|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
17.12.2008 15:15:07   
ana**
Bejbeeee

Ju3 se začnejo prvi pregledi NSuser posted image user posted image user posted image user posted image Tko,da bom cel dan mislila na vas...

Tiste,ki imate danes pregled hitro na raportuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 951
17.12.2008 15:39:23   
MTFP
Evo punce, jaz se vam spet malo javljam. Mi je non stop slabo, tako da se mi ponavadi tudi tipkat ne da. Danes mi je zdravnica dala na komisijo za podaljšanje bolniške. Je rekla da zadnje čase vsem po vrsti zavračajouser posted image . Sicer bi šla rada spet malo v službo, ampak si pa sama sebe ne predstavljam tam ko pa mi je tako slabo...

Joj ful sem vesela za vse ki boste že imele NS, mene čaka šele v začetku januarja (joj kako daleč se mi zdi)...

Lp,

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 952
17.12.2008 15:56:34   
furlica
Živijo sonosečke,
meni tudi počasi končujejo te slabosti in imam že malo več energije, da lahko po služi že skuham večerjo in kej naedim, včeraj sem likala prvič od kar sem nosečka, prej se mi sploh ni dalo razen nujnih oblekc.
Bo zdej vesel moj dragi. Tako, zdej ko so slabosti mimo (vsaj upam), lahko začnem z nakupovanjem darilc za nečake in starše. Komaj čakam, da bo smrekca okrašena in pod njo jaslice s košom polno daril.user posted image user posted image user posted image

Draga katana, dobrodošla. Jaz bi na tvojem mestu šla samo, če bi bila NS slaba. Ma glede na to da imaš že zdravega otroka doma, mislim da jaz ne bi šla. Je pa res se težko izbrati pravo pot. Srečno pa poročaj.

Tudi jaz želim vsem čimveč užitkov pri gledanju svojih user posted image  na NS.
Jaz sem šele čez 2 tedna.

Srečno in lep pozdrav,
furlica

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 953
17.12.2008 16:52:48   
_ella_
Ja Katana, jaz bi pa šla in tudi bom. Saj mene je tudi full strah, ampak mi je kolegica rekla, ki je bila ,da je to približno tako kot da ti kri jemljejo. Ipak čutiš samo pikec, ko vdre igla v kožo. Tko da jaz bom tesno zaprla oči. Sam da bo zdrav.

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
17.12.2008 17:19:40   
Hator
Nena20, midve mava pa rok čisto blizu, ti 28.6., jaz pa 29.6. in tudi kar ostajam med julijkami. Pa tudi jaz hodim v PO, sicer sem iz okolice KP, in bom šla tja rodit. Mogoče bova pa skupajuser posted image user posted image
Moj ginekolog je dr. Merlo in je tudi super ginekolog, vedno me pregleda, vaginalno+uz. Pojutrišnjem imam spet pregled, pregledal mi bo tudi NS. Sem pa že cel teden na trnih, ker me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe. čeprav slabo mi je še vedno, se mi zdi, da skoz huje, v službi komaj še zdržim in funkcioniram. Še dobro, da se bližajo prazniki, da bom vmes malo počila. Slabo mi je namreč 24/7, pojem pa za dva vola. Vam poročam  petek, kako in kaj.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 955
17.12.2008 19:24:08   
Nikita
Evo mene s pregleda.Izvidi so naslednji: test za tokso in sifilis negativen, voda ok, vzeli so mi bris, pa stehtal so me.Sok! Kljub slabostim non-stop sem sla ze 3 kg gor!In ker sem imela prej skor idealno tezo in to ze skor 10 let nespremenjeno se mi tile trije kilogrami zdijo kar veliko. Je pa res,da jem ogromno kruha,ker edin to obdrzim v seb in mi ne obraca po njem zelodca. Upam, da se bo tempo pridobivanja kg pocas umiril:) Drgac pa se vesela novica...prvic mi je G delala UZ po trebuscku. Je rekla, da zdej je pa otrocek ze tak velik, da bi se moral tak videt.In res seje.Sicer je spancku, ampak srcek sma pa vidli. Sem s takim olajsanjem vzdihnla, da se mi je G kr nasmejala. Kaj mors, ce pa je cakanjena te preglede tak mucno, ko ne ves kaj pricakovat, ko pa vidis, da vse poteka kot mora, se ti odvali ogromna skala od srca;) Vsem zelim tak uspesne preglede!! Nasledbji torek pa NS, potem pa lahk zacnemo razglasat novicko sirnemu vesolju;)

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 956
17.12.2008 19:57:44   
ana**
Ojla..

