|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
24.11.2008 13:17:42   
5ra_28
Ellena, jaz bom rodila ali v Mb ali v CE porodnišnici. Za epiduralno se nisem zanimala, vem pa kar so nam povedali b mater. šoli, da ni zagotovila, da bo anestezist prost. Pa še to mora bit dopoldan, ker ima le eno izmeno. Torej je vse skupaj ful mal možnosti. Ja, kot v Sovjetski zvezi.user posted image
Vem pa tudi jaz za dr. Zabavnika, da pri njem poteka razgovor.
Saj če boš pla naslendnji teden v 36. tednu še po moje ne bo prepozno, ker ti sam neke teste za strjevanje krvi naredijo. Ti se naroči (če je treba) za naslednji teden.

Tako, jaz pa grem na sprehod do trgovine. Nad snegom pa sem obupala.

Blackcoffee...a danes te ni??? A kolesariš??? user posted image user posted image user posted image user posted image  Daj si vzami ketne zraven, kaj če te preseneti sneg. user posted image user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu ellena)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
24.11.2008 13:26:21   
CIPRESA
Jaz sem nazaj iz pregledauser posted image

Stanje tam spodaj se je popolnoma obrnilo, MV je zmehčan in odprta sem 1cm - glede na to da gre tako lepo samo od sebe naprej sva se z dr. B. zmenili da počakava še kak teden, če se samo začne pripravljat na poroduser posted image user posted image user posted image user posted image Res sem vesela - bolj kot vse si želim  spontano odvijanje ne pa sprožitev in vse kaže da tokrat bo šlo pa res tako. Naredili sva UZ, mala je še vredu, plodovnice primerno, posteljica v začetni zrelosti, pretok kisika odličen tako da se ne mudi z kakšnim sproženjem.  Zmenili sva se za 1.12. za pregled če nebo kaj prej me popeljalo proti LJuser posted image user posted image , drugače pa najkasmeje 4.12. v četrtek potem sproži porod, takrat je rekla da pa nebo več panike glede na to kakšno je stanje spodaj.

Sploh nemorte verjet kako sem vesela za te besede - končno se odpiramuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
24.11.2008 13:30:25   
julika
CIPRESA,sem ful vesela zate,da se ti je "pametno" začelo dogajatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
24.11.2008 13:31:40   
ellena
Ja, anestezisti samo dopoldne, v delovnih dnevih, jaz pa termin 31.12. .

Mislim, da imam zelo dobre šanse, da se me bo kdo usmilil med prazniki, po moje je bolje, da se zmenim s kakšnim angelčkom... bo prej tam user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
24.11.2008 13:34:24   
_sanja_*
Cipresa, bravo!user posted image user posted image

No, jaz sem tudi s pregleda. Samo v P me je poslala, češ da se pri takih stvareh, kot je odtekanje plodovnice ponavad ne zmotimouser posted image  Nič pregleda, nič CTG, nič UZ...

Tak da zdj dodam še zadnje stvari v torbo pa greva...

Če  pridem domov, se javim, če ne, pa vam bo nekdo javil, ko povijem štručko.

Držte pesti za naju.

papa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
24.11.2008 13:42:52   
julika
_sanja_,držim pesti,da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
24.11.2008 13:44:17   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: ellena

Ja, anestezisti samo dopoldne, v delovnih dnevih, jaz pa termin 31.12. .

pa da nebi kje na ta dan rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu ellena)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
24.11.2008 13:50:02   
abi
CIPRESA in _ sanja_   super  user posted image  
držim pesti za vaju  user posted image user posted image user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
24.11.2008 13:52:50   
Prvosonce
Cipresa čestitke ... tokrat bo pa vse kot si želiš!!!

Sanja user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
24.11.2008 13:56:09   
katja_p
Sanja, pošlji sms! user posted image

Cipresa, bravo!

