katrinka
|
o zivjo punce, končno imam čas, da lahko napisem vse - je bilo danes toliko dela v sluzbi, da se dihat nisem imela casa.... tanatoraja - dobrodošla morje - ja midva bova hodila za vikende pa na našo obalo, me po pravic to ne vleče preveč , bi sla za dalj časa kam v tujino, a moj tok trmasto vztraja pri tem - da ne bova nič reskirala, da se mi ne da kregat...vazn je, da jz morje vidm in plavam plavanje - jaz tampone za plavanje kupujem v ta večjih mercatorjih ali pa v millerju, v DM jih nimajo prsa - ja moja so ful zrasla, komaj kakšen moderc mi je se prav , moj je cist naudušen, pa prej tud nism bila ploh šola - vem, da se nobeni ne da ucit a vse se mormo potrudit a ne , pa če se loh pohvalim - sem ravno dons zvedela da sem en izpit pisala 10 , in to mi je dal ful elana za naprej ANA - ja šef je res lepo sprejel, danes sem še vsem sodelovcem povedala in vsi so veseli , a ze jokcajo da ne bodo delali samo v moškem kolektivu , da kdo jih bo pa zdej razvaju....moški vedno ostanejo otroci...haha maja - vrjemem, da ti je tezko in mogoče se tale fraza res slisi izrabljena, a dejansko deluje - vsako slabo je za nekaj dobro boomer - moja pikica je dobila takšne ''ocene'' - 13t,2dni, NS 1,6, velik/a 69,5, glavica 23,5, srcek 154 na min, risk 1:5966 upam, da sem vse napisala - ce sem kaj pozabila, mi kar napisi vim - ti jutri sporočim, kako je s telovadbo, pa se bove naprej menile jutri imam pregled pri G, tako da vam sporočim, kako bo slo papa
|