|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
18.12.2008 15:45:05   
MTFP
Jaz jo bom delala v lj pri Mili Lomšek, cena je 50€ (vsaj na netu tako piše), kakšna pa je pa ne vem, nisem zasledila ne pohval in ne kritik o njej.

Me pa zanima kako je s tem CD-ji ali vam jih sami dajo, ali ga moraš sabo prinesti na NS?

Glede dvojčkov jih imava pa tudi midva v družini - oba. Ampak sem brala nek odgovor dr. Pušenjaka, da v kolikor jih ima partner, to ne vpliva na dedovanja, v kolikor jih ima pa mati v družini pa je 25%, da jih bo imela tudi sama.

No iskreno povedano, sem vedno upala, da bom imela dvojčka, ampak sedaj pa po pravici povedano si želim samo eno malo zdravo dete. Nebi se sicer branila dveh, ampak mislim, da je to kar velika skrb...

Joj midva sva začela s prvimi pripravami na user posted image , kajti predno pride bo treba okna menjati saj so že zelo slaba in tako sem se danes zmenila z enmu majstrom, da nama pride zmert in predračun naresti.... če ne bi čakala bebice, bi verjetno še kar odlašala... No pa takih nujnih obnovitvenih del se bova potem na pomlad lotila (brušenje parketa, zamenjava tal v eni sobi...), kuhinjo in kopalnico, ki se mi zdita največji strošek, pa sva že zamenjala...tako da če že za bebico še ne morava kupovati, se bo vsaj nekaj začelo dogajati.... 

Hehe, sem ravno brala v eni knjigi, da je vsa manjša in večja popravila v stanovanju trebanarediti pred prihodom user posted image  saj se drugače hitro avlečejo za kako leto ali desetletjeuser posted image

Punce lepo se imejte.... moja slabost danes še vedno nekako miruje.. uf res bo treba večkrat k tašči iti.

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 976
18.12.2008 16:56:49   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: nena30

Hator! Ma kam sem gledala da sem te zgrešila? Očitno sem premalo na tem forumu. Tud jaz imam Merla, ob zadnjem pregledu mi je meril tudi NS in me poslal v laboratorij. Naslednji pregled imam 14.1.. Kdaj naj bi pa imela PDP po ultratvoku? Ja drugača pa živim v Izoli,ma sem uvožena iz notranjskeuser posted image user posted image user posted image . III ku lepo, sigurno dova kje skup tičale v porodnišnici!

Po UZ naj bi imela PDP 29.6., po ZM pa 2.7., jutri imam pregled in bomo videli. Upam samo, da je vse ok, ker imam danes malo rjavega izcedka in me je ful strah. Drugače sem pa tudi jaz uvožena Primorka user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 977
18.12.2008 17:46:10   
ana**
ojla...

Jz sm se spet neki po kuhinji motala in sm si že pripravla testo za kekse.. Zdj sm daja testo v hladilnik pol pa grem počasi delatuser posted image user posted image O tem kak se bom spet najedla sploh nebom govorilauser posted image user posted image

MTFP se čisto strinjam z tabouser posted image user posted image Nama je G.rekla,da je možnost za user posted image user posted image ampak očitno je samo en. In meni je prav fajn,da je tko... Pač,če bi bla dva bi mela oba ful rada.. Ampak je pol 2× več stroškov. In še stanovanje imama kr malo tko,da bi se še selit moglauser posted image

Po praznikih bom naredlia čiščenje celega stanovanja.. Zdj mama eno sobo za likanje in da se krama not nabira! Pa bom tisto vse pospravla,vse vstran zmetala... Pa tut bomo parket zamenjali pa prebarvali sobo,pol pa bomo itak začeli opremljat za bebicOuser posted image Samo kaj ko se meni zdi še vse takoooooo daleč..... Jz bi pa že zdaj vse to delala..

Evo grem zdj pečt

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 978
18.12.2008 19:15:16   
katana37*2
Živjo!
Ja, tako sva se odločila z dragim. Na amniocentezo grem 20.1.2009. Če bo z user posted image  kaj narobe, ga bom vseeno obdržala. (kakšne moreče misli) Želiva vedeti kaj naju čaka, upava na zdravega user posted image
Ja naša deklica je pa zdrava kot ribica in živa kot srebro.
Vsem želim lepe misli in zdrave user posted image !

