|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
20.1.2009 16:44:48   
SAŠA77
pozdravljena tuplek
no tudi pri meni je skoraj enako,no samo še pri meni so prisotni krči,jaz sem v staležu od 5 tedna zaradi krvavitve v maternici,ampak sem imela v petek pregled in je rekla da se izboljšuje in da moja pikica raste v petek sem bila 9t2d in moj angel je bil velik 24.4mm in zeloooo živ,sem ga gledala na ekranu,
nooorrr občutek,sicer pa tako težko v mojem poklicu da bom še šla kaj delat ker je praveč tvegano,in kdaj imaš ti rok tuplek,
lepo se imej še naprej,
pozdravčekuser posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.1.2009 9:25:52   
acitak
jutro punce...

ja kje pa ste user posted image  in mamice...

moja dva fanta spita ko ubita...js pa mal po netu ''cikiram''...
spali smo vredu...spet smo se mogli previjat ponoci pol pa komi nazaj zaspimo...sam kaka...pa kr naj, nebo krcov...

kk ste vi spale?

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.1.2009 9:31:51   
bamoocham
jutro Acitak

js sem ful slabo, tk me kuha, za znoret..grlo me boli, komaj požiram slino dol..
slabo spala, skos hodla lulat, v glavnem katastrofa no..
pijem čaj in ležim..

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.1.2009 14:08:13   
SAŠA77
user posted image user posted image user posted image pozdravljene user posted image ,kako smo kaj,no začetek dneva se mi je začel oki,
ampak sedaj sem pa spet kot goba,uuu komaj čakam da bo 3.2. da gremo na NS,želim vam prelep dan z svojimi sončki

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
21.1.2009 15:42:58   
lunica12
No da se malo javim,ko je moja pupa glih zaspala....groza sam na zizi bi bla pol je pa ne vlece ampak kr tk jo ma v ustih pa spi,pa jo hocem dat v posteljo da bi spala pa ji spet ne pase...res ne vem no..komaj cakam spet jutri obisk babice na domu..

Bamoocham vidim da je tebe zacelo kr matrat?Pa tudi ostale.Sam kaj ces tudi to spada pod nosecnostuser posted image Js mam se zdj probleme od poroda ker so mi neki zasrali in morem zdj trpet dokler ne bo minalo...

DRugace sem pa cisto izmucena zato se bolj malo javlam,cim bom pa bolse pa obljubim da bom vec gor...Zdj je bol malo casa ko je pikica doma..

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.1.2009 15:56:19   
bamoocham
Oj.
Lunica, pozabla rečt:  dobrodošli doma.user posted image
Ja mene je kr začelo neki matrat no..
Sem vzela pol lekadola, ker nisem zdržala, ko me kuha..
upam, da zato ni kaj narobe.
Ti si jemala kakšna zdravila v nosečnosti?

A Anina pa noče pit?ji preveč paše spatuser posted image user posted image
Ka so ti zamuštrali pr porodu? sem firbecuser posted image

SASA77, h kateri greš NS delat?

lp

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.1.2009 16:49:13   
SAŠA77
oj oj bamoocham
NS bom delala kr pri svoji ginek. Martinovi,
nečakinja moja in kolegica sta bile tut pri njej
in sta bile ful zadovoljni,res si vzame čas
in vse lepo razloži,jaz tak ne morem kam drugam
it iz velenja ker se še ne smem vozit z avtomobilom
zaradi krvavitve v maternici,
in ti kam boš šla na NS,
POZDRAVČEK VSEMuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.1.2009 17:45:26   
bamoocham
Js sem bila v 14 tednu na nuhalni pri Levakovi, je moja ginekologinja. Js sem šla še naprej na DHT in na en posvet v Lj, ker sem imela slabo NS. Ampak zdj je vse vredu.
Mam pa pregled 2.2., potem se pa zmenim za morfologijo, jo morem it v LJ delat.
LP

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.1.2009 18:03:46   
SAŠA77
uuu a tako si imela,
nič kaj prijetnega,
držim pesti da bo vse oki
in da se bosta poštimaleuser posted image user posted image user posted image
lep večer vam želimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1534
22.1.2009 15:02:47   
lunica12
Dober dan...user posted image

Moja puza glih spi pa sem hiter iskoristla da napisem kaj..

