|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
21.1.2009 20:40:52   
Sempervivum
Pozdravček, vesele nosečkice!

Toliko pišete o hrani in koliko pojeste, kile grejo pa samo meni gor ali kako? Mislim, tole mi pa res ni nič jasno user posted image  ? Pa še prav zadržujem se in kontroliram. OK, res sem na bolniški, pa bistveno manj aktivna, ampak veste kaj ... kar lepo sporočite svoje kile za seznam, kaj jih boste zdej skrivale in prikrivale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa se danes sekiram zaradi ZZZS, ki so mi na zadnji dan bolniške (!) poslali pošto, da jim moram poslati še nekatere papirje. Celo noč nisem spala, ker nisem vedla, kaj naj naredim, če ne dobim nobenega obvestila od njih. A bi mogla kar v službo, al kaj? V službi pa brez delovnega mesta, ker je namesto mene že zaposlena nova (takoj po zanositvi so me namreč poslali na bolniško) ... No, še vedno je vprašanje, kaj je sedaj s temi dnevi, od jutri in do takrat, ko mi spet blagovolijo poslati kakšno obvestilo user posted image  in seveda, ali mi bodo bolniško podaljšali ...

Sicer ste pa sedaj v tako fajn debatah, da vas je prav luštno brat. No razen tiste, o nezrelih moških, ki se bojijo odgovornosti, ki jih prinaša dojenček. mojcaz, strinjam se z večino napisanega, tako da ti lahko napišem samo to, da te tule res podpiramo in ti stojimo ob strani user posted image  Je res fajn tale forum, ker ste gor resnično same fajn punce. Upam, da tako tudi ostane.

kremice: jaz uporabljam Eucerin kremo proti strijam, se mi zdi fajn, ker je 100% naravna (čisto olje iz sončničnih semen, jojobe in mandlja)

bolečine spodaj: včasih kar močne, tako na kratko, pa špikanje občasno, menda je vse to normalno user posted image

premiki otročička: že dolgo tega sem čutila ene take metuljčke, ful zgodaj je to bilo, zdaj pa nič in nič ... user posted image  

Najin otročiček je bil ob vsakem pregledu enako obrnjen - ležal je na hrbtu. Sej je malo migal, ampak ni pa ful neki skakal, kot tudi berem. Kakšne so kaj vaše izkušnje? A se vaše pikice ful premikajo, pa menjajo lego?

joškice: dimenzije so ravno pravšnje user posted image  Ko bi ostale take, bi bilo prav fajn, jaz sem bolj pri minimumu sicer user posted image

katrinka: super za NS, tveganje je res zelo majhno. Jupiiii! Tudi jaz imam pogodbo za določen čas, in menda bo tudi mene služba čakala. Jupiiii še enkrat!

BOOMER: zakaj si ti šla v porodnišnico na pregled? A je kej narobe? Drži se!

ana: user posted image  za tvojega lubija

jasna: user posted image  za tvoje zgodbice. Še kakšno prigodnico napiš, si me ful nasmejala ...

zaspančka: juhuuuu za NS! Tudi tvoj je očitno bolj pri miru, pa bova zgleda še malo čakali na metuljčke in brce user posted image

monty: zamenjaj tega tvojega čudnega G. Resno, tole res niso stvari, s katerimi bi se mogla zdej ukvarjat.

tanatoraja: welcome user posted image

Zdej sem pa že spet celo klobaso spesnila. Tudi vsem ostalim lep pozdrav, pa res ste fajn user posted image !  Čau!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
21.1.2009 21:05:15   
mojcaz.
Sumpervivum pa saj nisi edina no vsaj pr meni je tak da že pogledam hrano pa so kile gor, jaz sem 13tednov in 5 dni user posted image pa že mam +3kg, pač včasih pa si je treba prvoščit kaj, ker treba uživat zdaj v tem trenutku.
res tu so same fajn user posted image gor, tak da se je prav prijeto malo pogovorit

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.1.2009 0:05:15   
Anonimen
Drage moje souser posted image , prosim držte pesti za mojga sinčka Jakoba, ki ga je zdej moj user posted image  odpeljal v bolnico, saj revček čedalje težje diha, kljub temu, da je že od nedelje na antibiotiku.user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.1.2009 8:11:48   
Anonimen
Jutro!