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 979
18.12.2008 19:23:36   
MTFP
Katana veliko sreče na pregleduuser posted image

Pri meni je zadeva taka, da sem vedno govorila, da bi šla splavit če bi pokazalo da je z oročkom kaj narobe... Sedaj pa ko sem noseča in zaradi izcedka me neprestano nek strah preganja... pa ko pomislim, da bi še na NS pokazalo slabo, pa dvomim, da bi lahko šla splavit. Verjamem, da je za vsako bodočo mamico to ena izmed najtežjih odločitev, ampak zanimivo, kako sem pred nosečnostjo lahko govorila o tem oz. zagovarjala splav v primeru kake nepravilnosti pri otročku... potem se je pa čez noč vse spremenilo... ne dam pikice za nič... moja je pa kakršna koli bo, bo vedno moja si mislimuser posted image

Seveda pa si želim, da bi bila zdrava....

(odgovor članu katana37*2)
Neposredna povezava do sporočila: 980
18.12.2008 20:28:17   
N072009I
Ojla pupe,
Danes sem imela pregled NS in kaj lepšega še nisem doživela. Bebica je zdrava, rezultati so super, velika je 6 cm in srček veselo tiktaka. Med nogicami pa nima lulčka user posted image .
Anonimnauser posted image : dr. Strahova je super. Zelo prijazna, vse ti razloži in si vzame čas samo za vaju. Priporočam.
Andy28: jaz sem omenila da bom hodila v Moj fit in to nameravam storiti v januarju. Če si tudi ti za, se lahko zmeniva in greva skupaj. Še kakšna prostovoljka iz Ljubljane? user posted image
Anonimna: super ker pomagaš pri seznamčku. Hvala

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 981
18.12.2008 20:42:17   
N072009I
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št.user posted image ,št.user posted image )   Starost, RD   Kraj   Spol   +Kg

X. JULIJ   
lilka (2user posted image ,1user posted image ) 

28. JUNIJ    
nena30 (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 28.03             Izola  

29. JUNIJ  
Hator (3user posted image ,0user posted image ) 29 let                               KP

1. JULIJ

NO72009I (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 07.12       LJ       user posted image      +2kg
Anonimna (2user posted image ,1user posted image )   
katana37*2  (2user posted image ,1user posted image )  36 let       

2. JULIJ
Jenny* (3user posted image ,1user posted image ) 33 let   
jaknik1 (3user posted image ,2user posted image ) 30 let

3. JULIJ  
tacamuca (1user posted image ,0user posted image28 let, RD 27.07       
_ella_ (1user posted image ,0user posted image ) 37 let, RD 26.04
bimbambom (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 04.02   

4. JULIJ 
Nikita (5user posted image ,0user posted image )                                                                                +3kg
glossa (2user posted image ,1user posted image )
Melika (1user posted image ,0user posted image ) 28 let

jasna81 (3user posted image ,1user posted image ) 27 let, RD 12.06               CE                    +1,3kg                                  

5. JULIJ  
Naty-Taja (3user posted image ,2user posted image ) 30 let, RD 18.05
inuasa (1user posted image ,0user posted image ) 26 let, RD 20.11   

6. JULIJ  
furlica (2user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 27.02 
ana** (2user posted image ,0user posted image ) 24 let, RD: 11.01              LJ
nborazem (6user posted image ,2user posted image ) 

7. JULIJ   
jazzz27 (1user posted image ,0user posted image )     

8. JULIJ

9. JULIJ
lastovka (1user posted image ,0user posted image )  
andy28 (2user posted image ,1user posted image ) 28 let, RD: 11.04               LJ                        +0kg   
Ribica 80 (1user posted image ,0user posted image ) 28 let
bdubadu (4user posted image ,2user posted image ) 35 let, RD 11.03   

10. JULIJ   

11. JULIJ 
mravljica123 (1user posted image ,0user posted image26 let
smile30 (2user posted image ,1user posted image30 let

12. JULIJ 
Matejci (2user posted image ,1user posted image )
lolita80
(2user posted image ,1user posted image ) 28 let

13. JULIJ   
rakica26 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let
ribica (?user posted image ,? user posted image )  
Anonimna user posted image (3user posted image ,0user posted image ) 27 let
ksandra (1user posted image ,0user posted image ) 33 let
zoga08 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let
KaOs (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 21.11           CE         +3kg

