|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
21.1.2009 14:04:45   
bdubadu
mojca z. - kakorkoli se bo izšlo, upam, da imaš koga, ki ti je blizu, ki ti stoji ob strani. Taki trenutki so dovolj hudi tudi, če nisi user posted image , v tem stanju pa smo vse še bolj čustvene. Res pa je, da smo tudi bolj močne, že zaradi samih pikic, ki rastejo v naših trebuhih. Glede na to, kaj se dogaja, si mislim, da je vajina veza škripala že prej in da je mogoče celo bolje, da gresta narazen zdaj kot pa, ko bo otrok že rojen. Poznam kar nekaj mamic, ki so same skrbele za otročke in mogoče jim je bilo celo lažje kot tistim, ki imajo doma može, ki itak nič ne poskrbijo, ki jim je vseeno in so vse gostilne in prijatelji bolj važni od družine. Bodi trdna, misli na svojo pikico, fanta pa pusti, da malo premisli, ker siliti v razmerej zaradi otroka bi bilo najbolj nesmiselno, ker boš potem trpela še bolj.
Javi se še tukaj , punce ti bodo stale ob strani user posted image user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.1.2009 14:06:44   
mojcaz.
sem že nazaj punce. bla pri G in je vse bp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sem full vesela za to lepo novico, da je z mojouser posted image vse ok.
jazzz27: on je bistveno starejši od mene. jaz sem stara 21 on pa je star 28. saj meni tudi trga srce, ko samo pomislim da me je kar tak pustil na cedilu, vendar me user posted image še klko tlko gor drži. saj jaz ga tudi nebi klicala če nebi glih mela pregleda dans, pa sma bla zmenjena da me on pelje,ker mam jaz avto na popravilu in pač sem hotla samo vedet če res misli, da več nebo pršo. no pač prišlo je tak, da sem dans mogla taxi poklicat in it na pregled.
saj jaz tudi sumim da tu nekaj smrdi po domače rečeno, ker kar tak iz lepega nebi odišo. sem že poštudirala da ma kako drugo in sem mu jaz zdaj odveč ratala
monty:glej nikoli v 5 letih nisma imela nobenih problemov, noja manjši nesporazumi so bli vedno, ampak to je čist normalno. Brez skrbi monty, če bi imela že prej težave, pol sigurno nebi otroka nardila, ker jaz vem, da otrok ne reši problemov če so, vendar je možnost da še jih samo poslabša. pač upam,da se je res samo vstrašo in da bo kmalu spoznal napako. vendar kot sem že prej omenla pač sumim da ma drugo in da je odšel za vedno. user posted image user posted image user posted image

drgač pa bo kar pač bo in pustimo se presenetit

bdubadu: ja saj družina mi drugač stoji ob strani in to mi res full pomeni in vem, da mi bodo pomagali pri moji pikici,kjer je le možno. moja babi je že vsa nora da bo lahko poleti spet varvala user posted image user posted image . noja pr nama ni blo nikol problemov, grdo rečeno že tretjič zdaj glavo dam vstran da ma drugo user posted image

< Sporočilo je popravil mojcaz. -- 21.1.2009 14:10:00 >

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.1.2009 14:15:46   
os*
mojcaz. - me veseli, da je s tvojo pikico vse superuser posted image user posted image
za vse ostalo pa bo že čas pokazal kaj in kako...

danes prebirala malo po forumu o poletnem dopustu in
sem ugotovila, da meni sploh ni padlo na pamet, da bi šla za par dni
zamenjat okolje.... kličem moža in pravi, saj jaz sem razmišljal ampak se nisem upal
predlagatuser posted image ...verjetno raje ne izziva mojih hormonskih reakcijuser posted image
kakorkoli, bi bilo fajn it par dni nekam....

kakšna ideja za dopust junija, kje na hrvaški obali, blizu Slovenije?

< Sporočilo je popravil os* -- 21.1.2009 14:18:10 >

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.1.2009 14:16:01   
elevitka
mojcaz. vem da te je prizadelo in da boli, vendar moraš biti močna zaradi svojega user posted image . Ne obremenjuj se, še je čas da pride k sebi in se sprijazni z dano situacijo. Morda pa ni vse tako črno (da ima drugo), morda se je vstrašil odgovornosti.  Pa tudi če se ne vrne, je bolje da si brez njega kot da bi kasneje otrok doživljal zdrahe in prepire ko bi se vidva prepirala - čas celi vse rane.

Bodi močna za svojga otročka, user posted image  zate , smo pa tu ME da ti nudimo tolažbo, oporo in pogum.

