|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
16.12.2008 10:55:55   
Anonimen
Dannys js sm učeri ko mutava iskala, kaj ta kratica pomeni, pa nisem nikjer našla. Danes pa se prikaže takoj, ko sem odprla mon. user posted image  No pa vseeno ti hvala, sem si prebrala že kar veliko na to temo.

Počivanje samo itak ne more preprečit tistega, kar narava določi. Js v službi nimam nobenih naporov. Se mi zdi, da če bi bila doma, bi jih imela več. Al bi morala vozit Alena v vrtec in iz vrtca (kar delam tudi sedaj), bi morala skuhat kej, da ne bomo lačni (sedaj si kosila vozim iz službe), verjetno bi doma 90% časa presedela za računalnikom (kar tudi sedaj). V najhujšem primeru bi imela Alena doma - to pa niti približno ni podobno počivanju.

Glede na to, da se je že včeraj izcedek ustavljal, sem se odločila, da še ta teden oddelam, pol sm pa itak na dopustu.

Me je pa dala pod oznako grozeči splav tudi zaradi prve nosečnosti (sem krvavela ene 10 dni, potem je bilo vse bp) in seveda zaradi SS.

Ma kaj pa vem, a je prav al ni... Sem pa veliko bolj sproščena med ljudmi in v družbi, ker doma bi itak brala same zgodbe s slabim koncem...

(odgovor članu bipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
16.12.2008 11:00:22   
furlica
Živijo Julike,

tudi jaz komaj čakam drugi teden, da se poctamo malo s prazničnim vzdušjem. Dela ima še veliko za skončat za ta teden in upam, da bom kej fraj pred božičem. Manjkajo mi še vsa darila, a je moja volja po nakupih zelo slaba. Se bo treba potrudit in se odpravit ...

Jaz ne vem koliko sem se že zredila, ker se ob zanositvi nisem lih šla ba vago. Malo sem pozabila tudi koliko kg sem imela prej. Po oblekah pa se mi zdi da me je že kar en kos... bo treba začet malo pazit, in se ne na vsakem oviku obrnit v hrano. Ja samo kaj k je toliko sladkarij po hiši (še od miklavža).

Zvestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte in lepo pozdravljene,
furlica

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 927
16.12.2008 13:14:50   
MTFP
Zvesta žal mi je da se je tako končalouser posted image .

Verjetno nas je tukaj kar nekaj ki še vedno trepetamo za svoje user posted image , zaradi raznih izcedkov in drugih nevšečnosti???

Pa so mi vedno govorili, kako je nosečnost nekaj najlepšegauser posted image ?

Res nikoli, nikoli nisem mislila da se toliko nosečnosti konča tako žalostno...

No pa da vas ne bom sedaj v kako depresijo spravila user posted image user posted image user posted image , za vse nase srčke...

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 928
16.12.2008 13:20:25   
N072009I
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št.user posted image ,št.user posted image )   Starost, RD   Kraj   Spol   +Kg

29. JUNIJ  
Hator (3user posted image ,0user posted image ) 29 let                               KP

1. JULIJ

NO72009I (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 07.12       LJ               +2kg
Anonimna (2user posted image ,1user posted image )   

2. JULIJ
Jenny* (3user posted image ,1user posted image ) 33 let   
jaknik1 (3user posted image ,2user posted image ) 30 let

3. JULIJ  
tacamuca (1user posted image ,0user posted image )
_ella_ (1user posted image ,0user posted image ) 37 let, RD 26.04
bimbambom (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 04.02   

4. JULIJ 
Nikita (5user posted image ,0user posted image )
glossa (2user posted image ,1user posted image )
Melika (1user posted image ,0user posted image ) 28 let
nena30 (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 28.03             KP
jasna81 (3user posted image ,1user posted image ) 27 let, RD 12.06  

5. JULIJ  
Naty-Taja (3user posted image ,2user posted image ) 30 let, RD 18.05
inuasa (1user posted image ,0user posted image ) 26 let, RD 20.11   

6. JULIJ  
furlica (2user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 27.02 
ana** (2user posted image ,0user posted image ) 24 let, RD: 11.01              LJ
nborazem (6user posted image ,2user posted image ) 