14. JULIJ   
anci banci (1user posted image ,0user posted image29 let, RD: 14.03
SKORPY (1user posted image ,?user posted image ) 26 let
Vixen (1user posted image ,0user posted image ) 33 let, RD 16.07

15. JULIJ   
severinca77 (2user posted image ,1user posted image )  
masna (2user posted image ,2user posted image ) 31 let
tonja (?user posted image ,?user posted image )   

16. JULIJ   
češnca (2user posted image ,1user posted image ) 29 let, RD 03.10

17. JULIJ   

18. JULIJ 
lola11 (1user posted image ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
ineskaa (3user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD: 31.07
Chebellca (1user posted image ,0user posted image )  
Chatty (2user posted image ,user posted image ) 26 let
lučka 25 (1user posted image ,0user posted image ) 32 let

21. JULIJ 
levinja86 (1user posted image ,0user posted image ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (?user posted image ,?user posted image )  

23. JULIJ   
monty (1user posted image ,0user posted image 28let                                         +1kg 

24 JULIJ  

25. JULIJ   
Anonimna user posted image (2user posted image ,1user posted image ) 28 let             LJ                      +1kg
zaspančka (1user posted image ,0user posted image ) 23 let, 17.07      Ivančna Gorica  +1kg

26. JULIJ  

27. JULIJ   
bipi (2user posted image ,1user posted image ) 30 let, RD 03.02                Zasavje            +0kg
majčula
(1user posted image ,0user posted image ) 28 let  

28. JULIJ  
MTFP (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 24.05                                                         -3kg

29. JULIJ  
anadami (1user posted image ,0user posted image ) 27 let
BOOMER (1user posted image ,0user posted image ) 29 let   

30. JULIJ  

31. JULIJ  

02. AVGUST  
Upsss (1user posted image ,0user posted image )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     
user posted image user posted image user posted image user posted image   

ponedeljek; 15.12.2008
ana** 2.P                                    

torek; 16.12.2008
nena30 2.P
inuasa 2.P
levinja86 1.P
monty 2.P

sreda; 17.12.2008 
tacamuca 2.P
Nikita P
nborazem P  
Chatty 1.P
majčula 1.P
BOOMER 1.P

četrtek; 18.12.2008
N072009I NS
Jasna81 NS

zoga08 NS
Anonimna user posted image 1.P

zaspančka 2.P  

petek; 19.12.2008
Hator NS 

sobota; 20.12.2008
rakica26 1.P

AKTUALNO V DECEMBRU                            

ponedeljek; 22.12.2008
Naty-Taya NS
ineskaa 3.P

torek; 23.12.2008
tacamuca NS
_ella_ NS

bimbambom NS 
Nikita NS
ana** NS
anadami 1.P

Melika NS
bimbambom NS

sreda; 24.12.2008
rakica 26 NS 
Vixen 2.P

jaknik1 NS                                  

četrtek; 25.12.2008
BOŽIČ

petek; 26.12.2008  

ponedeljek; 29.12.2008  
Ribica 80 NS                                   
Anonimna  user posted image NS

jazzz27 NS
KaOs NS 
monty NS
lilka P 

torek; 30.12.2008
nborazem NS                                        
andy28 NS
bdubadu NS
mravljica123 NS

furlica NS

sreda; 31.12.2008 

AKTUALNO V JANUARJU

četrtek; 01.01.2009 
NOVO LETO 

ponedeljek; 05.01.2009 
Anonimna user posted image UZ
ksandra NS
anci banci NS
češnca NS 

sreda; 07.01.2009  
MTFP NS
Smile30 2.P
jaknik1 P 

četrtek; 08.01.2009 
andy28 2.P
Melika 3.P 

petek; 09.01.2009  
Smile30 NS  

ponedeljek; 12.01.2009 
N072009I 2.P

Lučka 25 NS

sreda; 14.01.2009 
MTFP 2.P
nena30 P

četrtek; 15.01.2009 
Anonimna user posted image P
češnca P
furlica 3.P 

petek; 16.01.2009 
jasna81 P 

torek; 20.01.2009 
katana37*2 Amnio  

ponedeljek; 26.01.2009
Ribica 80 3.P 

sreda; 28.01.2009 
KaOs 2.P  

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
češnca P 

Trenutno nas je 58 user posted image user posted image user posted image

Z nami so pot začele:

user posted image   geolina, bayb77, tršica, zvesta user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Velikost ploda po tednih:
http://www.bluni.de/index.php/a/schwanger_bio_ssl

