|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
25.10.2008 9:31:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

O Špelin@ ta je pa dobra,mmmmmmmm.
Kok mi gre to na živce k enga čakaš,pa zamujauser posted image

špelin@tudi meni si naredila skomine s to kavico mjamiiiiiiiiiiiii.

ja tudi meni gre na živče, če se folk ne drži ure.

moja tečkica je zakinkala, jo je dretje zmatralouser posted image user posted image

nina: kam pa greste?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.10.2008 9:32:11   
Estrella*

No pa jest skuham kavico, če jo še nobena ni user posted image , unih ta dobrih pa ne znamuser posted image . No jest jo že pijem. 

Hvala, hvala za kofi in tebi špelin auchuser posted image  Dimnikarji user posted image pri nas smo tud bili vedno nezadovoljni. Prišel vedno z zamudo in naredil štalouser posted image HB že 20 let nimamo več teh problemov.

No naša sitnca je bila lačnauser posted image  Sem ji naštimala AM in je tako usta skupi tiščala, no pol se je le vdala in popapala 140ml in verjetno bi še, sam je mami premalo naštimalauser posted image Zjutraj je zizala  in kot vedno na joški zadostije za eno uro, pol pa je halo. Skratka srečna sem, da mo vsaj toliko mleka spravili v njouser posted image

Nina: o saj res Krk, a gresta v apartma al kaj podobnega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
25.10.2008 9:35:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

O Špelin@ ta je pa dobra,mmmmmmmm.
Kok mi gre to na živce k enga čakaš,pa zamujauser posted image

špelin@tudi meni si naredila skomine s to kavico mjamiiiiiiiiiiiii.

ja tudi meni gre na živče, če se folk ne drži ure.

moja tečkica je zakinkala, jo je dretje zmatralouser posted image user posted image

nina: kam pa greste?

Gremo na Krk,sam ne vem točno kam,ma od Sebota sodelovc apartma tm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
25.10.2008 9:35:47   
Estrella*
Špelin@: a boš ta veliko piko imela doma, al bo šla kam v "rejo" na počitnice za kak dan? Jaz bi našga tolk rada mal odlepila od doma, pa se brani z vsem 4imuser posted image

nina: a ne maraš zamudnikov?user posted image A pol si bla ful jezna k sva z Edinaos zamujaleuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
25.10.2008 9:38:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No pa jest skuham kavico, če jo še nobena ni user posted image , unih ta dobrih pa ne znamuser posted image . No jest jo že pijem. 

Hvala, hvala za kofi in tebi špelin auchuser posted image  Dimnikarji user posted image pri nas smo tud bili vedno nezadovoljni. Prišel vedno z zamudo in naredil štalouser posted image HB že 20 let nimamo več teh problemov.

No naša sitnca je bila lačnauser posted image  Sem ji naštimala AM in je tako usta skupi tiščala, no pol se je le vdala in popapala 140ml in verjetno bi še, sam je mami premalo naštimalauser posted image Zjutraj je zizala  in kot vedno na joški zadostije za eno uro, pol pa je halo. Skratka srečna sem, da mo vsaj toliko mleka spravili v njouser posted image

No sam, da je pojedla vsaj 140ml. A veš da Gaja poje tud naenkrat sam tm ene 120-130,včasih 160ml. Sam pol je pa po treh urah spet lačna. Bi tada da bi pojedla mal več pa da bi jedla na 4 ure,pa mi ne ratauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1305
25.10.2008 9:38:16   
špelin@
jana81, lepa oblekca user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
25.10.2008 9:39:50   
Anonimen

Špelin@: a boš ta veliko piko imela doma, al bo šla kam v "rejo" na počitnice za kak dan? Jaz bi našga tolk rada mal odlepila od doma, pa se brani z vsem 4imuser posted image

nina: a ne maraš zamudnikov?user posted image A pol si bla ful jezna k sva z Edinaos zamujaleuser posted image

user posted image user posted image  ne sej ,če sm doma pa da nikamor ne mislim it ni panike. Bl je panika, da morm vstat prej,pol pa nobenga ni od nikoder,al pa da morm km it pa folk zamuja.

