|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
3.2.2009 12:31:52   
anađals
Hehehe, jaz sem glih z malice prišla zdaj pa nazaj delat.
Bamoocham mogoče se pa res poznamo, ker jaz sem eno leto mlajša od acitak, pa tudi sem obiskovala OŠ Šalekuser posted image
Tudi tebi dober tek.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.2.2009 14:13:18   
bamoocham
Ja pol pa se 100% poznamo, pogled moj album, če sem ti znanauser posted image

(odgovor članu anađals)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.2.2009 14:54:51   
anađals
Ja veš da te poznam user posted image , Šalek 93, maš sestro pa obe sta legendi. Včeri sma se celo srečale na hodniku zdravstvenega doma (tam okrog pol 1), pa sma se pozdravle user posted image . Tak da te dober poznam, naslednjič ko te srečam na ulici te pocukam za rokav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.2.2009 14:55:10   
SAŠA77
oj oj moje someščanke
prišli z NS,bilo je noro lepo,
vse je oki,vse na svojem mestu,je zelo živo in nagajivo,tako da smo se kr urco trudili vse izmeriti,tveganje je čist minimalno tako da je bila ginek. zelo zadovoljna in je rekla da se zelo lepo razvija in da je vse oki,
sedaj pa grem slikce pogledat v miru,želim vam lepo popoldne in se pišemo
velikuser posted image  za vseuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.2.2009 15:03:51   
bamoocham
SAŠA77, user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, da je vse ok. No kr lepo v miru se naglej slikicuser posted image
Anađals, dej kako slikco gor, da vidim kera siuser posted image

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.2.2009 15:04:38   
anađals
wiiiiiiii SAŠA77 kak fajn, sam da je vse kul s tvojo bebicouser posted image . Jaz zdaj komi čakam petek, ko tudi mene čaka NS. Upam, da bom tudi jaz tak vesela in zadovoljna.
Pri kateri ginekologinji si imela ta pregled? Kolikšna je cena tega pregleda?
No kr lepo uživaj v gledanju slikic...user posted image
pozdravček

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.2.2009 15:07:17   
anađals
Bamoocham trenutno sem v službi, in tukaj nimam nobene slikice. Lahko me pa prideš pogledat user posted image ...pridi plačat kako položnico v hranilnico Lon user posted image  Do pol 5 sem tu, hehe. Trenutno ni strank in visim na forumu.

(odgovor članu anađals)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.2.2009 15:09:23   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: anađals

Bamoocham trenutno sem v službi, in tukaj nimam nobene slikice. Lahko me pa prideš pogledat user posted image ...pridi plačat kako položnico v hranilnico Lon user posted image  Do pol 5 sem tu, hehe. Trenutno ni strank in visim na forumu.

Heheuser posted image joj a veš kk  študiram kero sem vidla včeri, pa sma se pozdravli..vem da sem eno pozdravla ampak pojma nimam kerouser posted image sej se bom spomnila!

(odgovor članu anađals)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.2.2009 15:17:19   
anađals
Bamoocham sej se boš spomnala, praši Stanko, kira je delala v Kljukcu, ko je ona še bla v Alpini? Ko smo skoz čvekale, heheheuser posted image . Pa pozdrav mi Stanko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.2.2009 15:19:44   
SAŠA77
anađals-imela sem pri dr.martinovi,cena je 60 eur,in se ti res lepo posveti in vse pokaže,in zelo se je potrudila pri slikcah ker je naš angelček bil tako živ in nagajiv da smo se kr morali malo na matrati,želim vam prelepo popoldnen velikuser posted image user posted image user posted image  za vse nas,lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.2.2009 15:20:17   
bamoocham
Ajaaaaaaaaaa zdj pa vemuser posted image Sem se takoj spomnila ko si rekla Kljukec, ker je Stanka pravila, da  sta kr naprej čvekaliuser posted image
Ja res sma se vidli včeraj..
Kera je pa tvoja ginekologinja? Ful dober res, čestitam še enkrat za nosečnost..kdaj maš pa rok?
Ka pa tvoj pravi na to?Verjetn je čist veseluser posted image

(odgovor članu anađals)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.2.2009 15:22:10   
bamoocham
SAŠA77, ful dober občutek, ko rečejo, da je vse ok..js sem ba tk dobre volje potem včeraj, ko mi je rekla, da je vse vredu z našo punčko. user posted image
Kok ti je pa izračunala?

Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.2.2009 15:28:04   
anađals
Bingoooo....user posted image  Ja ej moj je čist vesel pa nor, po domače povedano. Pa nisma ga načrtovala, ampak je samo od sebe prišlo. Rok naj bi mela 16.8.2009, če bo vse po sreči. Drugače sem pa pri K.Kardoš Mohorko in sem fuul zadovoljna. Nisem vedla, da ti tudi pričakuješ, zdj morma sam še Stanko nagovorit, da nam mal poveča tale forum velenčank user posted image .