Pregledi med nosečnostjo:
http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image
NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image
NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image
MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 982
19.12.2008 7:27:58   
zaspančka
Včerajšnji pregled je bil super. user posted image  Pikica je velika 25 mm, srček lepo bije, v glavnem vse je OK. Dala sem še kri pa vodo, zdej mam pa 29. spet pregled zarad izvidov, pa da se zmenva za NS, če bi šla. Pa takrat bom tut materinsko knjižco dubla. user posted image  Sam neki mi je ful čudn. Na obeh pregledih k sm bla, me ni sestra niti stehtala niti pritiska mi ni zmerla. user posted image  Prej pa kadar koli sm bla so mi zmeri in zdej sm zmedena. Ah, važn da je z user posted image  vse OK.

Pozdravčke vsem souser posted image .

Aja pa še to, moj PDP je zdej 24.7.

< Sporočilo je popravil zaspančka -- 19.12.2008 7:29:02 >

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 983
19.12.2008 7:55:42   
severnica77
Pozdravljene user posted image ,

moje pikice več ni. Ji ni srček bil. Prosim, če me izbrišete iz seznama user posted image .

Lepo nosečnost in zdrave pikice vam želim.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
19.12.2008 7:59:17   
lilka
Jutro!

Joj sem vidla, da ste me dale na seznam , čeprav je datum Xuser posted image , starost moja je 30 let, RD pa 04. 10.

Zaspančka:Jaz imam tudi pregled 29. 12., da pogleda izvide vode in krvi, pa se bom zmenila za nauhalno, pa materinsko mi bo dala, me je pa stehtala in mi zmerila pritisk že zadnjič. Že pri prvi nosečnosti, mi je to redno delala, pritisk sploh ker sem imela visokega 140/90, zdej ga imam 120/70 in upam, da bo tako ostalo, da ne bom spet na kakšni neslani dieti, kot sem bla prvičuser posted image .

MTFP: ja res je kar si rekla, jaz sem tudi prvič bla prepričana, da če bo kaj narobe, da bom splavila, pa ne vem, če bi se za to tudi odločila. Zdej drugič, me malo manj skrbi, samo me je vseeno strah NS in komaj čakam, da bo mimo, da vidim , da bo vse vredu, kaj bi se pa odločila, pa še ne vem. Je pa to zelo, zelo težkogrozno mora bit, če ti rečejo, da kaj ni vredu.

Stanovanje: ja tudi naju je presenetilo, sva mislila, še odlašat z otroško sobo za Tinko, ker to predstavlja precej dela in stroškov, ker bi morala neki prizidek naredit, ali pa vsaj vhod prestavit, zdej bova morala pa čim prej nekaj naredit, da bi Tionka šla v svojo sobo, preden pride dojenček. Ker v najino spalnico niti postle ne moreva postavit, zdej ko je kinderpet še gre, pa tudi nebi rada, da smo vsi v eni sobi, ko se bo treba vstajat, se mi ne zdi fer do Tinke, da bi jo zbujali, nekaj bo treba naredit.

Moram vam pa rečt, da je tako drugače drugičuser posted image , kot pa prvič, zdej nekako vem kaj me čaka, prvič, sem bla pa v takem pričakovanju, pa samo o tem sem razmišljala, pa brala za vsak teden kaj je v knjigah in revijah, zdej pa ne utegnem....bom pa manj živčna in manj se bom sekirala, ker pri Tinki sem se ful, ko je jokala in ful sem komplicirala, zdej se mi pa zdi, da ne bom.
Me je pa strah, ker vem kaj me čaka, pa ne toliko poroda, tisto itak mine, potem tiste prve mesece, ko je bitjece še tako majhno...eh sej bo.

Tako, da mene ne o porodu spraševat, ker sem tako relana glede tega, lahko še katero prestrašim...user posted image

Nič grem zdej delat....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 985
19.12.2008 8:03:34   
Anonimen
Dobro jutro mini-trebuškarice!user posted image

Kako ste kaj?