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
24.11.2008 13:58:25   
*nina*
sanja srečnouser posted image user posted image user posted image

cipresa super, da bo le lažje kot prvičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
24.11.2008 14:00:07   
lonja
Ojla,

Sanja, user posted image user posted image super, ko je men pri Ajdi takole odtekla plodovnica, pa je ni blo dost, le za vzorec, ker so mi potem v P še dodatno predrli mehur, je šlo vse zelo hitro. Rodila sem v dveh urah user posted image .

Cipresa, ja, super, da te nekdo res tako lepo spremlja kot tale tvoja dr. Moj G mi gre včasih pošteno na živce, tile tedenski pregledi so mi čist mim, pretipa me v dveh sekundah, zdej je že dvakrat isto rekel: ''ja, tole je OK.'' CTG-ja mi itak ne dela, edino kar še naredi, je posluša srček in tudi to je bilo zdej 2x OK. Zdej mam pregled še jutri, pa čez en teden, pa potem na njegov postavljen rok 09.12., ki mi ga ni prestavljal. Čeprav je 3D pri dr. Strahovi pokazal PDP vsaj en teden prej. Ne vem, nočem čakat več do njegovega 09.12.. Hoooočeeeem rodit prej!

Čutim pa precej manj gibov. Ne vem, če sem jih danes že 10 naštela. Dvomim. Pa do štirih zjutraj me je špikalo po trebuščku. Na koncu celo na 15 minut. No, pol sem spet zaspala. In se .... spet zbudila....noseča user posted image .

Imejte se fajn, Vrhnika je že čist pobeljena user posted image .

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
24.11.2008 14:15:54   
*nina*
pri nas pa sedaj dežuje, prej pa je mal snežilo....js sem danes čist adijo, sploh se mi nič ne da, sam ležim pa gledam tv pa vas pridem vsake tok časa mal prečekiratuser posted image

moja mala je pa danes kar živahna...skoz neki razgraja v trebuhuuser posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
24.11.2008 14:18:31   
tejci01
cipresa čestitke za dobro opravljen pregled. No vidiš toliko si se sekirala, pa se vse lepo odvija po naravni poti. user posted image

sanja  zate bom pa držala pesti in srečno user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
24.11.2008 14:27:03   
martka
joj, kako ste se naklepetale... uh, sem potrebovakla eno uro, da sem prebrala...

moja user posted image  razgraja kot zmešana. še preden vstanem naštejem več kot 10 gibov.. in se potem do poznega večera ne umiri. a to ne pomeni nič kaj veliko, saj sem Luka rodila v pol ure, pred tem pa je brcal in boksal na polno. ja, pa z um. pop. sem rodila. mehur so mi predrli, dali popadke in je bilo. 9 dni pred rokom! ker sem en teden hodila okrog 3,5 odprta.
zato sedaj v drugo res ne vem, kako izgleda, ko te začne ščipat in zvijat in... pa se mi zdi, da ne bom zgrešila, če se začne dogajat...
ena je napisala, da se še vozi naokoli sama z avtom in... saj se jaz tudi. varuške pa res ne mislim sedaj imet s seboj. dokler se lahko v avto in iz njega spravim, pa ja ni panike. v četrtek še grem službene zadeve opravljat (plesat). pdp imam čez 14 dni.

kje je pa črnakavica? 

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
24.11.2008 14:28:56   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Cipresa, ja, super, da te nekdo res tako lepo spremlja kot tale tvoja dr. Moj G mi gre včasih pošteno na živce, tile tedenski pregledi so mi čist mim, pretipa me v dveh sekundah, zdej je že dvakrat isto rekel: ''ja, tole je OK.'' CTG-ja mi itak ne dela, edino kar še naredi, je posluša srček in tudi to je bilo zdej 2x OK. Zdej mam pregled še jutri, pa čez en teden, pa potem na njegov postavljen rok 09.12., ki mi ga ni prestavljal. Čeprav je 3D pri dr. Strahovi pokazal PDP vsaj en teden prej. Ne vem, nočem čakat več do njegovega 09.12.. Hoooočeeeem rodit prej!

lonja če ne čutiš gibov, potem moraš it ali k svojemu G ali pa kar direkt v P in te morajo obvezno priklopiti na CTG da vidijo kako je z srčkom. To  ni luksuz ampak nuja!!!!!!!!!