Najprej Jakob, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mami in ati, tudi za vaju user posted image user posted image user posted image  

Potem mojca user posted image user posted image user posted image  Sorry, ker ne vem, kaj naj napišem...So v bistvu vse druge že napisale! Pusti času čas, pa boš videla, kaj te čaka. Medtem se pa z nami zabavaj tukaj!

Tanatoraja dobrodošla!

Punce ful ste pridne, skor ne dohajam. V službi je pač delo, popoldne pa še pogledam ne na računalnik, kaj šele, da bi ga prižgala.

Sem pa prebirala poste in se odločla, da mi tud gremo na morje. Sm kr mojega poklicala in določila termin konec avgusta - bebi bo skor 2 meseca star - moj pa cel zaliman "kaj? aja...no...zdej sm na avtocest...boma pol o tem...zakaj pa nisi prej rekla...sej bomo še vidli...se boma zmenla.." čist zmeden! user posted image

Bo pa to ena bliznja lokacija, tipa Umag, Poreč...Edino kar me štopa je to, da smo lani bili na Pagu, in mi je Alen zakuhal, smo ga peljali k P, pa mu ni nič dal - vneto uho - "skuhajte mu kamilicu"user posted image  Nasl. popoldan pa 39,8 vročine. Star pa 17 mesecev.user posted image  In pol, ker je bila nedelja, smo morali v bolnico v Zadar in v dežurno lekarno (ne vprašite, kako smo letali, da smo lekarno našli...), mu dam AB okol 19h zvečer, ko smo prišli v apartma, pol je pa zaspal. Mi smo se pol s prijatelji, ki so bili z nami na morju dol usedli, da se mal sprostimo, pa js začnem brat navodila AB - P mu je predpisal 4-kratno dozo!!! Sem šla tako gledat Alena, do zjutri je bil rumen ko limona, je ful vplivalo na jetra... Mopj je šel isti večer k P, ga je napizdu, men pa niso dovolil it, ker bi ga bila v stanju ubit! Majke mi!

V glavnem, sam tega me je strah, da bi se tako mali bebici kaj zgodilo...Uf...slabi spomini so to!

Gled hrane pa...verjetno sem tudi jaz že na +3 al pa več... Nimam vage doma, si jo morm kupit! Mi pa ne paše nč slatkega, bi raje mesooooo!user posted image

No, dost nakladanja, se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
22.1.2009 8:24:17   
BOOMER
jaknik1 - držimo pestiuser posted image , vse bo ok - bo v oskrbi pa pod kontrolouser posted image mali bubiji so tko revčki...user posted image pa tko nemočnega se zraven počutiš....

sumpervivum - ah sej ni ič resnega, malo sem bila depresivna (deloholik na bolniški ni zdrava stvaruser posted image ), potem pa me je G napotila v PDC (prenatalni dnevni center v porodnišnici - 4.štuk), tam majo psihologinjo pa doktarco (neko profesorico), pol se pa mal zgovarjaš. Več ali manj so tam gospodične user posted image , ki imajo kako specialno stanje - sladkorno, amnio....je pa reeeees lepo zrihtan, skrbijo zate 100%, hrana freeuser posted image Bi še šla....

joškice: meni se zadnje 2dni zdi, da spet mal pridobivajo (je moj podal strokovno ocenouser posted image ) pa so bolj občutljive...sej nimam nč proti, a se keri tud to dogaja?user posted image a ni že konc tega?

hrana & slabost: DEJTE MI JEEEST...jest ne morm več tko - men je spet slabo popoldan...user posted image pa tud kako kilo + se ne branim....