Midva z dragi sma pa prejle poslušala srčkauser posted image user posted image Kok je to lep filing..:)) Bi kr še..sam sm rekla,da nebom pretiravala in bom samo par minutkuser posted image

nikita bravoooo za pregleduser posted image user posted image user posted image In super,da srček tko veselo bijeuser posted image Glede kg pa se nič ne sekiraj. Če ti paše pač jej... Po porodu pa boš itk vse zgubila!!

Lubi je bolan in je bil danes pri zdravniku in ima gnojno anginouser posted image Je dobil antibiotike jz se mu pa na 3metre izogibam...

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 957
17.12.2008 20:00:16   
N072009I
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št.user posted image ,št.user posted image )   Starost, RD   Kraj   Spol   +Kg

28. JUNIJ    
nena30 (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 28.03             KP 

29. JUNIJ  
Hator (3user posted image ,0user posted image ) 29 let                               KP

1. JULIJ

NO72009I (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 07.12       LJ               +2kg
Anonimna (2user posted image ,1user posted image )   
katana37*2  (2user posted image ,1user posted image )  36 let       

2. JULIJ
Jenny* (3user posted image ,1user posted image ) 33 let   
jaknik1 (3user posted image ,2user posted image ) 30 let

3. JULIJ  
tacamuca (1user posted image ,0user posted image28 let, RD 27.07       
_ella_ (1user posted image ,0user posted image ) 37 let, RD 26.04
bimbambom (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 04.02   

4. JULIJ 
Nikita (5user posted image ,0user posted image )                                                                                 +3kg
glossa (2user posted image ,1user posted image )
Melika (1user posted image ,0user posted image ) 28 let

jasna81 (3user posted image ,1user posted image ) 27 let, RD 12.06   

5. JULIJ  
Naty-Taja (3user posted image ,2user posted image ) 30 let, RD 18.05
inuasa (1user posted image ,0user posted image ) 26 let, RD 20.11   

6. JULIJ  
furlica (2user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 27.02 
ana** (2user posted image ,0user posted image ) 24 let, RD: 11.01              LJ
nborazem (6user posted image ,2user posted image ) 

7. JULIJ   
jazzz27 (1user posted image ,0user posted image )     

8. JULIJ

9. JULIJ
lastovka (1user posted image ,0user posted image )  
andy28 (2user posted image ,1user posted image ) 28 let, RD: 11.04
Ribica 80 (1user posted image ,0user posted image ) 28 let
bdubadu (4user posted image ,2user posted image ) 35 let, RD 11.03   

10. JULIJ   

11. JULIJ 
mravljica123 (1user posted image ,0user posted image26 let
smile30 (2user posted image ,1user posted image30 let

12. JULIJ 
Matejci (2user posted image ,1user posted image )
lolita80
(2user posted image ,1user posted image ) 28 let

13. JULIJ   
rakica26 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let
ribica (?user posted image ,? user posted image )  
Anonimna user posted image (3user posted image ,0user posted image ) 27 let
ksandra (1user posted image ,0user posted image ) 33 let
zoga08 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let
KaOs (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 21.11           CE         +3kg

14. JULIJ   
anci banci (1user posted image ,0user posted image29 let, RD: 14.03
SKORPY (1user posted image ,?user posted image ) 26 let
Vixen (1user posted image ,0user posted image ) 33 let, RD 16.07

15. JULIJ   
severinca77 (2user posted image ,1user posted image )  
masna (2user posted image ,2user posted image ) 31 let
tonja (?user posted image ,?user posted image )   

16. JULIJ   
češnca (2user posted image ,1user posted image ) 29 let, RD 03.10

17. JULIJ   

18. JULIJ 
lola11 (1user posted image ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
ineskaa (3user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD: 31.07
Chebellca (1user posted image ,0user posted image )  
Chatty (2user posted image ,user posted image ) 26 let
lučka 25 (1user posted image ,0user posted image ) 32 let

21. JULIJ 
levinja86 (1user posted image ,0user posted image ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (?user posted image ,?user posted image )  

23. JULIJ   
monty (1user posted image ,0user posted image

24 JULIJ  

25. JULIJ   
Anonimna user posted image (2user posted image ,1user posted image ) 28 let
zaspančka (1user posted image ,0user posted image ) 23 let, 17.07                        +0kg