SAŠA77 lepo to. No js komaj čakam petekuser posted image ..tudi tebi lepo popoldne še naprej.
Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.2.2009 15:49:38   
SAŠA77
bamoocham-
no moji izračuni so bili
1.8
in na mojo starost
1:2365
v glavnem je rekla da je oki in da je to zelo nizka,
upam da bo dokonca vse oki in tudi nosna kost se je super videla,spola pa še ni določila,bomo počakali na monografijo,iii še zdaj sem čist iz sebe,user posted image

(odgovor članu anađals)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
3.2.2009 17:17:48   
lunica12
Dan....

No vidim da lepo drzite velenjcake pokonciuser posted image user posted image le tako naprej.Js se vam pa mal javim ko tamala glih spi js sem se pa tudi glih zrihtala mal pa mam malo casa.Upam da niste jezne ker se bolj malo javlam ampak tale moj skrat mi ne dovoli da bi gor na netu cepela hoce skos mojo pozornost.

In kako ste kaj vse?Komaj cakam kak cajcek pa pogovor.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
3.2.2009 17:18:47   
acitak
punce user posted image  za vaš pikice in da je vse vredu z njimi, sam pazit jih morate...

anađals, po moje vem ktera si nisem pa ziher če si prava..sem ti ZS poslala

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.2.2009 17:20:01   
lunica12
Drugace pa anadals mislim da js tudi vem katera si ti..user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.2.2009 17:24:41   
SALT
Pozdravljene someščanke.user posted image dobro se držite,vidim da vas je veliko takšnih k imate približno enako rok...mogoče se me še katera spomni..sedaj imam samo še 1tedn in 4 ni do rokauser posted image ...tale zadnji mesec se mi pa zlo vleče...
Želim vam lepe preglede,uživajte v nosečnosti,razvajajte se do onemglosti,naj se vam nikamor ne mudiuser posted image božajte svoje trebuščke...želim vam čim lepšo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepe pozdrave tudi Acitak in Lunici,ki se že crtljatauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.2.2009 17:27:02   
lunica12
Salt ja itak da se te spomnimo...Ki se te ne bomouser posted image No kk hiter je minlo..ful noro.zdj pa sam cakat kdaj te bo zagrablo pa bos tko kot js pa acitak ki ze zibama..Aja pa priporocam ti da se se zdle fajn naspis,dokler se lahkouser posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.2.2009 17:29:16   
lunica12
Ja anađals toocn vem kera si ko si omenla da si v kljukecu delala.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.2.2009 17:32:28   
SALT
user posted image se spomnim kolk sem bila vesela k sta šle v Rimuser posted image Ja res je minilo...ampak sedaj pa že težko čakam..sem čist neučakanauser posted image
Tolk imaš srčkano anino,lepo imeuser posted image

Kako si vedela,da je že pravi čas?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.2.2009 17:44:20   
lunica12
Mela sem pregled 14.1. pri ginekologinji no oz. ctg pa sem ji omenla da mi je neki ponoci dvakrat mal vn steklo,sam da ne vem a je bla plodovnica al pa mi mehur popusca.Pa mi je rekla naj se grem v celje pokazat.No in sem sla in so tam test naredili za plodovnico in je rahlo pokazu da naj bi bla,tk da so me tam obdrzali.Ce ti pa plodovnica odteka ti pa morejo sprozit porod.No in men so dali isti dan antibiotik da nebi do kake infekcije prislo.Ponoci me je mal spikalo tk kot da bi menzo doblo sam ni blo to to.Tk da me je potem 15.1 pregledala zdravnica in mi je dala gel noter da se je zacelo dogajat.No in potem se je hiter zacelo vse odvijat,ti pa povem da pravih popadkov res ne mores zgresit...JJJJJJJJJOOOOOOOOOOOJJJJJJJJ.v krizu te nenormalno trga pa vspredi tud,vglavnem vedla bosuser posted image Je pa najbol smesno to da mi sploh ne bi blo treba sprozit poroda ker ko me je zdravnica pregledala ko sem mela ze ornk popadke je rekla da mam mehur(ovoj) se cisto cel...Tk da so rekli da se mi je ocitno nardil se en ovoj povrhu.Vglavnem kr neki.Sem pa vesela da je tk hiter minlo.

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.2.2009 17:50:03   
SALT
Res čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej ti sploh ni odtekala voda?No v glavnem sedaj imaš ob sebi svojo princeskouser posted image

Ok, torej bom vedla kdaj tuliiiiiiiiiiiiiituser posted image user posted image
Hvala ti za tako izčrpen opisuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.2.2009 17:51:07   
acitak
salt pozdravljena...dolg te ni blo na spregled...

kk sem js vedla da je pravi cas...cep se mi je odluščil zjutri, popoldan pa so se zaceli popadki na 3 minute...pred tem so bli na več ampak sem mislila da me sraufa ker nisem sla tisti dan na wc...pol pa je blo tisto pravo, se v bolnici sem bla in tisti dan bi mogla domov it, ampak je blo plodne vode premal ko sem bla na pregledu, uro za tem pa sem bla v porodni sobi in se ''matrala'' 6 ur

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.2.2009 17:53:10   
lunica12
Evo mv mojmu albumu mate se neki slik od moje pikice

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?