Sempervivum
|
Pozdravček, vesele nosečkice! Toliko pišete o hrani in koliko pojeste, kile grejo pa samo meni gor ali kako? Mislim, tole mi pa res ni nič jasno ? Pa še prav zadržujem se in kontroliram. OK, res sem na bolniški, pa bistveno manj aktivna, ampak veste kaj ... kar lepo sporočite svoje kile za seznam, kaj jih boste zdej skrivale in prikrivale Sicer pa se danes sekiram zaradi ZZZS, ki so mi na zadnji dan bolniške (!) poslali pošto, da jim moram poslati še nekatere papirje. Celo noč nisem spala, ker nisem vedla, kaj naj naredim, če ne dobim nobenega obvestila od njih. A bi mogla kar v službo, al kaj? V službi pa brez delovnega mesta, ker je namesto mene že zaposlena nova (takoj po zanositvi so me namreč poslali na bolniško) ... No, še vedno je vprašanje, kaj je sedaj s temi dnevi, od jutri in do takrat, ko mi spet blagovolijo poslati kakšno obvestilo in seveda, ali mi bodo bolniško podaljšali ... Sicer ste pa sedaj v tako fajn debatah, da vas je prav luštno brat. No razen tiste, o nezrelih moških, ki se bojijo odgovornosti, ki jih prinaša dojenček. mojcaz, strinjam se z večino napisanega, tako da ti lahko napišem samo to, da te tule res podpiramo in ti stojimo ob strani Je res fajn tale forum, ker ste gor resnično same fajn punce. Upam, da tako tudi ostane. kremice: jaz uporabljam Eucerin kremo proti strijam, se mi zdi fajn, ker je 100% naravna (čisto olje iz sončničnih semen, jojobe in mandlja) bolečine spodaj: včasih kar močne, tako na kratko, pa špikanje občasno, menda je vse to normalno premiki otročička: že dolgo tega sem čutila ene take metuljčke, ful zgodaj je to bilo, zdaj pa nič in nič ... Najin otročiček je bil ob vsakem pregledu enako obrnjen - ležal je na hrbtu. Sej je malo migal, ampak ni pa ful neki skakal, kot tudi berem. Kakšne so kaj vaše izkušnje? A se vaše pikice ful premikajo, pa menjajo lego? joškice: dimenzije so ravno pravšnje Ko bi ostale take, bi bilo prav fajn, jaz sem bolj pri minimumu sicer katrinka: super za NS, tveganje je res zelo majhno. Jupiiii! Tudi jaz imam pogodbo za določen čas, in menda bo tudi mene služba čakala. Jupiiii še enkrat! BOOMER: zakaj si ti šla v porodnišnico na pregled? A je kej narobe? Drži se! ana: za tvojega lubija jasna: za tvoje zgodbice. Še kakšno prigodnico napiš, si me ful nasmejala ... zaspančka: juhuuuu za NS! Tudi tvoj je očitno bolj pri miru, pa bova zgleda še malo čakali na metuljčke in brce monty: zamenjaj tega tvojega čudnega G. Resno, tole res niso stvari, s katerimi bi se mogla zdej ukvarjat. tanatoraja: welcome Zdej sem pa že spet celo klobaso spesnila. Tudi vsem ostalim lep pozdrav, pa res ste fajn ! Čau!
|