|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
26.10.2008 12:36:39   
Anonimen
Katastrofa jaz sem naslednji teden brez avtauser posted image user posted image user posted image user posted image tako, da ne bom mogla na čvekuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
26.10.2008 12:43:11   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej grem pa Manco previt, je bombo naredla, pravi moj user posted image  

user posted image user posted image user posted image naša jih je tud že dve podtaknila danes. Verjetno nas še kaka čaka.

Anja je bila danes tudi že 3x pokakana in to fuuuluser posted image

Ja prazna rita ne kaka, pravijouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
26.10.2008 12:44:02   
Estrella*

Katastrofa jaz sem naslednji teden brez avtauser posted image user posted image user posted image user posted image tako, da ne bom mogla na čvekuser posted image user posted image .

O ti lisica, saj imamao megana na voljo in v njem je tudi prostor za dve ritkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
26.10.2008 12:48:07   
Estrella*
Jaz sem že pošteno lačna, user posted image pa dla tist krompir kot bi jajca valiluser posted image Sem vmes že sirček papcala, pa košček slame, pa....user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
26.10.2008 12:54:12   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, čeprav smo že od 7.00 pokonci. Daj povejte a vaši user posted image marajo mlečne kašice oz. grise. Sem moji pupi včeraj zvečer hotla dat gris, sem ga probala in je bil res dober-da bi ve vidle kake grimase je pokalauser posted image user posted image , sem se tako nasmejala, face je delala take kot da bi ji ponujala nekaj najbolj ogabnega na svetu. Sem hotla da bi malo tega pojedla, da bi jo mogoče malo bolj nasitlo, pa ništa od tegauser posted image ; joška pa fertig. Joj je sitna, moram it.

Naša papca:
- riževe kosmičke, pripravljene z AM, (od Milupe)
- mlečno kašico s sadjem, ki se pripravi z vodo, (od Bebivite)
- mlečno kašico z banano za lahko noč, ki se pripravi z vodo (od Bebivite).

Drugi teden bomo pa probali še: mlečno kašico s keksi (od Bebivite)

A si probala kakega okusa so kašice od bebivite??Kje si jih kupila???Jaz moram tud probat, če bo naši kaka druga potegnila

Ja veš da sem jih probal,ne bi bila jaz, če ne bi prej probala kot Manca user posted image .
Men so dobrega okusa. Ji pa ne narim vedno enako goste. Kdaj bolj redko kdaj bolj gosto, pa ji je vse včeč. Sploh goste obožujeuser posted image .
Kupila sem jih pa v Mullerju v KR

Očitno bom morala probat različne, vendar nimam neke jake izbire, saj je večinoma kašic od 6m naprej, moja pa jih ima 5, pa ne vem, če bi ji glih te dala. Pa te mlečne kašice jim date pred spanjem ali kako? Jaz sem že res brez idej kaj bi še naredila da bi mi lepše spala, ko bi le vedela da je to lakota. Sadje in zelenjavo vse lepo papca, noče pa mojega zamrznjenega mleka zgoščenega z grisom, ne grisa, ne AM od Aptamila in ne Novalacuser posted image user posted image user posted image . Čez noč še nekako gre, le dokler ona trdno ne zaspi je problem, se mi zbuja na 10-15 minut in to včasih traja do dve ure. Po mojem ji moje mleko ni zvečer dovolj nasitnouser posted image , ma saj bom že doktorirala iz tegauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
26.10.2008 13:03:53   
Soncnica Sandra ***
Evo lačna bom user posted image

Tast in tašča še vedno na Blegošu čivkata user posted image , pravita, da je self service donc, da prideta čez kako debelo uro.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
26.10.2008 13:04:44   
Estrella*
nia5: kaj dosti ne moreš narediti, da ti bo dlje spala. Naša frača se je do 4m samo dojila in je spala od 14 dneva celo noč. sKo je začela z GH sva pa mele obdobje ko se je zbujala sedaj pa spet spmo. Mislim, da količina hrane ne naredi revolucije.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.10.2008 13:05:32   
Estrella*

Tast in tašča še vedno na Blegošu čivkata user posted image , pravita, da je self service donc, da prideta čez kako debelo uro.