Neposredna povezava do sporočila: 1307
25.10.2008 9:40:27   
špelin@

Kar doma bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1308
25.10.2008 9:41:53   
Anonimen
Aja jest bi dons dala tamali jabolko pa en piškot. A to jabolko skuham,pa pol piškot zravn speštam? Al ga kr surovga zmiksam pa piškot zravn? Pa a dam en tak bl mejhen jabolček?

Neposredna povezava do sporočila: 1309
25.10.2008 9:42:15   
Estrella*

No sam, da je pojedla vsaj 140ml. A veš da Gaja poje tud naenkrat sam tm ene 120-130,včasih 160ml. Sam pol je pa po treh urah spet lačna. Bi tada da bi pojedla mal več pa da bi jedla na 4 ure,pa mi ne ratauser posted image

Ja jaz sem imela tak problem ko se je dojila. Na 1 al pa 2 uri. To je bilo za pop.i.z....Pa ji ni pasal položaj, pa moralo je biti vse tiho...
Je pa res, da to kar mi hočemo, je daleč od tega kar želijo naši fračkiuser posted image

Se spomnim ko je mama hotela, da nosim kiklce in oblekce in mi jih je seveda kupovala, jaz pa samo v hlačeuser posted image Vedno kontra. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
25.10.2008 9:46:28   
Estrella*

Aja jest bi dons dala tamali jabolko pa en piškot. A to jabolko skuham,pa pol piškot zravn speštam? Al ga kr surovga zmiksam pa piškot zravn? Pa a dam en tak bl mejhen jabolček?

Jaz jaboka nikoli nisem kuhala. Sem enostavno naribala na steklen ribežn in ga ponudila samega, če sem pa dala pikot, sem ga olupila, narezala na koščke in skupaj s piškotom zmiksala z malo vode al AM, da je bolj tekoče.
Lahko pa mal pokuhaš jabolko in dodaš šiškot ter zmiksaš. Takrat je dovolj malo vodice v katerem si kuhala jabolko. Eno srednje veliko jabolko daj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
25.10.2008 9:48:37   
Anonimen

Jaz jaboka nikoli nisem kuhala. Sem enostavno naribala na steklen ribežn in ga ponudila samega, če sem pa dala pikot, sem ga olupila, narezala na koščke in skupaj s piškotom zmiksala z malo vode al AM, da je bolj tekoče.
Lahko pa mal pokuhaš jabolko in dodaš šiškot ter zmiksaš. Takrat je dovolj malo vodice v katerem si kuhala jabolko. Eno srednje veliko jabolko daj.

Aha,no ji ga bom dons raj mal skuhala, da je ne bo slučajno na Krku pol kej zvijal. Naslednjič bom pa kr surovga dala

Neposredna povezava do sporočila: 1312
25.10.2008 9:54:15   
tally
dobro jutro!

Nina in špelin@ hvala za kavico mmmmmmmmmm paše.
Mi2 sva malprej vstale Emilija se je najedla zdej pa se še mami morauser posted image .

Vidim da ste bile včeraj pridne user posted image user posted image user posted image , meni nikakor ni znesel gor pridet da mal pomagam trdnjavo branituser posted image .
Pa dobro debato ste imele.

Jana fuuul sta dobra, lep parček user posted image .

Katy, ojoj to boste mogli res poiskat strokovno pomoč za tamalo. Pa upam da jo čimprej spravite na prava pota.

Mi imamo spet boje hranjenja Noče mleka pa da jo ......sem ji dala mlečno ippovo kašico pa je tud komaj kaj pojedla. Sedaj jo je dal  spat, pa da vidmo kaj se bo zgodilo. A vste, da sem že tako utrujena od teh borb, da mi včasih pride, da ji sploh ne bi dala za jest, dokler ne bi sama pokazala? Samo to traja tud po 7 al več ur

Joj Estrella* mala ti bo res živce popila. Ne vem kaj bi ti svetovala, verjamem da te prime da bi čakala da sama pokaže samo 7ur je preveč. Ma ne vem kako lahko sploh zdrži brez hrane pa tolk je živahna. user posted image user posted image user posted image zate.