Sanja držim pesti zate

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
24.11.2008 14:30:29   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: martka

kje je pa črnakavica? 

Tudi mene to zanima, da ni že v dveh kosihuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.11.2008 14:35:51   
martka
KAKO VAM ZAVIDAM SNEG....

jaz bi tudi gledala sneg skozi okno... ne ven bi se šla sprehajat in se belim snežinkam nastavljat!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.11.2008 15:01:14   
5ra_28
Ojla spet...

Sanja, vso srečo, upam da dobimo dobro novičko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cipresa...super!!!!! še zadnjič zaprta, zdaj pa takšna sprememba. Res super!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem iz daljšega sprehoda. Sem mislila na koncu že, d ami bo tamalo raztrgalo. Kosti so me bolele, kot hudič. Zdaj pa hodim kot raca.user posted image user posted image  Moram še mal migat, dokler še lahk.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.11.2008 15:01:55   
martka
za danes  papa, še jutri kaj tipkam...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.11.2008 15:04:39   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: martka

KAKO VAM ZAVIDAM SNEG....

Jaz tudi!!!!!! Je med sprehodom že mal škropilo, pa mim snega šlo ni. user posted image  Upanje ostaja.

Ja, črnkofi pa al kolesari, al pa je šla v Rim...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.11.2008 15:30:15   
moonshine
Ja, nevem, če ne bo nekaj takšnega...Se mi zdi da je imela danes CTG, zato je čisto možno,da so jo poslali kar v P.user posted image user posted image  Upajmo na krasne novičke, z njene ali s sanjine strani!!! Jaz sem po sanjah sodeč navrsti jutri  user posted image user posted image user posted image ! Samo sneg me bo malo zaj user posted image .. user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.11.2008 15:39:17   
nadya
Jaz sem bla pa prejle v štacuni , v knjižnici pa na kavici in sta mi dve rekle, da se mi je malo trebuh dol spustil.
Sej kokr sem brala se začne po 36t spuščat a ne?user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.11.2008 15:58:57   
blackcoffee
punce, nič ne bo.. sem doma! user posted image 0
čebeli
- meni nič ne cmoka po trebuhu.. user posted image user posted image
nadya in ostale user posted image - hehe.. nisem še na poti v P. sem pa bila na CTG-ju in tamali nič kaj ni razgrajal.. so me pol dali še na UZ za minuto, tolk da je pogledal če je vse ok... ja kaj pa če bit? samo rekel je, da se je glavica že nižje spustila.. kot da tega ne vem?!! maaah, krneki... bedno mi je že hodit na ta CTG.
no, naslednji CTG imam na svoj PDP 1. 12. 08. bomo videli, če bom zdržala do tarkat ali bomo šli čez rok. user posted image

in ja, ko bomo na 200 strani, šele takrat preidemo na lll del. februarčice pa so zgleda nonstop prlimane na net. user posted image user posted image
tejci01 - dons ravno sem govorila z eno... glede zatekanja, saj imam noge kot slonica. user posted image user posted image
pa pravi, da naj jem manj slano hrano, čim manj kruha in nobenih salam. več sadja in zelenjave. in dost je treba pit.
pa ti povem, da se ne nažiram z mesom, popijem tudi dovolj tekočine, tako da tista sol, ki jo zaužijem mislim, da jo z vodo in sadjem izplaknem iz telesa pa sem vseeno zatečena... mah ne vem. kr neki. naveličana sem že vsega!!
in tik pred zdajci, se pa res ne grem nekih drastičnih diet. user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.11.2008 16:10:29   
ellena
Men tud nič ne pomagajo nobena stroga pravila. Meni pomaga le gibanje, gibanje, gibanje...  po svojih najboljših močeh.

Ponavadi izgleda bolj kot ne takole: user posted image  pa vendar se splača trudit...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?