26. JULIJ  

27. JULIJ   
bipi (2user posted image ,1user posted image ) 30 let, RD 03.02            Zasavje         -0,5kg
majčula
(1user posted image ,0user posted image ) 28 let

28. JULIJ  
MTFP (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 24.05

29. JULIJ  
anadami (1user posted image ,0user posted image ) 27 let
BOOMER (1user posted image ,0user posted image ) 29 let   

30. JULIJ  

31. JULIJ  

02. AVGUST  
Upsss (1user posted image ,0user posted image )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     
user posted image user posted image user posted image user posted image   

ponedeljek; 15.12.2008
ana** 2.P                                    

torek; 16.12.2008
nena30 2.P
inuasa 2.P
levinja86 1.P
monty 2.P

sreda; 17.12.2008 
tacamuca 2.P
Nikita P
nborazem P  
Chatty 1.P
majčula 1.P
BOOMER 1.P

četrtek; 18.12.2008
N072009I NS
Jasna81 NS

zoga08 NS
Anonimna user posted image 1.P

zaspančka 2.P  

petek; 19.12.2008
Hator NS 

sobota; 20.12.2008
rakica26 1.P

AKTUALNO V DECEMBRU                            

ponedeljek; 22.12.2008
Naty-Taya NS
ineskaa 3.P

torek; 23.12.2008
tacamuca NS
_ella_ NS

bimbambom NS 
Nikita NS
ana** NS
anadami 1.P

Melika NS
bimbambom NS

sreda; 24.12.2008
rakica 26 NS 
Vixen 2.P

jaknik1 NS                                  

četrtek; 25.12.2008
BOŽIČ

petek; 26.12.2008  

ponedeljek; 29.12.2008  
Ribica 80 NS                                   
Anonimna  user posted image NS

jazzz27 NS
KaOs NS 
monty NS 

torek; 30.12.2008
nborazem NS                                        
andy28 NS
bdubadu NS
mravljica123 NS

furlica NS

sreda; 31.12.2008 

AKTUALNO V JANUARJU

četrtek; 01.01.2009 
NOVO LETO 

ponedeljek; 05.01.2009 
Anonimna user posted image UZ
ksandra NS
anci banci NS
češnca NS 

sreda; 07.01.2009  
MTFP NS
Smile30 2.P
jaknik1 P 

četrtek; 08.01.2009 
andy28 2.P
Melika 3.P 

petek; 09.01.2009  
Smile30 NS  

ponedeljek; 12.01.2009 
N072009I 2.P

Lučka 25 NS

sreda; 14.01.2009 
MTFP 2.P

četrtek; 15.01.2009 
Anonimna user posted image P
češnca P
furlica 3.P 

petek; 16.01.2009 
jasna81 P 

ponedeljek; 26.01.2009
Ribica 80 3.P 

sreda; 28.01.2009 
KaOs 2.P  

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
češnca P 

Trenutno nas je 57 user posted image user posted image user posted image

Z nami so pot začele:

user posted image   geolina, bayb77, tršica, zvesta user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Velikost ploda po tednih:
http://www.bluni.de/index.php/a/schwanger_bio_ssl

Pregledi med nosečnostjo:
http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image
NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image
NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image
MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 958
18.12.2008 7:33:50   
Anonimen
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Punce js upam, da te slabosti čimprej minejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa mi malo nenaspani, Alen ful kašlja in se zbuja... Upam, da ne poberem spet jaz kaj. Kako se pa s tem spopadate tiste, ki imate večje otroke v vrtcu? Al pa niso toliko bolani?

IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Bejbeeee

Ju3 se začnejo prvi pregledi NSuser posted image user posted image user posted image user posted image Tko,da bom cel dan mislila na vas...

Tiste,ki imate danes pregled hitro na raportuser posted image

Jaaaaa, komi čakam, sam moj pregled bo šele ob 19h. To je 11,5 ur. Upam, da čimprej mine.user posted image

Aja - za seznam - +1,3 kg (čeprav v ponedeljek popoldan sem imela še samo +1kg)
Pa iz okolice CE sem.

Punce, sej tist nemški link lahko zbrišete, sploh nism vidla, da je sam do 12. tedna. Oz. ga zbrišite takrat, ko vas ne bo več zanimalo. Js še vedno mal pokukam tja. Škoda, ker nimajo vsaj do cca. 20. tedna.

OK, dost nakladanja. Lepo se imejte. Tiste, ki imate NS - VSO SREČO in poročajte! Js se vam javim jutri zjutraj!