MFPT - prav sta se odločila! Midva sma letos zamenjala okna. So tudi bila čisto za nič še preden se je Alen rodil, sam sma imela dost drigih "priprav" in sma v bistvu zavlačevala... No zdej pred drugim sma se pa odločla to naredit. Edino vhodna vrata še morma zamenjat, je pa trenutno mal prevelik finančni zalogaj za naju. Js pravim, da vrata bomo pa menjal, ko bo tretji na poti. user posted image

Ana - tudi midva imama "računalniško sobico", ki bo čez par mesecev postala Alenova sobica. Pohištvo boma verjetno kupila v Ikei, stene bo pa že moj prebarval - mu gre dobr od rok.

NO user posted image  za roziko! user posted image user posted image user posted image  (ampak vseeno ji lahko luli zrasteuser posted image )

Učeri sma midva imela NS. In vse je ok! Velik je že 58 mm - a je sploh možno, da od ponedeljka do učeri zvečer zraste za 1 cm? Skače pa ko ona živček žogica - to dete še niti 1x ni bilo pri miru, ko sem imela UZ, razen na prvem, ko je bil 7 tednov. Ja - BIL! Moj me je tako proseče gledu, ko sma izvedla, da je vse ok, da sm kr vedla, kaj bi rad. Pol pa še G vpraša, "kaj je, vaju zanima?" Pa moj reče "ja js ne upam uprašat..."user posted image  In pol tista tišina..."Ja povejta, bi rada vedla, al ne?"user posted image  In pol sm kr rekla, ja povejte... In je LULEK! user posted image  Sem pa rekla "super, sej tretja bo pa punčka!"user posted image user posted image user posted image Sploh ni važno kaj je, važno nama je, da je vse ok, sm pa jezna ko user posted image  nA NJEga, naslednjo NS zihr ne gre zraven!user posted image In tolk sm navijala, da ne boma vedla, ne boma vprašala.... Ufff....

V glavnem tveganje za tiste 3 sindrome je minimalno, ima obe rokici, nogici, prstke, možganovina se ok razvija, skoz pije plodovnico, zato se dobr vidi mehurček, želodček, ledvičke. Nosek je tudi že fajn viden. Dobila pa sem 12 slikic! user posted image

Komi čakam, da se mi buši začne ornk poznat - pa ne samo, ko kaj pojem. Sej februarja so itak razprodaja, ta en mesec se bom pa že znajdla, imam ene 2 hlače, ki so mi mal prevlke, pa še kiklo od 1. nosečnost.

OK, dost zaenkrat, grem še mal delat! Uživajte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 986
19.12.2008 8:08:27   
Anonimen
Severnica user posted image user posted image user posted image  Ponovno ne najdem besed...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
19.12.2008 9:13:06   
Anonimen
Čau user posted image . Jst sm si pa danes kar dopust vzela, moram mal pospravit po bajti, pa se seveda tut mal spočit. 

NO* - čestitke za user posted image , Jasna81 - čestitke za user posted image , predvsem pa obema čestitke za super rezultate! Ja NO*, če vam pa slučajno lulček zraste pa poročajuser posted image  Žoga08 - ti si pa še na vrsti za poročat, torej kje si??? Danes pa navijamo za Hatoruser posted image user posted image user posted image

Jst mam pa NS v sredo in zdej mi kr mal skomine delate s tem, ko sprašujete po spolu. Jst sm se zaprisegla, da ne vprašam, ker želim presenečenje, ampak glede na to da sm firbec in da me skominte tle gor ne vem če mi bo glih ratal bit tih. Pravzaprav bi blo idealno, če se nebi nč vidl(spol seveda, vse ostalo se mora vidt).

Zdej grem pa user posted image . Se še kasneje kaj oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
19.12.2008 9:21:27   
Anonimen
Dobro jutro punce,

evo včerajšni 1.pregled je za nami user posted image . Pikica je velika 1,98cm in lepo raste sem 8 5/7 t nosečka user posted image .
Naslednji pregled nevem kdaj ga imam, ker moram zadnji teden v decembru poklicat zaradi laboratorijskih izvidov.
Drugače se je pa G zelo potrudila in predlaga čimveč preiskav v moji user posted image , ker imam s prvim sinkom, kar pestro zgodovino. Predlagala mi je amniocintezo (za to se gotovo ne bom odločila), ali kaj podobnega, da bomo na jasnem da bo z pikico vse OK.