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.1.2009 14:21:25   
monty
če ma drugo, potem je drugače. Ampak kdo pa iz "lepega" razmerja v katerem načrtuje otroka ali pa je njegova punca celo že noseča skoči v drugo posteljo. Slabiči. če je to naredil potem je res bolje, da gresta narazen sedaj kot kasneje. Ampak mislim, da bi se vseeno morala pogovoriti, tudi če je naredil to in se celo odločil, da gre res drugam, bi moral biti do tebe in do otroka toliko pošten da bi povedal zakaj odhaja. iti in reči nočem nič vedeti o tem je totalno nemoralno. a prej je pa vedel? dva sta potrebna za otroka, najbrž sta se skupaj odločila. če bi ga dobila, bi ga najraje sfocala, neodgovornež. ne vem mene take stvari tako potrejo, da človek res ne ve komu lahko sploh kaj verjame. in da so moški lahko tako neodgovorni. že tako je čisto vse na tem svetu na ženskah oni pa niti ene mere odgovornosti ne premorejo.
boš že zmogla sama, imela boš čudovitega otročička, sigurno ti bodo malo pomagali tudi starši. in očitno še čaka nate nekdo, ki te je vreden in ti bo z njim lepo. on te ni. vsaj tukaj gor ti bomo stale ob strani kolik le lahko. sigurno pa bi ti katera tudi v živo kaj pomagala in stala ob strani, če bo treba. iz kod pa si?

želim ti vse najbolje in da se stvari obrnejo kot je treba. user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzzi, ja rada bi prišla nazaj do svoje prejšnje G. pa ne dobim nikogar na telefon delajo pa samo do pol treh. bom morala it tja, ampak je vedno grozna gužva. sem bila včeraj pa sem sklenila da bom poklicala.

< Sporočilo je popravil monty -- 21.1.2009 14:23:24 >

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.1.2009 14:54:08   
mojcaz.
RES HVALA VSEM PUNCAM ZA LEPE IN SPODBUND BESETE user posted image ZA VSE.

jaz sem pa iz okolice Ptuja drgač

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.1.2009 15:15:20   
mojcaz.
IZVIRNO SPOROČILO: os*

kakšna ideja za dopust junija, kje na hrvaški obali, blizu Slovenije?

ne vem mogoče kak umag ali pa pula, to je blizu slovenske obale user posted image

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.1.2009 15:21:42   
furlica
Pozdravljene,

tudi jaz sem včeraj pri večerji in danes pri kosilu opazila, da žerem, in sicer da jem brez dihat, da sploh se ne pogovarjam dosti z mojim in da samo jem in jem... Mogoče pa smo lih v takem obdobju user posted image , ki rabimo malo več... Če ne se jaz držim bolj zmernih obrokov, malice so sadne in vode kar veliko spijem.
Počutim se super, otročiček po moje rase, k trebuh imam že kod da bi pod kožo imela eno veliko melono. user posted image
A je kera opazila, da jo boli prstni koš, tuki pod joškami? mene me začne prou bolet, ko ležim več časa na boku, se moram prou dat na hrbet, da se mi spet poštima in da spim lahko naprej.

morje... punce letos tudi jaz ne vem kaj bo, ma upam, da bomo šli kej se namočit in plavat z bušijem v morje... komaj čakam... Tudi mi bomo bolj v Istri...

mojcaz, user posted image user posted image user posted image  zelo žal mi je za tebe, a ti misli na user posted image , drugo se bo že vse rešilo...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.1.2009 15:31:31   
bdubadu
Vidim, da debatirate že o morju. Meni se nikakor ne izide. Tale julij dokazuje, kako neplanska je moja user posted image , ker
sem si vedno govorila, da če bom imela še enaga otroka, bom pa izkorisitila in preživela 2 meseca na morju.
Ker imam doma dva šoloobvezna otroka, morje pred 25. 6. ne pride v poštev, 9.7. pa imam PDP. Glede na to, da sem oba rodila kar nekaj dni prej, morje pred porodom odpade.
Najbolje bo torej, če res rodim konec junija in gremo lepo za cel avgust na morje. Fante bom z očkom poslala že julija dol, da postavijo prikolico, potem bomo še babi malo zasidrali z mulcema, avgusta pa prideva še jaz in user posted image .
Takole sem si splanirala. Upam, da bo šlo vse po mojih željah.

Pridno papcajte in se redite. Meni gre dobro user posted image .