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
18.12.2008 7:38:10   
zaspančka
No, pa je končno četrtek, ko mam 2.pregled. user posted image  A je tle slučajn kera, ki ne misli it na NS? Al boste šle vse? Jst mal oklevam a bi sploh šla, kr itak mam namen tega otročka rodit v vsakem primeru pa bi rajš tistih 60 eur pršparala, kr bo treba velik za otročka nabavt pa še stanvanje si zdej rihtava. Ne vem mal razmišlam.

Pa še podatki za seznam: dobila sem 1 kg gor, sem pa iz okolice Ivančne gorice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 960
18.12.2008 7:44:45   
monty
živjo!

superca za vse, ki ste s pregledov in je vse okej. tistim ki vam je slabo vam pa želim da čimprej mine. Sicer pa če drži, da je to le v prvem trimesečju potem bomo kmalu rešene. večina nas bo lahko že za Božič ali NL pridno papala.

a se vam že fejst poznajo bušiji? Meni je tko hecno, zvečer sem kot da sem v 4 mesecu zjutraj pa kot da sem v 0 mesecih. Sem zasledila, da so nekaterim vzeli bris, pa me zanima ali se bi naj ta vzel vsaki nosečnici ali le če je že časovno potrebno. Moj G je pogledal, kdaj mi ga je delal in mi ga zdaj ne bo, ker sem na vrsti drugo leto. Enkrat pa se mi zdi, da mi je sestra rekla, da ga vzamejo vsaki nosečnici???

Lahko dopišete da sem stara 28 in da sem v teh dveh in pol mesecih pridelala 1kg. Sem se s takim strahom postavila na tehnico ko pa je sestra rekla 61 sem po pregledu šibala direkt v pekarno user posted image .

jaz komaj, komaj, komaj, čakam NS da mi končno nekdo pove da je vse okej. Sej sem prepričana, da bo, ampak nevednost me pa ubija. Pa to, da sem ga videla nazadnje ko je bil velik samo 4,4mm. user posted image user posted image user posted image user posted image .
a katera ve do kdaj lahko zamenjaš G. baje ne jemljejo radi potem ko si že na pol nosečnosti, ampak čim prej?? pa koliko stane samoplačniški UZ??

lep dan vam želim!

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 961
18.12.2008 7:53:43   
Anonimen
Dobro jutro,
no da se vam javim po dooooolgem času. Danes imam 1pregled in me je kar malo strah. Ker sem imela 1.user posted image  malo komplicirano, ampak saj vem da bo vse ok.
Slabosti in vsega kar spada zraven sploh ni bilo (mi je kar malo hudo, ker kot da se nebi z menoj nič dogajalo user posted image ).

Drugače me pa zanima, ali ste imele pri 1.pregledu tudi laboratorijske preiskave in ali ste morale biti tešče.

Punce še naprej uživajte in imejte se rade, pa pobožajte svoje bušije user posted image .

Anonimna user posted image

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
18.12.2008 8:40:30   
bipi
Jutro punce!

Jas se bom počasi odpravila na svoj tretji pregleduser posted image . Vsak teden jih imam samo zaradi ciste. Zdej pa ko bodo prazniki vmes bom pa brez pregleda cele tri tedne. Ful dolgouser posted image . Vsaki privoščim G kot je moj. On brez problema UZ naredi, raje večkrat kot premalo.

Ena je spraševala do kdaj v nosečnosti se lahko zamenja G!? Jaz sem pri prvi nosečnosti zamenjala G pri 7 tednih in to brez problema. Bolje, da ga zamenjaš kot pa, da si celo nosečnost nesrečna pri njemu.

Me zanima, če bo kilaža ista kot pri sosedi (tam mi je pokazalo 0,5 kg manj). Kar nekako dvomim v to.
Sedaj nisem napihnjena samo zvečer ampak že ko se zbudim. Ne vem, če ni to že pravi nosečniški trebuščekuser posted image .
Ful bi bila rada že v 12 tednu, bi si vsaj nekoliko lahko oddahnila glede SS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
18.12.2008 8:42:38   
monty
anonimna, držimo pesti, da bo vse okej.
meni so dali laboratorijske preiskave narest šele v 12 tednu (mislim, da sicer to naredijo prej). ni treba bit tešča, če je treba ti prej povedo, da pridi na tisti pregled tešča. koliko tednov pa si user posted image ? meni so dali ko se je videl srček utripat to je bilo pri 7 tednih pogledat samo tokso, vse ostalo šele sedaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 964
18.12.2008 10:05:35   
andy28
Dan!