ZZZS  -user posted image ni za zgublat besed o njih, ker majo take pametne prijeme, da morš bit akrobat, da ti znese vse uredit po njihovih rokih

eko punce, ura 8, jest grem stranke nadlegvat pa v štacuno, oblaki se dvigujejo (vsaj v tretjem štukuuser posted image ), moj je za dans porihtanuser posted image hehe, v bistvu sem se odločla, da bo en lep delovni dan....mejte ga še ve pa pestke in vso srečo vsem, ki jo rabte!

Adrenalin štarta s telefoni ob 8:00. Ob 8:23 ne rabim več kaveuser posted image

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 22.1.2009 8:37:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.1.2009 8:27:54   
jazzz27
Jutro!

jaknik...držim pesti za tvojega malčka, poročaj kako je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jasna...vi pa imate enih zgodb. Ampak očitno je tako, ko enkrat imaš otroka. Prok*eti dr., to je zato  ker se jim je*e in zato ker ste bili pač iz Slovenije. Mogoče je blo bolš, da nisi šla z njim....lahko bi bile pa posledice katastrofalne. Vidim, da bo treba vsa naodila za dr. prebirat preden sploh daš kaj otroku. Si kar predstavljam kako si bila jezna.

mojcaz...lepo, da te je prijateljica mal pocartala in ti prinesla tortico. Ne sekiraj se za kilograme, važn da ne hujšaš. Želim ti vse lepo. Pa srečno na NS.

Sempervium...mogoče bi šla do svojega zdravnika, da ti razloži kako in kaj.

tanatoraja...welcome med nami. Čestitam za user posted image  .

monty...ti le probaj do G. pridit, pa ji potarnaj, da ne moreš hodit k nekomu, ki mu ne zaupaš.

lep dan..

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 22.1.2009 8:33:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.1.2009 9:23:34   
mojcaz.
Jaknik1 držim pesti za Jakoba  user posted image user posted image user posted image .
Tebi in tvojemu dragemu pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi vidva se držta, saj bosta vidla da bo vse user posted image

lep pozdrav souser posted image ,
pa še čvekamo kaj

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.1.2009 9:27:47   
smile30
Živjo punce,

res ste pridne pri pisanju. En / dva dni me ni, pa kar za celo uro branja napišete. Ja, pri nas se še kar dogaja.
Tamali je sicer zdaj boljše, vedndar mu še dva tedna moram delat inhalacije. In ko zagleda ta inhalator, se dere in zvija kot najnevarnejša žival. Se mi kar smili. In žal mu nikakor ne morem dopovedat, da je to zanj dobro.

Jaknik - tudi tvoj sinček ima verjetno bronhitis. Predvidevam na tvojo izjavo, da težje diha. Zdaj mu bodo izmerili kisik v krvi (nič takega, prstek bo dal v en aparatič in ta bo pokazal vrednost) in najverjenteje tudi pri njem sledijo inhalacije. Tudi moj je dobival AB, a žal neuspešno. Držim pesti, da bo hitro mimo.

Sovražim to zimo, ki je letos ful depresivna. Leto 2009 smo začeli res katastrofalno. Vsi bolani, od sina, tasta, jaz, moji nečaki, prav vsi (nekatri bolj, nekateri manj). Dost mam tega.
Tudi jaz kot vse ve komaj čakam pomlad / poletje - SONCE. Glede dopusta pa predlagam, da si nič ne rezervirate v naprej, ker se počutje lahko hitro spremeni. Se spomnim v prvi nosečnosti, da me je križ tako bolel, da sem v avtu komaj zdržala dve uri, pa še zato smo se morali 2 x ustavit, da se raztegnem. Vam povem, ni bilo prijetno. Tudi v letalo vas zadnji mesec ne bodo pustili. Definitivno predlagam Last minute izbiro. Najbolj primeren čas potovanja je drugo tromesečje, zato izkoristite pomlad za potovanje. Kanarski, Turčija, , al pa kakšen Egipt.  Bo takrat že super toplo, primerno za kopanje, pa še daleč ni. Upam da nisem zatežila preveč.

