|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
3.12.2008 22:37:08   
KaOs
Hi!

Baje, da dobiš prvo nekaj (nisem iz stroke, nimam pojma kako se reče) za spit po eni uri ti prvič vzamejo kri, pa še 2x vskako pono uro!!!!!user posted image Skupaj torej 4-ure!!!!

Medtem, baje ne smeš nikamor samo do WC-ja - - hvala bogu za iPod user posted image in križankeuser posted image !!!

L.p.

P.S.: za pospravljenje pa bo še vedno juti čas, zdaj pa le počivat!user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 701
4.12.2008 8:10:55   
monty
ojla!

no pa smo spet skoraj pri koncu tedna. komaj čakam soboto, da lahko poležim malo zjutraj. mi začenjamo malo pred sedmo in tista budilka mi je kot smrtna obsodba zjutraj.

kaos, pa so ti sladkor odkrili na krvi ali se tudi kaj drugače počutiš. v katerem tednu pa si? Jaz sem namreč ful žejna skoz in za obično sladkorno vem, da je to lahko znak. sej sem skoraj 100% da ni nič, ampak vseeno. men se do tega naslednjega pregleda vleče, da je za znoret. da vidimo kako in kaj napredujemo.
moj bo šel na NS z mano ker se mi zdi, da je že čas, da vidi malega.

a ma še katera težave z neprestanim lulanjem? jaz se ponoči vstanem najmanj 4 do 5 krat. in to mi totalno uničuje noči, zbudim se bolj zbita kot sem šla spat. pa ne pijem kaj dosti popoldan migoče kak čaj. več ali manj tam nekje do 5ih popoldan potem pa malo omejim.

no pa lep dan še naprej in naj vam trebuščki pridno rastejo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.12.2008 8:30:21   
mravljica123
Jaz z lulanjem na srečo nimam težav, sem pa neprestano nenormalno žejna. Pa ustnice imam čisto uničene. A je to z žejo res povezano s sladkorjem?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.12.2008 9:22:35   
zaspančka
Živjo vsem julijskim user posted image !

Mene še kr ne dajejo nobeni nosečniški znaki, edin mal me špika po jajčnikih pa po trebuhu pa sam spala bi. Komi čakam, da bo 15., da grem na 2.pregled, da mi bo G povedal, kako kej raste moj user posted image , sicer mi ni fajn, kr bom mogla it na preiskave krvi, sam bom že potrpela za mojga user posted image . Pa še točn bom zvedla, kdaj mam PDP.

Jutr bom pa doma povedala. Vem, da bo ful šok, sam upam, da bodo dobr sprejel. user posted image

Vam še kaj javim. Pa pa

(odgovor članu mravljica123)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.12.2008 12:02:05   
bipi
No, po jutranji slabosti, ki se mi je kar nekaj časa vlekla sem sedaj, ko sem pojedla kebab in videla svojo pikico (ampak res pikico) veliko bolje

Najprej je moj G videl samo vrečko in po krajšem vztrajanju je videl čisto v levem kotu vrečke mojega otročička. Velik je 58 mm, se pravi je res čist micen. Videl je pa tudi 7 cm veliko cisto za katero upa, da bo odšla sama po sebi, vendar grem v torek spet k njemu saj pravi, da jo mora spremljati. Tko, da bom spet na UZ gledala kako raste in to že čez pet dni. Upam, da bo vse v redu

Pozdravček!

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
4.12.2008 12:05:50   
bipi
Spet sem narobe napisala. Velik je 5,8 mm, se pravi 0,58 cm. Ja to bo pravuser posted image .

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 706
4.12.2008 12:35:10   
MTFP
Punce nekaj časa sem vam nisem javila, no sem pa videla da niste popravile datuma mojega pregleda iz 4.12 na 9.12. Zaradi izcedka in vsega skupaj se kar ne upam preveč veseliti, zato vas tudi bolj malo malo spremljam. Komaj čakam torek da zvem kako je moja pikica. Hm še to glede na to da sem bila prejšnji teden na pregledu (videla sem pikico malouser posted image ), ampak drugih preiskav mi ni delal, saj sem prišla zaradi izcedka, bo verjetno ta 9.12. mišljen kot prvi regled?