NO72009I za dr.Strah pa vem da je Ok, saj sem v 1.user posted image  tudi bila pri njej in gotovo bom šla tudi v drugo, prijavljena sem 10.1. samo bom videla, kaj bo moja G predlagala oz. ali bom šla še na kak presajalni test. Zdravnica od sinka je predlagala trojni hormonski presajalni test, sedaj bom pa še mnenje od G poslušala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
19.12.2008 9:22:26   
Anonimen
Aja vedno se pozabim podpisat user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
19.12.2008 9:54:22   
monty
severnica, držim pesti da drugič rata pa user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

jaz grem tudi k Strahovi. In kolegica je tudi bila in je baje res fajna. prijazna in pozorna. zadnjič ko sem bila na pregledu mi je tudi poslušal (no samo to) če bije srček in najprej ni nič našel, je že bilo kr strašljivo, potem pa je le začelo šumeti in to ful hitro. in sedaj komaj čakam NS, da ga vidim.

sumim, da bomo melo fantiča. Ne vem zakaj. ni važno samo da je dete zdravo!

uživajte PETEK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
19.12.2008 10:57:20   
katana37*2
Severnica, zelo mi je žal, vem, da ti je hudo. Verjamem pa, da boš prav kmalu sporočila veselo novičko. Vse dobro ti želim!

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 992
19.12.2008 11:03:11   
anci banci
severnica... tudi jaz nimam besed...user posted image user posted image user posted image
take novice me kar potrejo

tudi jaz bi hodila na kako telovadbo, ker sem čist zakrnela, ampak to šele po NS se pravi januarja

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 993
19.12.2008 12:39:10   
monty
punce, jaz se pa sekiram, da bi zaradi bruhanja kaj škodila otročku. men se je zdelo,da je že okej pa mi je včeraj in danes zopet tako TEŽKO v želodcu. in dobro pomislim na ... pa se mi zdi da mi gre vse gor. in potem prst v usta in se sploh ne morem ustavit. potem pa mi je bolje. pol pa razišljam, da je vse kar sem pojedla šlo adijo in se spet posilim kaj pojest. pa jovo na novo. no določena hrana je okej. najhuje pa je da mi ni slabo takoj ampak po kaki uri po jedi. zdaj razmišljam da bom za kosilo juhco in riž in da mi po tem ne bo težko.
pa sej zame me ne skrbi že zdržiš to, samo ali je lahko otrok v pomanjkanju ali je to le takrat ko res ne ostane čisto nič v tebi in še pit ne moreš.meni je rekel G,da mora biti kar hudo in dehidracija, da te vzamejo v bolnico... da ta bruhanja pa so normalna.??? glede na to da ne hujšam, se kr pridno okroglim in da skušam dovolj piti mislim, da bi ne smelo bit kaj narobe. Kaj menite. ko lahko šla vsaj spat po jedi pa bi že prespala tiste ure. sedim, ko grem na lulat na WC mi pa še želodec obrne. oz. tisti občutek,da maš kr slino v ustih.
groza.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 994
19.12.2008 13:04:23   
nena30
Ja jest bi bla na tvojem mestu kar vztrajna. Če se res tako nemogoče počutiš,ustrajaj pri svojem pa makar da greš k svoji osebni zdravnici. Meni je moj ginekolog reku na prvem pregledu, če bo hudo z slabostjo in bruhanjem, naj ga takoj pokličem. Da dehidriraš pa ni nevarno samo za otroka ampak tudi za tvoje telo.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 995
19.12.2008 13:05:09   
ana**
Petek jeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo v ponedeljek še grem v službo pol mam pa frej do 5.1user posted image user posted image user posted image

severnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je.... Upam,da hitro spet zagledaš plus!

Jasna
čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image
NO* čestitke za punčko!user posted image user posted image user posted image

Jaz sm bla odločena,da nebom vprašala za spol.. Ampak si očitno nebom mogla pomagat in bomo kr zvedliuser posted image Če bo le dete poziralo tko,da bomo vidli kaj se skriva med nogamiuser posted image

Hator
poročaj kak je šlouser posted image user posted image

anonimna user posted image
bravo za uspešno opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image

zaspančka
super za pregleduser posted image

Jaz sem se za telovadbo tudi odločla za Moj fit... Bom pa začela po 12.tednu. A se zmenimo in gremo skupaj??user posted image

Danes bi mogla it na novoletno zabavo ko jo mamo v službi... Ampak me neki glava boli tko,da še nevem če se bom spravla. Pa itak bi me vsi čudno gledli da nč ne pijem... in ne norim kaj preveč! Tko,da se bom jz kr z mojim dragim cartalauser posted image user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 996
19.12.2008 13:41:53   
majčula
Pozdravljene drage sonosečke...