Monty - je čas da menjaš G. Ta ni za delat. Mimogrede, a si tak športnik. Svaka čast. Ampak vseeno ne vem če je pametno iti na 2.500 v nosečnosti. Meni namreč zmanjka zraka že na 500. user posted image

Mojca - so napisale že vse druge, kar bi ti tudi jaz. Dodajam le - vstran s takimi slabiči.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.1.2009 9:41:47   
katrinka
zivjo punce, sem ravno v službo prišlauser posted image
danes sem imela pregled pri G - z mano in pikico vse OK, zredila sem se za 2kguser posted image , sem mislila da sem se več...hahauser posted image pritisk mam redu, nisem slabokrvna, mi je pa rekla, da je zelezo sicer ok ampak naj ga s hrano malo dopolnimuser posted image , dodatke mi bo kasneje dala, imam še za teden dni tablet folne kisline - je rekla da naj do konca jih pojem, a ja - pa toxa je negativna torej adijo muckeuser posted image , prsut, suhe salame itd.....najhuj mi je k obožujem prsut...sam ne gre drugacuser posted image

torej - za razpredelnico - +2KG, vse skupaj torej 4KG, naslednji pregled pri G 27.2.2009

vim - lahko telovadimuser posted image , na zk sem ti poslala svojo cifro - lahko se zmenive ze za ponedeljek, en mesec bom sigurno lahko hodila ker so počitnice na faksu, potem bove pa vidleuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
22.1.2009 10:10:26   
elevitka
Men je tud spet slabo dopoldan in popoldan... bolj kot na začetku, glava kot bojler.

Čudi me da me je G naročila na pregled (10.2.09) tolk po laboratorijski preiskavi (7.1.09) ... izvide laboratorij pošlje k njej. V mislih imam pač to če bi bilo karkoli narobe, povišan sladkor al kaj jaz vem ...  negativna toxa recimo, tako da nevem rezultatov in če se morem česa pazit al je vse ok.

Zadnje dni se počutim bedno... najraje bi se vrgla v koš... upam da nebom fasala kakega rota virusa.

Debata o morju... jaz sem tud poletni tip in obožujem morje, smo mislili it pred rokom, sam se ravno bojim da nebi malček pohitel na svet in zaradi takšnih ali drugačnih zgodb ki jih je navedla jasna blo kaj narobe... verjetno bomo šli konec avgusta ali začetek septembra  ko bo mali star 2 meseca... sam še ne vem kam...glede na odnose z Hrvaško ??? nevem, V Slo je tako malo morja in umazano dami ne diši, kam dalje pa nevem če je pametno.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.1.2009 10:31:00   
Belika
Pozdravljene Julijke!

Rada bi se vam pridružila, moj PDP je 28.7.2009 (oz 30.7.2009 oz 27.7.2009) mi vedno malo drugač povejo.
Po datumih ZM naj bi bil 30.7., vendar je plodek za 3 dni večji. Večji je zato ker imam cikluse na 25 in ne na 28 dni, kar se sklapa z rokom 27.7., ginekolog moj pa pravi da bomo pustili kar 28.7., ker gre samo za par dni razlike...
Upam da nisem zakomplicirala preveč.

Drugače pa moja nosečnost poteka z večjimi in manjšimi preglavicami. Na začetku sem imela rjav izcedek, ki je hitro izginil, potem pa sem bruhala tako da sem shujšala 7 kg. Zadnjih 5 dni sem bila zaradi tega v bolnici, kjer sem dobivala infuzijo ter injekcije proti slabosti. Sedaj sem doma in zaenkrat se dobro počutim. V bolnici sem se tudi zredila nazaj za slabi 2 kg...

Nuhalno sem imela v začetku 11 tedna (uf ravno za mm smo jo ujeli, če bi bil plod mm manjši bi bili prezgodnji), razmerja pa imam 1: 18938, kar mislim da je kar vredu. Stara sem pa 29 let.