Sedaj že več kot en teden ležim doma izcedek se je pojavil samo še enkrat - v petek. Kakih posebnih znakov nimam... razen slabosti (ne vem ali od dabrostona ali od user posted image ), pa da moram sredi noči vstajati in hoditi na wc...

Prsi me še nič ne bolijouser posted image ... sem pa nekje sredi 7 tedna... komaj čakam torek, in prosimm vas, držite z menoj pesti za lepe novice...user posted image  

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 707
4.12.2008 13:23:55   
vesny26
No še jaz se vam priružujem, sem v 12 tednu, moja druga user posted image , prva je bila neuspešna user posted image . PDP imam 17.6.2009, NS sem imela 1.12. in je izvid super, naslednji pregled pri ginek pa imam 10.12. Aja, stara sem 28 let.
Mučijo me jutranje slabosti, občasno bruham,od začetka nosečnosti me špika v spodnjem delu trebuha, danes sem zaključila z Dabrostonom in upam da bo tokrat vse ok. Sem na bolniški, moram počivat in mi je groznoooo dolgčas. Hja samo še 3 stare hlače spravim goruser posted image , bo treba kmal u shooping.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 708
4.12.2008 13:28:37   
N072009I
Seznamček se dela, vendar nekoliko traja, saj sem šla forum julijk 09 brati od začetka...... vem.... čudakinja user posted image
Nekatere ste že povedale koliko let štejete in napisale datum rojstva, ostale pa bi za ta podatek še prosila, da ga dodam na seznam.

Dobrodošla vesny26 med julijkami

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 709
4.12.2008 13:41:59   
MTFP
Katere podatke točno potrebuješ?

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 710
4.12.2008 14:08:02   
N072009I
potrebovala bi starost (večina vas jo je že napisala), rojstni dan, da bomo svečke pihale.
Če ima kakšna še kakšen predlog za seznamček je seveda dobrodošla.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 711
4.12.2008 14:43:58   
MTFP
starost je 29, rojstni datum pa 24.5. Je pa to moja prva nosečnost ;)

LP

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 712
4.12.2008 15:40:07   
Vixen
Starost 33, r.d. 16.7., PDP 14.7., prva nosečnost. :)

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 713
4.12.2008 15:45:36   
zaspančka
Še moji podatki: starost 23, roj. dan 17.7., PDP je prestavljen na 25.7., ampak ni še čist uraden.

Mene še neki zanima. Kako je kej z vašim spolnim življenjem? Mene je ful minilo, sej ko user posted image , mi paše, sam da bi mela pa prou željo pa ne. user posted image  Upam, da se bo to kej popravl, kr se mi kr smili moj user posted image , če bo celo user posted image  moja želja na minimumu.

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.12.2008 15:46:16   
zoga08
Hoj, se še jaz malo javim, pri meni nič novega, tebušček lepo raste, utrujenost ni več tako huda pa tudi obiski wc-ja so se zmanjšali. Drugače pa komaj čakam NS, da še enkrat vidim pikico. Bo šel pa moj mož z mano.
Pozdravčka vsem souser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.12.2008 15:55:57   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

Še moji podatki: starost 23, roj. dan 17.7., PDP je prestavljen na 25.7., ampak ni še čist uraden.

Mene še neki zanima. Kako je kej z vašim spolnim življenjem? Mene je ful minilo, sej ko user posted image , mi paše, sam da bi mela pa prou željo pa ne. user posted image  Upam, da se bo to kej popravl, kr se mi kr smili moj user posted image , če bo celo user posted image  moja želja na minimumu.

Jaz pa imam željo, pa ne smevauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
4.12.2008 17:18:42   
majčula
Drage Julijke 2009....

po dolgem času se oglašam tudi jaz...Po letu in devet mesecev truda bi ravno ta mesec morala na laparo, HSG sem imela - diagnoza neprehodni jajcevodi... pa sem se čisto pripravila na laparo in ko čakam, in čakam....in je niuser posted image in ni...pa naredim test...user posted image ...user posted image ...sej ne morem verjet...uspelo nama, po tolikem času in ogromno prelitih solza in groznih trenutkov, ko je vsak mesec znova in znova prišlauser posted image zdaj pa...jeeeeej user posted image user posted image user posted image ...Torej prvi pregled imam 17.12. nekako sem si pa zračunala PDP 27.7., drugače pa počutje kot da mi ni nič...zato komaj čakam prvi pregled, morda boste nekatere jezne, ampak bi bila prov vesela, če bi mi bilo malo slabo...da bi vsaj malo čutila....user posted image ...torej moje drage sonosečke, upam, da si tudi jaz zaslužim uvrstitev na vaš super seznamček, aja stara sem 28let....pozdravček...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 717
4.12.2008 17:26:11   
MTFP
user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke majčulauser posted image

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 718
4.12.2008 17:58:37   
Hator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Majčula čestitke

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 719
4.12.2008 19:24:58   
_ella_
Evo še moji podatki: starost 37 RD 26.4.  PDP 3.7.  prva nosečnost .