7. JULIJ   
jazzz27 (1user posted image ,0user posted image )     

8. JULIJ

9. JULIJ
lastovka (1user posted image ,0user posted image )  
andy28 (2user posted image ,1user posted image ) 28 let, RD: XX.04
Ribica 80 (1user posted image ,0user posted image ) 28 let
bdubadu (4user posted image ,2user posted image ) 35 let, RD 11.03   

10. JULIJ   

11. JULIJ 
mravljica123 (1user posted image ,0user posted image26 let
smile30 (2user posted image ,1user posted image30 let

12. JULIJ 
Matejci (2user posted image ,1user posted image )
lolita80
(2user posted image ,1user posted image ) 28 let

13. JULIJ   
rakica26 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let
ribica (?user posted image ,? user posted image )  
Anonimna user posted image (3user posted image ,0user posted image ) 27 let
ksandra (1user posted image ,0user posted image ) 33 let
zoga08 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let
KaOs (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 21.11           CE         +3kg

14. JULIJ   
anci banci (1user posted image ,0user posted image29 let, RD: 14.03
SKORPY (1user posted image ,?user posted image ) 26 let
Vixen (1user posted image ,0user posted image ) 33 let, RD 16.07

15. JULIJ   
severinca77 (2user posted image ,1user posted image )  
masna (2user posted image ,2user posted image ) 31 let
tonja (?user posted image ,?user posted image )   

16. JULIJ   
češnca (2user posted image ,1user posted image ) 29 let, RD 03.10

17. JULIJ   

18. JULIJ 
lola11 (1user posted image ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
ineskaa (3user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD: 31.07
Chebellca (1user posted image ,0user posted image )  
Chatty (2user posted image ,user posted image ) 26 let
lučka 25 (1user posted image ,0user posted image ) 32 let

21. JULIJ 
levinja86 (1user posted image ,0user posted image ) 22let

22. JULIJ   
ROŽICI (?user posted image ,?user posted image )  

23. JULIJ   
monty (1user posted image ,0user posted image

24 JULIJ  

25. JULIJ   
Anonimna user posted image (2user posted image ,1user posted image ) 28 let
zaspančka (1user posted image ,0user posted image ) 23 let, 17.07                        +0kg

26. JULIJ  

27. JULIJ   
bipi (2user posted image ,1user posted image ) 30 let, RD 03.02            Zasavje         -0,5kg
majčula
(1user posted image ,0user posted image ) 28 let

28. JULIJ  
MTFP (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 24.05

29. JULIJ  
anadami (1user posted image ,0user posted image ) 27 let
BOOMER (1user posted image ,0user posted image ) 29 let   

30. JULIJ  

31. JULIJ  

02. AVGUST  
Upsss (1user posted image ,0user posted image )  

AKTUALNO V TEM TEDNU     
user posted image user posted image user posted image user posted image   

ponedeljek; 15.12.2008
ana** 2.P                                    

torek; 16.12.2008
nena30 2.P
inuasa 2.P
levinja86 1.P
monty 2.P

sreda; 17.12.2008 
tacamuca 2.P
Nikita P
nborazem P  
Chatty 1.P
majčula 1.P
BOOMER 1.P

četrtek; 18.12.2008
tršica NS
N072009I NS
Jasna81 NS

zoga08 NS
Anonimna user posted image 1.P

zaspančka 2.P  

petek; 19.12.2008
Hator NS 

sobota; 20.12.2008
rakica26 1.P

AKTUALNO V DECEMBRU                            

ponedeljek; 22.12.2008
Naty-Taya NS
ineskaa 3.P

torek; 23.12.2008
tacamuca NS
_ella_ NS

bimbambom NS 
Nikita NS
ana** NS
anadami 1.P

Melika NS
bimbambom NS

sreda; 24.12.2008
rakica 26 NS 
Vixen 2.P

jaknik1 NS                                  

četrtek; 25.12.2008
BOŽIČ

petek; 26.12.2008  

ponedeljek; 29.12.2008  
Ribica 80 NS                                   
Anonimna  user posted image NS

jazzz27 NS
KaOs NS 

torek; 30.12.2008
nborazem NS                                        
andy28 NS
bdubadu NS
mravljica123 NS

furlica NS

sreda; 31.12.2008 

AKTUALNO V JANUARJU

četrtek; 01.01.2009 
NOVO LETO 

ponedeljek; 05.01.2009 
Anonimna user posted image UZ
ksandra NS
anci banci NS
češnca NS 