Naslednji pregled bi morala imeti 11.2. vendar ga imam že 26.1. zaradi tega ker sem bila v bolnici. Drugače pa je to že moj 4 pregled, če ne štejemo nuhalne. (in seveda pregledov sedaj v bolnici).

Skratka to bo na kratko vse... sem veliko zamudila, ampak zaradi slabega počutja nisem imela nobene volje pisati...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.1.2009 10:39:28   
tanatoraja
No super, vidim da je vsem bolje, kot je bilo prej... to punce in vaši user posted image !

mhm, men so pa rekli, da mi bo folna koristila, če jo še naprej jem... ali jo katera od vas še jemlje (po 3. mesecu)? glede toxe pa... jst sm jo očitno že imela in je ne morem več dobit user posted image torej tud moj mali ne - jupiiii! sam se mi je zdel, da suhih oz. surovih mesnin zaradi salmonele ne smemo jest?!?! kaj torej drži? a to pomeni, da si lahko po mirni vesti spet privoščim pršut in salamine? mmmmljaaaask! a ni kriminal, da mi ravno zdaj najbolj tatarski biftek pa plesnivi siri dišijouser posted image ?!

no, sem danes sem spet stopila na tehtnico in kaže, da sem pridobila 5kg, sem pa v 16.t.  priporočam vam, da se tehtate striktno zjutraj brez obleke, zvečer men 1,5kg več pokaže user posted image

glede user posted image pa - sori, ker sem vas nakurla, samo "Če pa paše, noooo!"
bi bilo pa res super, da se enkrat dobimo, še lepše pa, da bi nam sijal sonček. a ga počakamo? saj več kot 1 teden ne bo trajalo, da nas spet pride pogledat...

držte se so user posted image e!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
22.1.2009 10:47:01   
BOOMER
Belika - vidim da maš s PDP-jem čist iste težave ko jaz user posted image Men so ga G naračunale 27.7.2209, po vseh ostalih je 29.7., na UZ je reku da ma +kakšen dan, pa da ne bo spreminjal. Torej sma nekako bliiiizu noseče pa še isto stare user posted image (mamice pri 30ih).  Res je grozno, da se ti je ta varianta slabosti pripetila. user posted image A je vsaj že zdaj kaj bolje? No lepo da si se nam pridružilauser posted image

Elevitka - men je tud na novo spet slabo....a si prehlajena al je tko kot na začetku s slabostmi? V vsakem primeru, da bi čimprej minilo!user posted image

DOPOLDANSKI DE-CAFF...ODVAJALO 1Auser posted image

(odgovor članu tanatoraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
22.1.2009 11:10:06   
elevitka
BOOMER ... slabosti isto kot na začetku ... + prehlad s svojimi fintami ... krneki pa sem že upala da je to za mano 

Tudi jaz sme blizu vaju BOOMER in Belika user posted image  tako pri letih (29,8) kot PDP (prej 27.7., kasneje prestavili 23.7.) tudi jaz nimam enake cikle 25,23,28... kak nanese

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.1.2009 11:21:37   
ksandra
Zdravo user posted image

Meni trebušček tako raste, da imam resne probleme kaj obleči za v službo. Prej sem nosila bolj telirana, oprijeta oblačila, ki mi sedaj, od tega tedna(16t), niso več pravuser posted image . Mi je bodoči očka obljubil, da me bo naslednji teden peljal v trgovino. Saj bi šla tudi sama, a sploh nimam volje za to. Sem včeraj preverila tudi moje stanje na tehtnici... in se je takoj poznalo, da nimam več slabosti +2kg od začetka nosečnosti.
Mozolje imam še vedno. Mogoče v malo manjši količini. Sem včeraj prebrala nekje, da če imaš lepo kožo v nosečnosti, potem se ti obeta user posted image . Če imaš mozoljasto, čeprav prej nikoli ni bilo problemov s tem, je na poti user posted image . Kaj vi pravite na to?. Še posebno tiste, ki to ne bo vaš 1. user posted image  ?