Čestitke majčuli!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 720
4.12.2008 20:05:46   
KaOs
Hi!!!user posted image

Pa sem preživela, vrjemte tega ne privoščim nikomur - merjenje sladkorja mislim... Ne me narobe razumet, to ni nikakršno težko delo samo tista cukrana voda!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!hhhhhhhhheeeeeeeeeeellllllllllllooooooooooo!!!!!!

Monty ker si vprašala, če se tudi drugače počutim kaj drugačr kot ponavadi - ne!! Sladkor so mi našli v krvi- drugače sploh ne bi vedela, da je tako!!

Za vse ki vas to mogoče še čaka, priporočam, da če si lahko  vzamite nekogar s sabo, ker so to zelo dolge 4 ure.

Aja tudi jaz sem ena tistih, ki še ni napisala datuma rojstva - here it is- 21.11.1979 -smo ravnokar upihnili!!

Lep pozdrav vsem trebuščkom!!

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.12.2008 10:28:51   
Anonimen
Pozdravljene!

Joj še en teden moram počakati na drugi UZ. Kot veste na prvem UZ, mi je rekel, da se mu zdi, da vidi srčne utripe in naj pridem zaziher še na en UZ po 14 dnevih.

KaOs te čisto razumem, sem bila v prvi nosečnosti na tem tadolgem testu za glukozo. Na prvi ta manjši test so me dali zato, ker je bil user posted image  velik in to je lahko tudi zaradi sladkorne bolezni v nosečnosti. No takrati test je pokazal povišan sladkor, zato so me napotili še na tega 4 urnega. 4 urni pa je bil potem hvala bogu v redu.

Drugače pa nekateri G naredijo vsem user posted image  vasaj takrati glukozni test.

(odgovor članu KaOs)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
5.12.2008 10:42:15   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: zaspančka

zaspančka sej bo minil! To gre med nosečnostjo v valovih. Sam kaj, ko mojmu na koncu ni blo do tega, ker ga je blo strah, da bi blo kaj narobe. user posted image

Se vam mal na hitro javljam. Sem na bolniški in prov paše, mi vsaj takoj zjutraj ni slabo! Z Anžejem spiva do 8h, potem ga pa odpeljem v varstvo in dan možgane na off. user posted image

No, da vam pokažem najinega prvorojenca, mi je tko fletkan v tejle pižami.
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

Neposredna povezava do sporočila: 723
5.12.2008 11:25:13   
anci banci
sej jaz ne vem al sem že povedala te podatke al ne sedaj še 29 let, PDP 14.7 in rojstni dan 14.03
in seveda 1 nosečnost

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 724
5.12.2008 11:27:36   
Hator
Pozdravljene punce, kako ste kaj?user posted image
Mene še vedno dajejo nosečniški znakiuser posted image user posted image -občutljive bradavice, zamašen nos, pogosto lulanje, napihnjenost, vetrovi, spahovanje, zgaga, slabosti, utrujenost... Ah, včasih zna bit težka tale naša nosečnniška, ampak je sem vseeno tako vesela, ker vsaj vem, da v meni raste moja pikica. Tako da kar naj mi bo slabo!!!!user posted image user posted image
Me pa zanima, če se še kateri dogaja tako... meni je slabo čez cel dan (včasih več, včasih manj, na čase tudi nič), tudi ponoči, včasih zaleže, če kaj pojem, drugič ne. Bruham ne, se mi pa dogaja, da grem bruhat, želodec se mi obrača, v bistvu bruham, samo nič ne gre iz mene. Je prav hudo. Pa ne vem, kako to, da ne gre nič ven, ko pa cele dneve samo jem in želodec definitivno ni prazen.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?