Joj.....punce, kdaj bo ta dez ponehal? A sploh bo? Jaz bi snegeca. Pa soncka.

Drugace pa berem, da nisem edina, ki jo se matrajo slabosti v teh tednih, ko bi se naj NEHALE.

Ste pisale o NS. Jaz tud grem na NS zato, da pikca vidmo (pa da ga mozek vid), ker do 21 t je se dolga, ne zaradi preiskave same.

Aja za seznamcek: LJ, kile pa so se kr iste, ceprav trebuscek je ze kr lepo viden. Res pa je, da kr neki nimam apetita in bolj malo jem. Upam, da ne skodim kaj pikici. Sicer pa zaloge mam se velik user posted image

Za lab pa ni treba bit tesc.

Punce iz LJ, kdaj gremo na telovadbo? Ena je napisala, da gre v Moj fit. Sem sla mal gledat in majo res najcenej. Tko, da bi jaz tudi tja. Se katera?

Lepo mi bodite. Papa.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 965
18.12.2008 10:14:31   
Anonimen
monty po mojih izračunih tam okrog 9t. Ma se mi zdi da sem v 1.user posted image  pri prvem pregledu dat 5epruvet krvi in vodo - to je bilo vse, se pa ne spomnim ali je bilo vse to na tešče ali neuser posted image .

bipi držim pesti da se bo vse lepo izšlo. Tudi moja G je OK, se spomnim 1user posted image  mi je na koncu od 30t delala vsak teden UZ (tako da sem jih imela na koncu tam okrog 10-11UZ-jev). Je res uredu, če prideš k zdravniku in se ukvarja s teboj da mu lahko zaupaš.

Men se buši še skoraj nič ne pozna, sem pa danes ugotovila, da mi je boljše, če kavbojke nosim brez pasa, ker me pas preveč zategne user posted image .
Tudi še nikomur nisva povedala, bom počakala današnji pregled, in gotovo še NS, ki bo januarja. Je pa v službi šef že nekaj sodelavca zraven spraševal, če sem noseča, ker sem bila prejšni teden ful na sadju user posted image .

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
18.12.2008 10:20:59   
Anonimen
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št.user posted image ,št.user posted image )   Starost, RD   Kraj   Spol   +Kg

28. JUNIJ    
nena30 (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 28.03             KP 

29. JUNIJ  
Hator (3user posted image ,0user posted image ) 29 let                               KP

1. JULIJ

NO72009I (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 07.12       LJ               +2kg
Anonimna (2user posted image ,1user posted image )   
katana37*2  (2user posted image ,1user posted image )  36 let       

2. JULIJ
Jenny* (3user posted image ,1user posted image ) 33 let   
jaknik1 (3user posted image ,2user posted image ) 30 let

3. JULIJ  
tacamuca (1user posted image ,0user posted image28 let, RD 27.07       
_ella_ (1user posted image ,0user posted image ) 37 let, RD 26.04
bimbambom (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 04.02   

4. JULIJ 
Nikita (5user posted image ,0user posted image )                                                                                 +3kg
glossa (2user posted image ,1user posted image )
Melika (1user posted image ,0user posted image ) 28 let

jasna81 (3user posted image ,1user posted image ) 27 let, RD 12.06               CE                       +1,3kg                                  

5. JULIJ  
Naty-Taja (3user posted image ,2user posted image ) 30 let, RD 18.05
inuasa (1user posted image ,0user posted image ) 26 let, RD 20.11   

6. JULIJ  
furlica (2user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 27.02 
ana** (2user posted image ,0user posted image ) 24 let, RD: 11.01              LJ
nborazem (6user posted image ,2user posted image ) 

7. JULIJ   
jazzz27 (1user posted image ,0user posted image )     

8. JULIJ

9. JULIJ
lastovka (1user posted image ,0user posted image )  
andy28 (2user posted image ,1user posted image ) 28 let, RD: 11.04               LJ                        +0kg   
Ribica 80 (1user posted image ,0user posted image ) 28 let
bdubadu (4user posted image ,2user posted image ) 35 let, RD 11.03   

10. JULIJ   

11. JULIJ 
mravljica123 (1user posted image ,0user posted image26 let
smile30 (2user posted image ,1user posted image30 let