sreda; 07.01.2009  
MTFP NS
Smile30 2.P
jaknik1 P 

četrtek; 08.01.2009 
andy28 2.P
Melika 3.P 

petek; 09.01.2009  
Smile30 NS  

ponedeljek; 12.01.2009 
N072009I 2.P

Lučka 25 NS

sreda; 14.01.2009 
MTFP 2.P

četrtek; 15.01.2009 
Anonimna user posted image P
češnca P
furlica 3.P 

sreda; 28.01.2009 
KaOs 2.P 

AKTUALNO V MARCU 

ponedeljek; 02.03.2009  
češnca P 

Trenutno nas je 56 user posted image user posted image user posted image

Z nami so pot začele:

user posted image   geolina, bayb77, tršica, zvesta user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Velikost ploda po tednih:
http://www.bluni.de/index.php/a/schwanger_bio_ssl

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image
NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image
NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image
MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
16.12.2008 14:21:08   
monty
živjo!

sem bila malo v gužvi in nisem nič po RR brskala, sem pa danes vse prebrala. Zjutraj sem bila na pregledu, dala sem kri in vodo. UZ mi moj G ni hitel delat, pravi, da mi ga bo v 20 tednu?? poslušal je samo srček in čisto nič drugega. ni vaginalni pregled niti kakšna je maternica, ništa. SUper glede na to, da stvari datumsko ne štimajo, vem sedaj prav toliko kot prej. To je pa bolj malo. Sem klicala v Domžale pa uboga sestra sploh ni vedela po katerem kriteriju naj me naroči. Jaz pa tudi ne ker se mi sanja ne kako velik je trenutno plod. sem sicer ravno danes stopila v 12 teden od zadnje M, moj G pa šteje da se je začel 10 teden. tako da sva skupaj sklenili, da bi bilo najbolje da pridem 29.12 ko bom zadnji dan 13 tedna od M in zadnji dan 11 po velikosti ploda, ki je bila tako postavljena na osnovi enega samega UZ pa še to je bilo 14.11. če pa bo prehitro bom šla še enkrat po novem letu. takšno je naše zdravstvo. in jaz ki sem zaskrbljena če kaj ni okej in da zato raste počaneje naj lepo čakam in bomo že videli!?'???  pustijo te, da nosiš otroka 15 tednov in potem, bog ne daj ti šele na NS ugotovijo, da nekaj ni u redu. ne zastopim pa se tudi ne trudim. sem popizdila dobesedno pri sestri, ker mi je rekla, da lahko pa pridem v petek samoplčaniško na UZ če me že tako zelo zanima. user posted image potem pa me še vpraša če sem v staležu? sem ji povedala, da sicer še nisem, bom pa kmalu če bodo tako nadaljevali, ker bom ali znorela ali pa me bodo v službi brcnili nekam , če bom po dva dni na teden grela stole v njihovih čakalnicah.

kako so zgledali pa vaši pregledi? ali jaz pričakujem preveč????

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 930
16.12.2008 14:33:05   
DannyS
Joj kakšne... po mojem bi morali na vsakem prvem pregledu delat tudi vaginalni UZ. Jaz sicer imam moj prvi pregled danes popoldan, upam da ne bom imela kake take izkušnje, že tako sem tako nervozna... bom pa poročala zvečer...

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 931
16.12.2008 14:34:40   
MTFP
Hm, jaz sem bila do sedj 2x, in obakrat mi je UZ naredil...9n kakor so mi druge povedale, da UZ dela na vsakem pregledu. Ponovno me je naročil čez 5 tednov, nuhalno imam pa čez 3... 

Ne razumem, kako je lahko določil teden nosečnosti brez UZ??

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 932
16.12.2008 14:47:51   
smile30
Ojla punce,
prilagam uporaben link, da bodo vsi dvomi in skrbi glede pregledov odveč.

http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

Pozdravčki

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 933
16.12.2008 14:49:52   
N072009I
Monty: Kakor je meni znano nam v nosečnosti pripadajo 3je UZ. 1. na prvem pregledu, ostala dva pa kasneje. Se pa strinjam če sumijo da nekaj ni OK bi ga morali opraviti večkrat. Kaj pa zamenjava ginekologa? Bo pa čas do 29.12 hitro minil in takrat bo vse jasno in toliko bolj veselo. Ti le lepo počivaj in čim manj se obremenjuj, otroček bo tako tudi bolj vesel in bo pridno rasel.