Pa skoč za intermezzo v frižider, pomagauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.10.2008 14:01:16   
Anonimen

O ti lisica, saj imamao megana na voljo in v njem je tudi prostor za dve ritkiuser posted image

ker sva z Primožem šele danes spregovorila, nisem vedla da naslednji teden vozi onuser posted image danes pa ponosno reče, kako boš pa šla če imam jaz avto naslednji tedenuser posted image , greve res lahko s vamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.10.2008 14:02:49   
Soncnica Sandra ***

Pa skoč za intermezzo v frižider, pomagauser posted image

user posted image user posted image user posted image želodčki so polni. Smo našli v skrinji testo za pico user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.10.2008 14:04:01   
Anonimen

Jaz sem že pošteno lačna, user posted image pa dla tist krompir kot bi jajca valiluser posted image Sem vmes že sirček papcala, pa košček slame, pa....user posted image

ja moj je tudi brzinskiuser posted image user posted image user posted image

Pri nas se pa pizza dela mjami

Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.10.2008 14:31:37   
Anonimen
Jaz bi tud pizzo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
26.10.2008 14:47:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz bi tud pizzo...user posted image

Pri nas jo je na žalost zmanjkalo, bi ti jo pa z veseljem spekla, če bi bila kje bližje mene  user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.10.2008 14:55:05   
Svojeglava
O končno mi je uspelo, moj internet je tako f.u.c.k.i.n. počasen, da živce zgubim preden se mi sploh odpre okno za napisat!!!user posted image user posted image user posted image

Vse lepo pozdravljam, ja S.Sandro sem srečala, Manca izgleda res zadovoljen otroček!!!
Špelin@, Estrella že 100x sem vama hotla kaj napisat, pa me vrže ven!!!!

Če se boste kej zmenile za srečanje naj mi pls kakšna pošlje ZS, da bom vedla!

Gorenjke, a se zdej dobimo v Planetu? Dons je šla naša Pika v Oslarijo in je ful uživala, mi3je pa v trgovino tačas, je blo super!

SS: a je na Blegošu sonce, a je kaj rekel tast al pa tašča??? Tle je megla al oblačno al kaj, sej ne vem...

DOns je moj skuhaj ODLIČNOOOOOOOO kosilo, zdej pa vsi mal dremuckajo tamle na kavču, jaz pa mal na FB, mal na RR, pol gemo pa še mal okrog...

lpsvojeglava

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.10.2008 15:00:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

O končno mi je uspelo, moj internet je tako f.u.c.k.i.n. počasen, da živce zgubim preden se mi sploh odpre okno za napisat!!!user posted image user posted image user posted image

Vse lepo pozdravljam, ja S.Sandro sem srečala, Manca izgleda res zadovoljen otroček!!!

Gorenjke, a se zdej dobimo v Planetu? Dons je šla naša Pika v Oslarijo in je ful uživala, mi3je pa v trgovino tačas, je blo super!

SS: a je na Blegošu sonce, a je kaj rekel tast al pa tašča??? Tle je megla al oblačno al kaj, sej ne vem...

DOns je moj skuhaj ODLIČNOOOOOOOO kosilo, zdej pa vsi mal dremuckajo tamle na kavču, jaz pa mal na FB, mal na RR, pol gemo pa še mal okrog...

lpsvojeglava

Velja! Ti sporočimo vse.