12. JULIJ 
Matejci (2user posted image ,1user posted image )
lolita80
(2user posted image ,1user posted image ) 28 let

13. JULIJ   
rakica26 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let
ribica (?user posted image ,? user posted image )  
Anonimna user posted image (3user posted image ,0user posted image ) 27 let
ksandra (1user posted image ,0user posted image ) 33 let
zoga08 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let
KaOs (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 21.11           CE         +3kg

14. JULIJ   
anci banci (1user posted image ,0user posted image29 let, RD: 14.03
SKORPY (1user posted image ,?user posted image ) 26 let
Vixen (1user posted image ,0user posted image ) 33 let, RD 16.07

15. JULIJ   
severinca77 (2user posted image ,1user posted image )  
masna (2user posted image ,2user posted image ) 31 let
tonja (?user posted image ,?user posted image )   

16. JULIJ   
češnca (2user posted image ,1user posted image ) 29 let, RD 03.10

17. JULIJ   

18. JULIJ 
lola11 (1user posted image ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
ineskaa (3user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD: 31.07
Chebellca (1user posted image ,0user posted image )  
Chatty (2user posted image ,user posted image ) 26 let
lučka 25 (1user posted image ,0user posted image ) 32 let

21. JULIJ 
levinja86 (1user posted image ,0user posted image ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (?user posted image ,?user posted image )  

23. JULIJ   
monty (1user posted image ,0user posted image 28let                                         +1kg 

24 JULIJ  

25. JULIJ   
Anonimna user posted image (2user posted image ,1user posted image ) 28 let             LJ                      +1kg
zaspančka (1user posted image ,0user posted image ) 23 let, 17.07      Ivančna Gorica  +1kg

26. JULIJ  

27. JULIJ   
bipi (2user posted image ,1user posted image ) 30 let, RD 03.02            Zasavje         -0,5kg
majčula
(1user posted image ,0user posted image ) 28 let

28. JULIJ  
MTFP (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 24.05

29. JULIJ  
anadami (1user posted image ,0user posted image ) 27 let
BOOMER (1user posted image ,0user posted image ) 29 let   

30. JULIJ  

31. JULIJ  

02. AVGUST  
Upsss (1user posted image ,0user posted image )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     

ponedeljek; 15.12.2008
ana** 2.P                                    

torek; 16.12.2008
nena30 2.P
inuasa 2.P
levinja86 1.P
monty 2.P

sreda; 17.12.2008 
tacamuca 2.P
Nikita P
nborazem P  
Chatty 1.P
majčula 1.P
BOOMER 1.P

četrtek; 18.12.2008
N072009I NS
Jasna81 NS

zoga08 NS
Anonimna user posted image 1.P

zaspančka 2.P  

petek; 19.12.2008
Hator NS 

sobota; 20.12.2008
rakica26 1.P

AKTUALNO V DECEMBRU                            

ponedeljek; 22.12.2008
Naty-Taya NS
ineskaa 3.P

torek; 23.12.2008
tacamuca NS
_ella_ NS

bimbambom NS 
Nikita NS
ana** NS
anadami 1.P

Melika NS
bimbambom NS

sreda; 24.12.2008
rakica 26 NS 
Vixen 2.P

jaknik1 NS                                  

četrtek; 25.12.2008
BOŽIČ

petek; 26.12.2008  

ponedeljek; 29.12.2008  
Ribica 80 NS                                   
Anonimna  user posted image NS

jazzz27 NS
KaOs NS 
monty NS 

torek; 30.12.2008
nborazem NS                                        
andy28 NS
bdubadu NS
mravljica123 NS

furlica NS

sreda; 31.12.2008 

AKTUALNO V JANUARJU

četrtek; 01.01.2009 
NOVO LETO 

ponedeljek; 05.01.2009 
Anonimna user posted image UZ
ksandra NS
anci banci NS
češnca NS 

sreda; 07.01.2009  
MTFP NS
Smile30 2.P
jaknik1 P 

četrtek; 08.01.2009 
andy28 2.P
Melika 3.P 

petek; 09.01.2009  
Smile30 NS  

ponedeljek; 12.01.2009 
N072009I 2.P

Lučka 25 NS

sreda; 14.01.2009 
MTFP 2.P

četrtek; 15.01.2009 
Anonimna user posted image P
češnca P
furlica 3.P 

petek; 16.01.2009 
jasna81 P 

ponedeljek; 26.01.2009
Ribica 80 3.P 

sreda; 28.01.2009 
KaOs 2.P  

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
češnca P 

Trenutno nas je 57 user posted image user posted image user posted image

Z nami so pot začele:

user posted image   geolina, bayb77, tršica, zvesta user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Velikost ploda po tednih:
http://www.bluni.de/index.php/a/schwanger_bio_ssl