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.1.2009 15:32:03   
BOOMER
mojcaz. - sam tole rečem; 'girl power'!!! Taki so lahk cute & fajn za hec, ampak otroka met pa zahteva dva ok al pa eno orenk babnico (kar ti ziher si!user posted image - štajerska + navzgor rulez - ne me kregat, mam že 1let zaposlenga študenta 'prleka' (iz Lotmerka) pa mi vseen ni jasn kje je mejauser posted image ). Vse bo - me smo s tabo...Ti kar študiraj, zdej si z malim vse delita (mladi Einstein - še brcal bo pravilne rezultateuser posted image )

počitnice - prvomajske na Šolti pri nonu in nonotu v all-inclusive nosečniški work-free 100% polni penzionuser posted image user posted image

hrana - pol male pice - več ne greuser posted image ...jo s sabo nosim...drgač pa za ta lačne - s špinačko pa skutico + extra sir...sej je dobra...do poluser posted image

jazzz1 - dober, dober komentar, moj foter (muzičar) bi bil zadovoljenuser posted image

eko - vas se še kej zvečer pokukam, zdej rem leeeeeežat, sm bla pridna dons..no jauser posted image

Dan je lepši, če imaš "teren" (beri nč, dela, ful kavic, pa noben ne more nič rečt) user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.1.2009 15:57:01   
jazzz27
furlica ... ta je dobra, sem tud sebe spoznala tle, da sploh ne diham. razen pri zajtrku, ko zajterk grizem pol ure...kosilo in večerja... bring it on!!! pade not v enem grizuuser posted image

mojcaz...se kar strinjam z monty oz. z vsemi....mislim, da boš sama zmogla!!!! On pa le naj gre. Meni izgovor, da se je ustrašu nebi zadostoval.... in definitivno nebi bil v opravičilo!! Ja kaj bi pa rekel na poroko,....in še nekaj življenskih odločitev, da gresta skup  živet.... Jaz pravim, da je še nedonošen in definitivno te ni vreden. Ti pri 21. faks, otroka...z najbližjimi boš zmogla, lažje kot s takim zajcem!! Držim ti vso podporo!!!! In te razumem!!

monty..potem pa jo le obišči, ker tale je res mal hecen....

BOOMER .... potem ga pa le prodaj očetu, če je muzičar, mu bo ziher všeč...men je svetovenuser posted image user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.1.2009 16:19:29   
monty
sem klicala pa žal ne sprejema več razen mladih ki še nimajo svojega. bom pa poskusila dirketno njo dobit pa ji malo  potožit.

a se kateri sanja, če je kaj narobe s hojo na višji nadmorski višini? ne da se greš neke podvige, da se pripelješ na rcimo 2500m in potem capljaš tam malo v hrib malo dol. do nekje 3000 nadmorske. pa da se ne zadihaš ravno kto slon?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.1.2009 16:25:41   
vim
Mojcaz.user posted image user posted image user posted image , le optimistično naprej. Škoda, da je tako, ampak nikogar se ne da prisilit, da je odgovoren. fant pri 28 bi se lahko že zresnil in prevzel odgovornost, konec koncev otrok bo tu. Ampak jaz vem mojca, da boš zmogla in ti bo veliko lažje tako. Kdo pa pravi, da moramo deliti srečo in otroka s partnerjem. Tudi našo sosedo je zapustil mož, ko je bila 2user posted image  v tretjem mesecu. ja baje se je v drugo zaljubil. Priznam ji je bilo težko, ampak danes ko je ena v šoli drugi gre letos pa pravi, da je bolje tako in da je hvaležna da ima okrog sebe dobre ljudji.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.1.2009 16:33:32   
donna22
Mojcaz, res hudo ... upam da se bo uredilo!
sicer pa, jaz sem tudi z okolice ptuja? od kod si, bolj natančno? lahko pišeš tudi na zs ... Bi ful rada pomagala, če kaj lahko, si ne znam predstavljat, da bi se zdaj znašla v taki situaciji. sem pa 1 leto starejša od tebe ...

os*, bi se lahko zmenle za drug teden za pijačo? v četrtek? ker imam preveč dela na faksu... no, razen če bi ju3 zvečer lahko ...