Monty: s hojo v hribe nad 2000mnv raje počakaj do naslednjega leta, bo še dosti priložnosti. Saj je tudi sredogorje čisto ok za čas med nosečnostjo, če si ravno takega duha kot jaz, da te vleče višje. 
Mojca: se strinjam z vsemi predhodnicami, zato nebom pametovala. Naj rečem samo to, da je pohvalno, da si obdržala prijateljice, ki ti bodo v oporo.
tantatoraja: meni je moja G rekla, glede na to, da sem vegetarijanka, naj jem folno vso nosečnost. Ampak je nisem ubogala in sem jo, ko sem dopolnila 3m prenehala. Saj menim, da jo že z drugimi živili(čokolešnik, suho sadje, oreščki,...)  dnevno dovolj dobim. Ker pa nisem vegan varijanta, saj jem ribe in jajca, me ne skrbi, da bi mi česa primankovalo. Telo že samo pove, če mu kaj manjka.

Še eno vprašanje imam. Pred M moram it v laboratorij, vendar ne prej kot 3 dni.  Sem pozabila vprašati, če moram biti tešča. 

Dovolj je bilo nakladanja. Lep dan user posted image  !

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.1.2009 11:23:55   
katrinka
belika - dobrodošlauser posted image

tanatoraja - jaz imam še za dober teden tablet folne kisline - pa mi je dons G rekla naj jih do konca pojem - in ko jih bom, bom v 16tuser posted image
mislim da ni s tem nič narobeuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 22.1.2009 11:25:09 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.1.2009 11:29:23   
mojcaz.
Belika pozdravljena med nami julijskimi user posted imageuser posted image user posted image user posted image za user posted image

saj boš vidla da bo vse ok z user posted image in da boš uživala user posted image . treba pridno papcat da bo user posted image vlki in zdravi.

no mene pa še nuhalna čaka v ponedelje, tak da bomo komaj takrat vidli kak bo user posted image .

lep pozdrav souser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.1.2009 11:29:29   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ksandra

Še eno vprašanje imam. Pred M moram it v laboratorij, vendar ne prej kot 3 dni.  Sem pozabila vprašati, če moram biti tešča. 

Dovolj je bilo nakladanja. Lep dan user posted image  !

Tega pa ne zastopim najbolje...pred M...za kri je zmeraj najbolje biti tešč.

(odgovor članu ksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.1.2009 11:32:48   
jazzz27
punce kar se tiče folne kisline, nekatere jo jejo celo nosečnost...ni nič škodljivo...tako da naj vsaka presodi sama. Najbolj je pomembna v prvem trimesečju, pa kaj bi vam govorila, saj vesteuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.1.2009 11:52:52   
BOOMER
OJ PUNCE!

Eko mene nazaj pa da uspem mal nadoknadit:

elevitka - 29ta rulezuser posted image hehe. Kolko si pa ti mela NS podatke....ker smo že tkooo bliz...če spet ne morim vsem preveč (firbec - enkrat se bom po mačje opeklauser posted image ) Glede prehlada - dej ga nazaj!
Zaradi slabosti sem danes sprejela ukrep - kupla sem krof, franscoski rogliček + čokolešnik - če ne dobim zdej saj deke gor, pol pa ne vem - je pa dober izgovor user posted image

ksandra - jest mam še ful folne in to folacin (mi že pri ušesih vun gleda), pa ne zato ker sem tvoje sorte vege, druge stvari - mislem da nima veze to da rabiš zarag vege dodajat...čist tak...ampak kako mi meso diši - za ubit! ful mi je nerodnouser posted image

Dons si je pa bodoča mami prvoščla - v Sparu imajo nek nosečniški čaj (ful nekje visoko skrito) za bajno drago ceno (1,60eur) - ampak, kdaj naj se razvajam če ne zdejuser posted image user posted image

Čokolino - hrana moje in user posted image mladosti (že pred rojstvomuser posted image )

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.1.2009 12:11:18   
ana**
Živjo čvekeuser posted image