Ja bamoocham nic ni narobe ce si ga vzela,sem ga js tudi parkrat med nosecnostjo,tako da ni hudega..Drugace kaksnih drugih zdravil pa nisem jemala..No danes je bla pa babica spet na obisku in mala tk pridobiva na tezi da adijo...Je bla tk sokirana..v dveh dneh je dobila 200g kar je pa ful...Sej je pridna sam zdj smo se odlocli da ji bomo dudo devali ce ne mi bo tk joska odpadla ko bi jo skos mel v ustihuser posted image
No glede poroda je pa tk...Sem ful jezna in sem zaradi tega vceri spet jokalauser posted image Pac vse je kazalo vredu,no vglavnem js tk nisem vedla kk je ko je blo poroda konec ker si nisem mela s cim pogledat vem samo da so rekli da ne bo treba sivat in da se bo samo skupi zacelilo pac da je ena manjsa ranica...No pa sem js verjela da je to pac tk,ceprav sem umirala ko sem sla na wc lulat ker me je tako peklo da sem se zacela ze trest..Pa pridem domov pa vzamem ogledalo v roke in vidim da mam ubistvu malo sramno ustnico napol pretrgano in da ni sans da bi se mi lahko to nazaj zaraslo..Zdj pa se kr trpim pa jocem ko grem na wc od te pekoce bolecine...Sem pa bila pri ginekologu pa mi je rekla da mi sivat vec ne smejo ker lahko samo 12 ur po porodu,tk da zdj je kar je...SEj ne vem kaj najuser posted image user posted image Dala mi je samo bivacyn da si spricam gor,sam sma se danes z babico menle pa je rekla da ce ne bo za par dni bolse da jim grem na polno tezit pa ne vem kaj se...user posted image user posted image Tk da sem cisto potrta zaradi tega

Neposredna povezava do sporočila: 1535
22.1.2009 19:29:23   
acitak
lunica...a tk hudo je...pa sj niso normalni...da je taka razpoka bi pa mogli poskrbet...js upam da bo minilo...ce ne pa pejt na polno tezit tk k ti je babica rekla...

moj cmrlek tud spi zdjle...js mu dudo ze dajem, ker ce ne bi tk k lunici...joska odpadla...ze prakticiram od vceraj...jo po nekem casu vn vrze, sam vztajam pa mu jo znova in znova dajem...pol pa itak zaspi...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
24.1.2009 6:46:09   
bamoocham
Jutro babnceuser posted image

Kk je?
Js sem že od 5h pokonc, prehlad pa to. Gre pa malo na boljše.
Sem se mislila malo potepat danes po trgovinah, pa ne bo nč, ker mam strogo mirovanje. Si grem kavico skuhat. Bo katera?user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
24.1.2009 7:38:38   
SAŠA77
uuu dobro jutro,jaz si ravno kuham user posted image ,in kako se drugače počutiš,
no tudi jaz sem že od 5-tih pokonci,pa sama ne vem zakaj,
želim ti prelep začetek dneva in čuvaj se nam,
lpuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1538
24.1.2009 10:10:05   
tulpek
Včeraj sem končno dočakala svoj pregled in je vse vredu. Pdp je točno tak, kot sem si ga sama izračunala (30.8), je pa en teden kasneje, kot bi bil po M. Malega sem videla, srček bije in je vse tako kot mora biti. Velik je 21 mm. Sedaj sem noseča točno 8 tednov in 6 dni.
Kri je tudi OK, nekaj rezultatov pa dobijo kasneje (tokso, krvno skupino...).

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
24.1.2009 10:15:59   
bamoocham
tulpek,user posted image user posted image user posted image no samo da je vse ok!
Js mam 2.2. končno spet pregled, nazadnje 17.12. 08-nuhalno.
Prav nč se m ne da, se bom pa spravila zdjle pod tuš.
se beremo kasneje.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
24.1.2009 10:47:04   
tulpek
Meni se tudi nič ne da. Sva imela namen it v celje, pa sem postala tako zaspane user posted image . Ponoči pa nisem fajn spala, sem se kar prebujala user posted image .
Imam nuhalno točno 10 dni za tabo. Saj bo kmalu, čeprav se nam ti datumi zdijo tako daleč naprej..

Neposredna povezava do sporočila: 1541
24.1.2009 17:35:45   
acitak
helo...

kk mi je smesno brati vase poste, ko se vse to dala cez...ne mislim nc negativno...tk vam privoscim, naredite si cim lepso nosecnost...brez ovir in sekiranja...

mi spet spimo...tk je priden...ponoci se mi zdi da ga malo biksa, mogoce zato ker js tud spim pa se morem ustajat...sj ni hudo 2-3x ustanem pa jemo, 1x se moremo previt ker fulll kaka, tk da krcev zanenkta ne bo...upam.. cez dan je pa k da ga nimam, sam spi...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
25.1.2009 9:20:58   
bamoocham
Jutro.

Evo kavicauser posted image .
Spet nedelja.
Evo pri meni je prehlad malo boljše, grlo malo še boli, vročine  zdj zaenkrat nimam, se mi pa oči skos solzijo (in sem cela flekasta po obrazu-kot da bi se nevem kk dolgo jokala skupaj) in kiham ko norcuser posted image ..boga bebica, kk jo more premetavat noter po trebuhu.user posted image

Kk ste vi?
Acitak, me veseli, da je Niko tk vredu, naj kaka, da krčev ne bo meluser posted image . Priden fantiček! Ko bom zdrava, pridem naokol te pogledat in vajinega srčka, da se mal pomenimo.