****:a pizzo bi? Sem se ravno včaraj nate spomnila, ko se Andražu rezala poli salamo, in še domačico smo jedliuser posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.10.2008 15:13:39   
Estrella*
Mi smo nazaj s sprehoda. Je pa čisto mim ta vremeuser posted image

edina: se mi je zdelo čudno, da se za LJ meniš, pa sem mislila, da si za avto zmenilauser posted image Itak, da vaju lako poberem

Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.10.2008 15:23:27   
Estrella*
sem brala na februarkah, da je že en fant shodil, pri 8m in 1tednuuser posted image Si sploh ne predstavljam, da bi naša čez 3m hodilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1767
26.10.2008 15:32:12   
Soncnica Sandra ***

Dobrodošla v klubu "tapočasnih". Jz sem ta mesec skor že zgubla živce s telekomovci

O hvala, hvala, tudi vi ne izgledate slabo user posted image

Drugi teden, sreda ob 10h v BTCju v Lj. Naju z Manco ne bo user posted image

Se bomo kej zmenile,samo jaz ta teden nimam časa!!!!!

SONCE!!!!!!!!! Cca. 100m pod kočo se začne megla. Od koče pa do vha pa baje tako sonce, da ni res user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega

lpsvojeglava

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1768
26.10.2008 15:37:32   
Svojeglava
Odprlo se je juhuuu, tole je trajal glih 10 minut! Noro!

Neposredna povezava do sporočila: 1769
26.10.2008 15:39:58   
Soncnica Sandra ***

Odprlo se je juhuuu, tole je trajal glih 10 minut! Noro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1770
26.10.2008 15:52:41   
Estrella*
svojeglava: jaz sem imela instant n je bil tako počasen, da se včasih nism mogla aktivno vključit v debatouser posted image

Našo sem pustila, da jo pedena možek in je naredil samo to, da je čist z.d.k.a.....ne spat, ne jest oz spat namesto jest itd. Sem jo jaz vzela v roke, nafutrala spodobno(120g frutka, dojenje in 50mlAM)sedaj sem jo dala pa spat, pa da vidmo koliko bom uspešnauser posted image Se še pogovarjauser posted image

A očitno je slivov sok pomaga al pa namočene suhe sliveuser posted image l, ker ga je spet konkretno narinila in to normalno zmahčangauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
26.10.2008 15:57:17   
Soncnica Sandra ***
Nč punce, jz se poslavljam, se morem taščici posvetit user posted image
Se javim ko pridem domov

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
26.10.2008 16:09:46   
valentina2006

VALENTINA bi rekla, kaj špeglaš, rajši pišiuser posted image user posted image Jaz sem v dveh dneh naklofala več kot 300 postovuser posted image user posted image user posted image

1. Ta čas ko me ni blo ste spet razturale user posted image .

2. Tud obirale ste me, pa se mi ni nč kolcal user posted image .

3. Več kot 300 postov user posted image --> se prav, da si dobra mama, gospodinja... če bi jih jest 30 pa mi neb vsega (nč) uspel sfolgat zdravn --> Estrella* user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1773
26.10.2008 16:12:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

VALENTINA bi rekla, kaj špeglaš, rajši pišiuser posted image user posted image Jaz sem v dveh dneh naklofala več kot 300 postovuser posted image user posted image user posted image

1. Ta čas ko me ni blo ste spet razturale user posted image .

2. Tud obirale ste me, pa se mi ni nč kolcal user posted image .

3. Več kot 300 postov user posted image --> se prav, da si dobra mama, gospodinja... če bi jih jest 30 pa mi neb vsega (nč) uspel sfolgat zdravn --> Estrella* user posted image

Ne VALENTINA, sem slaba mamauser posted image . Sedaj sem imela res malo več časa, ker je možek večino stavri delal vključno s tamalo. Jaz sem jo večinoma samo crkljalauser posted image  Ja kljub napakam je zelo sposoben možičekuser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
26.10.2008 16:19:35   
valentina2006
Estrella*: Pol pa kapo dol  user posted image   tvojmu user posted image .... Vedno pozabim... tista slika, ki si jo prlimala, ko je Andraž pomivu po tleh.... fullllllllllllllllllllllll lepo maš v bajt... sem šla kr ene parkat gledat še nazaj in nimam kaj rečt, tist k se vid, je prfect user posted image ... Lhk še kej poslikaš in mi na e-mail pošl, da si bom mal učke spočila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?