Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja kje pa ste zdej vse??? Jaz sem zdaj nazaj, da še malo preletim dogajanje Ja sam nč ne dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:49:44
|
|
|
|
špelin@
|
Uf, danes smo načvekale dobrih 12 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:50:14
|
|
|
|
Estrella*
|
sem šla na svoj comp in hudič nekaj šteka. Sedaj sem prešaltala na moževga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:50:37
|
|
|
|
katy82
|
Helo mačkice sem končno doma ,v glavnem mam še vedno otečeno žlezo ampak je boljše,mi je pa reku naj poskrbim za ščitnico ker je ful povečana. Mala je bla pridna tolk da kr ne morem verjet,me je prav presenetla. Me je pa sestrična ki mi je kot sestra tko negativno šokirala,da sem fasala drisko,kaj tazga ne pomnem.Pršla je iz šole in ko se je slekla sem opazla čudne praske na roki,ko je vidla da sem reagirala jih je hitr pokrila in mi prbila,da jo je mačk opraskal.Moji pa kot da so blesavi takoj primejo na foro.Punce ratal mi je vroče in slabo ko smo jo pregovorile,da naj obrne roke.Mala je porezana od knofle po celih podlakteh,šok samo to lahko napišem-ŠOK.Sploh ne morem več pisat k sem gotova od skrbi kaj bomo z njo,moram mal sčekirat za kako povezavo s kako organizacijo ampak si nekako ne upam prznat da to res potrebujemo,čeprav vem,da je to nujno potrebno Sem vas prebrala pa itak men najljubša tema jst pa tko zamorjena,se grem mal potolažt k mojmu,da bom boljše volje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, danes smo načvekale dobrih 12 strani A res? o
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:51:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, danes smo načvekale dobrih 12 strani Ja sam komaj da vzdržujemo status quo z 7 in 6 tkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Helo mačkice sem končno doma ,v glavnem mam še vedno otečeno žlezo ampak je boljše,mi je pa reku naj poskrbim za ščitnico ker je ful povečana. Mala je bla pridna tolk da kr ne morem verjet,me je prav presenetla. Me je pa sestrična ki mi je kot sestra tko negativno šokirala,da sem fasala drisko,kaj tazga ne pomnem.Pršla je iz šole in ko se je slekla sem opazla čudne praske na roki,ko je vidla da sem reagirala jih je hitr pokrila in mi prbila,da jo je mačk opraskal.Moji pa kot da so blesavi takoj primejo na foro.Punce ratal mi je vroče in slabo ko smo jo pregovorile,da naj obrne roke.Mala je porezana od knofle po celih podlakteh,šok samo to lahko napišem-ŠOK.Sploh ne morem več pisat k sem gotova od skrbi kaj bomo z njo,moram mal sčekirat za kako povezavo s kako organizacijo ampak si nekako ne upam prznat da to res potrebujemo,čeprav vem,da je to nujno potrebno Sem vas prebrala pa itak men najljubša tema jst pa tko zamorjena,se grem mal potolažt k mojmu,da bom boljše volje. Ojej, neki bo treba ukrent ,sam ne morm ti pa nič svetovat, ker pojma nimam kako. Upam, da jo spravite k pameti, čeprov bo verjetn težko, družba naredi svoje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:55:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
Po temle, kar pišete, ne bi ravno rekla, da je kateri padel libido Aha... a sem jaz to na pravem forumu Ste ga naklofale, pa še pa še..... bom ln zaželela...sem pa preletela malo...grem zdaj k mojmu "klemnu" se stiskat...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:55:36
|
|
|
|
špelin@
|
Ja, vidim, da je še debata zamrla... Potem ste presedlale na
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:56:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Mi imamo spet boje hranjenja Noče mleka pa da jo ......sem ji dala mlečno ippovo kašico pa je tud komaj kaj pojedla. Sedaj jo je dal spat, pa da vidmo kaj se bo zgodilo. A vste, da sem že tako utrujena od teh borb, da mi včasih pride, da ji sploh ne bi dala za jest, dokler ne bi sama pokazala? Samo to traja tud po 7 al več ur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, vidim, da je še debata zamrla... Potem ste presedlale na o Špelin@ kake maš ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 21:58:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Helo