Ne vem, katera je pisala, da jo zaboli v trebuhu, ko se pretegne oz. raztegne ... Meni se tudi to dogaja, a katera ve, zakaj?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.1.2009 16:39:22   
mojcaz.
RES PUNCE HVALA VAM ZA TAKO SPODBUDNE BESEDE .... res vse skup ste vredne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vim saj jaz sem tudi mislila da bo bolj odgovoren.
jazzz27:jaz sem se tudi odločla da se bom iz najinega stanovanja izselila, pa grem raje nazaj domov k tam je najlepše, pa še sama nebo dosti in mi bo lažje vse skpaj prebolet.  saj brez skrbi tudi mene ne bo prepričal s tem izgovorom da se je vstrašo, ker to je samo en navaden izgovor, da mi hoče prišparat resnico...

res saj vam vsem vrjamem da mi bo z user posted image brez onga zajca ( jazzz27) user posted image dosti lepše kot pa če bi ga vzela nazaj..
no pa vem da tudi nebo tak težko ker vem da mam družino ki mi stoji ob strani in seveda souser posted image tuki gor..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala vsem za lepe besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
21.1.2009 16:43:35   
ana**
Živjo souser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm danes malo prej prišla domovuser posted image Sem se izgovorila,da morm it moža pocartatuser posted image

zaspančka bravo za  NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa mislim,da smo z temi pregledli končaliuser posted image Te moram malo vprašat..Kak napredujejo kaj priprave?user posted image

Midva boma na morje mogoče šla kam blizu..Če se bom jaz seveda dobro počutla. Sma lani poleti bila na Mauriciusu in si ne morema še kakšnega dragega potovanja privoščituser posted image

mojcaz. ojojojjj...user posted image user posted image user posted image Zdaj moraš bit predvsem močna za tvojega user posted image .... In ne obupat! Itak bo on na slabšem,ti pa boš srečna zraven tvojega user posted image ......kar pogumnouser posted image user posted image user posted image

Uff..zdj sm pa kr zaspana postalauser posted image Je veni takšno vreme,da že cel dan zehamuser posted image Pa prav moreče je..

(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
21.1.2009 16:49:40   
ana**
bejbeeeeeeeeee.........

Jst mislim,da sm ravno kar začutila metuljčke v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jeeeeeeeeeej..... naše detece me je opozorilo na sebeuser posted image Čutim kot,da bi se mehurček razpočil v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image
Iiiii.... i'm sooooo happyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
21.1.2009 16:50:29   
rina22
Zdaj sem pa kar ostala brez besed.. mojcaz, tak mi je težko za tebe, da sploh ne vem, kakšno tolažilno besedico naj napišemuser posted image user posted image .. So punce pred mano že skoraj vse povedale. Rada bi ti povedala samo to, da ti želim veeeeeelkiiiiikoooo sreče, in da popaziš nase in na svojega user posted image . . To je zdaj največ vredno.. Sploh nimam besed za take straopetneže kot je on.. Ojoj, kak mu le to pride na misel, da vaju zapustiuser posted image user posted image ..
Velikouser posted image user posted image user posted image user posted image za vaju..
LP

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
21.1.2009 16:52:34   
rina22
ana**, kakšna lepa novičkauser posted image Sem full vesela za vse, ki že čutite svoje pikice. Upam, da bom tudi jaz imela počasi to srečouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
21.1.2009 16:55:37   
tanatoraja
Oj, no da se vam še jaz pridružimuser posted image
15.7. imam PDP - moja prva user posted image - jupiiii! ker ste očitno noro dobre klepetuljice, sem med poplavo popisanih strani uspela prebrat samo ta zadnjo (mojcaz žal mi jeuser posted image , je pa vse za nekaj dobro - vedno!, tako da... glavo gor punca!)

tudi jaz se zadnje čase ne morem ustavit med hranjenjem in "bohnedej", da bi s kom kaj delilauser posted image . sem pa upala, da bo trebuh vsaj skos malo večji od riti, pa mhm - sm se uštela, ker proporci žal (razen - prvič v življenju - velikih prsiuser posted image jeeeee) niso po pričakovanjih hehe.. no  torej, kdaj gremo na torticouser posted image ? hihi

še glede bolečine pri raz/pretegih... žal znanstvene razlage ne poznam, se pa to tudi meni redno dogaja... in ne pomeni nič hudega! notri se nam pač vse razteza in na novo oblikuje po naših malčkih... če te bo kaj spodaj bolelo, špikalo, kot krči (ne ob pretegih), pa kar skoči do G... če se motim, me kar pogumno popravite punce!

lp novinka

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
21.1.2009 17:23:03   
mojcaz.
tanatoraja lepo pozdravljena med nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim ti vse lepšouser posted image in da bo user posted image zdrav!!

