreč pred porodno sobo, čaka na tuš in da se akcija začne !!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.11.2008 17:57:52   
tejci01
user posted image  Čestitke Splet.ka za ZOJO, seveda pa ne smemo pozabiti na očka, ki mu tudi čestitam. user posted image

Če bo do konca novembra rodila 1 decemberka na dan, jih bo za december ostalo bolj malo. user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.11.2008 18:00:00   
tejci01
Danes je pa dan za poziranje.
Imate zelo lepe trebuščke, ene malo večje druga pa malo manjše. Samo opažam, da ste drugače kar suhe kot manekenke. Mene je pa mal več v bokih in tazadnji.user posted image

user posted image  Otika želim ti hiter porod. user posted image

< Sporočilo je popravil tejci01 -- 20.11.2008 18:02:00 >

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.11.2008 18:06:50   
lonja
Uaaaaaaa, punce, zdej pa tud že mene spreletava...v glavnem ISKRENE ČESTITKE SpletKa za Zojo, fino se cartajta user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdej pa hitro vse držimo pestke za Otiko. JA, ko si enkrat tam pred tuši, postaja vročeeeeeee user posted image . Upam, da jo dobi v roke kaka fina babica ali celo babičar user posted image . Pa da se ne bo preveč matrala. Sej v prvo je po svoje fino, k sploh ne veš, kaj te čaka. Itak pa je vse pozabljeno v minutki po porodu. Vsaj pri meni je bilo.

Cipresa, uaaaa bejba, ti si pa mela zoprno izkušnjo. Boš videla, v drugo bo lepše in predvsem lažje user posted image , jst se s tem tolažim. Sam če gre pa res hitreje, pa ne vem, upam, da ne bom rodila doma user posted image .

Aja, vsi prilimani bušiji so enkratni. Pa kaj res ni nobene mal bolj konkretne med vami, a sam jst spadam u uno ne mušjo kategorijo?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.11.2008 18:22:40   
_sanja_*
Vsakič ko se prijavim na RR preberem, da je ena rodilauser posted image

Spletka, čestitke za user posted image !
user posted image

Za Otiko pa držimo pesti jaaa... Da bo porod čimhitreje mimo! user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.11.2008 18:31:15   
pike
Dober Večer

spet imamo eno mamico, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes imela ctg, bila sem pri G, kjer so me stehtali, zmerili pritisk, pogledali vodo,  z UZ-ji pa smo končali. Ctg je bil čisto o.k. Je bilo fajn, ker je mojuser posted image lahko zraven mene sedel in poslušal. Dobila sem napotnico za v P in napotnico za Ultivo kot sem želela.
Naslednji ctg imam 27.11.2008, sem na +12,5 kg

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.11.2008 18:32:02   
zverinca
evo še moja žogaaaaauser posted image

user posted image

user posted image

zdej pa otroka rihtat....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.11.2008 18:37:02   
CIPRESA
Otika držim pesti da bo čimlažji in čimhitrejši.........pridem pogledat čez kako uro če si že fertikuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.11.2008 18:49:19   
JAPE
user posted image  Čestitke Splet.ka za tvojo Zojo! Otika zate pa držimo pesti!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.11.2008 18:54:14   
blackcoffee
kaj, naša splet_ka je bla na potovanju??? user posted image

vse čestitke mamici, ati in sveži zemljanki Zoji!!!!! user posted image user posted image user posted image

no, zverka, končno si blagovolila pokazat svoj trebušček!   user posted image   user posted image
komaj čakam, ko bomo sem prilepljale in kazale fotke svojih majhnih štručk.. user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.11.2008 19:09:15   
zverinca
user posted image user posted image user posted image blackcoffee hvala za pomajševalnico!! user posted image user posted image user posted image

jebela. Sem pa iskala eno fotko od moje prvorojenke, pa je nimam več na računalniku, ko je bila še čisto ici pici, novorojenček... vam jo prilepim ko jo najdem, štruca moja mala, in kmalu bom imela še enooooo!! aaaaaa

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?