DannyS: dobro opravi danes na pregledu. Sem pa opazila da te ni na seznamu user posted image . Sem te morda kje spregledala? Če želiš da te dodam mi pošlji svoje podatke.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 934
16.12.2008 14:51:41   
N072009I
smile30: zelo dober link. Ga bom dodala na seznamček......

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 935
16.12.2008 15:33:21   
ana**
Živjooo

jasna81 a te moram skregat???user posted image Daj kr lepo počivaj..me je kr zmrazilo,ko sm videla kaj pomeni kraticauser posted image

dannys sem že ful mislila na tebe,če je že kej novgauser posted image Lepo opravi na pregledu pa sporoči kak jeuser posted image

Na pregledu sem bila zdj 2× in mi je vedno naredla UZ. mi je tut rekla,da bo user posted image vedno pogledala za 3minutkeuser posted image user posted image Pripadajo pa ti 3 brazplačni uz-ji...

Sm pa dobila kr zapoznelo darilo od Miklavža... Lubi mi je kupil AS user posted image Sem bla ful vesela... Sam ena je pisala,da je baje neki škodljiv???!user posted image No bom čist malo srček poslušala..sam tko,da bom mirnauser posted image

Nč...na kakšn sprehod! Mi je tko bed kr je že ob 16ih temauser posted image

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 936
16.12.2008 19:37:50   
DannyS
Čau punce...

Pregled je mimo, sem kar hitro opravla, vse je OK hvala bogu... srček že bije, menda kar živahno...:). V bistvu sem imela samo UZ, na naslednjem pregledu v začetku januarja, pa bomo še ostalo rešli...

N072009I zaenkrat raje še ne bi bla na seznamčku, ampak upam da vseeno lahko klepetam z vami... :)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 937
16.12.2008 20:52:21   
ana**
Juhuhuuuuuuuu dannys  user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem fuul vesela za tebe!!! Zdj pa kr čvekaj z namiuser posted image

Jaoo punce... Dans je v Lj koncert od RBD spet... in te najstnice že od jutra norijo po centru pa kričijo... Matr ej prav histerične souser posted image user posted image Pa sm prej šla do Tivolija z user posted image ma,da nebote mislile,da sm zravn prišlauser posted image

Pa zdj listam revije o božičnih okraskih pa tko nimam pojma kaj naj naredimuser posted image Imate kakšne ideje? Kakšno barvo boste imele?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 938
16.12.2008 22:48:29   
ana**
Nič ni od vas danesuser posted image user posted image

Tko,da grem se stuširat pa spat počas.....user posted image Pa se slišmo ju3

Lepo spiteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
17.12.2008 7:49:04   
Anonimen
Jutro!

Ana kaj me kregaš, no! user posted image   Sej bi bila doma, če bi se res kej pretegnila v službi, tako sem pa od 14.-29. v mesecu 80% na netu al pa neki prčkam brez veze. Delam v mini domu za starejše občane kot tajnica in je delo res tako na izi, da se prav spočijem v službi. Tako, da... Če pa občutim karkoli, da ne bi mogla, pa sma itak zmenjene, oz. mi je dirketorica sama predlagala, naj grem v BS.

Je pa včeraj zvečer izcedek čisto in popolnoma izginil. Sem spet brez vložkov.user posted image  Sem pa imela težavo najdit bele hlačke, ker imam vse barvne, pol pa včasih ne vidim, kakšne barve je izcedek. Tako, da bo dedek mraz kr gate prnesu. user posted image

Dannys user posted image  za pregled!

Sočustvujem pa z vsemi puncami, katerih ginekologi se držijo načela 2 UZ na nosečnost. Men je to totalno premalo, pa zakon gor al dol.user posted image  Moja G me naroca na striktno 4 tedne (nasl. pregled imam 16.1.) in mi res skor vsakič naredi UZ - pač sam tolk, da pokukama, kaki 2 min.