Jst sm v službi in lepo jemuser posted image Sm lačna kot volk pa mi je sodelavla prinesla čisto malo solatkouser posted image In sm jo baje tok zgroženo pogledala,da mi je še kr njeno odstoplauser posted image user posted image Zdaj sem pa srečnauser posted image Pa še na drugi strani je velika milka.. Se mi zdi,da me prav kliče,da morm po njouser posted image

jaknik1 držim pestiuser posted image user posted image Upam,da ni nič hudega... Pa poročaj ko boš kaj zvedelauser posted image user posted image

jasna samo,da se je na koncu vse dobro končalo.. Sicer pa je tudi mene kr strah,da bi se na Hrvaškem kaj zgodilo. Ker so eni zdravniki res malo čudniuser posted image Ampak jst gledam na to tak,da lahko kjerkoli zboli. Res je drugače,če je v tujini ampak so tu in tam dobri iz. slabi zdravnikiuser posted image

belika dobrodošlauser posted image user posted image

Ah..čokolada me je premamilauser posted image Bo katera? Odstopim vam 1tablico..drugače se mi bo kje poznalouser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.1.2009 12:27:10   
zaspančka
Hrana!!! user posted image  Kakšne napade volčje lakote imam. Če bo šlo tko naprej, me naslednič G ne bo pohvalu glede kil, ampak me bo ornk okregal. Dons sm namreč pojedla že dva slanika (ta velka), krof, rogljiček, da ne govorim o tem, kok me mika snickers v moji torbici plus komi čakam, da bom šla na kosilo. user posted image  Dons si bom prvoščla pohan sir in pomfri pa zihr bo še kakšna sladica padla. user posted image  Mal nezdrave hrane hrane pa ja ne bo škodlo, ne? user posted image

Uživejte pa fajn jejte. Zdej lahko, kr mamo dobr izgovor za nažiranje s torticami in čokoladami. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.1.2009 12:36:59   
elevitka
BOOMER ... pregled NS 16.01.2009 , bila sem noseča 13t 1d (veliki smo 7 cm) srček bije 146 bpm (kar je spodnja meja) normalnega baje tveganje za DS 1:2067 (kar se je meni osebno zdelo dosti - sem podala še vprašanje dr. Pušenjaku)

IZVID: user posted image

citiram:  Bistvo vašega izvida je, da se vam je tveganje za DS v primerjavi s starostjo pogojenim tveganjem za cca. 3x zmanjšalo in je pri 1:2000 zelo nizko, zato ne kliče po preverjanju stanja. Če pa sami menite, da bi bili mirnejši, v kolikor bi stanje preverili z amniocentezo, pa bi si takšno preiskavo morali financirati sami. Utrip srca je še v okviru normalnih vrednsoti, zato kljub temu, da je nižje od povprečja, ne povečuje tveganja za DS.

In potem sem mirno spala user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
22.1.2009 12:37:19   
katrinka
a je še kej čokolade kateri ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
22.1.2009 12:38:35   
mojcaz.
oo ne govori o hraniuser posted image user posted image zaspančka. saj jaz nisem nič boljša, naspoh pa ta teden ko sem doma pa je skos kaj v hladilniku. tak sem lačna da bi se lahko zraven hladilnika dol vsedla in samo jedla in jedla. saj jaz sem tudi že dans bla pridna. pojedla sem 2 toasta z mermelado, eno čokoldano tortico, pa en vlki paket čipsa.
hmm jaz pa bom dans zlo skromno kosilo mela 2 sojina zrezka in 2 mini zelenjava zrezka, zraven pa verjetno kako polnozrnato štručko. malo nekaj zdravega pa mora bit user posted image user posted image
katrinka meni še je ostalo malo čokolade, a ti jo pošljem....user posted image user posted image
zmagale smo vse user posted image , ki smo lačne in lačneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj mene bo G tudi krego da preveč jem, ko bom spet na tehtnico stopla.

uživajte souser posted image

lp,
čaw čaw

< Sporočilo je popravil mojcaz. -- 22.1.2009 12:39:41 >

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.