Pregledi med nosečnostjo:
http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image
NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image
NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image
MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

[/quote]

(odgovor članu N072009I)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
18.12.2008 11:30:56   
nena30
Pozdravljene mamice! Do sedaj sem se mučila s spanjem. danes imam 1. nočno ( odkar sem noseča ). Prej nikoli nisem imela problemov s ponočevanjem. Zdaj ko sem pa v drugem stanju... Kamor se naslonim bi lah mal zakinkalauser posted image . Ob večerih pa tako hodim s kuram spat. Ah bomo videli.
Hator! Ma kam sem gledala da sem te zgrešila? Očitno sem premalo na tem forumu. Tud jaz imam Merla, ob zadnjem pregledu mi je meril tudi NS in me poslal v laboratorij. Naslednji pregled imam 14.1.. Kdaj naj bi pa imela PDP po ultratvoku? Ja drugača pa živim v Izoli,ma sem uvožena iz notranjskeuser posted image user posted image user posted image . III ku lepo, sigurno dova kje skup tičale v porodnišnici!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
18.12.2008 12:17:59   
bipi
Sem že iz pregleda!

Ful sem vesela . Srček dela 300 na uro, je pikica zrastla na 2 cm, cista je začela po malem odtekat, kar je prav.
Dal me je na vse možne nosečniške preiskave vključno z glukozo (sladkor), zato mi je rekel, da moram bit obvezno tešča. To bom šla verjetno v pon.delat. Dal me je še na ene preiskave, ki so sedaj na novo in naj bi jih vsaka nosečnica opravila. Vem, da pri prvi nosečnosti tega nisem imela pa sem rodila 2006 leta. Preiskava pa se imenuje: eritrocitna imunohematološka preiskava, označeno je pa indirektni antiglobulinski (Coombsov) test in pa določitev krvne skupine ABO, RhD in K. Ta zadnji K je na novo in pa coombsov test.

Ponovni že četrti pregled pa bo 8.1.2009. Takrat dobim materinsko knjižico. Jupi!user posted image
Na NS se pa še nisem naročila, ko se bom vam javim datum.
Ja, pa da ne pozabim: kilogrami so isti 55 kg. Se pravi +-0 kg.

Bodite lepo!

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 969
18.12.2008 12:48:35   
MTFP
Čao nosečke....

evo opažam nekaj čudnega, vsak dan mi je slabo in bruham, ko pa grem na obisk k tašči slabosti minejo (cel vikend mi ni bilo slabo), danes zjutraj pa sem šla tja na eno kavo in začuda je ura pol enih jaz pa še bruhala nisem..verjetno naključje ampak meni se vseeno zdi hecno....jo bom začela dnevno obiskovati...čeprav malo slabosti sem kar vesela, takrat imam spet dobr občutek glede fižolčka...

Meni se trebuh še nič ne pozna (je dobro skrit pod šlavfi ki sem jih prej predelalauser posted image ), sicer sem pa šele v 8 tednu, tako da za večino kar zaostajam...

Monty meni je bris ginekolog vzel tik  pred zanositvijo (sicer na mojo željo in sem ga plačala saj še ni bilo 3 leta od prejšnjega odvzema), sedaj ko sem zanosila, mi je povedal da mi med nosečnostjo pripada še en odvzem brisa in da je brezplačen, kljub temu da še ni 3 leta okoli. No ker so mi ga komaj vzeli, sva se oba strinjala da ni potrebe.
Cene samoplačniških UZ so pa različne, jaz sem ga pred nosečnostjo plačevala nekje med 35-40 €, kako je z menjavo g pa ne vem, vendar logično bi bilo, da če s svojmu nisi zadovoljen, da ga lahko menjaš kadar želiš. erjetno odvisno od g, nekdo ti zna komplicirati, nekdo te bo rade volje vzel.

Anonimna meni na prvem pregledu niso vzeli krvi, ker sem ga imela popoldne, naročila me je naslednji teden, in mogla sem priti na tešče. Vzeli so 5  epruvetk krvi, izvide dobim pa na naslednjem pregleduuser posted image . Sem vprašala če moram tudi vodo dati, pa je rekla, da jo bom naslednjič ko pridem...