mačkice sem končno doma ,v glavnem mam še vedno otečeno žlezo ampak je boljše,mi je pa reku naj poskrbim za ščitnico ker je ful povečana. Mala je bla pridna tolk da kr ne morem verjet,me je prav presenetla. Me je pa sestrična ki mi je kot sestra tko negativno šokirala,da sem fasala drisko,kaj tazga ne pomnem.Pršla je iz šole in ko se je slekla sem opazla čudne praske na roki,ko je vidla da sem reagirala jih je hitr pokrila in mi prbila,da jo je mačk opraskal.Moji pa kot da so blesavi takoj primejo na foro.Punce ratal mi je vroče in slabo ko smo jo pregovorile,da naj obrne roke.Mala je porezana od knofle po celih podlakteh,šok samo to lahko napišem-ŠOK.Sploh ne morem več pisat k sem gotova od skrbi kaj bomo z njo,moram mal sčekirat za kako povezavo s kako organizacijo ampak si nekako ne upam prznat da to res potrebujemo,čeprav vem,da je to nujno potrebno Sem vas prebrala pa itak men najljubša tema jst pa tko zamorjena,se grem mal potolažt k mojmu,da bom boljše volje. katy, to je pa občutljiva stvar, splh z najstniki. Upam, da kmalu rešite in zatrete problem v kali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:00:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Me je pa sestrična ki mi je kot sestra tko negativno šokirala,da sem fasala drisko,kaj tazga ne pomnem.Pršla je iz šole in ko se je slekla sem opazla čudne praske na roki,ko je vidla da sem reagirala jih je hitr pokrila in mi prbila,da jo je mačk opraskal.Moji pa kot da so blesavi takoj primejo na foro.Punce ratal mi je vroče in slabo ko smo jo pregovorile,da naj obrne roke.Mala je porezana od knofle po celih podlakteh,šok samo to lahko napišem-ŠOK.Sploh ne morem več pisat k sem gotova od skrbi kaj bomo z njo,moram mal sčekirat za kako povezavo s kako organizacijo ampak si nekako ne upam prznat da to res potrebujemo,čeprav vem,da je to nujno potrebno Sem vas prebrala pa itak men najljubša tema jst pa tko zamorjena,se grem mal potolažt k mojmu,da bom boljše volje. Jezuskristus, katy82, mene je kar streslo... Poznala sem eno tako dekle... Preko svojega prostovoljnega dela v enem društvu. Najprej se je rezala in tuširala s tako vročo vodo, da se ji je koža lupila, potem je 2x rezala zapestja in so jo na urgenci v KC že imeli za staro znanko... Na bruhanje mi gre od groze! Rekla bom samo eno: takoj nujno najti strokovno pomoč - glede omenjene punce imam pozitivno izkušnjo s PHP, ne more pa je nihče v nič prisiliti, če sama ne bo za to...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo spet boje hranjenja Noče mleka pa da jo ......sem ji dala mlečno ippovo kašico pa je tud komaj kaj pojedla. Sedaj jo je dal spat, pa da vidmo kaj se bo zgodilo. A vste, da sem že tako utrujena od teh borb, da mi včasih pride, da ji sploh ne bi dala za jest, dokler ne bi sama pokazala? Samo to traja tud po 7 al več ur Pojma nimam kaj bi še lahko naredila,sam da bi pa tok časa čakala pa tud ne bi blo uredu. Ne vem,lohk ti sam pošljem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:01:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo spet boje hranjenja Noče mleka pa da jo ......sem ji dala mlečno ippovo kašico pa je tud komaj kaj pojedla. Sedaj jo je dal spat, pa da vidmo kaj se bo zgodilo. A vste, da sem že tako utrujena od teh borb, da mi včasih pride, da ji sploh ne bi dala za jest, dokler ne bi sama pokazala? Samo to traja tud po 7 al več ur A potem mala vsaj kaj drugega pije? Mislim čaj, vodo, sok ali podobno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:06:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo spet boje hranjenja Noče mleka pa da jo ......sem ji dala mlečno ippovo kašico pa je tud komaj kaj pojedla. Sedaj jo je dal spat, pa da vidmo kaj se bo zgodilo. A vste, da sem že tako utrujena od teh borb, da mi včasih pride, da ji sploh ne bi dala za jest, dokler ne bi sama pokazala? Samo to traja tud po 7 al več ur A potem mala vsaj kaj drugega pije? Mislim čaj, vodo, sok ali podobno? pije čaj in ziza pri meni vsaj 3x dnevno. Samo pri meni ziza ravno toliko, da se odžeja. Problem je če ji dam veliko čaja potem mleka sploh ne povoha Jaz sem zrela že za v Idrijo. Nikoli si ne bi mislila, da je neješčost tak problem, da ti sve živce sfrka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem jest počas . Mirno nočko vsem .