AS je pa škodljiv v kolikor ga ženska uporablja, če ima vročino. Ni pa škodljiv drugače, če imaš neko pametno mero - po kakih 5 min. na tede je čist ok. Bom pa še vprašala na NS kako je s tem. Js priznam, se učeri nism mogla upret in sem slišala srčka! user posted image user posted image user posted image  Bije ful hitro, pa še neki je zraven šumelo - mogoče se je bebi premikal!user posted image

OK, grem iskate kake lepe verze na voščilnice, bom malo ustvarjala. Škoda, ker imamo kupljene voščilnice, bi jih kr sama naredla.

Midva do sedaj nisma imela smrečice ipd. stvari, letos, ko je pa Alen večji, bo pa obvezno vse. Drug teden sma oba na dopustu in grema nabavljat. Barve bojo odvisne od trenutnega navdiha.user posted image

Je pa Alen čisto fasciniran, ko vidi, da imajo sosedje lučke na oknih - se vedno dere ob 6.20h zjutraj "mami lejjjjj, dediii mazzzz" user posted image

Zdej je neki prehlajen in upam, da zdrži kolikor toliko do petka, ko jih bo v vrtcu obiskal "dedi maz" Čist je notr padu!user posted image

OK, dost, oz. preveč  zaenkrat! Uživajte!

P.S. - ana kje dobiš te fletne bananice? Js sm jih včasih mela na MSN, pol sm pa neki prčkala, zdej pa nimam nobene. user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
17.12.2008 8:45:12   
monty
vidim da pridno čvekate in prav je tako. mam vsaj kaj pametnega za brat v službiuser posted image user posted image . jaz sem si pa včeraj prve nosečniške hlače kupila in danes spretno oblekla čez dolg in širok pulover, tak ki se na boke obesi višje pa je ohlapen, ker nihče ne ve in da ne bi kdo posumil. Sem mislila po tem pregledu povedat,ker bi naj vedela če je vse okej, pa moram žal prestavt do novega leta oz po njem. Evo za Božička si želim pa samo eno: DA JE Z MALIM VSE OKEJ IN DA BO 29. PRAV VELIK IN DA BO VSE OKEJ!!!! sem pa moje ga G vprašala malo kako je z user posted image in če je nevarno, da plodek ne bi dobil zaradi tega dovolj hranilnih snovi, pa porušeni elektroliti, ki so lahko zaradi tega. Pa je rekel da ni panike, razen če res hujšaš in da si dehidriran... da pa če bi to bilo tako hudo potem tudi urina ne bi več imele... okej recimo, da se zanesem da je to res, čeprav imam zelo slabo zaupanje vanj in zdi se mi da se za čisto nič ne zavzame, da bi kaj bolje razložil in me pomiril. res tako minimalistični so tile pregledi, 3 minutke in konec.
kaj pa ve mislite. mene si sicer zdaj malo minile slabosti je bilo pa vmes včasih nevzdržno in več ven kot noter??? si otroček res vzame kar rabi? ker je ful težko jest ko ti gre vse bolj gor kot dol. pa včeraj mi je 2 uri po jedi postalo tako slabo da sem komaj s trgovine prišla in potem sem samo ornk pomislila na user posted image pa sem že imela vse nazaj. potem pa sem jedla kosilo in je bilo kar okej. sploh ne vem kdaj pride in po kateri hrani. včasih je bolje da sem lačna samo potem sem sitna. user posted image user posted image

nič uživajte in božajte trebuščke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.12.2008 9:46:50   
Ribica 80
Oj,

Da se tudi jaz mal javim. Prejšnji teden sem bila na drugem pregledu in je hvalabogu vse ok, mali je brcal in srček smo slišale in vse...komaj čakam na NS, da dobim kakšno mal bolj orengi slikco (29.12.). Kolikor vem, naša ginekologinja na vsakem pregledu naredi ultrazvok in te vpraša, če bi rad sliko. Imam pa naslednji, tretji pregled šele 26.1.2009, tako da sem kar vesela, da je vmes še NS.

Vmes me je matral mehur oz. kaj pa vem kaj je to, G in osebna zdravnica pravita, da ni nič. V urinu niso našli bakterije. Meni se pa ne zdi tako. Že 14 dni me nekaj peče tam spodaj, ne kot vnet mehur in ne pri lulanju, ampak se pojavlja kot pekoča bolečina na trenutke. Drugače pa sem imela tudi prej težave z mehurjem.