No naša sitnca je bila lačna  Sem ji naštimala AM in je tako usta skupi tiščala, no pol se je le vdala in popapala 140ml in verjetno bi še, sam je mami premalo naštimala Zjutraj je zizala  in kot vedno na joški zadostije za eno uro, pol pa je halo. Skratka srečna sem, da mo vsaj toliko mleka spravili v njo

Bravo Alja user posted image user posted image user posted image . Da je vsaj neki pojedla.
 Zdej pa moram it ker se tolk dere v ležalniku  ....................

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
25.10.2008 9:58:37   
Anonimen
Tally ti bom v ponedeljek slikce poslala, ker morm vsako posebej pomanjšat pa mi dons ne bo znesel, ker šibamo kmal, sej nisi jezna ane?

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
25.10.2008 10:09:24   
tally

Tally ti bom v ponedeljek slikce poslala, ker morm vsako posebej pomanjšat pa mi dons ne bo znesel, ker šibamo kmal, sej nisi jezna ane?

Ma neeee ti kr uživaj, pa lupčka za Gajo od naju.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
25.10.2008 10:19:42   
jana81
kok dolg se lahk pusti otroka da joče ?
ker naš tamal spet trmari ko je treba zaspat v postelji. in očiju se smili pa ga vzame v roke...
Včeri je pr moji mami zaspal brez joka v svoji postlci..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
25.10.2008 10:19:51   
valentina2006
JUTRO user posted image

nina7 in špelin@: HVALA za user posted image

jana81: Lepooooooooo user posted image

nina7: Uživajte na Krk-u... in jaz sem jabolko kuhala...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
25.10.2008 10:28:16   
Soncnica Sandra ***
Dober dan!!!

Se vam javljam iz mini počitnic pri tašči. Se bom pustila mal razvajat čez vikend, ker mi ne bo treba kuhat user posted image

Tako, da HURA za mojo taščo user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
25.10.2008 10:29:48   
Soncnica Sandra ***
A ni nikjer nobene ko mam jz čas user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
25.10.2008 10:35:34   
katy82
Jutro mačkice,hvala za podporo in nasvete,sej vem da bo treba neki narest sm moj brat se sam dere nanjo in prav tko pol mami živci popustijo in valda se tamala še bolj zapre vase.Sam je problem k ne živim več pri njih in tud nimam časa nonstop gor viset zdej k mam  malo,zdej je ona moja družina z mojim lubijem vred.Vem da je prebrat kruto sam itak da bom pomagala in da smo skoz na vezi kako pa kaj pa kako naprej sam enostavno mi ne znese,da bi še jst vtikvala se zraven.
Ful je čudna ta situacija pri nas doma,mali je mama moja teta,ki je malo prizadeta in je valda ne dohja več,najbolj so se zastople ko je imela 4 leta,moja mami in oči sta ji v bistvu nadomestna starša oz.skrbnika,je pa tuki še stara mama,ki malo že od nekdaj zalaga z denarjem in ji tko daje potuho,pa je tamala sploh ne upošteva,v bistvu ji dol visi zanjo k je mama do nje na momente obupna.Skoz jo ponižuje in je.be tko kot je mene,pol ji pa da keš da ji kej naredi.V bistvu je naša tamala ful scrklana in nikol ni bla v situaciji,da nečesa ne bi dobila,ker je itak edinka.Zdej je mela pa fanta ki je bil ful v redu in se je z drugim kušnla,ker ji jr tko naročila sošolkauser posted image -vedno pade ful pod vpliv ker s svojo glavo sploh ne misli in valda jo je un fant odf...Zdej je pa hudo k noben ne lazi za njo in jo fehta naj bo z njim.Zadnč je bivša sošolka (najboljša kolegica) pršla do moje mami in jo spraševala kaj je naredila narobe,da je več ne pozdravi-tamala je bla tko visoka ker ona je frajerka,punca pa revna in valda ni dost dobra zanjo.Včer mi pa pol tamala joka,da je ona več ne pozna sem ji pa kr povedala,da se njej nobeden ne bo klanjal kadar je njej hudo,da je pač ornk zaj.ebčkala in naj se ji opraviči k to je edino fer.