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:08:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Ravno sedaj tečnari v postelji, sem jo dala zizat, pa noče. Sedaj čakam, da zaspi al pa da bo sprejela zizo in zaspala. Ma bom nehala s to temo. ker sam morim................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:10:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Evo, samo da vas na hitro pozdravim. Smo bili po nakupih popoldan v KR Tuš centru. Aja, pa Svojeglavo sem srečela, tako, da ena izmed pogrešanih na forumu je še živa!!! Grem zdej pančat pa se jutri kaj tipkamo!!! NoČKo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:11:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo spet boje hranjenja Noče mleka pa da jo ......sem ji dala mlečno ippovo kašico pa je tud komaj kaj pojedla. Sedaj jo je dal spat, pa da vidmo kaj se bo zgodilo. A vste, da sem že tako utrujena od teh borb, da mi včasih pride, da ji sploh ne bi dala za jest, dokler ne bi sama pokazala? Samo to traja tud po 7 al več ur A potem mala vsaj kaj drugega pije? Mislim čaj, vodo, sok ali podobno? pije čaj in ziza pri meni vsaj 3x dnevno. Samo pri meni ziza ravno toliko, da se odžeja. Problem je če ji dam veliko čaja potem mleka sploh ne povoha Jaz sem zrela že za v Idrijo. Nikoli si ne bi mislila, da je neješčost tak problem, da ti sve živce sfrka Tudi jaz si tega nisem mislila, dokler nisem doživela No, vsaj spije nekaj, tako da dehidrirala ne bo. Če se bo tole še vleklo, bi jaz na tvojem mestu začela uvajati kakšne skutke ali jogurte - pri veliki piki sem po 6. mesecu morala začeti s tem, da je mala dobila vsaj nekaj mleka na tak način, ker po flaški ni več pila AM... Začuda je sadne skutke naravnost oboževala! Mlečnih kašic ni marala, je pa rada jedla (in še vedno rada je) keksolino z navadno 3,5 mlekom. Ampak kot sem že 1x rekla: takrat sem vse to delala čisto na izi, ker nisem bila zasuta z begajočimi informacijami, ker še nisem imela neta... Velikanski zate!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:13:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
.Mala je porezana od knofle po celih podlakteh,šok samo to lahko napišem-ŠOK. ojoj...ni to kar mislim...evo spet ta narečja...a mi poveš kaj je to? zate!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:23:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika .Mala je porezana od knofle po celih podlakteh,šok samo to lahko napišem-ŠOK. ojoj...ni to kar mislim...evo spet ta narečja...a mi poveš kaj je to? zate! A knofla?? To je varnostna zaponka, tole: grrrrr, fotke ne morem prilepit Upam, da bo tule vidno:
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 24.10.2008 22:27:06 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:28:30
|
|
|
|
Anitka
|
Čer! Meni pa net danes ni delal, zato se le na hitro oglasim, potem pa smuknem v posteljo. Prejšnja noč je bila kar znosna (zgleda, da je vaše navijanje pomagalo ). Pa tudi danes čez dan smo bili kar solidni. Ja pa še to, kot veste je naš fantiček brez dude in flaše, sem pa prejle v posteljici nekaj sprobavala ga z duko uspavati in je uspelo A ve bi še malo narečja? Ka naj van še napišen? Ka san preci zmantrana pa ščen ite v postelo? Kaj naj vam še napišem? Da sem precej zmatrana in hočem iti v posteljo? Majčice pridno pančajte in upam, da bom jutri kaj več komunicirala z vami. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:30:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja pa še to, kot veste je naš fantiček brez dude in flaše, sem pa prejle v posteljici nekaj sprobavala ga z duko uspavati in je uspelo Tudi duda je za nekaj dobra A ve bi še malo narečja? Ka naj van še napišen? Ka san preci zmantrana pa ščen ite v postelo? Kaj naj vam še napišem? Da sem precej zmatrana in hočem iti v posteljo? To sem pa razumela tudi brez prevoda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 22:36:48
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?