Lunica
, js ne vem kaj bi na tvojem mestu naredla, če bi mi tk zamuštrali pr porodu. Sam so pa res frajerji no-sej se bo zacelilo..fajn je rečt, pol pa tkle trpiš zarad njih.
A zdj je kej bolš že, al te še peče?

Dejte mi neki povedat, a ste imele kake probleme z boki? Ker mene ful boki bolijo ponoč, ko ležim (pečejo) in pol se skos premetavam. Sej vem, da je to zarad tega, ker se tut širijo in zarad tega, ker sam na bokih spim..na trebuhu itak ne morem, na hrbtu pa ne smem. Si podložim blazino, pa je kr bolš.

Grem neki jestuser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
25.1.2009 21:07:55   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham
Dejte mi neki povedat, a ste imele kake probleme z boki? Ker mene ful boki bolijo ponoč, ko ležim (pečejo) in pol se skos premetavam. Sej vem, da je to zarad tega, ker se tut širijo in zarad tega, ker sam na bokih spim..na trebuhu itak ne morem, na hrbtu pa ne smem. Si podložim blazino, pa je kr bolš.

mene so skos boleli, itak sam na boku spis tk da vedno bolj ko bo slo proti koncu user posted image  slabs je blo, vsaj pri meni...pekli, boleli, srbeli...ni da ni...

oglasi se ko bos mislila da da si ok, drgac pa je itak mali zasciten preko mleka tk da ni panike...

Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.1.2009 8:51:00   
bamoocham
Jutro.

Evo kavicauser posted image
Js mam pa eno novico-včeraj sem pa prvič orenk začutila našega otročička, ko je brcaluser posted image fajni občutek!
Js sem bolš z zdravjem. Končno.

Včeraj sem imela avto na servisu, so mi nekaj čistili (odtočne kanale, ker so bili zamašeni), zdj je ok.
Lahk bi se dobile kaj vse skupaj, pa šle na kak drink, kaj pravite?
Lepo se mejte, pa se tk beremo tule gor.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.1.2009 13:20:37   
acitak
bamoocham....vidis pa si ga zacutla...a ne da je fajn ''filing''...zdj bo zmeraj vec brc...
lahk bi se res dobile na kaki pijacki, sam js bom mogla se pocakat da bo lepo vreme in da boma lahko sla vn, pol pa itak sam vozickanje in kavice....jej komi cakam...

Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.1.2009 13:44:37   
bamoocham
Ja normalno, bomo počakale na lepo vreme, zdj je tako, da ni za nikamor.
Ja res je fajni filing.user posted image user posted image Celo jutro mi že vn tiši na levi straniuser posted image
Končn sem dobla datum za morfologijo 16.2. v LJuser posted image

In kaj bote kuhale? Js bom danes kr pico naredla, z mletim mesom.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.1.2009 17:42:49   
lunica12
No evo js cakam da se moja fajn zbudi,zdj samo jamra in da jo nahranim...

No bamoocham pa si le docakala...Joj ko se spomnem kk je blo meni prvic ko sem zacutlauser posted image user posted image Sej bos vidla zdej bo vedno bolj pogostouser posted image Drugace glede poroda pa res brezveze govorit,je pa drugace zdaj ze bolse,no vsaj na wc hodim normalno..Glede bokov pa groza..Js sem mela ful probleme ker me je ponoci cisto vse dol bolelo..Me kr strese ko pomislim..

Drugace pa js tudi komaj cakam pijacke pa to...Joj se mormo res dobit..

Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.1.2009 7:59:24   
SAŠA77
oj oj moje dame kako smo kaj danes,no pori meni se je dan kr lepo začel,
ampak te zadnje dni so bili katastrofa,zato sem vas samo brala,

bamoocham-res dober predlog glede drinka,sem že sama razmišljala o tem da bi imele srečanje,samo seveda ko bo vreme to dopuščalo,

želim vam lep dan z sončkom obsijan in uživajte z svojimi pikicami,

a je katera delala NS pri dr.martinovi,ali lahko prineseš seboj cd-ali dobiš samo
slikce,lepo se mi imejte,pozdravčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1549
30.1.2009 9:40:11   
bamoocham
Dober dan oz. še dobro jutro souser posted image in mamice.
Kako kaj? Js sem pokonci, gledam čez okno kk je začelo snežit.. sej je lepo, sam kaj ko je mrzlouser posted image
Sasa77, za martinovo ti res ne znam povedat, kk je s cdji..ker js sem pr levakovi dobila samo 2 slikici in nč druga. Sploh se na cd nisem spomnila.
Pokliči jo, pa vprašajuser posted image

Kr vse ste se zgubile, nobene ni gor več..se skrivate, ko je mrzlouser posted image
Tu imate čaj, da se malo pogrejeteuser posted image

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?