ja saj zdaj smo glih v takem obdobju k smo samo lačne pa bi samo jedle,  zdaj pa še ti prideš s tortico joj si mi nardila lušte da bi kar zdaj šla, samo mi ni vez za it, k je dež pa brez avta semuser posted image user posted image user posted image . heh  bom mogla kolegico poklicat da bo skočla v pomarančo pr nas po kako tortico pa prišla na čaj, k si mi res full lušte nardia user posted image

uživajte punce user posted image user posted image

(odgovor članu tanatoraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
21.1.2009 17:37:40   
katrinka
o zivjo punce, končno imam čas, da lahko napisem vseuser posted image - je bilo danes toliko dela v sluzbi, da se dihat nisem imela casa....user posted image

tanatoraja - dobrodošla

morje - ja midva bova hodila za vikende pa na našo obalo, me po pravic to ne vleče prevečuser posted image , bi sla za dalj časa kam v tujino, a moj tok trmasto vztraja pri tem - da ne bova nič reskirala, da se mi ne da kregat...vazn je, da jz morje vidm in plavamuser posted image

plavanje - jaz tampone za plavanje kupujem v ta večjih mercatorjih ali pa v millerju, v DM jih nimajouser posted image

prsa - ja moja so ful zrasla, komaj kakšen moderc mi je se pravuser posted image , moj je cist naudušen, pa prej tud nism bila plohuser posted image

šola - vem, da se nobeni ne da ucit a vse se mormo potrudit a neuser posted image , pa če se loh pohvalim - sem ravno dons zvedela da sem en izpit pisala 10user posted image , in to mi je dal ful elana za naprejuser posted image

ANA - ja šef je res lepo sprejel, danes sem še vsem sodelovcem povedala in vsi so veseliuser posted image , a ze jokcajo da ne bodo delali samo v moškem kolektivuuser posted image , da kdo jih bo pa zdej razvaju....moški vedno ostanejo otroci...hahauser posted image

maja - vrjemem, da ti je tezko in mogoče se tale fraza res slisi izrabljena, a dejansko deluje - vsako slabo je za nekaj dobrouser posted image

boomer - moja pikica je dobila takšne ''ocene'' - user posted image 13t,2dni, NS 1,6, velik/a 69,5, glavica 23,5, srcek 154 na min, risk 1:5966
upam, da sem vse napisala - ce sem kaj pozabila, mi kar napisi

vim - ti jutri sporočim, kako je s telovadbo, pa se bove naprej menileuser posted image

jutri imam pregled pri G, tako da vam sporočim, kako bo slo

papauser posted image

(odgovor članu tanatoraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
21.1.2009 19:09:46   
BOOMER
katrinka - hvala za info - mam tkole pavzice med delom, pa mal brskam, sam so podatki o velikostih naših bebijev zmeri tko skopi, da prav pride. Pa še dost smo blizu noseče, da mamo kej za primerjat....Men samo ni jasno, kako to da je moje mu utrip bil 164, če je pol spančkaluser posted image sicer je reku Pušenjak da je ok, sam vseen - moj, ki je maratonc, je kar pobuljil v ekranuser posted image , ko je G meritev naredu!

Se tolažim da mali ve, da je bla mami živčna user posted image ..

BEJBE- VSE BO SUUUPER! TUD ČE ŠČIJEuser posted image

Joj bi tortico....tortico veliko...(grem si kakav narestuser posted image )

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
21.1.2009 19:47:36   
mojcaz.
mmm kak je bla čokoldana tortica dobrauser posted image user posted image user posted image vsa presrečna sem bla k je pozvonlo pa prišla kolegica s tortico user posted image user posted image pa tudi user posted image je bla ziher tak dobra k meniuser posted image user posted image

Tak v pondeljek pa mam jaz tudi NS in me prav zanima če bo vse ok z user posted image noja saj verjetno je pr prvi nosečnosti vedno isto, pač ker ne veš kaj te čaka da te malo nervoza grabi user posted image

dans sem se spet tehtapa pa bi najraje z tehtnice dol kočla ko sem vidla klko mi je pokazalo. kar 4 kg sem se že zredla... noja pač sem lačna pa tortice pašejo user posted image user posted image
odločla sem se da si bom vzela zdaj teden dni pavze od učenja za faks in se samo posvetila user posted image in seveda tudi meni user posted image

RES PUNCE KDAJ GREMO NA TORTICE IN KAKAV???? men se spet tortice luštauser posted image user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.1.2009 20:05:30   
katrinka
boomer - ah ni problem za podatke, sam cajt sm mogla najdt da ti v miru vse napisemuser posted image
kar se tice utripa - nimam pojma, vem da je uredu, več pa ne vem, se tok ne spoznamuser posted image
sej jut mam G pa mogoč bomo merili utrip pa ti sporočimuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nosečnice in pitje vode
пеперутка16

Koliko vode popijete na dan?

Do 1 L. (21%)

Do 2 L. (29%)

Več kot 2 L. (43%)

Ne vem. (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!