res sem pravi obup....redno vas berem in ko se spravim k pisanju...vedno pride nekaj vmesuser posted image ... zvečer pa vam povem, da sem tako utrujena, da zaspim okoli desete...user posted image ..pa čisto brez energije...
no danes sem si pa vzela čas, saj sem čisto sama v pisarni...moji dragi sodelavci in sodelavke so odšli na novoletno dvo dnevno zabavo...jaz sem ostala žal doma zaradi obveznosti...pa še čudno bi bilo glede na to, da sem bila vedno prva pri žuriranju in smučariji...da bi se letos izogibala temuuser posted image ...jah...moram čuvat svojo pikico... 17. sem imela prvi pregled in smo že slišali srčka...pikica je velika 14mm...vse je OK...mi je pa G prestavil PDP za par dni na 30.7. ali pa še kak dan pozneje...pa bom kar tukaj ostala, bom rodila julija sigrunouser posted image user posted image user posted image ..tko, da zdaj koooooooomaj čakam naslednji pregled in NS katero imam 15.1....
Upam, da vse tiste ki vam je slabo, da bo hitro minilo...meni hvala bogu ni...ampak tale utrujenost.....ah....

cmokce vsem...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 997
19.12.2008 14:43:57   
Hator
Severnica, zelo mi je žal za tvojo pikico user posted image user posted image , tudi sama sem bila včeraj zelo v skrbeh, pojavil se mi je rjav izcedek, danes je še malo prisoten. Upam, da boš čimprej uspela prebrodit bolečino in šla lahko v nove boje. Vsekakor nam poročaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pregled in NS:
kljub paniki je vse ok, pikica velika skoraj 6cm, srček veselo bije, pikica se premika, NS ok. Moj dragi je danes prvič videl pikico in jo je bilo tako lepo pogledat. Jaz bi kar gledala tisti ekran. Drugače pa moram bolj počivat, pa kaki lahki sprehodi, ker imam posteljico bolj nizko. Dobila sva tudi kar nekaj slikic.
PDP mi je v MK napisal 1.7., na slikici glede na velikost ploda piše 26.6., tako da tam nekje bo. Sem pa dala tudi kri in vodo.
Naslednji pregled 14.1.2009.
Zredila sem se pa za 3 kg.

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 998
19.12.2008 14:51:08   
zoga08
Hoj, jaz sem imela pregled NS danes, bilo je fajn, je bil tud moj zravenuser posted image . Dete je veliko 6 cm in zdravo, sva bila ful vesela, da je vse OK. Je pa spal in se ni preveč dal motit. Za spol sva vprašala pa mi je rekla, da je to še čisto prezgodaj za povedatuser posted image . Sem v 13 t noseča 12t in 5d. PDP imam ponovno prestavljen na 29.6.09 po velikosti in glede na zadnjo M. Ampak bom itak ostala z vami, ker ste zakon.
Dobila sem materinsko s slikico bebice in naslednji datum 13.2.09 za pregled. Aja pa toxo sem že prebolela tako,da lahko veselo jem salamo in pršutek za novo leto, o pa biftek.

Še podatkoi za seznamček: pdp 29.6., rd 18.2.82, lukovica, +1,5 kg; spol še neznan

Pozdravček user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 999
19.12.2008 15:24:25   
nborazem
pozdrav še od mene.
jz sem imela pa v sredo pregled. Vse je ok, pikica velika 4 cm.
Komi čakam na NS in da zvem za spol. Sem sanjala fantka, bomo vidl...men je res vseen, sam a bo dete zdravo, moj pa kr navija za sina, sej veste, moški.

Drgač vam morm pa povedat, da v ZD Fužine poteka 2x tedensko nosečniška telovadba, brezplačno. Jz sem hodila lani, mislm pa da se letos ni nč spremenilo.
Je pa ful fajn, ima jo ena zlo fit višja medicinska sestra in poteka v 2 delih, najprej razgibavanje in aerobični del, pol pa priprava na porod...dihanje, medenica sem tja, res ful hudo.
Posebej pa to, da ni nč treba plačat, česar v teh časih sploh ni več.
Jz bom začela v jan al pa feb hodt kr na Fužine.

Tko, se še javm, če ne prej pa 30.12, po NS.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?