Bipi kako cisto pa imaš? Namreč jaz jo imam tudi. Pred nosečnostjo je bila ena mala, ko sem zanosila je rekel, da je zrastla, sedaj ko sem bila na pregledu mi jo pa ni omenil in sem ga sama vprašala, je rekel da se je malo zmanjšala in da nas ta cista ne skrbi! Če bi bila nevemkakšna bi nas skrbelo tako imam pa tudi ne vem kako pa ni zaskrbljujoča.

Hm glede nuhalne, mene sploh ni vprašal, ampak mi je kar datum določil. Šla bi v vsakem primeru, že zato, da bo končno tudi moj videl njegovo stvaritevuser posted image , in slišal srček, namreč že pri slikici se je čisto raznežil, pa čeprav ni videti drugega kot en mali fižolčekuser posted image .

aja glede kg, so pa moji na -3kg, se tolažim, da jih imam od prej malo viška.... drugače pa je, bruhanje naredi svoje...

Drage nosečke oz. sonosečke čuvajte svoje pikice....

Hmm... nisem zasledila, ali katera od julijk pričakuje dvojčke?

Lp,

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 970
18.12.2008 12:51:20   
lilka
Lepo pozdravljene!

Ful mate dobro poštimano glede vseh datumov, res nazorno, mi nismo tako vestno to delale, ko sem bla prvič noseča 2007.

Verjetno se bom vam pridružila, če vam je prav, ker namreč še ne vem točnega datuma poroda, ker sem zanosila nanačrtovano in sicer tako, da mi je špirala ven padla. Sem šla pred enim tednom na bris k G. in mi je rekel, da mi je špirala ven padal in da sem okoli 2M noseča. PDP mi ni povedal, ker pri bogu svetemu ne vem kdaj sem imela zadnjo menstro. ker sem mela špiralo nisem bla tako zelo pozorna na menstruacije, pa bolana sem bla...čakte ena strana pridem nazaj.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 971
18.12.2008 13:21:49   
lilka
No sem že nazaj....

No tako mi je naredil nožnični ultrazvok, ugotovil, da špirale ni več in da sem okoli 2M noseča. previdevam da bom imela PDP julija.

Mož je skos hotel še enega otroka, zato je bil srečen do solz, jaz sem se pa sama pri sebi nekako odločila, da bi kar pri enem ostala. In zdaj mi je bila pač tako namenjeno, sem pa rabila par dni, da sem to sprejela. Bom že nekako.

Včeraj sem šla dati kri, pregled imam pa 29, da se dogovorim za nuhlano. Morem počakat, da bo tako zrastla moja pikica, da mi bo lahko na UZ PDP določil.

Toliko za enkrat, pa se vam še kaj javim, drugače sem bolj na naših aprilskih lumpih 2007, samo me pa glede nosečnosti marsikaj zanima, sem ful že pozabila....

Lepo bodite, lepo nosečnost vsem, pa se javim še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
18.12.2008 14:06:37   
ana**
Živjo sonosečkeuser posted image

Vsi ki imate dans  dobro opravite in poročajte čim boljše rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaoo...meni se pa je zdj tooook zaluštal topli sendvičuser posted image user posted image Pa nimam nč kruha doma... Bom zgleda kr v trgovino mogla ituser posted image

lilka dobrodošla med julijkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bipi super za uspešno opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image Pa upam,da se ta cista do konca izlije.

Men se buši že kr pozna. Je pa itak očitna razlika od jutra in večerauser posted image In k pridm v službo nimam nekih težav z hlačami.. Pol k pa kaj malega prigriznem pa me že vse začne tiščat..Pa se mi kr skoz majco vidi vseuser posted image

MTFP mislim,da ni nobene nosečke z user posted image user posted image .. Jaz bi jih lahko imela glede na to,da so v družini! Ampak mislim,da je samo en..mogoče se pa kje kakšn skrivauser posted image

Drgač pa me to vreme prav moriuser posted image Si prav želim sneg ampak je kr topli,da bi kaj druga padalo razen dež...

Tko..grem jz malo pogledat kakšn material mam doma,da si malo okrasimuser posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 973
18.12.2008 14:33:56   
Anonimen
Punce še nekaj me zanima, ali bo katera šla na NS v Domžale k dr.Strah? in ali katera ve koliko pride cena NS pri njej?

Anonimna user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
18.12.2008 14:39:57   
nena30
mislim da je cena kar enotna- 60eur!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?