Tudi jaz sem včeraj kupila prve nosečniške kavbojke, ker je zadeva postala rahlo nevzdržna. Imam ene stare prevelike kavbojke in ene črne hlače, pri katerih sem že vse gumbe prešila in to dvoje uporabljam že 14 dni! In imam same oprijete pulovarčke! Še dobro da delam samo še ta teden, ker drugače bi morala še pred novim letom povedati, jaz se hoče pa na NS prepričati da je vse ok...če pa oblečem nosečniške hlače imam pa tako lep buši user posted image

Sem pa razočarana nad oblekami za nosečke...zadeva, ki je kukr tolk ugodna je en klump, lepe stvari so pa drage...

In končno mi spet paše jesti vse, 14 dni nisem kaj dosti spravila vase. Pa ne zaradi bruhanja, enostavno mi ni pasalo. In vode in čaja ne morem več videti, tako da zdajle 3 dni pijem samo sladke sadne sokove!

Kako pa kaj spite? Jaz že kakšen teden dni ful slabo, pa to lulanje ponoči...

Punce, lepo se imejte...user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 942
17.12.2008 9:51:44   
nena30
Ola! Monty ti si pa res boga s tem bruhanjem! Jest sem bila tako samo kake 14 dni. Muka res! Zdej sem pa ko roža- no več al manj.
Učer sem imela 2. pregled in vse je v najlepšem redu. Sama svojemu ginekologu zaupam 100%. Vsakič mi naredi UZ, tud vaginalno me pregleda...predvsem pa vse lepo pojasni. Res kapo dol!! Zato sem se tudi že odločila,da bom rodila v PO, da bo moj ginekolog prisoten, ker je tudi porodničar. Punce zakaj ne menjate doktorjev,če jim ne zaupate. Sama sem ravno zaradi tega menjala: Prejšnji ginekolog je bil katastrofa!!!Vrsto let sem bila brez zaščite in vedno ko sem načela temo,da pri meni nekaj ne štima... vedno ista pesem! Da sem še mlade, kar se trudit,bla,bla,bla.....Moj zdajšnji je pa takoj stopil v akcijo in ugotovil,da imam kar hude endokrinološke motnje. Po parih preiskavah smo se začeli filat s tableti itd.. Uspeh je viden!
Ja drugače je pa moja pikica že velika 5,12cm. Brca in krili z rolami, srček pa tudi bije temu primernouser posted image user posted image user posted image . Mi je pa napisal PDP 28.6. , ampak po razvoju ustreza 4.7.- vsej tako je zabeležil UZ. Tako da bom ostala ker pri vas!
LP

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.12.2008 9:58:42   
katana37*2
Živjo vse julijke09! Pridružujem se vam v 12t3d. Včeraj sem imela 2. pregled. Mojuser posted image je sladko spančkal pa se je G trudil, da ga zbudi, pa vse zaman, le srček mu je prav lepo bil. To je moja 2.user posted image  in doma imamo skoraj 6 letno deklico. ko bom rodila bom stara 37 let, zato mi je G svetoval naj grem na amniocentezo. Nisem še čisto odločena. Dragi želi, da grem, da bova vedela, kaj naju čaka. Vendar me je strah.
PDP je 1.7.
Vse dobro in lepo do konca nosečnosti in naprej želim vsemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.12.2008 9:59:43   
tacamuca
user posted image user posted image Dobro jutro souser posted image

Jaz sem ravno z 2. pregleda in je vse ok.user posted image Ultrazvoka mi ni delal, ker mi itak pripadata samo dva, če seveda vse štima. Je pa poslušal srček, ki veselo bije.
Pregledal je tudi izvide preiskav krvi in urina-vse je bp. Sem pa na toxoplazno negativna, tako da moram pazit pri hrani (nč pršuta, suhe salame, fajn oprat zelenjavo, mačk se izogibat pa roke umivat). Naslednji torek mam pa NS v Domžalah, tako da bo tut moj možek prvič videl najino malo bitje. Komi čakam.
Aja, sem vprašala ginekologa, če lahko neham jemat Elevit (sem že v 12. tednu), ker mi je po njem slabo, pa je rekel, da lahko.
Še podatki za seznamček: starost 28 let, rojstni dan: 27. 7.1980
Držim pesti za vse, ki trepetate za svoje zakladke. Pridno božajte svoje bušije. Moj verjetno ravno zato tako veselo raste, ker ga kar naprej božam. Kaj šele bo.