Ah dost bo za zdej,se javm kasneje

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

Neposredna povezava do sporočila: 1320
25.10.2008 10:37:53   
tana7
estrella, Alja pa še zmer sračka? a to so obdobja, ko noče papat, al je skos tko?
saj vem...zdaj bom spet pametna, ko Brina normalno papa - a veš, da zdaj vsakič, ko jo pristavim (pa tudi če je samo 1 ura minila) začne papat?user posted image user posted image sem jo zdaj dva dni, ko sem imela otrdline, večkrat pristavljala, če bi ji uspelo spucat... noro, kakšna razlika od prejšnjih dni!!! upam, da tako ostane. če se pa štrajk ponovi, bom pa spet začela laufat z njo po stanovanju. a kaj podobnega si poskusila z Aljo? Mogoče jo moraš samo malo distrektat, da ne bo niti opazila, da ji želiš uturit joško, pa bo začela čist "iz navade" mal sesat - pri nama je šlo tako.

je pa hecno tole z otrdlinami - parkrat sem včeraj poskusila s tistim sprejem Syntecinonom (al kako se že reče) - vdihnila 5 min pred dojenjem - pa ni bilo nič bolje - joška trda kt kamen
zvečer, ko sva šla midva spat, sva bila očitno malo preglasna v postelji in se je zbudila-sem jo dala papat, če bo tako zaspala nazaj, in???? spreja sploh nisem imela v spalnici, da bi ga vdihnila - spucala je!!! nimam več trdo!user posted image noro - a so vsa ta zdravila čisti placebo??user posted image

lep vikend vam želim
- mi čakamo, da se v LJ pokaže sonček, potem gremo pa malo na zrak - moj user posted image še dela, hoče izkoristit vsako sekundo - jah, tako je, ko si enkrat sam svoj šef in gospodaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
25.10.2008 10:59:24   
Anonimen
Mi se počas odpravljamo, lep vikend vam želim.

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
25.10.2008 11:00:18   
eole
Dobro jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Od fiziološke to ni, je pa lahko zaradi viroze ali od tega, ker ji fiziološka spere sluz v želodček. Tako je meni rekla P.

o, hvala šelin@. si me malo potolažila, da me ne skrbi da ima še kaj zraven. mi še vedno slabooo spimo, ponoči spi največ 1,5 ure v kosu, drugače pa se zbuja tudi na 10, 15 min user posted image  ko ji pucam nos, sploh ne gre nič kaj veliko ven, videti pa itak ni nič. edino kar je, da malo smrči .. ali jo res lahko to tako moti user posted image
mene bo kar pobralo nespanja user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
25.10.2008 11:34:19   
Soncnica Sandra ***
Se vidi da je vikend, da ni nikjer nobene, men je pa dolgačas user posted image , Manca panča user posted image , pa tako smotano vreme je zunaj user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
25.10.2008 12:15:59   
mixi
Dan

Mi smo ble ravno iz sprehoda, pa tak lep sonček mamo po dolgem času, samo pa kr ornk burja piha, tamala mi je ravno kar pojedla pa šla v mižule. tako da bom mela verjetno zdaj do dveh in pol mir. No nebom neki preveč nakladala ker se mi ne da, pa še net je nekam full počasen. Zdaj pa grem še jaz na kosilo tašča mi je skuhala njoke z zajcem mnjami. Pridem pol če me ne bo net j.b.luser posted image

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?