nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, čeprav smo že od 7.00 pokonci. Daj povejte a vaši marajo mlečne kašice oz. grise. Sem moji pupi včeraj zvečer hotla dat gris, sem ga probala in je bil res dober-da bi ve vidle kake grimase je pokala , sem se tako nasmejala, face je delala take kot da bi ji ponujala nekaj najbolj ogabnega na svetu. Sem hotla da bi malo tega pojedla, da bi jo mogoče malo bolj nasitlo, pa ništa od tega ; joška pa fertig. Joj je sitna, moram it. Naša papca: - riževe kosmičke, pripravljene z AM, (od Milupe) - mlečno kašico s sadjem, ki se pripravi z vodo, (od Bebivite) - mlečno kašico z banano za lahko noč, ki se pripravi z vodo (od Bebivite). Drugi teden bomo pa probali še: mlečno kašico s keksi (od Bebivite) A si probala kakega okusa so kašice od bebivite??Kje si jih kupila???Jaz moram tud probat, če bo naši kaka druga potegnila Ja veš da sem jih probal,ne bi bila jaz, če ne bi prej probala kot Manca . Men so dobrega okusa. Ji pa ne narim vedno enako goste. Kdaj bolj redko kdaj bolj gosto, pa ji je vse včeč. Sploh goste obožuje . Kupila sem jih pa v Mullerju v KR Očitno bom morala probat različne, vendar nimam neke jake izbire, saj je večinoma kašic od 6m naprej, moja pa jih ima 5, pa ne vem, če bi ji glih te dala. Pa te mlečne kašice jim date pred spanjem ali kako? Jaz sem že res brez idej kaj bi še naredila da bi mi lepše spala, ko bi le vedela da je to lakota. Sadje in zelenjavo vse lepo papca, noče pa mojega zamrznjenega mleka zgoščenega z grisom, ne grisa, ne AM od Aptamila in ne Novalac . Čez noč še nekako gre, le dokler ona trdno ne zaspi je problem, se mi zbuja na 10-15 minut in to včasih traja do dve ure. Po mojem ji moje mleko ni zvečer dovolj nasitno , ma saj bom že doktorirala iz tega
|