Deževen pozdravček

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 945
17.12.2008 10:43:51   
andy28
Hello moje drage sonoseckice!

Po dolgem casu se vam malo javljam. Tamal je bil bolan, pa kr neki je treba rihtat, tko da res nisem mela casa pridet na RR.

Na kratko naj povzamem, kako smo. Slabosti se kar naprej vztrajajo, upam, da ne vec dolg. Trebuscek tudi ze raste, hlace nosim ze nosecniske. Drugace pa nestrpno cakamo na NS, da spet vidimo naso pikico. Ta vecjega pocasi selimo v svojo sobo (no to bo se trajalo neki casa, ampak delamo ze na tem).

Aja za seznamcek...RD je 11.4.

Tacamuca.....meni je G ze v 9t reko, ko sem ga vprasala, kako je z absorpcijo folne, ce kmalu za tem, ko vzamem tableto bruham. Pa je reko, da je itak ne rabim vec jemat, ker je folna pomemba prve 4-5 tednov. Tko, da jaz zdaj ne jemljem nic.

Zelo mi je hudo za vse, ki ste izgubile pikice. Drzim pesti, da boste kmau spet noseckice.

Jaz sem tudi razmisljala o AS, pasem pol prebrala, da kao ni dobro za bebija itd....Tko, da morem tudi jaz vprasat na NS oz ce bo katera prej vprasala G, naj prosim sporoci.

Nc, je treba delat user posted image

Lepo bodite, pa cuvajte se.

(odgovor članu tacamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 946
17.12.2008 10:55:35   
monty
nena, sej ni bilo tako zelo hudo. meni ni bilo tako grozno slabo kolikor me je mučil občutek v želodcu kako uro po hrani. in sem šla malo na silo B, ker je blo kot da bi kamne jedla. Pa taka čudna slabost, ki te ne sili ravno na bruhanje ampak je podobno kot če ješ na mačkast želodec. ko ti res nič ne paše vanj. zdaj je malo bolje. tu in tam me še zvije, samo bruham pa redko.

lahko me pripišete za NS 29.12.

(odgovor članu andy28)
Neposredna povezava do sporočila: 947
17.12.2008 12:28:56   
jazzz27
zvesta..mi je zelo žal, da se je končalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj kmalu pridi spet na pričakujemo!

Vse punce, ki ste videle svoje pikice kako so živahne, kako pančajo...čestitke!!!

NO*..po vsej verjetnosti si me zamenjala.Sta mi pa bila vstavljena dva zarodka in se je samo en prijel, pa si mogoče po tem sklepala...nič hudega.

Lep dan vam želim! 

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 948
17.12.2008 13:43:11   
Anonimen
Čau, moram vam povedat, da sem kot roža. Nobenih slabosti več , energije pa za na Triglav splezat. Upam, da boste tut ostale kmal zaključile s user posted image . Lep dan...

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
17.12.2008 15:12:58   
ana**
Živjooo

Jz sm dans cist zamorjena zarad tega vremenauser posted image user posted image Upamo,da bo kaj snega čez praznikeuser posted image

jaknik super,da ni več slabosti!user posted image Zdj pa le uživaj v nosečnosti.

uff...monty ti prav nč ne zavidam teh slabostiuser posted image user posted image Upam,da se ti kmalu končajouser posted image

katana dobrodošla! Ej...glede na to,da razmišljaš o amnio.. Itak je z tvojim bebijom vse vredu ampak,če bi blo kaj narobe bi ga obdržala? Sorrry butasto vprašanje tko,da če nočš odgovorit me kr ignoriraj ;)

Vidim,da ste ponosne lastnice nosečniških hlačuser posted image user posted image user posted image Jaz bom še vseeno počakala do NS pol pa grem takoj po pregledu v šopinguser posted image O tem,da mam pa sam trenerko lahko oblečeno bom pa rajš tihuser posted image

Prej me je kolegica klicala in je v bolnici z 2meseca staro punčko kr ma neki težave z dihanjemuser posted image user posted image Upam da bodo vse porihtali.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?